TomorrowsBitcoin – en begyndervejledning til Goldcoin (GLC)

GoldCoin (GLC) er en peer-to-peer-kryptokurrency, der blev lanceret den 15. maj 2013 af en anonym udvikler. Det er helt bygget og vedligeholdt af et team af frivillige, som alle deler en fælles tro på at fremme økonomisk frihed.

I de seks år, projektet har eksisteret, har det formået at vokse et stort samfund og ombord på en række udviklere, der har hjulpet med at tilføje flere innovative fremskridt på platformen inklusive; Avanceret kontrolpunkt med detektering af vanskeligheder (ACPD) med større hurtigere blokke, Golden River-sværhedsalgoritme og et 51% angrebsforsvarssystem, hvorved fundamentalt ændres, hvordan kryptokurver og økonomier fungerer.

Projektet følger i den oprindelige vision af Satoshi Nakamoto, skaberen af ​​Bitcoin, og i hele perioden har projektet været dedikeret til on-chain-skalering ved at følge de principper, der blev skitseret i den originale Bitcoin Whitepaper.

Problemet med Bitcoin Forks

Det GoldCoin-hold har nøje set spændende fremskridt i Bitcoin, der tilbød en måde at skalere på, der ikke var en del af den vigtigste blockchain og synes at være kunstigt at dræbe Bitcoin core blockchain.

For at imødekomme masserne skal Bitcoin skaleres komfortabelt, og der er en stærk efterspørgsel efter dette at dømme fra Bitcoin Cash og Bitcoin SV gafler. Problemet med de to gafler er, at de bruger en svækket form for Bitcoin-mærket, og de undlader at inkorporere de nyeste L2-funktioner som Lightning, der tilbyder avanceret off-chain skaleringsløsning.

For at løse dette problem har GoldCoin arbejdet på en platform, der bruger både on-chain og off-chain skaleringsmetoder til at skabe et netværk, der er i stand til at skalere fuldt ud, en der ikke kræver, at brugerne “vælger en side” og forener alle bitcoin gafler.

GoldCoin Reverse Fork (RBH)

“Reverse Bitcoin Hard-Fork” (RBH) indebærer en fusion af GoldCoin-blockchain med den oprindelige Bitcoin-blockchain. GoldCoin tager de bedste funktioner i Bitcoin og dets offshoots og fusionerer dem tilbage til den oprindelige blockchain gennem en Reverse Bitcoin Hard-fork og giver dermed verden en kryptomønt, de entusiastisk kan komme bagud.

Arbejdet med den første “Reverse Bitcoin Hard-fork” nogensinde begyndte i starten af 2019 under vejledning af den legendariske blockchain-udvikler Peter Bushnell. Han leder GoldCoin-teamet, da de arbejder på at låse op for Bitcoin-blockchain ved at implementere en løsning, der lover at have en kombineret netværkskapacitet på Bitcoin-kerne og dens to hovedgafler, Bitcoin Cash og Bitcoin SV.

I sidste ende kombineres de tre platforme sammen til et GoldCoin-mærke, der vil blive kendt som “Satoshi Chain.” De nye ændringer forventes at træde i kraft engang i 3. kvartal 2019.

Hvad der vil være anderledes?

  • Forøgelse af blokkapacitet

Den nye GoldCoin-blockchain har en maksimal blokstørrelse på 32 MB (128 MB vægtet), og dette giver “økonomiske kræfter mulighed for at bestemme”, hvilken skaleringsmetode de foretrækker. Også kæden har 2-minutters blokke.

  • Mineargoritme

Bitcoin bruger beviset for minearbejdsalgoritme typisk til at opretholde konsensus på tværs af “et stort, globalt distribueret tilladelsesfrit netværk af noder”, men for at GoldChain-blockchain skal forblive bagudkompatibel med minearbejdere efter gaffelen, vil platformen bevare sin Scrypt-minedriftsalgoritme.

  • Eksistensen af ​​historiske opdagelsesrejsende

Da GoldChain trækker sin blockchain tilbage og påtager sig Bitcoin blockchain, vil platformen opretholde en unik block explorer, der vil hente pre-forked GoldCoin-transaktioner.

Opdagelsesrejsende vil arbejde ved hjælp af et øjebliksbillede af GoldCoin blockchain, og de vil blive vedligeholdt af GoldCoin-teamet og samfundet. Efter at fork er implementeret, vil regelmæssige GoldCoin opdagelsesrejsende give al transaktionshistorik post-fork og alle Bitcoin-transaktioner til dato.

  • Lokale knudekrav

For at reducere blockchain-byrden på brugerenheder understøtter GoldCoin-klienter blockchain-beskæring og SPV-teknikker som Electrum. Oven på en Electrum-tegnebog vil Core-klienten være tilgængelig i både standardversionen og i en særlig version med bare mode, der har beskæring og kun kræver 5 GB lokal diskplads plus 256 MB RAM for at køre.

  • Sværhedsjusteringsalgoritme

Goldcoin vil vedtage en ny innovativ algoritme til justering af vanskeligheder, der blev designet af Amir Eslampanah, platformens chefforsker. Døbt Golden River, algoritmen vil genberegne vanskelighederne ved hver blok ved at undersøge de nye blokke og bestemme den gennemsnitlige og median bloktid.

Dette vil gøre det mere nyttigt til at beskytte mod store gynger i den samlede mængde hashkraft.

  • Unikt adresseformat

I modsætning til de tidligere Bitcoin gafler, der fortsætter med at bruge det samme adresseformat efter forking, implementerer GoldCoin et unikt adresseformat. “Præfikset PUBKEY_ADDRESS og SCRIPT_ADDRESS fra den tidligere Goldcoin-kæde vil blive brugt, hvilket let kan skelnes fra Bitcoin Core- eller Bitcoin Cash-adresser.”

Dette hjælper med at beskytte brugere mod fejlagtigt at miste deres mønter ved at sende dem til den forkerte adresse.

  • Gratis transaktioner

Den nye gaffel er designet med verdens finansielle system i tankerne. For at sikre, at det er det ideelle kontantbetalingssystem, reserveres 5% af hver 32 MB-blok til gratis transaktioner, og dette giver mulighed for op til 10 millioner gratis transaktioner om dagen.

Dette vil have en gunstig indvirkning, især i udviklingslandene, hvor brugerne har mulighed for at fravælge at betale transaktionsgebyrer, mens andre vil være i stand til at inkludere et gebyr, der skal prioriteres på transaktionshastighed..

Børser, der understøtter GoldCoin

For dem, der er interesseret i at få Goldcoins (GLC), kan de få fra følgende otte børser, der i øjeblikket understøtter kryptovaluta inklusive; Bittrex, Møntkontakt, Nova udveksling, Altilly, Lokal møntudveksling, Tradesatoshi, Mønt og TryGoldCoin.com.

Der er dog ingen grund til at bekymre sig, men da først Reverse Bitcoin Fork er implementeret, vil alle indehavere af den originale Bitcoin få en lige stor mængde Goldcoins i forholdet 1: 1. Imidlertid advarer projektet kryptoholdere, der har deres mønter gemt på børser, at det er platformene, der krediteres GLC.

Selvom børser skal kreditere din konto med GLC-mønterne, er de ikke juridisk forpligtet til at gøre det. Så for at hjælpe brugere, der har Bitcoin, med at identificere, om de kan vinde gratis GLC’er, vil platformen vise navnene og logoerne på de børser, der har lovet at kreditere Bitcoin-brugere med Goldcoin.

Hvis den udveksling, du bruger, ikke vises på listen, råder teamet brugerne til at overveje at overføre deres bitcoins til en understøttende børs eller endnu bedre endnu. De bør trække mønterne ud i en personlig tegnebog, hvor de har kontrol over deres private nøgler. Lær mere om GoldCoin-køreplanen her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts