Ethereum-prisforudsigelse – hvorfor eksperter mener, at det vil stige

Ethereum er den næststørste kryptokurrency og blev lanceret i 2015 af en russisk-canadisk udvikler Vitalik Buterin. Møntens blockchain-protokol giver folk fra hele verden mulighed for at sende og modtage midler uden behov for tredjeparter. 

I modsætning til Bitcoin udfører Ethereums blockchain imidlertid mere end bare at udføre finansielle transaktioner. Blockchain er vært for den smarte kontraktteknologi, der gør det muligt for folk at indgå en aftale uden behov for en tredjepart. 

De smarte kontrakter flytter midler fra en person til en anden, når visse betingelser fra aftalen er opfyldt. Derudover er hver transaktion på netværket synlig i den offentlige blockchain for at muliggøre gennemsigtighed. 

Derudover kan teknologien bekræfte transaktioner på cirka 16 sekunder og udføre 15 transaktioner pr. Sekund. Imidlertid har platformen planer om at øge denne hastighed. 

Ethereums pris nåede en højeste tid på 1.400 $ i december 2017, samme tid da Bitcoin ramte 20.000 $. Ikke desto mindre er prisen siden faldet fra sin højeste tid, og det er ikke klart, hvornår – eller om – møntens pris igen når de høje højder. 

Så nu hvor du ved, hvad Ethereum er, og hvad det kan opnå, lad os diskutere møntens fremtidige pris og faktorer, der vil påvirke prisen. 

Køb ETH på Binance i dag!

Ethereum-virkelige begivenheder 

Vi diskuterede ovenfor, at Ethereum kan behandle 15 transaktioner pr. Sekund. Ikke desto mindre er dette en udfordring for netværket, da det skal forbedres for at håndtere den globale efterspørgsel. 

For eksempel i slutningen af ​​2017 behandlede en ny decentral applikation CryptoKitties så mange applikationer og næsten knust. Dette var kun en enkelt applikation, så forestil dig en sag, hvor dApps bliver mere populære. 

Nogle mennesker bemærkede denne udfordring og begyndte at oprette nye smarte kontraktbloketter, der kunne klare sig bedre. Et godt eksempel er NEO, der kan behandle tusindvis af transaktioner pr. Sekund, og der er andre, der bygges, der hævder, at de kan behandle millioner af transaktioner pr. Sekund. 

Ethereum-udviklingsteamet har imidlertid allerede anerkendt dette problem og har travlt med at arbejde på en løsning. Hvis de med succes kan skalere netværket, kan vi se, at møntens pris når nye højder. 

Advarsel om prisforudsigelser 

Vi synes, det er en god ide at hurtigt fremhæve nogle ting, du bør overveje, før du læser en artikel om prisforudsigelse.

 I virkeligheden kan ingen forudsige Ethereums fremtid. Mens nogle mennesker får det rigtigt, er der andre, der får det forkert. 

Ingen forudsigelse garanteres at blive sand på grund af faktorer som reguleringer, forbedret teknologi, fremtidig udvikling og partnerskaber. 

Disse faktorer bestemmer prisen på en mønt, så det er bedst, hvis du læser denne forudsigelse med et åbent sind. 

Ekspertforudsigelser om Ethereum-pris

Ifølge Steven Nerayoff, Ethereum-medskaber, møntens pris når store højder i 2019 på grund af udviklingskapitalen, der bliver skubbet ind i Ethereum-økosystemet. I januar sidste år, da han fremsatte denne forudsigelse, lå Ethers pris over $ 1.000. Det er dog faldet fra det tidspunkt og handler i øjeblikket til $ 210,37. Men det er let at se, hvorfor Nerayoff er så bullish om prisen på ETH, da vigtige opgraderinger, der adresserer netværkets skalerbarhed, er på vej. Årets tyremarked er også en anden grund til at forblive positiv på ETH-prisen.

En anden prisforudsigelse blev foretaget af CoinKir, et websted, der bruger teknisk prisanalyse til at forudsige fremtidige prisforudsigelser. Dette inkluderer at se på historiske tendenser og forudsige tendenser, der kan ske i fremtiden. 

Ethereum-pris

Dette er en populær strategi, der anvendes af de virkelige finansielle markeder. Ikke desto mindre ser disse markeder på data, der er over 50 år, som kryptokurrencymarkedet mangler. Ifølge dette websted vil møntens pris dog gøre det rigtig godt i løbet af det næste år. 

Fra ovenstående diagram forventer analytikerne, at Eters pris vil være omkring $ 720 i begyndelsen af ​​2020 og derefter stige langsomt. Ved udgangen af ​​næste år vil møntens pris være fordoblet til $ 1.488. Dette er ret interessant, da webstedet ikke forventer at bryde sin heltidshøjde indtil november 2020. 

Hvis Ethereums pris rent faktisk rammer $ 1.488, vil den samlede markedsværdi være ca. $ 148 mia. Hvis denne forudsigelse er korrekt, vil det betyde, at Ethereum har brug for tæt på 2 år, før det er klar til at køre på et stort prisløb. Dette kunne være sandt i betragtning af den fremtidige udvikling, som Ethereum-teamet arbejder på. 

Andre positive ekspertudtalelser inkluderer Jospeh Raczynski, en innovatør og grundlægger af forskellige virksomheder, herunder JoeTechnologits.com. Raczynski mener, at møntens pris vil nå $ 1200 inden for dette år, baseret på ideen om, at 2019 ville se mange udviklinger på Ethereum-netværket, hvilket vil have en positiv indvirkning på Ether’s pris. 

En anden optimistisk forudsigelse blev fremsat af deVere Group, et firma, der tilbyder finansielle konsulenttjenester til mange forskellige virksomheder rundt om i verden. Nigel Green, selskabets administrerende direktør for nylig nævnte, at Ethereum-prisen muligvis vil hoppe til $ 2.500 inden udgangen af ​​2019. Green tilføjede, at en sådan optimistisk forudsigelse skyldes den stigende brug af cloud computing og smarte kontrakter sammen med fremkomsten af ​​nye kryptovaluta. 

Desuden Bobby Ullery, en online prisanalytiker mener at Ethereum vil eje 25% af hele kryptomarkedet, hvilket han forudsiger vil have en samlet markedsværdi på $ 4,5 billioner inden 2020. Dette betyder, at Ethereums pris vil ramme $ 11.000 ved udgangen af ​​2020. 

Ikke desto mindre tror andre eksperter, at mønten ikke vil nå de store højder, som vi forventer. F.eks. Har A.T. Kearney, et af verdens førende konsulentfirmaer for nylig offentliggjort en analyserapport. I analysen erklærede virksomheden, at Bitcoin i 2019 vil have domineret andre kryptokurver med hensyn til markedsværdi, hvilket vil påvirke prisen på de fleste af dem negativt.. 

En anden negativ forudsigelse blev fremsat af lederen af ​​Digital Capital Management, Tim Enneking, der sagde, at Ethereums prisstigning er usandsynlig, da der ikke er nogen grund til det samme. Som sådan konkluderede han, at 2019 kan være lovende for andre digitale valutaer, men ikke for Ethereum. Men at dømme efter det, vi har set hidtil, kan han tage fejl.

Hvad skal man lave af ovenstående Ethereum-prisforudsigelser  

Fra ovenstående analyse er det klart, at Ethereums prisforudsigelse er ret positiv. På trods af udfordringer, som platformen står overfor og et konstant skiftende kryptokurrency-miljø, tror de fleste eksperter, at møntens pris vil nå større højder i den nærmeste fremtid. Disse forudsigelser kan gå i opfyldelse i betragtning af den fremtidige udvikling, vi forventer i Ethereum blockchain, samt massiv adoption over hele verden. Ikke desto mindre er det stadig at se, om Ethereum-prisen vil stige som forventet. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner