Parhaat Tezos (XTZ) -lompakot XTZ-rahakkeiden säilyttämiseen vuonna 2019

Ennen kuin aloitat valinnan markkinoiden monien Tezos-lompakoiden joukosta, on parempi ensin ymmärtää, miten Tezos-lohkoketju toimii – ongelmat, joita se pyrkii ratkaisemaan, ja tarjoamat ratkaisut.

Tezos-verkko perustettiin ratkaisemaan joitain ongelmia, joita lohkoketjutekniikka kohtasi toimiessaan Ethereum-verkossa. Sellaisena se lainaa voimakkaasti Ethereum-lohkoketjusta, mutta tuo alukseen erityisiä piirteitä.

Kaupan rahakkeet tänään Binancessa!

Tezos-lohkoketju sisältää “yhteisön konsensus” -protokollan, joka antaa haltijoille mahdollisuuden tehdä päätöksiä äänestämällä keskeyttämättä verkon toimintoja. Lisäksi Tezos ylläpitää “ketjun hallintamekanismia”, joka antaa tiimilleen mahdollisuuden tehdä demokraattisia päätöksiä ja muutoksia. Ketjussa tapahtuvan hallinnon painopiste on verkon sisäisissä protokollamuutoksissa. Tämän mekanismin avulla haltijat voivat ehdottaa muutoksia pöytäkirjoihin. Ehdotusta seuraa Tezosin haltijoiden äänestysprosessi. Jos haltijat hyväksyvät ehdotuksen, se etenee järjestelmän toteuttamiseksi. Kehittäjät saavat vastineeksi korvauksen ehdotuksensa hyväksymisestä.

Lanseerauksensa jälkeen Tezos on voittanut salaustilan haasteet ja on nyt valmiina parempaan tuotekehitykseen sen jälkeen, kun pääverkko aloitettiin syyskuussa 2018. Tämä tarkoittaa, että Tezos-merkit (XTZ) ovat nyt vaihdettavissa eri pörsseissä.

Tässä mielessä tässä oppaassa on kattava luettelo Tezosin parhaista lompakoista, joita voit harkita tallentamaan XTZ-rahakkeesi turvallisesti.

Tezos-lompakot

Lähde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Lompakko verkkosivusto:https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Lompakko tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: helppokäyttöinen

Turvallinen: erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Jos aiot tallentaa useita valuuttoja turvalliseen ympäristöön, Ledger Nano S -lompakko on ihanteellinen. Tässä lompakossa on yli 700 digitaalista omaisuutta, mukaan lukien XTZ, ja se on siellä turvallisin salauslaitteiston lompakko.

Tuote on USB-tyyppinen, mikä helpottaa pääsyä työpöydän lompakkoon Ledger Live -tekniikan avulla. Ledger Live -palvelun avulla voit asentaa Tezos-sovelluksen helposti laitteellesi ja liittää sen kolmannen osapuolen käyttöliittymään Tezos-varojesi hallitsemiseksi. Esimerkki kolmannen osapuolen käyttöliittymästä on TezBox. Nano S-lompakon ja TezBoxin avulla voit lyödä vetoa, että XTZ-varat ovat turvallisia ja voit siirtää varat lompakon kautta. Koska se on maksettu lompakko, sinun on vahvistettava hinta heidän virallisella verkkosivustollaan ennen ostamista. Muista aina ostaa luotettavia, aitoja tuotteita.

Kun ostat Nano S -tuotetta, muista asentaa laitteellesi uusin laiteohjelmisto. Näin vältetään luvaton tunkeutuminen, joka saattaa vaarantaa varojesi turvallisuuden. Ohut muotoilu, intuitiivinen käyttöliittymä ja helppo käyttö takaavat, että Tezos-tuettu Ledger Nano S -lompakko on ehdottomasti Tezoksen parhaita lompakoita..

Tezos-lompakot

Lähde: chrome.google.com (sovellus)

Tezbox-lompakko | Tezos-lompakot

Tezbox-lompakko verkkosivusto: Https://texbox.com/

Tezbox Lompakko tyyppi: Matkapuhelin / työpöytä

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

TezBox on yksi vanhimmista Tezos-GUI-lompakoista, jotka Tezos-yhteisö on suunnitellut. Se toimii sekä matkapuhelimena että työpöydän lompakkona, ja se tukee Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmiä.

TezBox on suunniteltu ottaen huomioon turvallisuus ja sillä on intuitiivinen käyttöliittymä varmistaakseen, että XTZ-varasi pysyvät turvassa koko ajan. Se ei kerää tietojasi, koska yksityinen avain pysyy turvassa laitteessasi. Lisäkerroksena lompakko integroituu laitteistolompakkoihin, kuten Ledger Nano S ja Trezor. Itse asiassa siitä tulee ensimmäinen lompakko, joka suorittaa tällaisen integraation. DApps on myös helppo integroida TezBoxin kautta, koska sillä on ystävällinen käyttöliittymä.

TezBox-lompakon tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Ketjun hallinto: Ketjun hallinta on keskeinen osa Tezos-protokollaa. Tämä tarjoaa muodollisen prosessin, jolla sidosryhmät voivat hallita alustaa tehokkaasti ja toteuttaa uusia innovaatioita.
  • Turvallisuus: Tezos-lohkoketjun tarkoituksena on helpottaa muodollista todentamista, joka auttaa suojaamaan älykkäitä sopimuksia välttämään järjestelmän virheitä.
  • Panos todiste: Tezos sisältää PoS-konsensusalgoritmin, jonka avulla kehittäjät voivat osallistua Tezos-lohkoketjun tapahtumien validointiin. Loppujen lopuksi he saavat korvauksen protokollasta.

Tezos-lompakot

Lähde: themoneymongers.com

Guarda-lompakko

Guarda Wallet -sivusto: https://guarda.co/

Guarda-lompakon tyyppi: Pöytätietokone, mobiili, verkko

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

Jos olet kryptovaluutta-sijoittaja, joka omistaa erilaisia ​​virtuaalivaluuttoja, mukaan lukien Tezos, Guarda tulee olemaan hyvä ratkaisu sinulle. Lompakko tarjoaa monivaluuttatukea suurelle määrälle digitaalisia resursseja. Joitakin näistä virtuaalivaluutoista ovat Tron (TRX), Stellar (XLM), XRP, NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) ja Monero (XMR). 

Samaan aikaan XTZ-omistajat voivat käsitellä varojaan monilla eri alustoilla. Guarda tarjoaa käyttäjille pöytä-, mobiili- ja verkkolompakoita. Tavoitteena on houkutella mahdollisimman suuri määrä käyttäjiä. 

Tällä tavalla voit valita minkä tahansa palvelun, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi, riippumatta siitä, miten käsittelet digitaalisia resurssejasi tai mitä salausvaluuttoja sinulla on. Virtuaalivaluuttojen tallentaminen salausvaihtoon on erittäin vaarallista. Hakkerit ja hyökkäykset ovat vaikuttaneet näihin alustoihin monta kertaa. 

Guarda tarjoaa paitsi laajan valikoiman palveluja, mutta sillä on myös ympärivuorokautinen asiakastuki kaikkien asiakkaiden mahdollisesti kohtaamien ongelmien ratkaisemiseksi. Guardan avulla käyttäjillä on mahdollisuus pitää kaikki digitaaliset valuuttansa, mukaan lukien XTZ, vain lompakossa monissa eri laitteissa. 

Vaikka tämä ei ole laitteistolompakko, se tarjoaa turvallisuutta ja myös erittäin yksinkertaisen käyttöliittymän käyttäjille virtuaalivaluuttojen käsittelemiseksi.

CorTEZ-lompakko | Tezos-lompakot

CorTEZ-lompakko verkkosivusto: https://gitlab.com/tezos/cortez-android

CorTEZ Lompakko tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Tezos-yhteisön kehittämä CorTEZ Wallet on tarkoitettu Android-käyttäjille. Android-lompakko on Pariisin Nomadic Labsin tuote ja sen tavoitteena on parantaa turvallisuutta ja kasvattaa parasta käyttökokemusta Android-käyttöjärjestelmän kautta.

CorTEZ-lompakko on puhtaasti avoimen lähdekoodin kryptovaluutta-lompakko, joka tarjoaa käyttäjille 24 sanan muistilausekkeen alustuksen yhteydessä. Muista pitää muistiturva turvallisena ja salassa, jotta vältät luvattoman pääsyn, koska se antaa suoran pääsyn Tezos-varoihisi.

Varojen turvallisuuden parantamiseksi CorTEZ-lompakossasi tulisi olla pääsalasana, joka määritetään, kun vastaanotat lompakon ensimmäistä kertaa. Kun lompakko on käynnissä, voit suojata yksityiset avaimesi pääsalasanalla. Jos esimerkiksi haluat lähettää XTZ-varoja annettuun osoitteeseen, sinun on annettava salasana. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sormenjälkivaihtoehtoa.

CorTEZ-lompakon tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

· Voit luoda ja palauttaa Tezos-lompakon.

· Voit seurata julkisten avainten hajautuksia yksinkertaisessa osoitekirjassa.

· Voit vastaanottaa tai lähettää Tezoja.

· Voit tarkastella toimintahistoriaasi.

Näiden ominaisuuksien ansiosta lompakko on yksi parhaimmista Tezoksen lompakoista.

liitetty kuva 0 26

Lähde: busy.org

Tezos.Sininen lompakko Tezos-lompakot

Tezos. Sininen lompakko verkkosivusto: https://tezos.blue/

Tezos.Sininen Lompakko tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Tezos.blue on säilytysvapaa lompakko, joka on suunniteltu Android-laitteille. Voit harkita tätä, jos etsit parasta mobiililaitetta. Sen avulla voit suojata Tezos-rahakkeesi ilman vaivaa. Erittäin nopea kevyt lompakko antaa sinun pitää merkkisi nimettömästi ja turvallisesti Tezos-lohkoketjussa.

Tällä hetkellä salattu mobiililompakko on ladattavissa Google Playsta Android-käyttäjille ja App Store iOS-käyttäjille. Voit myös hankkia sen Microsoftilta. Tezos.blue antaa sinun luoda tilin tehokkaasti ja aktivoitumisen jälkeen voit delegoida, lähettää, vastaanottaa tai tallentaa Tezos-varojasi luottavaisin mielin.

Tezos.blue-lompakon tärkeimmät ominaisuudet:

· Avainten monitasoinen salaus muistissa ja laitteen muistissa

· Reaaliaikainen, kaksisuuntainen yhteys Tezos-lohkoketjuun

· Täysin avoimen lähdekoodin

· Resurssien vähäinen käyttö ja optimoitu tietoliikenne

Tezos.blue-lompakon käytön aloittaminen on helppoa, koska sinun ei enää tarvitse käydä läpi KYC-tarkistusta tai käyttää sähköpostia kirjautumiseen. Sen sijaan lompakko on ladattavissa heti, ja voit aloittaa sen käytön. Turvallisuusasioissa sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon, koska olet lompakkosi ainoa säilyttäjä. Tämä on mahdollista avainten monitasoisella salauksella sekä laitteessa että muistissa.

Tezos-lompakot

Lähde: medium.com

Atomic-lompakko

Atomi Lompakko verkkosivusto: https://atomicwallet.io/tezos

Atomi Lompakko tyyppi: Työpöytä

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Atomic Wallet on suhteellisen uusi monivaluuttaratkaisu, jota voit käyttää Tezos-varojesi tallentamiseen. Tämä työpöydällä toimiva monikryptovaluuttainen lompakko tukee yli 300 digitaalista kolikkoa ja rahaketta. Lisäksi alusta päivittyy viikoittain, jotta se voi lisätä omaisuutta ja ominaisuuksia. Atomic-lompakon työpöytäsovellus tukee useita käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, MacOS, Ubuntu, Fedora ja Debian. Mobiilisovellus puolestaan ​​tukee sekä Android- että iOS-laitteita.

Atomic-lompakon tärkeimmät edut:

· Yksityiset avaimesi pysyvät laitteellasi, ja voit luoda ne muistista

· Sinulla on sisäänrakennettu Buy Crypto with credit card -vaihtoehto

· Viikoittaiset päivitykset uusilla kolikoilla, rahakkeilla ja hyödyllisillä ominaisuuksilla

· Atomic Swaps -vaihto alennettuun hintaan

· Välitön, ympärivuorokautinen asiakastuki

· Mukautettu tunnusominaisuus – voit lisätä minkä tahansa ERC20-tunnuksen muutamassa sekunnissa

· ShapeShift- ja Changelly-integraatio välitöntä vaihtoa varten

Nämä ominaisuudet tekevät Atomic-lompakosta yhden parhaimmista, ellei parhaimmista krypto-työpöydän lompakoista Tezos-varojesi lähettämiseen, vastaanottamiseen ja tallentamiseen. Esimerkiksi Changelly- ja ShapeShift-integraation avulla voit vaihtaa tezosi muihin salausvaluuttoihin välittömästi ja samalla alustalla.

liitetty kuva 0 34liitetty kuva 0 35

Lähde: medium.com

Tezzer-lompakko

Tezzer-lompakko verkkosivusto: https://github.com/Tezzerwallet/tezzer-v1.0.4

Tezzer Lompakko tyyppi: Tezosin virallinen työpöytä

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Tezzer julkaistiin heinäkuussa 2018, ja se on virallinen kryptovaluutta-työpöydän lompakko Tezos-lohkoketjulle. Kevyt työpöydän kryptovaluutta-lompakko antaa sinun tallentaa ja hallita Tezos-varojasi ilman, että sinun tarvitsee suorittaa täyttä solmua tai ladata koko lohkoketjua.

Alun perin yksinomaan Tezos-yhteisö kehitti Tezos-säätiön myöhemmin Tezzerin tarkistamaan luottamusta tuotteeseen ja vapauttamaan sen virheistä, jotka saattavat vaarantaa sen käytön. Lompakko on vain Windows-laite, jonka avulla voit hallita Tezos-varojasi. Sen mukana tulee siemen sanoja XTZ-tunnusten suojaamiseksi.

Pohjimmiltaan Tezzer-lompakolle tehtiin kaksi ulkoista tarkastusta, jotka keskittyivät tietoturvatarkastukseen ja uhkien mallintamiseen. Tämä johti käyttäjien korkeaan turvallisuuteen, koska kaikki tarkastusten aikana havaitut virheet tai uhat joko poistettiin tai lähetettiin oikeelliseen paikkaan tutkimusten jälkeen.

Vaikka vain Windows-tuote voi olla haitta joillekin käyttäjille, se on yksi Tezoksen parhaista lompakoista varojen turvallisuuden kannalta.

Lopulliset ajatukset

Tezos-lohkoketju on kasvava yhteisö, jolla on monenlaisia ​​tavoitteita, kuten kustannusten vähentäminen, ajan säästäminen ja liiketoimien helpottaminen. Nuoren parin projekti tuotti jopa 232 miljoonaa dollaria alkuperäisen tarjouksensa aikana vuonna 2017. Kun yhä useammat ihmiset ottavat käyttöön Tezos-lohkoketjun, varat on turvattava ja varastoitava turvallisesti. Kun otetaan huomioon luettelo parhaista Tezos-lompakoista, voit olla varma, koska varat ovat turvassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner