ETH-johdannaisten tiedot osoittavat epävarmuutta ennen Ethereum 2.0 -päivitystä

OKExin ja Skew: n välinen kumppanuus on tehnyt ETH-johdannaiskaupan tiedoista yleisön saataville tarjoamalla uusia työkaluja parempaan näkemykseen.

Vaikka Bitcoin (BTC) on tosiasiallisesti markkinajohtaja kryptovaluutta-alueella, toinen kovista markkinakierrosta ja joukkojen uudistamisesta selviytynyt digitaalinen omaisuus on Ether (ETH). Jos suurin osa digitaalisista hyödykkeistä johtuu joko pelkästään markkinointihypistä tai putoaa "höyrylaitteet" -luokassa Ethereum-verkosto on suosinut useimpia salaustilassa näkemiämme innovaatioita.

Olipa kyseessä hajautetut pörssit, automatisoidut rahamarkkinat, itsenäiset organisaatiot tai mikä tahansa sadoista hajautetuista sovelluksista, jotka on rakennettu verkkoon, Ethereum on yksin tehnyt blockchain-tekniikasta paljon helpommin saatavilla olevan. Itse asiassa verkosto on ollut avainasemassa käynnistettäessä kokonaisia ​​markkinarakoja, kuten kolikoiden tarjoaminen (ICO / STO / IEO jne.) Ja uudempi hajautettu rahoitus.

Kun Ethereum-verkkoon lukittu kokonaisarvo kasvaa edelleen ja Ethereum 2.0: n lanseeraus lähestyy, kiinnostus ETH: n ympärille kasvaa luonnollisesti. Elinkeinonharjoittajien ja analyytikoiden helpottamiseksi OKEx on jälleen tehnyt yhteistyötä analyytikkoyrityksen kanssa, jotta se voi jakaa julkisesti tietoja ETH-futuurien ja ETH-optioiden markkinoilta..

Uusi OKEx Ether kojelauta vinossa julkaistaan ​​tänään, ja tässä artikkelissa käymme läpi pari markkinaosapuolten käytettävissä olevaa kaaviota tämän kumppanuuden tuloksena. OKEx-johdannaisdatan perusteellisemman esittelyn lukijat voivat tarkastella oppaamme Bitcoin-johdannaisten hallintapaneeliin.

OKEx ETH-futuurit ja optiokaaviot

OKEx ETH -johdannaisten kojelaudassa vinossa on yhteensä 15 tietoaineistoa. Näitä ovat kaaviot ETH-futuureista, swap-sopimuksista ja optioiden avoimista koroista ja volyymeistä, ETH-swap vs. spot-hinta, ETH-futuurit vuosittain laskettuna, ETH-optioiden avoimet korot lakolla, parhaat ETH-optioiden määrät.

Olemme valinneet muutaman käytettävissä olevista aineistoista tähän yleiskatsaukseen. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää futuureista ja vaihtoehdoista, tutustu salausjohdannaisten oppaasemme.

24 tunnin ETH-futuurit ja swap-määrät. Lähde: vinossa

Hyödyllinen pikaviitteeksi, tämä kaavio näyttää ETH-futuurien ja -vaihtosopimusten (kolikoilla marginaaleilla ja USDT: llä maksettujen) kaupankäyntimäärät OKEx: llä viimeisten 24 tunnin aikana. Yllä olevasta kaaviosta voimme todeta, että ETH-USDT -vaihtosopimus on suosituin sopimus, jonka osuus on 28% volyymista, ja sen jälkeen ETH-USD-futuurisopimukset, joiden voimassaolo päättyy 25. joulukuuta 2020.

ETH: n futuurit ja swapit – päivittäinen volyymi ja avoin korko. Lähde: vinossa

Toinen tärkeä kaavio markkinoiden toiminnan arvioimiseksi, avoin kiinnostus tarkoittaa tässä avoimien tai sopimattomien sopimusten arvoa – kun taas määrä osoittaa vaihdettujen sopimusten arvon. Nouseva avoin korko viittaa uusien positioiden avaamiseen, kun taas avoimen koron lasku voi johtua positioiden sulkemisesta – joko voitonotosta, selvitystilasta tai päättymisestä.

ETH-optioiden volyymit ja avoin kiinnostus. Lähde: vinossa

Aikaisemmin futuurimäärien ja avoimen korkokaavion tavoin tämä kaavio kuvaa samoja mittareita ETH-optioiden markkinoilla. Molempia tarkasteltaessa on nopeasti selvää, että eetterifutuurit ovat suositumpia, mutta että optiomarkkinoilla on myös kunnolliset volyymit ja avoimet korkoluvut.

ETH-futuurit vuosittain laskettuna. Lähde: vinossa

Hyödyllinen kaavio markkina-analyytikoille, futuuripohja edustaa eroa kohde-etuuden spot- ja futuurihintojen välillä. Jos markkinat ovat nousussa, perusta on yleensä positiivinen, koska futuurikauppa on korkeammalla hinnalla kuin spot-markkinat. Laskevissa vaiheissa futuurit voivat käydä kauppaa alhaisempana kuin spot, jolloin perusta on negatiivisella alueella.

Ottaen huomioon niiden korrelaation futuuripohja on milloin tahansa indikaattori markkinoiden odotuksista, jotka ympäröivät kohde-etuuden tulevaa kehitystä. Yllä oleva kaavio osoittaa, kuinka ETH-futuurit ovat pysyneet enimmäkseen positiivisina viimeisten 30 päivän aikana ja ajoittain laskeneet, etenkin syyskuun ensimmäisen puoliskon aikana.

Mielenkiintoista on, että nämä pisarat vastaavat läheisesti niitä, jotka näkyvät alla olevasta kaaviosta Bitcoin-futuuritiedot OKExiltä, ​​joka on saatavana myös vinossa.

BTC-futuurit vuosittain liikkuvana. Lähde: vinossa

Vaikka nämä kaksi kaaviota ovat selvästi korreloineet, ne osoittavat, kuinka Etherin perusta on paljon vähemmän joustava verrattuna Bitcoiniin ja on nopea seuraamaan hintojen laskua. Tämä osoittaa, että markkinoiden luottamus Etherin tulevaan tulokseen on suhteellisen heikompaa ja helposti ravisteltavaa.

ETH-vaihtoehdot avaavat kiinnostuksen lakolla. Lähde: vinossa

Lopuksi aiomme tarkastella ETH-vaihtoehtojen avointa korkoa lakko-kaaviona, joka heijastaa positioiden muodostumista (avoin korko y-akselilla) eri hintapisteissä (x-akselilla). Sen lisäksi, että nykyisen markkinahinnan (~ 350 dollaria) ympärillä on avointa korkoa, yllä oleva kaavio osoittaa suuria avoimen koron pitoisuuksia molemmissa ääripäissä. Voimme nähdä, että rakenteet ovat noin 600 dollaria ja enemmän sekä noin 200 dollaria ja alempia.

Tämä malli osoittaa jossain määrin, että markkinaosapuolet ovat epävarmoja ja päättämättömiä kohde-etuuden tulevasta kehityksestä – mielipiteet heijastuvat myös yllä oleviin pohjakaavioihin.

Perusnäkökulmasta tämä epäluottamus ja epävarmuus voivat johtua tulevasta Ethereum 2.0 -päivityksestä. Toisin kuin pienet protokollaparannukset, tämä päivitys on merkittävä ja siirtää Ethereum-verkon työn todistamisesta panoksen todistamiseen. Kun otetaan huomioon, kuinka kokonaiset ekosysteemit toimivat verkossa, on tarpeetonta sanoa, että paljon päivityksessä ja sen onnistuneessa käynnistämisessä.

Kun nämä ETH-johdannaiskaaviot ovat nyt julkisesti saatavilla, toivomme, että markkinaosapuolet pystyvät käyttämään tietoja ETH-markkinoiden ymmärtämiseen paremmin.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner