Top 10 Cryptocurrency YouTubers at tjekke ud

At være ny i kryptorummet kan være overvældende. Den gode nyhed er, at Internettet giver en overflod af nyttige oplysninger, selv om det til tider kan være besværligt at finde oplysninger af høj kvalitet..

Et af de bedste steder at finde kryptorelateret indhold er YouTube, verdens største videodelingstjeneste. Uanset om du er en mere datadrevet og “teknisk” type person, en investor eller simpelthen interesseret i de generelle aspekter af kryptokurrency, er der en YouTube-kanal til alle.

Vi har samlet en liste over top 10 krypto-YouTubere, du skal tjekke ud, hvis du er seriøs med kryptokurrency:

  1. Crypto Zombie

Med et af de mest underlige navne på YouTube, Crypto Zombie er en kanal, der har gode kryptovaluta anmeldelser. Det er også et sted, hvor du kan holde dig informeret om de seneste begivenheder i kryptosfæren. Kanalen inkluderer ICO-præsentationer, interviews og alle mulige generelle diskussioner om forskellige populære emner relateret til kryptokurrency.

Kanalen har i øjeblikket 32.000 abonnenter, men i betragtning af K-DUBs “flow” skal du ikke blive overrasket, hvis kanalen hurtigt bliver en af ​​de mest populære af sin type på YouTube.

2. DataDash

DataDash synes at være den ubestridte YouTube-konge af krypto, deraf dens enorme abonnentliste på næsten 311.000. Kanalens ansigt er Nicholas Merten, en ung kryptoentusiast og tidligere dataanalytiker. Kanalen tilbyder en bred vifte af kryptoinformation og generel rådgivning samt Nicholas ‘egne meninger om forskellige spørgsmål.

Seere, der er interesserede i møntanmeldelser, handelstips, flowchart-forklaringer samt andre avancerede tekniske detaljer, vil helt sikkert finde denne kanal meget informativ.

Data Dash

3. Crypto-investor

Hvis kryptoinvesteringer og forståelse af markedets dynamik er dine vigtigste prioriteter, så Crypto Investor er en kanal, som du sandsynligvis vil nyde, da den drives af en kyndig person med en baggrund inden for økonomi. Kanalen er ikke så aktiv som andre lignende på YouTube, og hvis du holder dig opdateret med de seneste nyheder, er det, du leder efter, er det sandsynligvis ikke noget for dig.

Det meste af kanalens indhold drejer sig om den grundlæggende analyse af kryptokurver og værdiinvestering. Kanalen kan også prale af meget indhold, der skal hjælpe dig med at holde dig væk fra svindel.

4. Ivan on Tech

Ivan on Tech er en meget populær YouTube-kanal, der drives af Ivan Liljeqvist, en svensk international blockchain-højttaler, underviser og influencer. Med en stærk baggrund inden for softwareudvikling har Ivan en tendens til at holde alle sine 183.000 abonnenter godt informeret om alle de vigtige tekniske forhold i kryptorummet.

Ivan indeholder alle mulige relevante nyheder, historier og endda interviews med nogle af de vigtigste personer i kryptosfæren, nok til at holde alle underholdt og fokuseret i timevis. Uanset om du er begynder i kryptorummet eller en hardcore kryptoveteran, er Ivan on Tech et sted, hvor du vil føle dig hjemme.

Ivan

Kilde: https://www.ivanontech.com/

5. Doug Polk Crypto

Doug Polk er en af ​​de få mennesker på YouTube, der kan gøre kryptokurrency sjov. Den professionelle pokerspiller med øje for kryptokurrency har fundet succes med sin YouTube kanal der i øjeblikket har 201.000 abonnenter.

6. Suppoman

Absolut en af ​​de mest karismatiske karakterer i kryptorummet, Suppoman betragter sig selv som Crypto Superhero. Og han har en YouTube-kanal og nok tilhængere (147.000 abonnenter) til at bevise det. Suppoman‘S stil er muligvis ikke for alle, men hans kanal er fantastisk, når du bare vil have en fornemmelse for de seneste nyheder, samt få en klar idé om fordele og ulemper ved forskellige kryptokurver.

7. Boxmining

Kørt af Michael Gu, Boxmining er en meget nyttig og lærerig kanal med stærkt fokus på at give sine abonnenter daglig analyse af blockchain-markedet. Kanalen indeholder velfremstillede videoer, der nedbryder nogle af de mest relevante emner, der er tilgængelige for både begyndere og eksperter. Et af højdepunkterne på kanalen er Michaels synspunkter vedrørende forskellige begivenheder fra både Kinas kryptorum og den internationale.

Du finder ikke handelstip og tip på denne kanal, og i betragtning af hvor volatil og uforudsigelig kryptomarkedet er, er det sandsynligvis en god ting.

8. Møntmestring

Hvis kryptohandel er det, du er interesseret i, så Møntmestring er en af ​​de bedste kanaler på YouTube. Kanalen har 131.000 abonnenter og leverer daglige opdateringer om kryptokurrencymarkederne og forskellige kryptotendenser, diskussioner om de seneste nyheder samt anstændige markedsforudsigelser. Carter Thomas ‘kanal er for det meste rettet mod den professionelle investors behov snarere end den gennemsnitlige erhvervsdrivendes behov.

9. Crypt0

Crypt0 er en af ​​de mest omfattende YouTube-kanaler, der dækker et stort udvalg af kryptorelaterede emner, fra Reddit-diskussioner til nogle af de nyeste og spændende blockchain / crypto-nyheder. Kanalens ansigt er Omar Bham, som viser en dyb forståelse af både teknologien bag kryptokurver og deres sociale og økonomiske implikationer og effekter.

Omar er også meget glad for sine tilhængere, da engagementsprocenten er ret høj. Han reagerer normalt på kommentarer og er vært for regelmæssig Q&En session.

10. Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos er et af de største navne i kryptosfæren, der ikke kræver meget introduktion. Ikke overraskende er den mangeårige Bitcoin-evangelist og blockchain-advokats YouTube-kanal et must-abonnement på enhver krypto-entusiast. På hans kanal, som i øjeblikket har 154.000 abonnenter, finder du Andreas ‘fascinerende og inspirerende taler og foredrag samt forskellige Q&Hvad angår Bitcoin og Ethereum.

cz portræt 3

Kilde: https://antonopoulos.com/

Konklusion

Kender du til andre gode Youtubere? Hvad med nogle kommende kanaler? Efterlad dine yndlingspersonligheder eller videoer nedenfor i kommentarerne!

Foto med tilladelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner