BTC-tauot nousevat nousevan trendilinjan alapuolelle, vakaantuminen yli 6,3 000 dollarin yläpuolelle voi tuoda reboundin: Crypto Market Daily

Kryptovaluuttamarkkinat laskivat jyrkästi viikonloppuna, ja useimmat huippukolikot näkivät lievän nousun tänä aamuna, maanantaina 30. maaliskuuta.

Bitcoin (BTC) on noussut noin 3 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana – kaupankäynti noin 6300 dollaria sen jälkeen, kun se on pudonnut alle 6 000 dollarin rajan sunnuntaina.

Eetteri (ETH) noudatti samanlaista mallia, nyt noin 2,3 prosenttia ja käy kauppaa 132 dollarilla, kun se oli pudonnut niinkin alhaiseksi kuin 123 dollaria viikonloppuna.

Ripplen XRP pysyy lähellä lyhytaikaista vastustustasoaan 0,175 dollaria, koskettaen 0,18 dollaria viikonloppuna ennen kuin se putosi takaisin. Kolmanneksi suurin kryptovaluutta näkee tällä hetkellä vajaan 1 prosentin kasvun.

Bitcoinin rebound heikkenee, sonnien odotetaan vakiintuvan yli $ 6.3K

4H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

BTC oli käynyt kauppaa sivuttain yli 6400 dollarin yli melkein koko viikon, mutta ei jatkanut laajamittaista rebound-trendiä viikonloppuna. Lauantaina 28. maaliskuuta hinta laski voimakkaasti pudoten alle 6000 dollaria sunnuntai-iltaan mennessä. Vakaantumisensa jälkeen lähellä 5850 dollaria, Bitcoin on nyt noussut noin 6300 dollariin lehdistöajan avulla.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että kun laskusuuntainen volyymi kasvaa ja hinta on laskenut noususuuntaisen trendin alapuolelle, se tarkoittaa, että tässä vaiheessa tapahtunut elpyminen on päättynyt. Haittapuoli riippuu kuitenkin lyhytaikaisen palautumisasteen vahvuudesta.

Jos hinta voi nopeasti nousta takaisin yli 6300 dollarin ja vakiintua siellä, 5850 dollarista tulee suhteellisen vahva pohja. Päinvastoin, hinta voi pudota edelleen 5 500 dollarin läheisyyteen ja siirtyä kaksoispohjakuviosta.

BTC: n kaupankäyntimäärät ovat edelleen alhaiset

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että MA (30) on estänyt äskettäisen reboundin, koska tämä liukuva keskiarvo on aina ensimmäinen vastus, kun hinta nousee. Maaliskuun alkupäivinä MA (30) oli osoittautunut tehokkaaksi resistenssitasoksi, ja tämä vahvuus testattiin toista kertaa.

Volyymikaavio osoittaa, että edellisen kaksi viikkoa sitten tapahtuneen markkina-kaatumisen jälkeen kokonaisvolyymi on edelleen vähentynyt tähän päivään saakka. Tämä ehto tekee siitä niin, että rebound ei pysty rikkomaan 7000 dollaria. Härkäille hyvä uutinen on kuitenkin se, että myös aktiivinen myyntimäärä ei ole tällä hetkellä raskasta, joten suurelle kaatopaikalle ei ole helppoa lyhyellä aikavälillä.

5600 dollaria on ratkaiseva asema, joka määrittää tulevan suuntauksen. Jos hintaa voidaan tukea yli 5600 dollarin ajanjaksolle, on aikaisempaa testata 7000 dollaria uudelleen tulevaisuudessa. Muussa tapauksessa trendi voi testata syvemmälle noin 5000 dollariin toisen pohjan löytämiseksi, mikä todennäköisesti muodostaa kaksinkertaisen pohjan.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 6300 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 6450 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6000 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 5850 dollaria

ETH-hinta tukahdutettiin 134 dollarin tasolla

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

ETH laski viikonloppuna jopa 123 dollariin, mikä on hyvin lähellä vahvaa tukitasoa 120 dollaria. Siksi jatkuvalle laskupaineelle ei ole paljon tilaa.

Tällä hetkellä hinta on alennettu 134 dollaria. Jos trendi murtaa tämän pisteen, se voi jatkaa nousua. Päinvastoin, on mahdollista jatkaa 123 dollarin tai jopa 110-120 dollarin tukialueen testaamista.

Sijoittajien tulisi huomata, että jos 123 dollaria voi olla tehokas tuki lyhyellä aikavälillä, sonnien vahvuus voi palautua nopeammin. Kuitenkin, jos ETH: n hinta putoaa alle tämän tason, se tarkoittaa, että absorboiva toiminta on edelleen käynnissä suurimmalla osalla varoja ja hinta todennäköisesti lakkaa laskemasta noin 110–120 dollaria.

Näyttää siltä, ​​että maanantaina markkinat ovat hieman myönteisempiä kuin viime viikolla, se on hyvä signaali markkinoille, koska uusia varoja saattaa virrata.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 145 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 123 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 120 dollaria

XRP-kaupankäynti on vilkasta

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Viikonloppuna XRP saavutti huippunsa kerran 0,1800 dollarissa. Kuitenkin, kun koko markkinat heikkenivät, hinta laski nopeasti alle 0,1650 dollarin ja on nyt palautumassa alle vahvan vastuksen 0,1750 dollaria. Härät on tukahdutettu voimakkaasti tällä alueella, ja ne todennäköisesti laskevat takaisin noin 0,1680 dollariin päivässä.

Viimeaikaista tunneittaista kehitystä on mahdollista pitää M-pohjana. Jos hinta ei voi rikkoa 0,1750 dollaria lyhyellä aikavälillä, se voi tarkoittaa, että tämä malli muodostuu ja se laskee laskusuunnassa.

Sijoittajien tulisi myös huomata, että XRP-kauppa on tällä hetkellä aktiivisempaa kuin BTC ja ETH. Tämä tarkoittaa, että kolikon vaihtelualue voi olla suurempi, joten riskien hallinta kaupankäynnissä on vielä tärkeämpää.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1820 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1650 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1610 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner