Sådan køber du Vechain (VET)

VeChain (VET) var en af ​​de første blockchains, der udelukkende blev bygget til at imødekomme behovene hos klientel på virksomhedsniveau. Udviklerne bag projekt søge at forbedre forsyningskæden og produktets livscyklusstyring ved hjælp af distribueret lederteknologi (DLT). Det er vigtigt, at platformen tilbyder brugerne en række nye funktioner, der gør den ideel til virksomheder, der søger at forbedre forsyningskædeprotokoller og forretningsprocesser. Besøg vores vejledning til investering i VeChain for at lære mere.

Vi viser de 3 bedste mæglere, der tilbyder muligheden for at købe VeChain (VET) med et kreditkort eller betalingskort.

Binance

Binance er en af ​​de største og mest kendte kryptokurrency-børser i verden. Fordelene ved at købe VeChain her er, at du drager fordel af de lavere vekselgebyrer end konkurrerende børser, og den øgede likviditet giver dig mulighed for hurtigt at købe og sælge for at drage fordel af markedsbevægende nyheder.

Læs vores Binance anmeldelse eller besøg Binance.

Brug rabatkode: EE59L0QP for 10% tilbagebetaling af alle handelsgebyrer.

Kraken

Kraken er et af de mange navne, når det kommer til kryptovaluta-børser, der opererer i branchen.

Fra en ydmyg begyndelse er de nu blevet et af de mest genkendelige navne i rummet, der tilbyder et omfattende udvalg af aktiver at handle, herunder VeChain.

Handelsomkostningerne er konkurrencedygtige med andre børser, og de har fortsat med at udvikle sig nu og tilbyder både futures og marginhandel.

Læs vores Kraken anmeldelse eller besøg Kraken.

Bittrex

Bittrex er en anden børs, der i øjeblikket giver dig mulighed for at købe og handle VeChain (VET). Bittrex er en førende kryptokursudveksling, der tilbyder det bredeste udvalg af kryptokurver, de er kendt i branchen for at være en af ​​de få børser, der ikke opkræver noteringsgebyrer for forskellige projekter og har ry for integritet.

Læs vores Bittrex anmeldelse eller besøg Bittrex.

Hvad er VeChain (VET)?

VeChain er et open source-blockchain-projekt, der er fokuseret på at forstyrre forsyningskæder og virksomhedsdrift. Udviklere ved dette projekt lancerede en specialbygget blockchain i 2018 med titlen ‘VeChainThor Blockchain’, som er i stand til at udføre smarte kontrakter.

Hvad gør den?

VeChain giver mulighed for hurtig og gennemsigtig værdioverførsel ved brug af blockchain-teknologi. Desuden giver det unikke sæt attributter mulighed for at udføre komplekse smarte kontrakter. Disse funktioner gør det muligt for blockchain at fungere som et betalingssystem ud over en decentraliseret databok – der muligvis erstatter traditionelt inddelte systemer.

Hvordan fungerer VeChain (VET)?

VeChain-netværket fungerer ved brug af dual token-system.

VET – Som hjertet i VeChain-systemet bruges VET-tokens som et middel til at overføre værdi mellem parterne.

VTHO – Disse tokens bruges i forbindelse med VET under værdioverførsler. VTHO-tokens fungerer på samme måde som ‘gas’ på Ethereum-blockchain – drivende transaktioner.

Disse tokens fungerer på VeChainThor Blockchain, hvor konsensus opnås ved brug af en ‘Proof-of-Authority (PoA)’ -protokol. PoA er en variation af Proof-of-Stake, som indeholder et blokgodkendelsessystem, der styres gennem en central part. Dette eliminerer muligheden for, at blokke oprettes anonymt – en nøglefunktion, hvor blockchain er rettet mod virksomheder.

Projiceret udvikling?

Udviklerens deltagelse i VeChain er ret høj i forhold til de fleste projekter. Mens de stadig er i gang, er følgende et par af de opgraderinger, der forventes implementeret på VeChain i de kommende år.

  • Interoperabilitet
  • Anonymitet

Underliggende ideologi?

VeChain-fonden har tidligere givet det besked om, at projektet udvikles med en klar ideologi.

”VeChain Foundation tror stærkt på overholdelse og selvregulering … Vi ønsker at sætte en standard inden for branchen for at køre hjem den ideologi, som blockchain-kryptokurrencyprojekter kan indeholde”Gennemsigtighed, retfærdighed, åbenhed‘, Dette er vores forpligtelse over for samfundet og økosystemet som helhed. “

Accept og kontroverser?

Efter at være lanceret i 2015 har VeChain eksisteret længere end de fleste projekter. Denne udholdenhed har muliggjort beskedne niveauer af adoption gennem årene. Især har VeChain for nylig underskrevet et partnerskab med rejsebureaugiganten Travala.com, som gør det muligt at bruge VET-tokens som en betalingsform på platformen.

Klik på for at få en komplet liste over etablerede partnerskaber HER.  Nogle af de mere bemærkelsesværdige virksomheder på denne liste er som følger.

  • Walmart Kina
  • BMW Group
  • ENN Energy Holdings Limited
  • H&M

Sådanne niveauer af vedtagelse har gjort det muligt for VeChain at befæste sig inden for top-30-projekterne, når de er rangeret efter marketcap.

I løbet af sit liv har VeChain formået at forblive relativt fri for kontroverser. Den ensomme begivenhed, der skiller sig ud, var en $ 6,5 mio. Hack, som fandt sted sidst i 2019. Det skal bemærkes, at denne begivenhed opstod på grund af menneskelige fejl, ikke en mangel i selve projektets kodning.

Regulering?

Indtil i dag er der ikke givet nogen officiel klassificering af VeChain af regulatorer. Mens lignende projekter, såsom Ethereum, betragtes som ikke-værdipapirer, er risikoen stadig, at dette er tilfældet på grund af manglende decentralisering.

Som med ethvert projekt skal du være forsigtig, når du handler / ejer, da klassificeringen af ​​et digitalt aktiv kan ændre sig når som helst.

Hvem klarede det?

VeChain blev oprettet i 2015 af Sunny Lu.  Navnlig tjente Sunny Lu som CIO for Louis Vuitton China før han blev leder af VeChain.

Mens Sunny Lu forbliver ved roret i VeChain, overvåges hele økosystemet af et udvalg af valgte fagfolk, kendt som ‘VeChain Steering Committee’.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner