OKEx opgraderer OKExChain Testnet til V0.11.0

Alt hvad du behøver at vide om den seneste OKExChain testnetopgradering

OKExChain er planlagt til at opgradere sit testnet til V0.11.0 i blokhøjde 9460000, som finder sted mellem kl. 7:00 UTC og 10:00 UTC den 26. august 2020.

OKExChain testnets nye funktioner

Efter opgraderingen gentages OKExChain-testnet til V0.11.0, og okexchain-id’et bliver okexchain-testnet1.

Den seneste opgradering understøtter OpenDEX-Desktop v0.0.2 og introducerer push-underretninger om lokale noder. Via dataanalysemodulet kan brugerne modtage underretninger om markedsnyheder, tekniske analyseindikatorer (såsom K-line) og transaktionsregistreringer. Modulet giver desktopbrugere adgang til de nyeste markedsoplysninger uden at stole på nogen centraliserede servere.

For detaljer om udviklingen på OKExChain v0.11.0 og OpenDEX henvises til OKExChain Månedsrapport for juli.

Hvad er OpenDEX?

OpenDEX er OKExChains første decentrale finansieringsapplikation. Med visionen om at tillade alle at oprette deres egne decentrale udvekslinger sigter OpenDEX mod at skabe et DEX-økosystem uden nogen centraliserede servere.

Der er to operationelle modeller blandt kryptokursudvekslinger:

  • Den citatdrevne model
  • Den ordrematchende model

Den prisbaserede model har bedre likviditet. Der er dog ingen prisopdagelsesmekanisme, og markedsproducenter skal bære risikoen ved et ensidigt marked.

Et ensidigt marked henviser til situationer, hvor markedsdeltagere kun citerer aktivets bud eller salgspris. For at mindske risikoen ved et ensidigt marked opkræver markedsproducenter en bredere spredning mellem købs- og salgspriser. Et eksempel på en markedsskabende model er, når banker leverer fiat valutavekslingstjenester.

Modellen med ordrematchning letter på den anden side mekanismer for prisopdagelse, da den viser alle ordrer fra købere og sælgere i ordrebogen. Der er dog ingen garantier for, at disse viste ordrer udføres. I tilfælde af et ensidigt marked er ordrer mindre tilbøjelige til at blive matchet og udført efter ordrematchmodellen.

Cryptocurrency-børser vedtager modeller, der matcher ordre, og bruger ordrebøger til at liste alle tilgængelige køb og salg ordrer. På den anden side fungerer projektteamet selv som market makers for at give likviditet til deres tokens og forbedre brugernes handelsoplevelser.

Mens nogle decentrale børser forsøgte at implementere ordrematchningsmodellen i deres handelsvirksomheder, har brugeradoptagelse været begrænset af to grunde:

  1. DEX’er er nødt til at forbedre både skalerbarhed og sikkerhed for at vedtage ordrematchemodellen. For at gøre det vedtager nogle DEX’er, der er bygget på Ethereum, Layer 2-skalerbarhedsløsninger.
  2. Ordrematchningsmodellen kræver, at en market maker tilvejebringer likviditet og mindsker prisudsving for erhvervsdrivende. Automatiserede markedsproducenter, såsom Uniswap, er eksempler på, hvordan man øger vedtagelsen af ​​ordrematchning blandt DEX’er.

OpenDEX bygget på OKExChain sigter mod at forbedre DEX’ers ​​skalerbarhed og sikkerhed. Det "DEX-operatør" bruges til at tilskynde projektteamet til at tilvejebringe likviditet til sine egne handelspar og afbøde prisudsving for handlende.

OKExChain vedtager InterPlanetary File System og Ethereum Name Service for at bevæge sig mod decentralisering. Derudover leverer OKExChain en desktopversion og brugergrænseflade til OpenDEX til at hjælpe projektteams og brugere med at handle på OpenDEX. Disse værktøjer hjælper projektteams med at implementere deres egne DEX’er samt udstede og administrere handelstokens uden at stole på nogen centraliserede parter.

Hvad er pligterne for en OKExChain-validator?

Validatorer kan straffes, hvis de duplikerer underskrifter, når de opgraderer konsensusnoden. Før aktivering af opgradering af konsensusknudepunktet skal validatorer kontrollere deres softwareversioner og hash af oprindelsesfilen.

Hvis validatorer har registreret fejl under aktiveringen af ​​netværksopgraderingen, tilrådes det at rette først fejlene, efter at netværksopgraderingen er aktiveret. Hvis netværket er suspenderet, og den anvendte oprindelsesfil er forskellig fra det, du forventede, bedes du søge råd hos kerneprogrammet i vores Telegram-samfund inden du nulstiller godkenderen.

Før eksportnet v0.10.10 eksporteres, anbefales det, at validatoren tager et komplet øjebliksbillede af status for testnet. Snapshots kan tages ved at lave en sikkerhedskopifil til mapperne i okexchaincli og okexchain.

Hvis netværksopgraderingen ikke lykkes, skal validatorer gendanne status for deres OKExChain-testnet til v0.10.10, hvor snapshots opfanger den seneste tilstand før opgraderingen. Efter gendannelse af OKExChain testnet-status kan validatorer aktivere deres konsensusnode igen.

For detaljer, følg retningslinjerne for netværksopgraderinger offentliggjort af OKExChain Wiki her.

Hvordan kan tegnebøger, blokere browsere og andre tjenesteudbydere understøtte netværksopgraderingen?

Brugere i appen kan lide et kort serviceafbrydelse. Varigheden af ​​afbrydelsen afhænger af den anvendte applikation. For at give en solid brugeroplevelse bør tjenesteudbydere vedtage passende driftsprocedurer og være opmærksomme på potentielle phishing-angreb.

Se OKExChains officielle kanaler, der er anført nedenfor, for opdaterede og nøjagtige oplysninger.

OKExChain GitHub: https://github.com/okex/okexchain

OKExChain-blog: https://www.okex.com/academy/da/category/okexchain-en/ecology-construction-en

OKExChain Telegram-gruppe: https://t.me/okexchaintech

Hvis du er i tvivl om trinene til netværksopgraderingen og pålideligheden af ​​oplysningerne, skal du vente på instruktioner fra OKExChains officielle kanaler, inden du tager nogen handlinger. Giv ikke dine 12-cifrede adgangskoder til nogen administrator, websted eller uofficiel software.

Om OKExChain

OKExChains tekniske fællesskab: https://t.me/okexchaintech

OKExChain officielle web: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Gør krav på TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/da/latest/

OIP (OKExChain Improvement Proposal): https://oips.readthedocs.io/da/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner