Parhaat DASH-salauslompakot vuonna 2019 | Kuinka pitää DASH turvassa

Dash on yksi suosituimmista digitaalisista verkoista, jonka ominaisuudet muistuttavat Bitcoinin ominaisuuksia, mutta ne ovat edistyneempiä. Se tarjoaa hajautettua hallintoa, välittömiä ja yksityisiä liiketoimia. Dash antaa käyttäjille vapauden siirtää rahaa Dash-lompakossaan haluamallaan tavalla. Jos haluat napata kupin kahvia, maksaa puhelinlaskun tai jakaa sekin, käytä vain Dash-lompakkoasi ja voit tehdä tämän milloin tahansa, missä tahansa ympäri maailmaa.

Liity kryptovaluutan tulevaisuuteen ja vaihda suosikkikolikoitasi, kuten DASH Binance!

Mikä parasta, DASH-palvelut ovat halpoja, mutta laadukkaita. Sillä on maailmanlaajuinen hyväksyntä, jota ihmiset ja yritykset käyttävät. Jotkut erinomaisista ominaisuuksista, jotka tekevät siitä suositun maksutavan, ovat sen alhaiset palkkiot ja välitön tapahtuma-aika. Tämä opas koskee Dashin parhaita lompakoita, joita voit käyttää kolikoidesi tallentamiseen.

kuva3 4

Lähde: docs.dash.org

Dash Core (suositeltava DASH-lompakoiden joukossa)

DASH Wallet -sivusto: https://www.dash.org/

DASH-lompakon tyyppi: Työpöytä

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Vapaa

Jos etsit upeaa Dash-lompakkoa, Dash Core on yksi harkittavista vaihtoehdoista. Tämä lompakko on monipuolinen P2P-asiakasohjelma, jolla on ominaisuuksia, kuten InstantSend, PrivateSend, sekä hallinta ja masternode-hallinta. Dash Core antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita täysin Dash-kolikoitaan ja tarkistaa lähdekoodin ja binäärit helposti. Tärkeää on, että sen mukana tulee täydellinen validointi, eikä sinun tarvitse luottaa siihen, tapahtuivatko tapahtumat tehokkaasti. Dash Core on turvallisin työpöydän lompakko, mutta vaatii paljon levytilaa.

Dash on suunniteltu korjaamaan ongelmat, joita muilla kryptovaluutoilla oli, kuten korkeammat transaktiopalkkiot tai pidemmät käsittelyajat. Lompakko on intuitiivinen ja turvallinen, jolloin käyttäjät voivat hallita digitaalista käteistään täydellisesti. Se muodostaa yhteyden Dash-verkkoon suoraan, joten tämä tarkoittaa erittäin turvallista tapaa lähettää, vastaanottaa ja tallentaa Dash-kolikoita. Erinomaisia ​​ominaisuuksia ovat:

  • Dash-maksujen lähettäminen ja vastaanottaminen sekunneissa, sekä verkossa että offline-tilassa;
  • Nopea maksu kasvotunnistuksella;
  • Yksinkertainen palautuslause, joka voi auttaa palauttamaan varoja laitteen puuttuessa;
  • Sisäänrakennettu laitteistosalaus turvallista ja turvallista tallennusta varten.

Kaiken kaikkiaan Dash Core -lompakko on avoimen lähdekoodin ja ilmainen, mikä tarkoittaa, että käyttäjille ei aiheudu ylimääräisiä maksuja tai kustannuksia sen käytöstä.

kuva4 4

Lähde: finder.com

DASH Guarda -lompakko 

Guarda Wallet -sivusto: https://guarda.co/

Guarda-lompakon tyyppi: Pöytäkone, mobiili, Web-Google Chrome -laajennus

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

DASH-käyttäjät, jotka haluavat sijoittaa varansa kryptovaluuttamarkkinoille, voivat tehdä niin tietäen, että heidän omaisuutensa voidaan asianmukaisesti suojata hakkeroilta ja hyökkäyksiltä. Käyttämällä Guarda DASH -lompakkoa käyttäjät voivat tallentaa, vaihtaa, lähettää ja vastaanottaa DASH-kolikoita nopeasti ja helposti. 

Guarda on tunnustettu monikryptoinen, monitasoinen ja vapaana pidettävä lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat käsitellä virtuaalivaluuttojaan. Tällä hetkellä tämä lompakko tukee DASH: n lisäksi myös monia muita digitaalisia resursseja, kuten Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ja Bitcoin Gold (BTG) ), muiden joukossa. Tällä alustalla on käytettävissä yli 40 erilaista resurssia. 

Lompakkoa voidaan käyttää myös monilla alustoilla. Tämä on erittäin myönteistä, koska se auttaa käyttäjiä käsittelemään digitaalista omaisuuttaan minkä tahansa laitteen kautta. Guarda-lompakkoa voidaan käyttää verkkosivuston, mobiilisovelluksen, Google Chrome -laajennuksen tai työpöydän kautta. 

Vaihtoon on vaikuttanut suuri määrä hyökkäyksiä ja hakkerointeja, jotka ovat vahingoittaneet heidän mainettaan viime vuosina. Parasta DASH-käyttäjien kannalta on siirtää kolikot pois salauksenvaihdosta. Guarda antaisi heille mahdollisuuden hallita varojaan myös käsitellä suurinta osaa muista salausresursseistaan ​​yhdellä alustalla. 

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Vuonna 2018 lanseeratusta Atomicista on tullut suosittu Dash-lompakko tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, erinomaisen tukipalvelun ja saatavuuden kaikista tärkeimmistä käyttöjärjestelmistä, mukaan lukien iOS ja Android. 

Atomic on hajautettu monivaluuttainen ohjelmistolompakko, jonka avulla voit hallita yhtä DASH kuin BTC, ETH, XMR, LTC, XRP ja muut tärkeimmät kryptovaluutat, joissa on yli 500 merkkiä. Voit ostaa, vaihtaa ja panostaa heitä poistumatta sovelluksesta helposti ja turvallisesti. Jotkin ominaisuudet, kuten vaihto, antavat sinulle rahaa takaisin jokaisesta nimettömästi vaihdetusta omaisuudesta, jos liityt lompakon kanta-asiakasohjelmaan. 

Voit laajentaa DASH- tai muita salkkujasi ostamalla salauksen lompakon sisällä. Se tukee pankkikortteja, joissa on 17 paikallista valuuttaa USD, BKT, EUR, RUB, JPN ja muut maailmanlaajuisesti. Saadaksesi passiivisen salaustulon, voit tarkistaa hajautetun panoksen, jolla on jo 10 suosittua PoS-omaisuutta. Todellinen vuosikorko on 5–23% jokaisesta omaisuuserästä riippuen. 

Lopuksi, Atomic Wallet on turvallinen ja luotettava sovellus, jota arvostavat yli 500 000 käyttäjää ympäri maailmaa. Yksityiset avaimesi on salattu laitteellasi, ja vain sinä hallitset kaikkia niitä ja varojasi. Se on myös nimetön, koska lompakon ja sen perustoimintojen käyttämisen aloittaminen ei ole välttämätöntä varmennusta, KYC: tä tai tilin luomista varten. Loppujen lopuksi Atomicin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua nopeasti ja vuorokauden ympäri.

Coinomi DASH Lompakko

DASH Wallet -sivusto: https://coinomi.com/

DASH-lompakon tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Keskitaso

Kustannus: Vapaa

Coinomi on yksi Dashin parhaista lompakoista, ihanteellinen monivaluuttavarastointiin. Lompakossa ei ole KYC-byrokratiaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää varojasi milloin tahansa ilman rajoituksia. Ei IP-yhteyttä, ei tapahtumaseurantaa eikä henkilöllisyyden linkitystä.

Piilomalla IP-osoitteensa lompakkopalvelimet tekevät käyttäjien pyynnöistä nimettömiä, jotta he voivat suorittaa asioita huolettomasti. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus suorittaa ristin altcoin-muunnos välittömästi ja yksityisesti lompakossa. Tämä on mahdollista integroimalla strategiset vaihto-kumppanit, kuten Changelly ja ShapeShift.

Turvallisuuden suhteen lompakko käyttää Hierarchical Deterministic Wallet (BIP44) -protokollaa, jonka avulla se voi pitää kaiken saatavilla ja suojattuna yhdellä vahvalla salasanalla, joka vaatii vain yhden varmuuskopion.

Lompakko ei kuitenkaan muodosta yhteyttä suoraan Dash-verkkoon, joten käyttäjien on luotettava toimittajan palvelimeen varmistaakseen, että maksut lähetetään tai vastaanotetaan. Käyttäjien on myös suositeltavaa varmistaa, että lompakossa ei ole latauksen aikana haitallista koodia, mikä voi vaarantaa laitteen eheyden. On tärkeää huomata, että Coinomi on aina innovatiivinen ja lompakko on ihanteellinen sekä aloittelijoille että kokeneille salauksen käyttäjille.

kuva6 6

Lähde: unfashed.com

Jaxx Liberty DASH -lompakko

DASH Wallet -sivusto: https://jaxx.io/support.html

DASH-lompakon tyyppi: Pöytätietokone / mobiili

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Vapaa

Jaxx on yksi Dashin upeista lompakoista, joka sopii salauksen käyttäjille, jotka haluavat monikolikkolaitteen, joka palvelee sekä työpöytä- että mobiilisovelluksia. Jaxx Liberty -lompakko on tuotteen Decentral, Kanadassa toimiva yritys. Siihen mahtuu tällä hetkellä yli kymmenen kryptovaluutta, ja luettelo kasvaa edelleen. Tämän lompakon avulla Dash-kolikoiden haltijat voivat helposti palauttaa varansa 12 sanan varmuuskopio-avaimella.

Mikä parasta, Jaxx antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita yksityisiä avaimiaan sekä viedä tai tuoda avaimia milloin tahansa. Lompakossa on aktiivinen kehittäjäyhteisö, joka antaa sille helppokäyttöisen käyttöliittymän. ShapeShift-integraation avulla käyttäjät voivat muuntaa lompakon salausvaluutat helposti.

Jaxx ei tue DASH InstantSend- tai PrivateSend-ominaisuutta, mutta se toimii hyvin useiden käyttöjärjestelmien kanssa sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Linux-, Windows- ja Mac-käyttäjät voivat käyttää lompakkoa samalla tavalla kuin Android- ja iOS-yhteensopivia laitteita. Selainlaajennusten käyttäjille lompakko on yhteensopiva sekä Chromen että Firefoxin kanssa.

Tässä lompakossa on kuitenkin kaksi suurta haittapuolta; sinun on luotettava myyjän palvelimeen maksujen lähettämisessä tai vastaanottamisessa. Sinun on myös oltava varma, että lompakossa ei ole haitallista koodia lataamisen aikana.

kuva1 8

Lähde: toshitimes.com

TREZOR

DASH Wallet -sivusto: https://trezor.io/

DASH-lompakon tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Keskitaso

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Trezor on tunnustettu yritys, joka kehittää avoimen lähdekoodin laitteistolompakoita, joilla on suora pääsy P2P-verkkoon. Lompakon arkkitehtuurin avulla se voi tallentaa salattuja yksityisiä avaimia ja suorittaa turvallisia tapahtumia paljastamatta käyttäjien yksityisiä avaimia. Siksi käyttäjillä on täydellinen hallinta DASH-kolikoissaan. Se tarjoaa yksinkertaisen maksuvahvistuksen, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat vahvistaa mahdollisimman luotettavasti, olivatko maksut lähetetty vai vastaanotettu.

Tsekkiläisen SatoshiLabsin vuonna 2013 kehittämä Trezor-lompakko on vahva ja kestävä kannettava laite, jossa on muovi- ja alumiinirunko. Esteettistä vaihtelua varten lompakkoa on saatavana kolmessa värissä – musta, valkoinen ja harmaa. Lisäksi sen OLED-näyttö antaa käyttäjille mahdollisuuden nähdä selkeästi sekä 9-numeroinen koodi että 24-sanainen salasana. Siksi käyttäjät voivat pitää rahansa turvassa offline-ympäristössä.

Trezor on monivaluuttainen lompakko, joka tukee erilaisia ​​valtavirran kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Litecoin ja Zcash. Vaikka Trezor-lompakko ei tue InstantSend- tai PrivateSend-ominaisuutta, se on erittäin hyvämaineinen, joten se on yksi DASHin parhaista lompakoista..

kuva5 1

Lähde: tokenclub.co

Ledger Nano S

DASH Wallet -sivusto: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

DASH-lompakon tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Trezor-lompakon lisäksi toinen harkittava laitteistolompakko on Ledger Nano S, joka on markkinoiden suosituin laitteistolompakko. Tämä lompakko sopii käyttäjille, jotka käsittelevät suuria määriä DASH-kolikoita. Sen avulla he voivat tallentaa DASH-kolikkonsa turvallisesti muiden digitaalisten kolikoiden ja rahakkeiden viereen. Nano S on monivaluuttainen lompakko.

Aloittamiseksi lompakko antaa ensimmäistä kertaa käyttäjille parafraasin, jota he käyttävät yksittäisten yksityisten avainten luomiseen. Koska käyttäjät omistavat yksityiset avaimensa, lompakko on niin turvallinen, että he voivat käyttää sitä jopa hakkeroituna laitteena. Käyttääksesi lompakkoa DASH: n lähettämiseen muihin osoitteisiin, käyttäjien on liitettävä lompakko ledger-lompakon verkkoversioon.

Pienellä OLED-näytöllä sen avulla käyttäjät voivat hallita tapahtumiaan. Kaiken kaikkiaan sitä on melko helppo käyttää jopa aloittelijoille, ja lompakko on erittäin hyvämaineinen ja yhteensopiva verkkoon. Siinä on vain kaksi painiketta helppoon hallintaan. Asennus on helppoa ja kestää noin 3 minuuttia. Kun lompakko on määritetty, käyttäjien on asennettava Ledger Live – työpöytäsovellus, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden laitteeseen maksujen lähettämistä tai vastaanottamista varten.

kuva2 6

Lähde: captainaltcoin.com

EXODUS

Lompakon verkkosivusto: https://www.exodus.io/

Lompakon tyyppi: Työpöytä

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Vapaa

Exodus on sopiva monirahainen lompakko, jossa on sisäänrakennetut vaihtotoiminnot. Lompakko tarjoaa täyden salauksen transaktiotietoihin ja yksityisiin avaimiin, joten olet ainoa henkilö, jolla on pääsy varoihisi. Ei tilejä, tietojen jakamista eikä kolmannen osapuolen palvelimia. Tämä pöytälaite on yhteensopiva Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmien kanssa – mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon Dash-lompakoiden joukossa.

Ensinnäkin monet ihmiset pitävät Exodus-lompakosta, että sen käyttö on erittäin helppoa. Käyttäjälle, joka on vasta aloittamassa ja saattaa lähettää tai vastaanottaa ensimmäistä kertaa, on tärkeää hallita perusvaiheet. Tämä edellyttää laitetta, jonka käyttöliittymä on helppo ymmärtää ja navigoida.

Exoduksen mukana tulee kaunis käyttöliittymä, joka antaa käyttäjille täydellisen yksityiskohdan valikoimastaan. Mikä parasta, käyttäjien ei tarvitse erota rahasta saadakseen lompakon – se on täysin ilmainen ja helposti ladattavissa milloin tahansa. DASH: n lisäksi lompakko tukee muita valtavirran kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja paljon muuta. Exodus oli ensimmäinen lompakko, joka integroi ShapeShift-sovelluksen salauksen helpottamiseksi laitteen sisällä. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat muuntaa kolikkonsa turvallisesti sekunneissa.

Lopulliset ajatukset

Salausalue on kehittymässä, ja monet tekijät vaikuttavat digitaalisen lompakon valintaan. Onneksi DASH on jo kypsä, ja käyttäjillä on tarpeeksi vaihtoehtoja valitessaan Dash-lompakoita. Laitteiden lompakot, kuten Trezor tai Ledger Nano S, ovat ihanteellisia käyttäjille, jotka haluavat tallentaa suuria määriä DASHia pitkään. Vaikka laitteistolompakot ovat vähän kalliita, ne tarjoavat turvallisen ja varman tallennustilan.

Sillä pienten DASH-määrien haltijat vain lyhyellä aikavälillä, Coinomin kaltaiset matkapuhelimet olisivat ideal. Tällaiset lompakot ovat turvallisia ja turvallisia, mutta voivat aiheuttaa haasteita, jos vahingoitat tai kadotat puhelimesi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner