TrustSwap – Εξέλιξη και αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας συναλλαγών DeFi

Ανταλλαγή εμπιστοσύνης είναι στην πρώτη γραμμή του Αγορά αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) όσον αφορά την καινοτομία, την ασφάλεια και τις υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι σήμερα ένας από τους ευκολότερους τρόπους για τους χρήστες και τους επενδυτές να κάνουν ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να εξαρτώνται από έναν αξιόπιστο μεσάζοντα.

trustswap defi συναλλαγές

Φόντο TrustSwap

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον τρέχοντα CEO Τζεφ Κάρδεικης, ποιος εξηγεί ότι η περίοδος αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) για κρυπτονομίσματα επηρεάστηκε από υψηλές αμοιβές από δικηγόρους και ζητήματα αντλίας και απόρριψης με μάρκες.

Όταν μια εταιρεία Venture Capital επένδυσε σε ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης με έκπτωση, η εταιρεία που πουλάει τα κουπόνια πρέπει να διασφαλίσει ότι τα κέρματα δεν πρόκειται να πουληθούν αμέσως μετά, συντρίβοντας την τιμή του διακριτικού στην αγορά. Ενώ οι δικηγόροι θα μπορούσαν να λύσουν αυτό το ζήτημα με αμοιβή 5% έως 10%, ο κ. Κυρδήκης θεώρησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια φθηνότερη λύση για αυτό το πρόβλημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρήκε την ιδέα μιας υπηρεσίας έξυπνης σύμβασης που θα επέτρεπε πληρωμές βάσει χρόνου. Αυτή η λύση θα συμβάλει στη μείωση της αρνητικής επίδρασης των εταιρειών VC που πωλούν τα κέρματα που απέκτησαν με έκπτωση σε τιμές αγοράς, προκαλώντας συντριβή στην αγορά.

Κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών του TrustSwap

Η πλατφόρμα TrustSwap επιτρέπει στους χρήστες βασικά να ανταλλάσσουν χρήματα με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο. Οι χρήστες μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι οι πληρωμές θα υποβάλλονται σε σωστή επεξεργασία και σε ακριβή στιγμή με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο. Αυτό επιλύει πολλά ζητήματα στην αγορά που επηρέασαν τους χρήστες και τις εταιρείες.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χωρίσουν τις πληρωμές τους και να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές ημερομηνίες για να στείλουν αυτά τα χρήματα. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι το TrustSwap συνεργάζεται επί του παρόντος με όλα τα νομίσματα με βάση το Ethereum που διατίθενται στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των σταθερών νομισμάτων όπως το True USD (TUSD) και το DAI, μεταξύ άλλων.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες εικονικού νομίσματος που επί του παρόντος εργάζονται με stablecoin και πληρώνουν πελάτες και εργαζόμενους σε αυτά τα stablecoin. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σίγουρα σημαντικό το έργο που κάνει το TrustSwap αυτήν τη στιγμή με τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά του.

Βασικά χαρακτηριστικά ανταλλαγής εμπιστοσύνης

Τρόπος εργασίας TrustSwap

Αυτή η πλατφόρμα θα λειτουργεί με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο ώστε οι εταιρείες να μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να εξαρτώνται από ένα αξιόπιστο τρίτο μέρος. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει το ποσό που θα πληρωθεί, τον αριθμό των πληρωμών που πρέπει να γίνουν και τους παραλήπτες των πληρωμών.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες και περιπτώσεις χρήσης που σχετίζονται με το Trust Swap. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα φέρει επανάσταση στην αγορά DeFi και θα επέτρεπε στις εταιρείες να μειώσουν τον χρόνο επεξεργασίας των πληρωμών τους. Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών είναι επίσης ένας σημαντικός τρόπος τυποποίησης του τρόπου λειτουργίας των εταιρειών και των νεοσύστατων επιχειρήσεων, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

Θήκες χρήσης TrustSwap

Η εταιρεία προσφέρει επί του παρόντος μεγάλο αριθμό περιπτώσεων χρήσης που θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές να χειρίζονται τα χρήματά τους.

Ένα από αυτά σχετίζεται με χρονικά κλειδωμένα κουπόνια. Είναι δυνατό να κλειδώσετε τα token ιδρυτή και υπαλλήλου σε ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας με βάση το χρόνο, προκειμένου να συμβάλλετε στην αύξηση της εμπιστοσύνης μεταξύ επενδυτών και χρηστών.

Πολλοί ICO και Inital Exchange Offerings (IEOs) θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν τα διακριτικά που δημιούργησαν και απλώς να τα μεταφέρουν σε χρήστες, ιδρυτές και άλλα. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρνητικό για τους επενδυτές που αναζητούν διαφάνεια στον τρόπο επεξεργασίας των πληρωμών και των μεταφορών.

Το TrustSwap επιλύει αυτό το ζήτημα επιτρέποντας στους εφευρέτες να έχουν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των πληρωμών ως διακριτικό δημιουργών σε ιδρυτές και άλλους συμμετέχοντες.

ο Άμεση βούληση Η εκτέλεση θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα έξυπνο συμβόλαιο που θα στέλνει τα χρήματα που έχετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μόλις πεθάνετε. Παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που είναι σίγουρα λυπηρό να μιλήσουμε, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα χρήματα που διαθέτουμε δεν θα καταλήξουν να εξαφανιστούν.

Ένα από τα παραδείγματα που μπορούμε να αναφέρουμε τα τελευταία χρόνια ήταν το ζήτημα που επηρέασε το Quadriga CX Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή ενημέρωσε τον Ιανουάριο του 2020 ότι ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Gerald Cotten πέθανε εξαιτίας μιας ασθένειας που τον προσβάλλει.

Το κύριο ζήτημα που επηρέασε τους χρήστες ήταν το γεγονός ότι ο κ. Cotten ήταν το μόνο άτομο με πληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά κλειδιά της ανταλλαγής κρυπτογράφησης και τα χρήματα που είχε η εταιρεία. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με το ποιο θα μπορούσε να είναι το ιδιωτικό κλειδί των κεφαλαίων που κατέχει η εταιρεία ή ποια πορτοφόλια χρησιμοποιήθηκαν από την πλατφόρμα.

Το TrustSwap λειτουργεί για να μην επαναληφθούν αυτά τα ζητήματα. Εάν οι εταιρείες και οι χρήστες λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να διαχειριστούν σωστά τα χρήματά τους, το TrustSwap είναι έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη υποδομή για την τροφοδοσία αυτών των πληρωμών.

Επιπλέον, το TrustSwap συνεργάζεται επίσης μηνιαία και εβδομαδιαία συνδρομές. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν και να πληρώσουν για συνδρομές χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους κρυπτογράφηση στην αγορά. Παρόλο που σήμερα δεν είναι σίγουρα δυνατό να αυτοματοποιηθούν οι πληρωμές με κρυπτογράφηση σε παραδοσιακές πλατφόρμες, το TrustSwap είναι έτοιμο να το κάνει εφικτό.

Αυτό θα μείωνε τις ώρες που απαιτούνται για την εκτέλεση πληρωμών για τις συνδρομές σας ή για μηνιαίες και κανονικές συναλλαγές που πρέπει να πραγματοποιούνται από εταιρείες ή μεμονωμένους χρήστες σε άλλα τρίτα μέρη.

Επιπλέον, το TrustSwap επιτρέπει αυτοματοποιημένες πληρωμές υπαλλήλων. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με το TrustSwap και πώς βοηθάει τις νεοσύστατες εταιρείες να βελτιώσουν τα πρότυπά τους και να κάνουν πιο αποτελεσματικές τις διαδικασίες τους.

Η μισθοδοσία είναι μερικές φορές χρονοβόρα και δαπανηρή για τις επιχειρήσεις. Στα κρυπτονομίσματα, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο κουραστικά λόγω του μεγάλου αριθμού λογαριασμών που πρέπει να προστεθούν, των ποσών που πρέπει να ελεγχθούν και άλλων.

Με το TrustSwap, είναι δυνατόν να μειωθεί η εξάρτηση από παλιά και παλαιά συστήματα μισθοδοσίας. Χρησιμοποιώντας έξυπνες συμβάσεις και τεχνολογία blockchain, είναι σίγουρα δυνατό να γίνουν οι πληρωμές πιο τυποποιημένες, γρήγορες και απλές.

Τέλος, αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στιγμιαία δώρα και πληρωμές. Τα χρήματα μπορούν να σταλούν από έναν πατέρα σε έναν γιο που λαμβάνει επί του παρόντος εβδομαδιαίο επίδομα. Ταυτόχρονα, είναι δυνατό για τα παιδιά να λάβουν ένα δώρο επειδή είναι τα γενέθλιά τους ή απλά επειδή το αξίζουν μετά τη βοήθεια στο σπίτι.

δυνατότητες trustswap - αυτοματοποιημένες πληρωμές υπαλλήλων

Ασφαλείς ανταλλαγές δύο μερών που υποστηρίζονται από έξυπνες συμβάσεις

Τα έξυπνα συμβόλαια που χρησιμοποιούνται από το TrustSwap είναι επίσης πολύ χρήσιμα για την πραγματοποίηση άμεσων και χωρίς εμπιστοσύνη συναλλαγών με οποιονδήποτε στον κόσμο. Εάν βρήκατε ένα άτομο που πουλά ένα εικονικό νόμισμα για μια συγκεκριμένη τιμή και θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τα χρήματα, τότε το TrustSwap πρόκειται να το κάνει ασφαλές και γρήγορο.

Η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να ορίσετε τα χρήματα που θέλετε να στείλετε για τα κρυπτονομίσματα που αποκτήθηκαν και θα πρέπει να περιμένετε να καταθέσει τα χρήματα από τον άλλο χρήστη. Όταν τα δύο μέρη καταλήξουν σε συμφωνία, τα χρήματα θα υποβληθούν σε επεξεργασία αμέσως και χωρίς προβλήματα.

Αυτό μπορεί να το κάνει πολύ γρήγορο και εύκολο για τους χρήστες να λάβουν τα χρήματα που περίμεναν χωρίς να εμπιστεύονται τρίτους ή μεσάζοντες. Το TrustSwap το καθιστά καλύτερο και πιο εύκολο να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα και να χειριστείτε χρήματα με έναν ξένο ή άτομα που δεν γνωρίζετε.

παράδειγμα πληρωμών ανταλλαγής εμπιστοσύνης

Κατανόηση των υπηρεσιών TrustSwap

Το TrustSwap μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την εκτέλεση ασφαλών μεταφορών, απελευθέρωσης χρόνου και χαμηλών τελών. Όπως αναφέραμε στις προηγούμενες ενότητες, αυτό θα διευκολύνει τις εταιρείες και τους χρήστες που χειρίζονται τις πληρωμές με κρυπτογράφηση σε τακτική βάση.

Ένα από τα παραδείγματα που δίνει η εταιρεία είναι μια εταιρεία που θέλει να πουλήσει μάρκες σε έναν μεγάλο επενδυτή κρυπτογράφησης. Η εταιρεία λαμβάνει προσφορά να πουλήσει 5.000 μάρκες για 100.000 $. Φυσικά, η εταιρεία θέλει να είναι σίγουρη ότι θα λάβει τα κεφάλαια που προτείνουν οι επενδυτές. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε εάν αυτό θα συμβεί.

Γι ‘αυτό το TrustSwap διευκολύνει και εξαλείφει τον μεσάζοντα. Με αυτήν την πλατφόρμα, η εταιρεία μπορεί να στείλει τα διακριτικά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μόλις σταλούν επίσης τα $ 100,000. Αυτό θα διευκολύνει και γρηγορότερα για όλους όσοι συμμετέχουν στη συναλλαγή.

Επιπλέον, η εταιρεία θέλει να αποφύγει μια τεράστια πώληση των 5.000 μαρκών που αποκτήθηκαν με έκπτωση. Με την πλατφόρμα TrustSwap, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συμβόλαιο που θα απελευθέρωσε αργά τα χρήματα στον επενδυτή. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό για την εταιρεία να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τεράστια έλλειψη στην ανοιχτή αγορά.

Τέλος, το TrustSwap λειτουργεί με πολύ χαμηλές χρεώσεις. Ενώ οι δικηγόροι και οι παραδοσιακοί διαμεσολαβητές μπορούν να αναλάβουν έως και το 5% ή το 10% των συναλλαγών, το TrustSwap λειτουργεί με χρέωση 1% και 0,5% εάν η συναλλαγή πραγματοποιείται με το διακριτικό SWAP που δημιουργήθηκε από την εταιρεία.

Κατανόηση του διακριτικού SWAP

Το οικοσύστημα TrustSwap συνεργάζεται με το διακριτικό TrustSwap που θα το κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό για τα μέρη που συμμετέχουν σε ένα εμπόριο να το επεξεργαστούν.

Το διακριτικό SWAP που δημιούργησε η εταιρεία διαθέτει μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών που μπορούν να αντικατοπτρίζονται, μεταξύ άλλων, στη διακυβέρνησή τους, στα κέρδη, στα μειωμένα τέλη και στη σταθερότητα. Οι χρήστες που διαθέτουν τα διακριτικά SWAP μπορούν να γίνουν ψηφοφόροι για αποφάσεις διακυβέρνησης πλατφόρμας που θα διαμορφώσουν το μέλλον του οικοσυστήματος.

Οι κάτοχοι SWAP σίγουρα θα θέλουν να γίνουν μέρος ενός οικοσυστήματος που αναπτύσσεται συνεχώς. Θα έχουν σίγουρα κίνητρα για την επέκταση του οικοσυστήματος και για να το καταστήσουν πιο αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου. Εάν συμπεριφερθούν με ακατάλληλο τρόπο, τα αποτελέσματα θα ήταν σίγουρα αρνητικά για αυτούς, διαγράφοντας κάθε βραχυπρόθεσμο κέρδος που θα μπορούσαν να έχουν για συμπεριφορά ακατάλληλη..

Αυτά τα διακριτικά έχουν αποπληθωριστικό σχήμα στο οποίο κάθε φορά που υπάρχει ανταλλαγή στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα, θα καούν, μειώνοντας τη συνολική προσφορά των διακριτικών SWAP. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου, θα υπάρχουν λιγότερα διακριτικά SWAP διαθέσιμα στην αγορά.

Αρκετά κρυπτονομίσματα έχουν εφαρμόσει αυτό το αποπληθωριστικό σχήμα, επιτρέποντας στους χρήστες να κερδίσουν αξία καθώς κατέχουν την κρυπτογράφηση και βλέπουν τη συνολική προσφορά τους να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Θα υπάρξουν 100.000.000 μάρκες SWAP που πρόκειται να εκδοθούν ποτέ από την TrustSwap.

Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιούν τα διακριτικά SWAP για την εκτέλεση πληρωμών και τη διεξαγωγή συναλλαγών θα λάβουν έκπτωση 50% στα τέλη που πληρώνουν. Εάν χρησιμοποιούν οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση για να πραγματοποιήσουν τη μεταφορά, θα πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό 1% αντί για τη μειωμένη επιλογή 0,5% που διατίθεται από το διακριτικό SWAP.

Όσον αφορά τις ανταμοιβές που μπορούν να λάβουν οι χρήστες ενώ κατέχουν το νόμισμα, το TrustSwap περιλαμβάνει το Staking. Το στοίχημα είναι η λέξη που περιγράφει τη δραστηριότητα της κατοχής κρυπτογράφησης, της προστασίας του δικτύου και της λήψης ανταμοιβών για αυτό. Θα συμμετάσχετε όχι μόνο στη διαδικασία διακυβέρνησης του δικτύου TrustSwap, αλλά θα λάβετε επίσης ανταμοιβές στοιχήματος.

Οι ανταμοιβές που θα λάβουν τα στοιχήματα προέρχονται από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ των μερών που χρησιμοποιούν το διακριτικό SWAP. Οι φορείς και οι πάροχοι ρευστότητας θα λάβουν το 80% των τελών συναλλαγής, ενώ το 10% των τελών για την επεξεργασία μιας συναλλαγής θα καεί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοθούν κίνητρα στους φορείς, τη συμμετοχή στη διακυβέρνηση και τους χρήστες που θέλουν να είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές στην κρυπτογράφηση TrustSwap.

Η διανομή των διακριτικών θα είναι 60% για την αρχική προσφορά ρευστότητας, 20% για την ομάδα και 20% για μάρκετινγκ, ανάπτυξη, bounties και airdrops.

αρχική ρευστότητα swap trust

Η ομάδα κυκλοφόρησε την αρχική προσφορά ρευστότητας τον Ιούνιο του 2020 και το testnet θα ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου. Σχεδιάζουν επίσης μια πλήρη κυκλοφορία τον Αύγουστο, το οποίο ήδη δείχνει ότι η εταιρεία κάνει ό, τι είναι ικανό για να το κάνει γρήγορο και ομαλό για τους επενδυτές.

Σχεδιάζουν επίσης να ξεκινήσουν την ενοποίηση Cross-Chain, να προσθέσουν NFT, διακριτικά ασφαλείας και διακριτικά περιουσιακά στοιχεία, αγορές και λήψη και πολλά άλλα πράγματα, όπως το DEX με μόχλευση και πολλά άλλα. Το έργο επεκτείνεται σαφώς και κάνει ό, τι είναι δυνατό για να προσφέρει καλύτερες λύσεις σε χρήστες και επενδυτές στην αγορά κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Η TrustSwap είναι μια επαναστατική εταιρεία στην αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική αγορά που πρόκειται να διευκολύνει τις πληρωμές χρησιμοποιώντας ψηφιακά νομίσματα. Οι εταιρείες, οι χρήστες και οι εταιρείες μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα TrustSwap προκειμένου να επεξεργαστούν τις πληρωμές με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Το διακριτικό SWAP θα επιβραβεύει τους χρήστες που ποντάρουν τα κέρματά τους. Επιπλέον, το σύστημα διακυβέρνησης και οι αποπληθωριστικές πτυχές των συμβόλων SWAP θα το καταστήσουν πολύ ελκυστικό για τους επενδυτές να συμμετάσχουν στην οικονομία TrustSwap.

Με την έναρξη μιας αρχικής προσφοράς ρευστότητας, το TrustSwap θα είναι μια από τις πιο χρήσιμες εταιρείες για εμπόρους και χρήστες που θέλουν να επεξεργάζονται τακτικές πληρωμές και δεν θέλουν να εξαρτώνται από ένα αξιόπιστο τρίτο μέρος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner