Crypto Market Daily (1,9) | Øvre plads er for nylig begrænset, stabiliser på $ 7750 ~ $ 7850 kan have det sidste rebound

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, efter at have oprettet en ny høj på $ 8460, er prisen faldet under $ 8000 i øjeblikket.

Fra diagrammet kan vi se, at en times bevægende tendens tager form på hoved- og skulderform. Denne form betyder altid, at et trin rebound eller pumpe går til slutningen. Som jeg markerede på diagrammet, er tilbagekaldelsen af ​​tilbagekald (skulder 2) lavere end den første (skulder 1). Dette betyder, at det næste rebound vil være svagere end det andet. Efter at prisen brød under MA (60), vil dette glidende gennemsnit blive en modstand, når rebound sker.

Investorer bør ikke være for optimistiske med hensyn til den næste rebound, da købsvolumen ikke er så stærk som tidligere. Mange rentable positioner begyndte at sælge der tællere gradvist. Investorer bør være mere opmærksomme på den faldende risiko.

Niveaukarakter1D – konsolidering

Fra det daglige diagram kan vi se, at BTC har tilbagekaldelse for næsten 70% af reboundet, og dette er i et vist omfang, at denne daglige reboundstyrke bliver svag, og god nyhed for tyre er, at MA (90) kan være en effektiv support på kort sigt, hvis prisen stabiliserer sig i weekenden. Trend har stadig chance for at starte det næste rebound, men det øverste rum vil være begrænset omkring $ 8500 ~ $ 8600.

Mind investorer om, at markedet efter dette rebound har brug for tid til at konsolidere rebound og callback. Således er det ikke et godt valg at gå ind, hvis tendensen kommer i konsolidering. Vent på bund eller top kan være en god idé at komme ind.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 8020 modstand på mellemlang sigt$ 8130

Kortsigtet support7850 $ support på mellemlang sigt$ 7750

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 4H-konsolidering

Dette er 4-timers diagrammet for ETH, prisen var ikke i stand til at stabilisere sig på MA (30) og brød nedenunder inden for dagen. Nu er $ 138 midlertidig en effektiv støtte. Tendensen går til slutningen af ​​reboundet, som vi kan se fra købsvolumenet, før dette rebound-stadium var ETH i en svag tendens, og efter at købepengene er begrænsede og profitfonde, der forlader markedet, vil $ 138 ikke være en stærk støtte i det øjeblik. Der er en stor mulighed for, at ETH finder de glidende gennemsnit for at søge support, der inkluderer MA (60), MA (90) og endda MA (180).

Investorer skal huske, at hvis den øvre trendlinie ikke kan brydes, vil ETH have chance for at bryde $ 138 ~ $ 140 igen og teste $ 150. På kort sigt, hvis prisen stabiliserer sig på $ 138, kan prisen muligvis teste $ 145 først.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 141,6 Modstand på mellemlang sigt145,3 $

Kortsigtet support$ 138 support på mellemlang sigt$ 135

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: På 4-timers niveau er XRP faldet under $ 0,2105 supportområde, hvilket er den nederste kant af den forrige modintensive zone. Dette betyder, at salgsvolumenet bliver stærkere, og volumenindikatoren viser, at og nu er MA (30) også blevet brudt uden nogen støtte, at investorer skal være opmærksomme på mellem- og langvarige cyklusser af glidende gennemsnit. Blandt dem vil MA (180) være den første effektive understøttelse, da den nylige øvre kant af stødzonen også er nær her, område mellem $ 0,1975 ~ $ 0,2000 vil være det stærkeste støtteområde for nylig.

Investorer bør bemærke, at hvis prisen kan stabiliseres nær $ 0,2000, kan det have en god chance for at tjene et rebound-overskud, men det øverste rum vil være omkring $ 0,2100, vær ikke så grådig i øjeblikket, en konsolideringstendens vil muligvis vises, efter at tung volumen over.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2075 Mellemlang modstand: $0,2107

Kortsigtet support: $0.1990 Mellemsigtet support :$0,1974

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner