Λίστα αμερόληπτων ιστότοπων και ιστολογίων ειδήσεων Crypto για παρακολούθηση

Αν έχετε γνώσεις σχετικά με την αγορά κρυπτογράφησης, τότε γνωρίζετε καλά πόσο ασταθή είναι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Ακόμη και η μικρότερη ποσότητα ειδήσεων μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα ή να ανεβαίνει στα ύψη σε λίγες ώρες. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις ειδήσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση.

Η παρακολούθηση των ειδήσεων είναι ακόμη πιο επιτακτική, εάν επιθυμείτε να κάνετε συναλλαγές ή να ρίξετε κέρματα. Λοιπόν, πού μπορείτε να γυρίσετε για να βρείτε αμερόληπτες πληροφορίες για όλα τα πράγματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης; Χαιρόμαστε που ρωτήσατε. Εδώ είναι μια χούφτα ιστότοπων και ιστολογίων που προσφέρουν αντικειμενικά και αμερόληπτα νέα από τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

CoinTelegraph

Ένας από τους παλαιότερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους κρυπτογράφησης που θα βρείτε είναι το CoinTelegraph. Ιδρύθηκε το 2013, το CoinTelegraph παρέχει ένα μέρος για να βρείτε ανεξάρτητα νέα που καλύπτουν την τεχνολογία blockchain, την κρυπτογράφηση και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες αναλύσεις αγοράς, τεχνικές ανακαλύψεις και τιμές κρυπτογράφησης.

Το CoinTelegraph κρατά τα δάχτυλά του στον παλμό του κόσμου της κρυπτογράφησης προσφέροντας επίσης διορατικά σχόλια και κομμάτια απόψεων. Καθώς ο κόσμος των ψηφιακών νομισμάτων εξελίσσεται και αναπτύσσεται, το CoinTelegraph είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή πολύτιμων πληροφοριών.

Εκτός από την εξαιρετική αναφορά για όλα τα πράγματα crypto, η CoinTelegraph ξεκίνησε επίσης το συνέδριο BlockShow Americas το 2018. Ήδη έγινε επιτυχημένο στην Ευρώπη, το BlockShow είναι ένα διήμερο γεγονός που συγκεντρώνει ανθρώπους από διαφορετικές βιομηχανίες. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δικτυωθούν, να συζητήσουν πιθανά έργα blockchain και να ακούσουν διεθνώς γνωστούς ειδικούς στον κλάδο.

Χρησιμοποιήστε το Bitcoin

Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση αυτής της λίστας χωρίς να αναφερθούμε εδώ στο UseTheBitcoin. Με τακτική ανάλυση και προβλέψεις τιμών πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένων των DASH και Cardano, ειδήσεις και οδηγούς κρυπτογράφησης – δείτε 5 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Altcoin το 2018 – είναι μια πηγή γνώσης που δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από την κοινότητα. Δουλεύουμε σκληρά για να συνεχίσουμε να αναφέρουμε αντικειμενικά και να αποκαλύπτουμε τυχόν σχέσεις που έχουμε με περιεχόμενο επί πληρωμή ή έργα blockchain με τα οποία έχουμε σχέσεις. Εργαζόμαστε για να αυξήσουμε την ποιότητα της δημοσιογραφίας κρυπτογράφησης σε νέα ύψη.

Περιοδικό Bitcoin

Ιδρύθηκε το 2012, το Bitcoin Magazine είναι μια από τις πιο γνωστές και καθιερωμένες πηγές ειδήσεων στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το Bitcoin Magazine προσφέρει πληροφορίες για τεχνολογίες blockchain, ψηφιακά νομίσματα και Bitcoin. Με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, έρευνα και ανάλυση, το Bitcoin Magazine είναι ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας πτερυγίων.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για το περιοδικό Bitcoin είναι η προθυμία του να είναι ειλικρινής σχετικά με την κατάσταση των κρυπτονομισμάτων. Είτε βιώνετε έναν κλάδο υψηλό είτε χαμηλό, θα δοθούν στους αναγνώστες ιστορίες που παρέχουν ακριβές και πολύτιμο περιεχόμενο.

Το Bitcoin Magazine επιδιώκει να παρέχει σχετικό και ακριβές περιεχόμενο καθώς σχετίζεται με κρυπτονομίσματα, το blockchain και το Bitcoin. Είναι προφανές ότι ο ιστότοπος είναι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες που παρέχει το Bitcoin και τα ψηφιακά νομίσματα. Οι αρχάριοι και οι ειδικοί είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι πολύτιμο όταν επισκέπτονται το περιοδικό Bitcoin.

ΝέαBTC

Υπάρχει πάντα κάτι νέο στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Εδώ και πέντε χρόνια, το NewsBTC παρέχει μια κορυφαία πλατφόρμα ειδήσεων για όσους τη χρειάζονται. Θα βρείτε κορυφαία ανάλυση, κριτικές και περιεχόμενο καθώς σχετίζεται με την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Το NewsBTC κατανοεί ότι τα νέα του πρέπει να είναι διαθέσιμα και εύπεπτα σε πολλές ομάδες ανθρώπων. Οι έμποροι, οι μαθητές, οι ερευνητές και οι νεοεισερχόμενοι χρειάζονται μια θέση για αξιόπιστο περιεχόμενο που τους βοηθά να κατανοήσουν πώς η κρυπτογράφηση επηρεάζει τον κόσμο γύρω τους. Είναι σαφές ότι το NewsBTC πιστεύει στα ψηφιακά νομίσματα με βάση τις χρήσιμες πληροφορίες που παρέχει σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων.

CoinDesk

Το CoinDesk ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 και επί του παρόντος έχει συνδρομητική βάση περισσότερων από 150.000 χρηστών. Θα λάβετε τα πιο πρόσφατα συμβάντα, πληροφορίες και ενημερώσεις ψηφιακού νομίσματος στον ιστότοπο CoinDesk. Επιπλέον, ο ιστότοπος θέλει να βοηθήσει στην εκπαίδευση, ενημέρωση και σύνδεση της κοινότητας κρυπτονομισμάτων μεταξύ τους.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το blockchain, το CoinDesk προσφέρει επίσης το “Η κατάσταση του Blockchain,Που είναι μια εξαιρετική ανάλυση της τεχνολογίας blockchain και πώς συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Εκτός από την παροχή υψηλής ποιότητας περιεχομένου, το CoinDesk φιλοξενεί επίσης την ετήσια σύνοδο κορυφής συναίνεσης. Πραγματοποιείται ετησίως στη Νέα Υόρκη, η Σύνοδος Κορυφής είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση blockchain στον κόσμο. Το CoinDesk επενδύεται σαφώς στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και προσπαθεί να παρέχει περιεχόμενο και μέσα που αντικατοπτρίζουν την εμπιστοσύνη τους.

Κοίντο

Το Coindoo είναι ένας εξαιρετικός πόρος για κρυπτονομίσματα και blockchain ειδήσεις. Σε αυτό, θα βρείτε επίσης έκτακτες ειδήσεις και αναλύσεις χρήσιμοι οδηγοί που ωφελούν όλους από τους αρχάριους κρυπτογράφησης έως τους καθημερινούς επενδυτές.

Το Coindoo είναι μια σταθερή πηγή αξιόπιστων και πολύτιμων πληροφοριών. Έχει ένα εύχρηστο μενού στην κορυφή για να μπορούν οι αναγνώστες να βρουν αυτό που περιλαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων και των κριτικών.

Ειδήσεις CryptoCoins

Το CryptoCoins News είναι ένας από τους κορυφαίους νέους διαθέσιμους ιστότοπους κρυπτογράφησης, που προσφέρει ειδήσεις και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στον χώρο του ψηφιακού νομίσματος. Θα βρείτε άφθονο περιεχόμενο γύρω από ICO και πληροφορίες αγοράς. Ωστόσο, το ισχυρό κοστούμι του ιστότοπου έγκειται στην κάλυψη ειδήσεων.

Το CryptoCoins News παρέχει εξαιρετικές εκδόσεις και άρθρα, καθώς και πολλές πληροφορίες σχετικά με τα Altcoins. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην παροχή ακριβούς και αξιόπιστου περιεχομένου στους αναγνώστες του, καθώς και πολύτιμες πληροφορίες όπως συγχωνεύσεις, νέες προσφορές προϊόντων και αξιοσημείωτες αλλαγές τιμών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner