BlockFi: Crypto-lån og Crypto Interest User Review Guide

BlockFi anmeldelse

BlockFi er med sine kryptorentekonti og kryptobaserede lån en kryptoformueringsplatform, der giver dig mulighed for at spare, tjene og låne penge med krypto.

BlockFi-produkter, der findes online på BlockFi.com, tilbyder kryptokonti med høje renter og lavprissystem, hvor du kan tjene renter på dine cryptocurrency-beholdninger eller låne USD ved at låse krypto som sikkerhed.

Hvad er BlockFi?

For cryptocurrency-indehavere i den nye decentrale finansieringsarena er der mere end en måde at skille en kat på, når det kommer til investering. Den første og mest almindelige af disse er simpelthen at købe og eje en eller flere digitale aktiver som en del af en langsigtet investeringsportefølje.

Men en anden af ​​disse er at stille disse samme aktiver til rådighed som en del af en bredere pulje af kapital. Til hvilket formål? For låntagere at låne og stille sikkerhed / tilbagebetaling til. Den anden metode bliver en mere og mere populær metode til tilgang for indehavere, der ønsker at sikre, at deres tid ikke spildes, når de holder krypto.

Og i betragtning af det faktum, at nogle af disse har tendens til fleksibilitet og konkurrencedygtige renter, er det ikke overraskende, at de får trækkraft. En af de mere populære blandt dem inkluderer BlockFi, som havde sin oprindelse i et ønske om at tilbyde et dybere niveau af sofistikering til finansielle produkter og tjenester til dem inden for blockchain-økonomien.

”I årevis har kryptoinvestorer ikke haft adgang til grundlæggende finansielle produkter i blockchain-økosystemet. BlockFi bygger bro over denne kløft ved at give adgang til højinteresserede kryptokonti og billige kreditprodukter til kunder over hele verden. ”

Med et indledende salgsargument som dette giver det mening for os at dykke ned i BlockFi-lån og rentetilbud som en af ​​en voksende liste over investeringsmuligheder for bitcoin hodlers og crypto-entusiaster.

Find ud af alt, hvad du har brug for at vide om BlockFi, og det er kryptolån og opsparingskonti i dag i vores gennemgang.

BlockFi Crypto-Backed Loans Interest Account Oversigt

blockfi-crypto-interest-konto

Fra oktober 2019 hævder BlockFi, at investorer kan tjene op til 8,6% årligt ved at deponere penge på deres BlockFi Interest Account (BIA). Du tjener månedlige rentebetalinger på din Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og Gemini Dollar (GUSD) -saldo.

Du kan også låne penge via BlockFi. Bare lås krypto (BTC, ETH eller LTC) i platformen, få adgang til 50% af værdien af ​​denne krypto, og betal derefter renter på 4,5%. Du kan låne penge til alt fra hjem til biler til virksomheder.

blockfi-crypto-backed-lån

Cryptocurrency bliver mere moden og mainstream. Vi begynder at se fremkomsten af ​​moderne bankinfrastruktur inden for kryptorummet. For et par år siden ville en reguleret kryptosparekonto have virket skør. I dag er det bare en anden måde for investorer at maksimere deres kryptobesiddelser på.

I dag hævder BlockFi at være verdens første og eneste rentetjenende kryptokonto, der tilbyder sammensat rente. Virksomheden er baseret i New York City, men har en forretningsadresse i Jersey City, New Jersey. BlockFi blev lanceret i august 2017.

Efter at være blevet etableret tilbage i 2017 begyndte BlockFi med motivationen til at levere flere finansielle tjenester og reelle brugssager til kryptovalutaverdenen. Virksomheden blev grundlagt af Zac Prince og har vist sig at være et succesfuldt perspektiv for kunder og investorer på så kort tid.

I august 2019 formåede virksomheden for eksempel at sikre serie A-fundraising takket være Valar Ventures på over $ 18,3 millioner og et skønt personale på kun 40 personer på det tidspunkt. Denne finansieringsrunde omfattede også en stor mængde støtte fra opfølgende investorer og bagmænd, herunder følgende:

“Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek og PJC” ifølge BlockFi-teamet.

Det er ret klart fra denne omfattende liste over investorer, at de er begejstrede for de udsigter, som BlockFi’s vision generelt medfører. Ifølge hjemmesiden kommer denne vision med et stort antal brugssager og stadigt grønt indhold til nye og eksisterende investorer.

Da det er et hurtigt blik tilbage, hvor er BlockFi nu? I øjeblikket tilbyder det løsninger til brugere, der inkluderer Crypto Interest Accounts og Crypto Backed Loans, som vi vil gå nærmere ind på.

BlockFi-funktioner

BlockFi brugervejledning

Nøglefunktioner i BlockFi inkluderer alt af følgende:

Kryptokonti med høj rente: Tjen interesse for din BTC, ETH og GUSD. Indsæt bare penge i BlockFi, og tjen derefter renter på 8% om året, sammensat månedligt.

Produkter med lave omkostninger: Lån penge gennem BlockFi til renter på 4,5%. Du låser penge ind i platformen og får derefter et lån på op til 50% af værdien af ​​den krypto.

Understøtter tre kryptovalutaer: BlockFi understøtter bitcoin (BTC), Ether (ETH) og Gemini Dollar (GUSD) indskud (til opsparingskonti) og BTC, ETH eller LTC sikkerhedsstillelse for lån.

Undgå at blive beskattet for kryptogevinster: Hvis du sælger din krypto i dag, kan du straks få adgang til kontanter. Der er dog også skattemæssige konsekvenser her. Du skal f.eks. Betale kapitalgevinstskat, fordi IRS behandler kryptovaluta som ejendom. BlockFi understreger sine skattefordele som en grund til at låse midler ind i platformen.

Fleksible planer for tilbagebetaling: BlockFis tilbagebetalingsplaner er fleksible og kan tilpasses for at imødekomme kundernes unikke behov. Når du har modtaget amerikanske dollars på din bankkonto, skal du betale renter på lånet månedligt, inden du bruger din endelige tilbagebetaling til at tilbagebetale hele lånebeløbet ved hjælp af BTC eller ETH.

Nem låneberegner: BlockFi har en låneberegner, der gør det nemt at se, hvor meget sikkerhed du har brug for til din ønskede mængde kryptokurrency.

Hurtig ansøgningsproces: BlockFi har en hurtig og nem ansøgningsproces. Brugere kan specificere deres ønskede lånevilkår og indsende deres ansøgning. BlockFi reagerer på de fleste brugere inden for få timer. BlockFi vil kontrollere for at sikre, at du overholder deres lånekvalifikationskriterier.

Ingen kreditkontrol: BlockFi bruger ikke din kredit score til at beregne udlånsvilkår. Faktisk udfører BlockFi ikke engang en hård eller blød kreditkontrol, hvilket betyder at optagelse af et lån med BlockFi ikke påvirker din kredit score på nogen måde.

Ingen minimumsindskud eller gebyrer: BlockFi blev oprindeligt lanceret med minimum indskud på 0,5 BTC, 25 ETH eller $ 2500 USD. I september 2019 droppede virksomheden disse krav og opkræver ikke længere gebyrer.

Ingen tidlige tilbagetrækningsstraffe: BlockFi Interest Account (BIA) tilbyder op til en gratis udbetaling pr. Måned. Der er ingen tidlige tilbagetrækningsstraffe.

Sparekonti tilgængelig over hele verden: BlockFi’s opsparingskonti er tilgængelige for investorer over hele verden over 18 år. Sparekonti er ikke tilgængelig for nogen i EU eller staterne New York, Connecticut og Washington, og de er heller ikke tilgængelige for beboere i lande, der er sanktioneret af Forenede Stater.

Kun betale renter: BlockFi kræver kun, at du betaler renter på dit lån. Derefter afbetaler du din hovedstol i slutningen af ​​lånet.

Refinansiere eller afslutte lån efter periode: Efter 12 måneder kan du vælge at refinansiere dit lån til de aktuelle satser eller betale din hovedstol og afslutte lånet.

Lån penge til alt: BlockFi giver dig mulighed for at låne penge til alt fra biler til kreditkort til hjem. En traditionel långiver kan analysere din kredit score og forretningsplan. BlockFi giver dig dog mulighed for at låne penge til alt, hvad du kan lide. Så længe du har sikkerheden, kan du låne op til 50% af værdien af ​​dine kryptobesiddelser.

Ikke underlagt FDIC- eller SIPC-beskyttelse: Når dine penge er i en traditionel amerikansk bank, er disse penge beskyttet af Federal Deposit Insurance Corporation. Hvis banken mister de penge eller går konkurs, tilbagebetaler FDIC dig op til en vis grænse. BlockFi har ikke den samme beskyttelse.

Hvordan fungerer BlockFi?

BlockFi betaler i øjeblikket renter på omkring 8% til 9% om året, sammensat månedligt. Hvordan tildeler virksomheden renter som dette?

BlockFi tildeler kryptobagede lån til alle, der er villige til at låse krypto. Lån tildeles med en maksimal indledende LTV på 50%. Det betyder, at hvis du låser 1 BTC på platformen til en nuværende pris på $ 8.000 pr. BTC, kan du modtage et maksimalt lån på $ 4.000.

Renter starter ved 4,5%. Lånet varer 12 måneder. Der er mulighed for at forudbetale eller refinansiere lånet i slutningen af ​​din periode.

Du kan bruge det kryptobackede lån til at gøre hvad som helst – for eksempel betale en kreditkortsaldo eller købe et hjem. BlockFi hævder også, at virksomheder har brugt deres udlånstjenester til lønfinansiering og udvidelse. Derudover er der visse skattefordele ved at låne fra dine kryptoaktiver i stedet for at sælge.

Nogle af de annoncerede anvendelser til BlockFi ifølge den officielle hjemmeside inkluderer:

  • Tjen sammensat rente på dine BTC- og ETH-beholdninger
  • Brug bitcoin til at købe et hjem ved at tegne et boliglån med BlockFi
  • Køb en bil med krypto ved at tegne et billån med BlockFi
  • Diversificer din investeringsportefølje med et lån
  • Betal kreditkortgæld ned med krypto
  • Finansier forretningsudvidelse eller lønning ved hjælp af krypto

Juridisk set er BlockFi klassificeret som en sikret ikke-bank långiver, der tilbyder lån i amerikanske dollars bakket op af kryptoaktiver. Organisationen opererer i henhold til artikel 9 i Uniform Commercial Code (UCC), og BlockFi arkiverer UCC-1-finansieringsopgørelser med hver af sine låntagerstater (virksomheden opererer i øjeblikket i omkring 35 amerikanske stater).

blockfi-business-lån-brugssager

Alle midler holdes hos Gemini, den licenserede kryptokursudveksling og registrerede depot, der også er baseret i New York City. Lån udstedes til kundernes bankkonti i amerikanske dollars. BlockFi har også indgået et samarbejde med tredjepartslåneserviceren Scratch for at styre lånekontrakter og tilbagebetalinger.

Hvad sker der, hvis kunden misligholder betalinger? Hvad sker der, hvis kryptopriser styrter ned? I denne situation kan BlockFi overtage den tilsvarende mængde kryptokurrency, der er nødvendig for at betale resten af ​​lånet. Husk: låntagere skal låse dobbelt så meget krypto som deres ønskede lånebeløb.

blockfi-lån-bakket op af kryptokurrency

Som nævnt er der to specifikke tjenester, som BlockFi-teamet tilbyder sine brugere – BlockFi Interest Account og Crypto-Backed Loans. Til at begynde med, lad os starte med BlockFi-kryptolånene, så kigger vi på rentekonti, hvor let det er at komme i gang, og hvordan de konkurrerer mod nogle moderne tjenester derude.

Sådan optages et lån med BlockFi

Det er ligetil at tage et lån med BlockFi. For det første skal du opfylde tre grundlæggende krav:

  • Minimum $ 15.000 i kryptoaktiver
  • Ingen panterettigheder på aktiver (inklusive skatterettigheder)
  • Ingen konkurser

Når du har bekræftet disse krav, kan du fortsætte med resten af ​​din BlockFi-låneansøgning:

Trin 1) Besøg BlockFi.com og opret en konto på https://app.blockfi.com/signup

blockfi-opret-konto

Trin 2) Klik på fanen Lån

Trin 3) Klik på Anvend, og fuldfør KYC / AML-verifikation ved at give dine personlige oplysninger, sociale sikringsoplysninger og din økonomiske historie

Trin 4) Gennemgå dit lån og underskriv låneaftalen

Trin 5) Overfør sikkerhedsstillelse til BlockFi’s sikre opbevarings tegnebog

Trin 6) Vent et par timer på at BlockFi bekræfter din anmodning

Trin 7) Modtag lånet samme dag i amerikanske dollar via en bankoverførsel til din bankkonto (eller via stablecoin til den valgte pungadresse)

Trin 8) Begynd at foretage rentebetalinger ved hjælp af USD, BTC, ETH eller LTC

Trin 9) Betal hovedstolen med en betaling i slutningen af ​​løbetiden, eller refinansier til aktuelle satser

blokfi-renter-konto-fordele

For dem, der ønsker at sikre et lån ved brug af BlockFi’s dedikerede konto, gennemgår vi de slags betingelser, tilgængelige valutaer som udbetalinger for sikkerhedsstillelse og den slags lån til værdi-forhold.

Til at begynde med er den slags fleksibilitet, som brugerne har, omtrent på samme niveau som vi ser fra interessebaserede konti. I modsætning hertil kan brugerne placere sikkerhedsstillelse fra Ethereum, Bitcoin og Litecoin, som, selvom det er begrænset, tillader, at nogle af de mere populære kryptoer leveres som et middel til at låne mod deres værdi.

De samme lån er dog ikke til den gennemsnitlige kryptoholder. Årsagen til dette skyldes, at forholdet mellem lån og værdi er relativt fastgjort til 50%. Som et resultat bliver brugerne nødt til at fremsætte en temmelig betydelig mængde krypto for at sikre dette lån.

For eksempel, hvis du ønsker at optage et lån på $ 10.000 og bruge Litecoin, Ethereum eller Bitcoin, vil hver have en 50% LTV, hvilket betyder at du bliver nødt til at levere henholdsvis 2,5 BTC, 115,05 ETH eller 372,72 LTC.

Selvom dette gør dem lidt mindre tilgængelige for den gennemsnitlige person, kan de samme kryptolånekonti bruges til alt fra at starte en virksomhed, betale ned på gæld, sikre et pant osv..

Ligesom at starte en rentekonto er det ligetil at opstille en låneansøgning, alt hvad du skal gøre er at beregne, hvad du nøjagtigt vil låne, angive hvilken adresse du vil betale kryptosikkerheden til, indtaste dine bankoplysninger, underskrive dokumentet og afventer bekræftelse, hvilket kan tage et par dage.

Mens grænsefladen er ret let at gennemgå, er det problem, du finder ud af, at betingelsen for tilbagebetaling af lån ikke gøres let synlig for brugeren, hvilket kan være et stridspunkt, hvis du gerne vil vide den slags ting på forhånd.

For dem, der er interesseret i at se på den juridiske side bag denne form for lån, kan du se på et af udkastet til lånedokumenter fra BlockFi her.

Sørg for at tjekke BlockFi-webstedet og produktsortimentet rigtigt her.

Sådan ansøger du om BlockFi Interest Account (BIA)

BlockFi-rentekontoen er tilgængelig for alle over 18 år, der bor i de fleste dele af verden. Du kan ikke tilmelde dig en BIA, hvis du bor i New York, Connecticut eller Washington, eller hvis du bor i EU. Du kan heller ikke tilmelde dig, hvis du bor i en nation, der er sanktioneret af USA eller er på nogen overvågningslister. Når du har bekræftet, at du opfylder disse krav, kan du fortsætte med tilmeldingsprocessen:

Trin 1) Opret en konto på https://app.blockfi.com/signup

blockfi-opret-konto

Trin 2) Klik på fanen Indskud

Trin 3) Fuldfør ansøgningsprocessen, og verificer KYC / AML-oplysninger

Trin 4) Overfør BTC, ETH eller GUSD til BlockFi’s sikre opbevarings tegnebog

Trin 5) Modtag månedlige rentebetalinger på din saldo

Holdet opsummerer, hvad dets interessekonto udgør for sine brugere på hjemmesiden:

“Med BlockFi Interest Account (BIA) kan du tjene sammensat rente på din Bitcoin, Ether og GUSD. Gem blot din krypto på BlockFi og tjen renter udbetalt i Bitcoin, Ether og Gemini Dollar hver måned. ”

Ligesom andre konti derude kan brugerne vælge at deponere deres valgte kryptokurver for at låse op for den årlige sammensatte rente for hvor meget de placerer på kontoen.

Med en konto som denne vurderer vi den inden for et par områder: de forskellige kryptoer, du kan indbetale, dens sammensatte renter og hvor let en konto er at oprette, inklusive fleksibiliteten ved at flytte aktiver ind og ud af kontoen.

På den første forhindring giver BlockFi ikke så meget variation for de slags digitale aktiver, som brugerne kan investere.

Ifølge hjemmesiden er der kun tre tilgængelige aktiver – disse er GUSD, Bitcoin og Ethereum.

Mens dette forenkler ting, hvis du er en nybegynder i rummet. For dem, der allerede har en rimelig andel af større kryptoer og altcoins, vil sidstnævnte kun være i stand til at kapitalisere en procentdel af deres beholdning. blokfi-bitcoin-depositum

Den positive side ved at være relativt restriktiv er, at det giver brugerne en ret klar, let at navigere interface.

Tillader dem at se, hvad de nøjagtigt har på deres kontos, hvor stor interesse de har opnået, og hvilken type transaktioner der har fundet sted.

Sammen med denne rene grænseflade er hele processen med at trække og deponere på disse konti også relativt hurtig.

blokfi-træk-bitcoin

Brugere behøver kun at klikke på indbetaling, kopiere tegnebogens adresse og sende beløbet for at føje til deres løbende kontosum.

I mellemtiden skal du bare vælge det beløb, du vil tage ud for at trække ud, tilføje din tegnebog-adresse, og du er færdig.

Denne lethed for både udbetalinger og indskud er noget, den har som en klar fordel sammenlignet med andre rentebaserede konti derude.

Nogle af dem placerer dig i nogle månedsbaserede forpligtelser for bedre renter, som, selvom det er godt for at opnå yderligere indtægter, fjerner en vis autonomi.

Med fleksibilitet og brugervenlighed for brugerne, hvordan fungerer det i forhold til andre tjenester derude med hensyn til rentesatser? Ret godt i sammenligning.

BlockFi giver sine brugere faste årlige renter på alle tre aktiver, hvor Bitcoin leverer en af ​​de bedste tilgængelige rater (6,3% i modsætning til Celsius – i øjeblikket 5,06% – og Crypto.com – 4%) sammen med GUSD, som står på 8,6% sammenlignet med aktuelt faldende niveauer på begge de tidligere nævnte Celsius, hvor sidstnævnte Stablecoin-rater er faldende i løbet af de sidste 2 måneder.

Det samme gælder for Ethereum, som forbliver fast for 4,1% for BlockFi-brugere, mens Celsius er på 3,5% og Crypto.com på 3%.

En af de ting, man skal huske på, er det faktum, at disse andre platforme kræver, at brugerne holder noget volumen af ​​platformens unikke token / er for at låse op for bedre renter.

Selvom dette giver nogle nettofordele for brugerne, tilføjer det et helt ekstra niveau af krav fra brugeren, især for en platform som Crypto.com, som kræver en aktiepost på mere end $ 1.500 for at frigøre disse fordele.

I betragtning af det faktum, at nogle brugere ikke er større indehavere til det punkt, at investering i appspecifikke hjælpeprogrammer ikke ville være en nem opgave, for BlockFi at levere disse renter lige fra starten er en stor fordel.

Om BlockFi Crypto Company

BlockFi ledes af Zac Prince (CEO og grundlægger). Før lanceringen af ​​BlockFi var Prince en del af to succesrige opkøb, herunder Admeld (erhvervet af Google) og Sociomantic (erhvervet af DunnHumby). Med hensyn til bankerfaring ledede Prince forretningsudviklingsteams på Orchard Platform, en mæglerforhandler og RIA i onlineudlånssektoren, og Zibby, en online forbrugerlångiver.

blockfi-virksomhed-lederskab-team

Andre børsnoterede medlemmer af BlockFi-teamet inkluderer Flori Marquez (medstifter og VP for vækst), Rene van Kesteren (Chief Risk Officer) og Mahesh Paolini-Subramanya (CTO).

BlockFi har hovedkontor i Jersey City, New Jersey. Du kan se adressen og kontaktoplysningerne for virksomheden her.

Siden lanceringen i august 2017 har BlockFi samlet over 60 millioner dollars i finansiering gennem fire investeringsrunder. Den sidste runde fandt sted i december 2018. Investeringerne kommer fra bemærkelsesværdige navne som ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Galaxy Digital (drevet af Mike Novogratz) og Morgan Creek Capital (drevet af Anthony Pompliano).

Mens det er en interessant slags resumé / salgsargument for brugerne at have hurtig og nem opsætning, har virksomhedsledelsen gjort det til et fokus på tilgængelighed for nye og eksisterende investorer i kryptorummet for nemt at komme i gang med virksomheden og opsætningen enten en af ​​de to konti, de tilbyder.

Hvad er BlockFi’s Crypto Specialty?

blockfi-gennemgang-guide

Som du kan se, er det ret ligetil at oprette en ny BlockFi-brugerkonto, som vi ville forvente af et firma, der lægger større vægt på at informere sine brugere om blockchain og produkter oven på det..

Som du bemærker med nogle af skærmbillederne her, er processen relativt strømlinet; med brugere, der kun behøver at give nogle rudimentære oplysninger.

Denne info inkluderer; for- og efternavne, e-mail-adresse, som derefter efterfølges af en bekræftelseskode, der sendes til din e-mail for effektivt at få din konto oprettet.

På denne næste side vil du kontrollere din e-mail for en 6-cifret aktiveringskode til din nye konto. Når du har slået dette ind, kan du indtaste din helt nye konto.

Hvad du dog vil bemærke er, at indstillingerne alle er uigennemsigtige og / eller nedtonede.

Dette betyder, at de endnu ikke er tilgængelige for dig. Ligesom nogle af de andre produkter i samme retning, skal du videregive nogle KYC-protokoller for faktisk at åbne renter eller lånebaserede konti.

Drejningen for nogle KYC-kontroller kan være en deal-breaker, men BlockFi ser ikke ud til at falde i den fælde, heldigvis. Mens der undertiden venter på dage for at få dine oplysninger og bevis på din adresse valideret. BlockFi, i det mindste fra personlig erfaring, var god at gå inden for en time.

En af fordelene ved BlockFi er deres indhold, som er en aktiv blog på hjemmesiden, der adskiller sig fra nogle af de andre platforme og tjenester derude i samme sektor.

Hvorfor er det netop sådan? Simpelt: hvis du er en outsider til at investere i en af ​​disse interessekonti, kan investering i kryptovalutaer og investering generelt have en reel forskel.

Så hvad giver denne blog faktisk til sine brugere? I øjeblikket har det kørt siden begyndelsen af ​​2018 og består faktisk af (som vi nævnte tidligere) stedsegrønne indhold om de store emner for investorer.

En af de første artikler, der blev offentliggjort af virksomheden, inkluderer en omfattende artikel om kryptokurrencyrelateret skatteret, for eksempel sammen med andre om lån- og investeringsstrukturering, herunder en oversigt over, hvad man skal overveje, når man beskæftiger sig med kapitalgevinstskat.

Nu lyder det som en virkelig usædvanlig afvigelse at bare dyppe ned i virksomhedens blog i denne tid, men hvis du er helt ny på dette felt, hvis der er to ting, er du fastspændt for sin brancheviden, for en og det andet er tålmodighed. Som et resultat er enhver virksomhed, der faktisk hjælper med at uddanne nye og eksisterende brugere, en velkommen tilføjelse.

Hvis du ikke har haft mulighed for at tjekke denne del af hjemmesiden ud og føle behovet for mere indsigt i skatteret og andre elementer, som du føler, du bør kende til kryptoinvestering. Sørg for at tjekke den fulde blog til højre her.

Sidste ord

BlockFi er en unik deltager i kryptorummet. Det kombinerer moderne bankinfrastruktur med krypto, hvilket giver os en opsparings- og låneplatform til alle typer økonomiske behov. Du kan låne penge på fleksible vilkår gennem BlockFi. Eller du kan spare penge ved hjælp af platformens attraktive renter.

BlockFi er heller ikke bare en tilfældig opstart: virksomheden har modtaget over 60 millioner dollars i finansiering gennem fire investeringsrunder fra nogle af de største investorer i kryptorummet. BlockFi har også indgået et samarbejde med Gemini for kryptoopbevaring.

Af alle disse grunde er BlockFi en af ​​de nemmeste og mest tilgængelige måder at maksimere værdien af ​​dine kryptobesiddelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner