A Flip Of The Coin: LyCI εναντίον Short LyCI

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Σύντομο LyCI, συνδυασμένο με LyCI—Και τα παράγωγά του Έξυπνη και πληρωμή LyCIΛύκκε Τώρα προσφέρει όλες τις επιλογές για να επωφεληθείτε από κάθε είδους κίνηση στην αγορά, τόσο bullish όσο και bearish.

Το Short LyCI συμπεριφέρεται ως “anti-index” και στοιχηματίζει τα Top 25 blockchain έργα με όριο αγοράς. Όταν η απόδοση της αγοράς είναι αρνητική, τα κέρδη Short LyCI. Επιτρέπει στους κατόχους να εξαργυρώσουν την προσδοκία μιας πτωτικής αγοράς κρυπτογράφησης ενώ διαφοροποιούνται μεταξύ των κύριων δεικτών της αγοράς.

Μέχρι τις 28 Οκτωβρίου έχετε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε το Short LyCI χωρίς να το αγοράσετε: εάν λάβετε έγκριση KYC στο Lykke Exchange, θα πληροίτε αυτόματα τα κριτήρια για ένα λοταρία με βραβεία που καταβάλλονται σε Short LyCI!

Επιστρέφοντας στο θέμα, ας εξετάσουμε μερικά αντίθετα σενάρια όπου αυτά τα μοναδικά όργανα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα.

Οι LyCI, Bulls και HODLers χαίρονται!

Η έκκληση των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain είναι προφανής για τους περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το θέμα. Η συναίνεση μεταξύ εμπόρων και επενδυτών είναι ότι είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας ανατρεπτικής δύναμης, που θα μπορούσε να διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην αναδιαμόρφωση όλων των ειδών βιομηχανιών τα επόμενα χρόνια. Για τους «μεγαλιστές» του Bitcoin, για παράδειγμα, η δημιουργία ενός μη-αναλώσιμου, ασυναγώνιστου, ασφαλούς καταφυγίου και αυστριακών οικονομικών που εμπνέεται από το «υγιές χρήμα» είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το Bitcoin ενισχύει πολλές περισσότερες δυνατότητες από ό, τι συζητήθηκε προηγουμένως, αλλά φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει το δυσκίνητο και ξεπερασμένο, χρυσό πρότυπο. Εξάλλου, το Bitcoin, εκτός από τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, είναι αντικειμενικά πιο εύκολο να διαιρεθεί, να μεταφερθεί και να διατηρηθεί η επιτήρηση από το χρυσό και άλλα παρόμοια πολύτιμα μέταλλα, σίγουρα δεν είναι εύκολο επίτευγμα.

Αλλά Το LyCI παρακολουθεί επίσης πολλά άλλα στοιχεία, από έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων, όπως το Ethereum και τα διακριτικά ασφαλείας / χρησιμότητας, σταθερά νομίσματα, όλα τα είδη ψηφιοποιημένων περιουσιακών στοιχείων και το συναρπαστικό κίνημα DeFI (Αποκεντρωμένη Χρηματοδότηση) έως κρυπτονομίσματα και έργα που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής με διαφορετικούς μηχανισμούς συναίνεσης από το PoW, όπως PoS και DPoS.

Τέλος, η τρέχουσα παγκόσμια και χρηματοοικονομική κατάσταση δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και οι επενδυτές αρχίζουν γρήγορα να αναγνωρίζουν μια πιθανή αλλαγή παραδείγματος. Από τα κρατικά ομόλογα αρνητικής απόδοσης έως τον ασταμάτητο πληθωρισμό που μεταμφιέζεται ως ποσοτική χαλάρωση από τις κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, τόσο τα ιδρύματα όσο και οι επενδυτές λιανικής φαίνεται να λαχταρούν για κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.

Short LyCI και The Land of Bears

Όσο χαμηλότερη είναι η βιομηχανία κρυπτογράφησης και η αγορά, είναι επίσης αρκετά εκτεθειμένη σε πολλούς τύπους αρνητικών γεγονότων. Με ένα ριπή οφθαλμού, ένα έξυπνο συμβόλαιο για το DeFI θα μπορούσε να αποτύχει, καταρρέοντας ολόκληρος ο τομέας σαν ένα χαρτόνι, όπως το προηγούμενο hack του DAO το 2016. Οι κανονιστικές ανησυχίες αρχίζουν να εξελίσσονται και σε τρομακτικά σενάρια, όπου Τα νομίσματα απορρήτου για παράδειγμα αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση, με τη διαγραφή ως μέθοδο αποφυγής κυρώσεων από ανταλλαγές σε όλο τον κόσμο. Οι κανονισμοί KYC / AML ενισχύονται επίσης, ορισμένες φήμες αποκαλύπτουν ότι το επόμενο κύμα θα στοχεύει σε προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα, ακόμη και σε πορτοφόλια υλικού.

Δυστυχώς και μερικές φορές απαράδεκτο, ο κακός τύπος είναι επίσης ένας άλλος παράγοντας για τον οποίο τα κρυπτονομίσματα δεν ήταν ακόμη σε θέση να ξεφύγουν, μετά από τις μέρες του Silk Road μαζί με τα συνηθισμένα ανταλλακτικά hacks, πυραμίδες και αναφορές σκανδάλων. Υπάρχει επίσης το ζήτημα των (μέχρι τώρα) αποτυχημένων προσπαθειών κλιμάκωσης και ως εκ τούτου κακής ή αμελητέας υιοθέτησης παγκοσμίως.

Πάνω από όλα, μια άλλη δημοφιλής πρόσφατη πεποίθηση υποστηρίζει ότι η έναρξη της διαπραγμάτευσης μελλοντικών συμβολαίων, η πρώτη CME – και πρόσφατα η BAKKT – επηρέασε τη σκηνή με αρνητικό τρόπο, δίνοντας στους ισχυρούς ηθοποιούς πιο εξελιγμένα, ασφαλή μέσα για να μειώσει την αγορά.

Κεφάλι ή ουρές?

Παρόλο που θα μπορούσε να είναι δελεαστικό το συμπέρασμα ότι οι αγορές είναι καταδικασμένες σε παραλογισμό και τυχαίο χάος, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Τα κρυπτονομίσματα, ενώ θεωρητικά έχουν απεριόριστο δυναμικό, εξακολουθούν να αποτελούν μέρος ενός ανώριμου κλάδου. Η μεταβλητότητα αντικατοπτρίζει άμεσα την ευθραυστότητά τους. Οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός έχει έντονο, έντονο αποτέλεσμα, ίσως σε υπερβολική αντίδραση, γρήγορα πολώνοντας απόψεις.

Και ενώ αυτές οι συνθήκες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές σε πολλούς, είναι αρκετά λογικές σε αυτήν την εποχή και την εποχή. Τόσο το LyCI όσο και το Short LyCI αντιπροσωπεύουν μοναδικά εργαλεία, προστατεύοντας και παρέχοντας ευκολία σε αυτούς που είναι αρκετά γενναίοι για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που υπάρχει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner