Juan Hernandez, OpenFinance Network – haastattelusarjan perustaja ja toimitusjohtaja

Juan Hernandez on OpenFinance Networkin (OFN) perustaja ja toimitusjohtaja ja kokenut fintech-yrittäjä. OFN käynnisti joulukuussa 2018 ensimmäisen suoran, säännellyn tietoturvakoodin kaupankäyntialustan Yhdysvalloissa. OFN johtaa edelleen tietä säännellyssä arvopaperikaupassa.

RS: OpenFinance Network (“OFN”) tunnetaan ensimmäisenä alustana, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa suojaustunnuksilla, mutta OFN on paljon muutakin kuin pelkkä suojausmerkkien kauppa. Voitko selittää joitain OFN: n käyttäjien käytettävissä olevia ominaisuuksia?

JH: Turvakoodien lisäksi olemme perustaneet käymään kauppaa kaikilla vaihtoehtoisilla varoilla, kuten kiinteistö, pääomasijoitus, pääomasijoitusrahastot, hedge-rahastot, listaamattomat REIT-rahastot ja muut kommandiittiyhtiöt. Nämä “perinteiset” vaihtoehtoiset varat ovat kaikki hyviä ehdokkaita merkinnöille, ja näemme tällä alueella merkittävän kasvupotentiaalin olevan menossa eteenpäin.

RS: OFN: n ensimmäinen kilpailija, TZERO, julkaistiin äskettäin. Voitteko kertoa meille, mikä erottaa OFN: n TZERO: sta?

JH: OpenFinance ATS pyrkii luomaan avoimen ympäristön kaupankäynnille. Olemme tällä hetkellä ainoa ATS, joka on listannut useita tunnuksia arvopapereiden tarjoamisesta voimassa olevien SEC-poikkeusten alaisuuteen. Lisäksi olemme tehneet yhteistyötä useiden alusten kanssa kaikkialla teollisuudessa varmistaaksemme, että käyttäjillämme on pääsy monenlaisiin tuotetarjontiin.

 

RS: miltä sijoittaminen näyttää sijoittajalta saadakseen sijoittajan passin ja aloittaakseen turvakoodien kaupankäynnin?

JH: Onboarding vaatii 4 yksinkertaista vaihetta. Ensin pyydämme sinua perustamaan MetaMask-tilisi, joka on työkalu, jonka avulla voit hallita Ethereum-lompakkoasi selaimessasi ja jota vaaditaan kauppaan OFN-alustalla. Seuraavaksi pyydämme sinua täyttämään sijoittajan passisi, joka toimii kertaluonteisena tarkistusprosessina, jonka avulla voit sijoittaa kelpoisuuden perusteella. Kun olet saanut hyväksynnän, jäljellä on vain rahoittaa kaupankäynnin lompakkosi ja aloittaa kaupankäynti! Olemme luoneet opetusvideoita MetaMask-tili samoin kuin Sijoittajapassi.

 

RS: Tietysti turvakoodien kaupasta kiinnostuneet yksittäiset sijoittajat haluavat tietysti käyttää OpenFinance-alustaa. Voitteko kertoa meille, kuka muu OpenFinance vetoaa ja minkä arvon alusta antaa heille?

JH: Sijoittajien lisäksi liikkeeseenlaskijat saavat lisäarvoa myös foorumiltamme järjestämällä säännellyn, luotettavan foorumin, josta sijoittajat voivat hakea likviditeettiä.

 

RS: Akkreditoimattomat käyttäjät voivat avata tilejä OFN: ssä, mihin mahdollisiin toimintoihin nämä käyttäjät rajoittuvat?

JH: Kaikilla alustan käyttäjillä, olivat ne kansainvälisiä tai yhdysvaltalaisia, akkreditoituja tai akkreditoimattomia, on eri toimintoja käytettävissä alustalla. Sijoittajapassimekanismin avulla voimme erottaa nämä erityyppiset käyttäjät ja varmistaa, että he osallistuvat vain arvopapereihin, joihin he saavat osallistua täysimääräisesti. Esimerkiksi tietyillä arvopapereilla, kuten Reg D, on 12 kuukauden lukitusaika, kun taas toiset, kuten Reg A + ja Reg CF, ovat rajoittamattomia arvopapereita, joihin akkreditoimattomat sijoittajat voivat osallistua. Sijoittajapassimme hoitaa kaikki näiden eri sääntöjen tarkastukset tarjotakseen käyttäjälle sujuvan, saumattoman kokemuksen..

RS: Mitkä ovat listalleottovaatimukset yrityksille, jotka haluavat saada suojaustunnuksensa listalle alustalle?  

JH: Digitaalisen turvallisuuden listaaminen kaupankäyntiin OpenFinance Network ATS: ssä sisältää sekä tekniikka- että vaatimustenmukaisuustarkastuksia. Teknologisesta näkökulmasta yritysten on käytettävä yhtä hyväksytyistä standardeistamme. Vaatimustenmukaisuuden tarkistuslistasta alkaen liikkeeseenlaskijoiden on toimitettava kaikki asiaan liittyvät asiakirjat, jotka koskevat tarjousta ja yrityksen tietoja. Saatuamme kohteet tiimimme viimeistelee liikkeeseenlaskun huolellisuuden varmistaakseen, että kaikkia sääntelyvaatimuksia noudatettiin prosessin eri vaiheissa, kuten KYC / AML ja kovat akkreditointitarkastukset (506 (c) poikkeuksia varten). Hyväksynnän jälkeen voimme sitten tehdä listasopimuksen liikkeeseenlaskijan kanssa.

 

RS: OFN on sidoksissa vaihtoehtoiseen kauppajärjestelmään ja välittäjä-jälleenmyyjään. Voitteko selittää lukijoille, kuinka tämä on hyödyllistä OFN: n käyttäjille?

JH: Olemme sidoksissa välittäjä-jälleenmyyjään (Sageworks Capital, LLC) ja vaihtoehtoiseen kauppajärjestelmään (ATS) vaihtoehtoisille varoille (mukaan lukien turvakoodit). Rekisteröityneeseen yksikköön liittyminen tarkoittaa, että olemme korkeammalla tasolla suojellessamme käyttäjiämme arvopaperikaupoissa. Ei vain tiettyjä vaatimuksia, joita meidän on noudatettava sääntelyviranomaisten kanssa, mutta meillä on myös välittäjä-jälleenmyyjä kaikista kaupoista, joihin sovelletaan FINRA- ja SEC-määräyksiä.

 

RS: Teit äskettäin kumppanuutesi Krypital Groupin kanssa. Voitteko kertoa meille hieman enemmän tästä kumppanuudesta?

JH: Olemme innoissamme yhteistyöstä Krypital Groupin kanssa, kun jatkamme liittoutumistamme blockchain-konsultointi- ja neuvontapalveluiden johtajien kanssa. Odotamme innokkaasti työskentelemään yhdessä, jotta liikkeeseenlaskijoille maailmanlaajuisesti voidaan ottaa käyttöön vaatimustenmukaisia ​​suojaustunnuksia.

 

RS: Olet säännöllisesti todennut, että sääntely on välttämätöntä teollisuuden kypsymisen kannalta. Minkä asetuksen haluat erityisesti panna täytäntöön ja miksi?  

JH: Tietoturvatunnuksesta vs. hyödyllisyysmerkistä (katso Kin vs SEC -tilanne) on vielä paljon keskustelua, joka on selvitettävä, jotta useampi liikkeeseenlaskija ja osallistuja olisi riittävän mukava astua näille markkinoille.

 

RS: Mitkä tunnussäännöt hyväksytään tällä hetkellä OFN: ssä, ja aiotko sisällyttää muita standardeja?  

JH: Teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sisällyttämällä erilaiset tunnussäännöt alustalle. Esimerkiksi useilla kumppaneillamme on julkaisemansa protokollat, joihin integroimme, mukaan lukien Securitizen DS-20-protokolla ja Harborin R-Token-protokolla..

 

RS: Onko valmisteilla mielenkiintoisia asioita, joista voit kertoa lukijoille?

JH: Meillä on tällä hetkellä alustalla kolme luetteloitua suojausmerkkiä, jotka käyvät aktiivista kauppaa, mukaan lukien Blockchain Capital, ja odotamme tulevan viikkojen aikana lisäävän luetteloamme lisää suojaustunnuksia.

RS: Onko jotain muuta, jonka haluat lukijoiden tietävän OpenFinance-verkostosta?

JH: OpenFinance ATS on avoin kaikille. Vaikka vaihtoehtoiset varat ovat perinteisesti olleet pienen pätevien sijoittajien käytettävissä, tarjoamme nämä mahdollisuudet kaikkien saataville. Sijoittajaporttimme varmistaa, että käyttäjät käyvät kauppaa vain kelpoisuuden perusteella. Kun lisäämme edelleen omaisuutta alustalle, kaikkien sijoittajien mahdollisuudet osallistua kaupankäyntiin lisääntyvät.

 

Niille, jotka haluavat oppia lisää OFN: stä, voit vierailla Avaa rahoitussivusto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner