OKExin toimitusjohtaja vastaa käyttäjien kysymyksiin äskettäisestä peruuttamistauosta

Tässä ovat Jay Haon Ask Me Anything -istunnon kohokohdat Telegramilla – OKEx AMA -sarja

26. marraskuuta OKExin toimitusjohtaja Jay Hao liittyi suoraan Ask Me Anything -tapahtumaan virallisella OKEx Telegram -kanavalla ja vastasi joidenkin yli 27 000 jäsenen esittämiin kysymyksiin..

Keskustelun tarkoituksena oli olla yhteydessä OKEx-yhteisöön ja käsitellä alustan äskettäistä keskeyttämistä peruutuksista – jotka ovat sittemmin jatkuneet. OKEx on nyt palannut normaaliin tapaan – vaikka, kuten Jay selittää, “tavalliseen tapaan” näyttää hieman erilaiselta.

OKEx on käyttänyt vuosia luottamuksen rakentamiseen tarjoamalla monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuotepaketin, rakentamalla vahvan suhteen käyttäjäyhteisöön ja ennen kaikkea tarjoamalla alan johtavaa tietoturvaa.

AMA: n aikana Jay kiitti OKEx-käyttäjiä heidän uskollisuudestaan ​​ja tuestaan ​​samalla, kun hän tunnusti oikein epävarmuuden, jonka peruuttamistauko aiheutti.

Mitä tapahtui ja mitä tehdään tämänkaltaisen tilanteen estämiseksi tulevaisuudessa? Näihin ja muihin kysymyksiin vastasi Jay AMA: ssa – jonka kohokohdat ovat jäljempänä – kun hän keskustelee siitä, kuinka tämä haaste on luonut entistä vahvemman “liiketoiminnan tavalliseen tapaan” OKExissä.

Tervetuloa, Jay! Se on ollut vaikea aika sekä käyttäjille että OKExin henkilökunnalle viime viikkoina. Olemme kokeneet valtavan haasteen. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että kaikki eteni positiiviseen suuntaan. Voitteko kertoa meille, mitä tapahtui tarkalleen? Kuinka se vaikutti alustan toimintaan?

Jay: Tämä on ollut haastava aika meille kaikille – mutta erityisesti käyttäjillemme. Vaikka heidän ei koskaan tarvinnut huolehtia varojensa turvallisuudesta, koska olemme toistuvasti vakuuttaneet heille, että kaikki varat ovat turvassa, heidän oli käsiteltävä epävarmuutta, koska emme pystyneet antamaan heille tarkkaa päivämäärää, jolloin nostot olisivat avoimia. Epävarmuus voi aiheuttaa haittaa ja stressiä, ja voimme vain pyytää anteeksi tästä. Olemme erittäin kiitollisia käyttäjillemme jatkuvasta tuesta ja kasvamme yhdessä heidän kanssaan.

Kaikki muut OKEx-pörssin toiminnot säilyivät muuttumattomina. Jatkoimme a "liiketoimintaa tavalliseen tapaan" lähestymistapa koko keskeytysjakson ajan työskennellessä OKExin riskienhallintajärjestelmän parantamiseksi käyttäjien omaisuuden turvaamiseksi, Bitcoin Cash -haarukan tukemisessa, uuden omaisuuden (ts. BCHA) luetteloinnissa ja airdropping-rahakkeissa Bitcoin Cash -haltijoiden lompakkoihin.

Olemme nähneet ymmärrettävän laskun kaupankäynnissä pörssissä. Olemme kuitenkin saaneet paljon tukea ja kannustusta käyttäjiltämme – paitsi viestien kautta myös tarkastellessamme johtavien alustojen, kuten vinoutumisen, tietoja. Nostojen keskeytyksestä huolimatta OKEx pysyi vahvana BTC: n parhaiden futuuripörssien joukossa ja on edelleen johtava paketti tärkeimpänä johdannaisvaihtona BTC-futuurien avoimen koron suhteen..

Olemme myös jatkaneet etenemistä uusien projektien luetteloinnissa ja keskustelemme uusien yritysten kanssa yhteistyökumppanina pyrittäessä edelleen rakentamaan OKB-ekosysteemiä ja parantamaan käyttäjäkokemusta alustallamme. Tiedämme, että monien asiakkaiden luottamus meihin on vaikuttanut, ja pahoittelemme siitä vilpittömästi. Työmme tästä eteenpäin on selvää: Pidämme kiinni sitoutumisestamme käyttäjien luottamuksen palauttamiseen ja sen varmistamiseen, että OKEx pysyy heidän valinnaisena alustana digitaalisten varojen sijoittamiseen ja kauppaan.

On ilo nähdä, että OKB: n ekosysteemin kehitys jatkui samoin kuin kaikki muut pörssin toiminnot, jotka eivät vaikuta vetäytymisen keskeyttämisen aikana. Mitä mieltä olet tästä tapahtumasta ja miten luulet OKExin siirtyvän täältä parantamaan salauskauppayhteisön luottamusta alustaan?

Jay: Mielestäni tapaus toi esiin useita erittäin tärkeitä seikkoja. Se paljasti joitain sisäisten prosesseidemme heikkouksia, joita korjaamme nyt vakaasti. Se korosti kuitenkin myös infrastruktuurimme ja turvallisuutemme vahvuutta – siinä, että pystyimme turvaamaan kaikki käyttäjäominaisuudet ja ylläpitämään edelleen toimintaa kaikissa muissa pörssin toiminnoissa.

OKExin ulkopuolella tapahtuma korosti kryptovaluuttamarkkinoiden maturiteettia – heijastui BTC: n ja muiden tärkeiden omaisuuserien hintaan niiden sietokyvyssä uutisille. Saimme selville myös, kuinka tukevat ja uskolliset OKEx-asiakkaat ovat ja kuinka luottamus on pysynyt korkealla alustallamme. Kiitämme heitä paitsi anteliaisilla palkinto-ohjelmilla, mutta toivomme myös palautettavan luottamuksen menetyksen.

Jatkamme myös käyttökokemuksen parantamista, uusien tuotteiden ja ominaisuuksien käyttöönottoa sekä asiakkaiden palautteen kuuntelemista. Sen lisäksi, että toimin OKExin toimitusjohtajana, minulla on toinen tärkeä tehtävä pörssissä, joka on asiakaspalvelupäällikkö. Puhun säännöllisesti asiakkaille henkilökohtaisesti tunnistamaan heidän kipupisteensä, kuuntelemaan heidän ehdotuksiaan ja nopeuttamaan heidän ideoitaan ja tarpeitaan tuotekehitysprosessimme avulla.

Kuinka aiot käsitellä kuumien lompakoiden ja yksityisten avainten haltijoiden ongelmaa pitkällä aikavälillä?

Jay: Pahoittelemme jälleen kerran kaikkia haittoja ja pyrimme jatkuvasti parantamaan sisäisiä prosesseja estääkseen vastaavien tilanteiden toistumisen tulevaisuudessa. Arvostamme vilpittömästi kärsivällisyyttäsi.

Haluan aloittaa vastauksen kysymykseesi käsittelemällä joitain virheellisiä lausuntoja, jotka on annettu turvallisuus- ja lompakonhallintajärjestelmäämme liittyen:

  1. Kuuma lompakkojärjestelmämme on käyttänyt ja tulee aina käyttämään multisig-mekanismia valtuutukseen.
  2. Jokaisella yksityisellä avaimella – kyllä, meillä on useita yksityisten avainten haltijoita – on varmuuskopio. Yksityisen avaimen haltijalle ei koskaan menetetä omaisuutta odottamattomien tapahtumien vuoksi.
  3. Nostotauko ei liittynyt alustamme teknisiin ongelmiin.

Haluamme edetä eteenpäin mahdollisimman avoimesti yhteisömme kanssa, ja tämä tapaus on saanut meidät tekemään useita parannuksia sisäisiin prosesseihimme. Päivitettyjä yksityiskohtia yksityisen avaimen hallinnasta ovat:

  1. Yksityisten avainten luominen
  2. Yksityisen avaimen varmuuskopiointi
  3. Pääkäyttäjän yksityisen avaimen käyttöönotto
  4. Varmuuskopioinnin yksityisen avaimen käyttöönotto

Tässä on katsaus uusimpaan kuumalompakkomekanismiin:

Käy seuraavalla sivulla saadaksesi lisätietoja, mukaan lukien luettelo suojatoimista ja ehdoista:

https://www.okex.com/wallet-security

Kun OKEx ilmoitti peruuttamisen keskeyttämisestä, ketjun tapahtumarekistereistä ilmoitettiin, että ketjussa tapahtuvaa ulosvirtausta OKExistä jatkui. Tämä sai käyttäjät ja koko salausmarkkinat ahdistuneemmaksi kuin koskaan. Sen sijaan, että OKEx kumoaisi huhut julkisilla lausunnoilla, miksi ei ilmoittaisi suoraan kaikkia lompakon osoitteita ja ketjutapahtumia? Eikö se olisi avoimempi tapa käyttäjille seurata tilannetta?

Jay: Jotkut kolmannen osapuolen blockchain-tutkijat ja -kanavat ovat merkinneet julkisesti osan OKExin lompakon osoitteista. Joskus kanavat kuitenkin merkitsevät väärin muut lompakon osoitteet lompakkomme osoitteiksi – mikä on aiemmin johtanut paniikkiin. Olemme jo jonkin aikaa kommunikoineet näiden kanavien kanssa yksi kerrallaan väärien raporttien korjaamiseksi tai poistamiseksi.

Lähikuukausina käynnistämme uuden vaihdon läpinäkyvyyssuunnitelman, jonka avulla käyttäjät voivat seurata tarkkaan lompakon osoitteita milloin tahansa.

Huhun mukaan äskettäinen vetäytymisen keskeyttäminen johtui Kiinan viranomaisten syytöksestä rahanpesusta. Kuinka voit lievittää käyttäjien huolta näistä huhuista?

Jay: Yhtenä tämän alan varhaisimmista vakiintuneista alustoista OKEx on harjoittanut liiketoimintaa edellyttäen, että noudatetaan tiukasti sääntelykehyksiä ympäri maailmaa. Tämä on yksi tärkeimmistä periaatteistamme. Jos olemme mukana rahanpesussa tai muussa epäilyttävässä laittomassa toiminnassa, emme voi kasvaa tämän alan kanssa.

Kuten monissa aikaisemmissa ilmoituksissa todettiin, tutkimuksella ei ole yhteyttä OKExiin. Olemme perustaneet rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja kaupan torjunnan, toteuttaneet sitä ja edelleen kehittämällä sitä & Taloudelliset pakotteet -ohjelma alusta lähtien varmistaakseen vankan ja yhteensopivan digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialustan. Haluamme edistää laillista, läpinäkyvää liiketoimintaa ja säilyttää vahva maine asiakkaidemme, sääntelyviranomaisten ja digitaalisen omaisuuden teollisuudessa.

Tulevien uudelleenkäynnistysten myötä kuulin sen on valmistellut sarjan käyttäjien palkitsemisohjelmia. Jay, voitko kertoa meille lisää?

Jay: Aloitamme anteeksipyyntönsä ja kiitämme uskollisia käyttäjiä heidän luottamuksestaan ​​käynnistämällä useita korvaus- ja palkitsemisohjelmia.

Ensimmäinen on Happy Friday Reward -ohjelma. Käyttäjille, jotka ovat tehneet talletuksia, pitäneet rahakkeita tai käyneet kauppaa ajanjaksolla, jonka aikana nostot suljettiin, OKEx sijoittaa 20 prosenttia sopimuksen kokonaismaksuista kannustinrahastoon, joka lasketaan käyttäjille kertamaksuna perustuen niiden varat ja liiketoimet. Varojen painon laskenta on kaksinkertainen OKB: n haltijoille.

Toiseksi luopumme palvelumaksuista ja hyvitämme ne käyttäjille. Käyttäjille, joiden varat ylittivät 10000 USDT ennen ilmoitusta 24. marraskuuta 2020 kello 00.00 (HKT), annetaan palkkiokortti, jonka arvo on vähintään 100 USDT ja enintään 1000 USDT..

Kaikille alustan käyttäjille jatketaan futuurien ja ikuisten swap-transaktiopalkkioiden tuottokannustimien jatkamista joka perjantai, ja OKB: n haltijoilla on aina mahdollisuus kaksinkertaistaa OKB: n omaisuuspainolaskelma.

Lopuksi OKEx-protokollan ja menettelyjen tarkistus on käynnissä, ja tämä on jatkuva prosessi. Jotta vältettäisiin samanlaiset käyttöympäristöhäiriöt tulevaisuudessa, arvioidaan jatkuvasti erilaista luetteloa tulevista tekijöistä.

Jay ja koko OKEx-tiimi ilmaisevat vilpittömän kiitoksen yhteisölle kärsivällisyydestä ja uskollisuudesta koko tauon ajan. Tiimi tietää, että luottamus on ansaittava, ja se on haaste.

Kun salaus liikkuu edelleen enemmän valtavirtaan, OKEx keskittyy nöyrästi OKB-ekosysteemin rakentamiseen, tuotetarjonnan parantamiseen, positiiviseen yhteydenpitoon yhteisöön ja edelleen käyttökokemuksen parantamiseen alustalla.

OKEx on edelleen vakaasti sitoutunut tarjoamaan huipputason kaupankäyntialustan ja pysymään luotettavana ja hyvämaineisena johtajana alalla.

Seuraa OKEx

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Verkkosivusto: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner