Crazy Ethereum -maksut, Bitcoin ETP ja vaatii salauksen kieltämistä Intiassa: Viikon salausuutiset

Se oli tapahtumarikas viikko salausmaailmassa – yksi valas käytti miljoonia lähettääkseen Ethereumia (ETH), raportteja uudesta salauskieltoehdotuksesta Intiassa ja uudesta Bitcoin-pörssituotteesta (ETP), joka on tullut markkinoille muun muassa aiheita.

Ethereum-valas maksoi 5,2 miljoonaa dollaria transaktiopalkkioita

Tällä viikolla tapahtui kaksi epäloogista eetterikauppaa, jotka maksoivat huikeat 5,2 miljoonaa dollaria transaktiopalkkioita vain 350,55 ETH: n siirtämiseksi – tällä hetkellä arvoltaan noin 82799,91 dollaria.

ensimmäinen liiketoimi tapahtui 10. kesäkuuta ja muutti vain 0,55 ETH 10666 ETH: n maksua vastaan. Absurdisesti suuri maksu – normaali maksu olisi selvästi alle 1,00 dollaria – meni Shark Poolille, kiinalaiselle kaivosaltaalle.

Ilmeinen virhe tehtiin jälleen seuraavana päivänä, kun sama Ethereum-osoite kävi kauppaa vielä 350 eetteriä 10 668 eetterin transaktiomaksusta. Ethermine-kaivospooli sai tämän toisen maksun.

Tärkeimmät takeaways

  • Syy irrationaalisesti korkealle maksulle ei ole vielä tiedossa, mutta jotkut ovat olettaneet sen olevan joko virhe tai yritys rahanpesuun.
  • Koska Ethereum-verkko on hajautettu, lähettäjällä tai kolmannella osapuolella ei ole mitään keinoa peruuttaa näitä tapahtumia. Siksi monet kryptovaluuttayhteisössä korostavat yksityiskohtien hikoilun ja “oman pankkisi olemisen” merkitystä.

hullu ethereum-maksu0,55 eetteriä kävi kauppaa yli 2,5 miljoonan dollarin palkkioina. Lähde: etherscan.io

Microsoft käynnistää hajautetun identiteettiverkon beetan Bitcoinissa

Identity Overlay Network (ION), Microsoftin hajautettu identiteettiverkko Bitcoin-verkossa, on käynnisti beta-version sen avoimen lähdekoodin, layer-two -projektista – joka pyrkii korvaamaan käyttäjänimet hajautetuilla tunnisteilla (DID).

ION antaisi pääsääntöisesti käyttäjän hallitsemille sisäänkirjautumisille, jotka eivät vaadi järjestelmän tarjoajia (kuten sosiaalisen median yrityksiä) ylläpitämään yksilön tunnistetietoja.

Ensimmäisen kerran viime vuonna ilmoitetun ION: n on tarkoitus sallia itsenäisille yrityksille tai palveluille sopivat käyttäjäohjatut kirjautumistiedot sen sijaan, että järjestelmän tarjoajat (kuten Facebook) omistavat käyttäjän kirjautumistiedot. ION: ää voidaan käyttää monissa käyttötapauksissa, jotka eivät liity tiukasti terveystodistuksiin tai kontaktien jäljittämiseen, vaikka koronaviruksen jatkuva leviäminen on vaikuttanut sen mahdolliseen käyttöön.

Tärkeimmät takeaways

  • ION: n nopeaa kehitystä on vauhdittanut COVID-19-pandemia. Kaikki eivät kuitenkaan ole varmoja ION: n ja muiden vastaavien projektien yksityisyyden suojaamisesta.
  • Microsoft on viime aikoina ollut aktiivinen lohkoketjuteknologiansa kehittämisessä ilmoittamalla uudesta Azure Blockchain -palvelusta ja Azure Blockchain -kehityspaketista Ethereum blockchainille.

Kryptovaluutan vaihto QuadrigaCX toimi kuin Ponzi-järjestelmä

Kuuluisa ja nyt lakkautettu kryptovaluutanvaihto QuadrigaCX – joka meni konkurssiin sen jälkeen kun perustaja ja toimitusjohtaja Gerland Cotten kuoli ulkomailla ollessaan – toimi Ponzi-järjestelmänä. äskettäin julkaistu raportti Ontarion arvopaperikomissiolta (OSC).

Raportissa väitetään erityisesti, että Cotten kävi kauppaa QuadrigaCX: n asiakkaita vastaan ​​ja käytti väärennettyjä kaupankäyntitilejä muilla kryptovaluutan pörsseillä, joita rahoittivat QuadrigaCX-asiakkaiden talletukset. Kuten raportissa selitetään:

“Cotten avasi Quadriga-tilit peitenimillä ja hyvitti itselleen fiktiiviset valuutta- ja salausvarat, joilla hän kävi kauppaa epäuskoisten Quadriga-asiakkaiden kanssa. Hän kärsi todellisia tappioita, kun salausvarojen hinta muuttui, mikä aiheutti varojen puutteen asiakkaiden nostojen tyydyttämiseksi. “

Tärkeimmät takeaways

  • QuadrigaCX-saaga toimii edelleen erinomaisena esimerkkinä väärinkäytöksistä ja talousrikollisuudesta edelleen kypsyvässä lohkoketju- ja kryptovaluutateollisuudessa.
  • Suurimmat vaihdettavat henkilötodistukset, joilla on todennettavissa valtakirjat ja pitkä tietoturvahistoria, ovat edelleen turvallisimpia vaihtoehtoja kryptovaluuttojen kaupalle.

Bitcoin ETP aloitti toimintansa Saksan digitaalisella pörssissä Xetra

Saksan Xetra-digitaalinen pörssi saa ensimmäisen salauksen ETP: n myöhemmin tässä kuussa. ETP tulee lontoolaisesta ETC-ryhmästä, ja se on asiakkaiden käytettävissä Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Itävallassa.

Mukaan ETF-virta, BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) on fyysisesti tuettu, seuraa Bitcoinin hintaa ja sen kokonaiskulusuhde (TER) on kaksi prosenttia.

Tärkeimmät takeaways

  • Olemme nähneet institutionaalisten investointien tasaisen kasvun ensinnäkin kryptovaluutassa, samoin kuin mainittujen sijoittajien Bitcoin-tuotteiden kasvu.
  • Vielä yhtenä Bitcoin-tuotteena, joka on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, uusi ETP poistaa BTC: hen liittyvät tekniset haasteet – kuten lompakon osoitteiden ja tietoturvan hallinta.

Intian valtiovarainministeriö ehdottaa kryptovaluuttojen kieltämistä

Kolme kuukautta sen jälkeen, kun Intian korkein oikeus korvasi Intian keskuspankin (RBI) kiellon, joka koskee pankkeja, jotka palvelevat salausvaluuttaa käyttäviä yksityishenkilöitä ja yhteisöjä, Intian valtiovarainministeriö on ehdotti salauksen yleistä kieltämistä.

Intian parlamentti tarkastelee ehdotusta sen jälkeen, kun se on toimitettu unionin ministerineuvostolle.

Tärkeimmät takeaways

  • Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Intiassa ehdotetaan salauksen yleistä kieltämistä. Aikaisemmat ehdotukset eivät ole toistaiseksi onnistuneet uuden omaisuusluokan kieltämisessä.
  • Salauskielto toiseksi väkirikkaimmassa maassa olisi merkittävä isku maailmanlaajuiselle kryptovaluutan käyttöönotolle.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia. Seuraa OKEx Insights -ohjelmaa Viserrys ja Sähke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner