Tingenes internet aktier 2020

Vi lever i et tidspunkt, hvor næsten alt kan oprette forbindelse til internettet fra pærer til biler, tv osv. IoT-enheders størrelse og skala gør investering i IoT-aktier ret kompliceret. Der er dog en enkel måde at gå rundt på at investere i disse aktier ved at målrette mod store virksomheder, der har veldefinerede IoT-forretningsenheder, der er indstillet til at vokse, når bevægelsen vokser. Nedenfor ser vi på to IoT-aktier at være opmærksom på i 2020.

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) – Et gammelt, nyt internet af ting

Cisco Systems, Inc. er et amerikansk teknologivirksomhed, der blev grundlagt i 1984 af Leonard Bosack og Sandy Lerner. Virksomheden har sit hovedkontor i San Jose, Californien og beskæftiger over 74.200 medarbejdere.

Inden for netværksløsningssektoren er Cisco den største hardware- og softwareleverandør i verden. Dens infrastrukturplatform består af hardware- og softwareprodukter til routing, trådløse applikationer, skift og datacentre.

Dens applikationsplatform består af analyser, samarbejder og IoT-produkter (Internet of Things).

Så er der sikkerhedssegmentet, der indeholder virksomhedens firewall og softwaredefinerede sikkerhedsprodukter. Cisco tilbyder også avanceret service og teknisk support som en del af sine tjenester. 

Ciscos store samling af hardwareprodukter suppleres med softwaredefinerede netværksløsninger, hensigtsbaseret netværk og analyse. 

Ud over voksende software og tjenester er virksomhedens indtægtsmodel fokuseret på at øge abonnementer og tilbagevendende salg.

Hvorfor CSCO er en IoT-aktie at købe i 2020

Sidste år var ikke et godt år for Cisco Systems, da selskabets aktier næsten havde stagneret fra, hvor de var i 2018. 

Interessant nok er CSCO-aktierne (NASDAQ: CSCO) i løbet af de sidste seks måneder styrtet fra det højeste på $ 50 til omkring $ 47, hvor de i øjeblikket sidder. 

Den dystre præstation har set, at nogle analytikere springer for at advare investorer om mørke dage fremad, mens nogle råd vi skal fortsætte med forsigtighed. 

Andre har endda spekuleret på, om Cisco Systems er den næste IBM (NYSE: IBM), en ældre teknologivirksomhed, der er blevet efterladt. 

En del af bekymringerne skyldes, at Cisco for nylig mistet sin plads på 

Gartners “Magic Quadrant” til Aruba Networks, et privatejet firma.

Men med flere opkøb under bæltet og den kommende 5G ser Cisco ud til at være klar til at hoppe, hvilket gør det til en attraktiv teknisk aktie at købe.

Elastisk (NYSE: ESTC) – Et internet af ting lager 

Sidste uge meddelte en række advokatfirmaer, at de ville undersøge Elastic N.V på vegne af fornærmede aktionærer over en mulig overtrædelse af føderale værdipapirlove. Dens aktiekurs ramte alle højdepunkter i 2019, inden den faldt af. Da andre vigtige aktører (Internet of Things (IoT)) er kommet for at tilføje milliarder til deres markedskapsler (som Microsoft), har Elastic været en mindre markedsudvikler. 

Den 4. december havde virksomheden annonceret en langt lavere faktureringsvækst end forventet på 41% år-til-år sammenlignet med 51%, der blev annonceret i et foregående kvartal år-til-år. Elastic’s Chief Financial Officer havde sagt, at virksomheden havde lidt “nogle forsinkelser i vores føderale regeringsvirksomhed, da nogle tilbud flyttede ud af oktober måned.”

Størrelsen af ​​disse tilbud, der blev flyttet, blev ikke angivet i indtjeningskonferenceopkaldet, hvor det menes at være stort nok til at påvirke faktureringen negativt. Dette førte til et fald på 19% i aktiekursen.

Før faldet havde Elastic et succesløb, der satte det på manges IoT-aktier til overvågningsliste samt et teknologisk lager med høj opside. Det var lidt af et chok for systemet, men markedet er nyt. Iot-produkter har haft stor vækst, men det er ikke altid let at opretholde det. Elastic bliver nødt til at innovere og fortsætte med at skubbe sine egne nye teknologier frem og ind på et globalt marked, der er sulten efter nye IoT-løsninger. Tingenes internet er kommet for at blive, vi skal bare se på hvilke måder det bliver en legitim pengeproducent.

Når man investerer i en teknisk aktie, er målet at finde en aktie, der matcher en teknologi, der kan bære mere markedsvækst og omsætning. Da 5G kommer til større celleudbydere, og AI vokser blandt spillere, hvor maskiner kan tale med hinanden, forbliver internet af ting (IoT) plads varmt. Internettet af ting IoT kan drive et hjem, en virksomhed eller forbinder enheder og forskellige teknologier. Hvert IoT-tilbud er forskelligt, men med teknologi- og internetfirmaer, der søger at give forbrugerværdi, gør IoT det, så kombinationer af produkter og tjenester kan tvinge erhvervskunder og personlige købere.

IoT-produkter giver interessante tekniske aktier at købe for at købe i øjeblikket, når verden bliver mere forbundet. Efterhånden som nye markeder slutter sig til den moderne verden, repræsenterer Elastic en af ​​få interessante aktier at se og en teknisk aktie med høj opside på et globalt marked. Iot-løsninger vil fortsat være efterspurgte, da AI og andre nye teknologier i det 21. århundrede finder en markedsplads. Internet af ting aktiekøb repræsenterer en måde for dig at udnytte denne nye mulighed.

Som startet før, når du undersøger en aktie for at købe, skal du sørge for at forstå alle risici forbundet med værdipapirer. Selv en teknisk aktie som Elastic, der har bevist sig i sin branche, repræsenterer en økonomisk risiko ved køb. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner