Bitcoin-kauppiaat odottavat tunneittaista noususuuntaista linjaa kovana tukena alle $ 6.4K: Crypto Market Daily

Salausmarkkinat ovat vakiintuneet viimeisen 24 tunnin aikana painamaan aikaa tänään, 25. maaliskuuta. Suurimmalla osalla kymmenen parhaan kolikon muutos on noin 1-2 prosenttia päivässä.

Bitcoin (BTC) yrittää rikkoa 7000 dollarin pisteen, kohdaten kovaa vastarintaa noin 6 900 dollaria. Johtava kryptovaluutta on laskenut 2 prosenttia päivällä, tällä hetkellä kauppaa on noin 6 600 dollaria OKExillä.

Ether (ETH) on myös laskenut hieman viimeisen 24 tunnin aikana ja vaihtanut noin 137 dollaria OKExin spot-markkinoilla.

Kolmanneksi suurin salaus, Ripple’s XRP, on laskenut vain yhden prosentin päivällä, vastus on noin 0,16 dollaria.

BTC: llä on ratkaiseva vastus 6900 dollarin tasolla

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Vaikka BTC sai tukea lähellä 6500 dollaria eilen 24. maaliskuuta, rebound-vauhti ei ollut vahva, ja kaupankäyntimäärät olivat edelleen alhaiset. Kun BTC oli ensin estetty $ 6,900: n tasolla, BTC ei onnistunut läpäisemään $ 6,800 toisella yrityksellä.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että kun konsolidointialueen pohja nousee vähitellen, korkein kohta laskee asteittain. Tämä tarkoittaa, että tilaa hintatoiminnalle kavennetaan vastaavasti.

Yksityissijoittajille on riskejä valita pitkä ja lyhyt positio. Vaikka vallitsevat voimat nostavat hintaa yhtäkkiä lyhyessä ajassa, ellei se pysty murtamaan 7000 dollaria, on silti riski, että hinta putoaa muodostaen nastapalkin.

Toisaalta, jos karhut tukahduttavat hinnan, se palaa nopeasti takaisin nykyiselle alueelle, jos se ei laske alle 6000 dollaria.

Joten jos nouseva trendirivi tuntitasolla pysyy voimassa, laskun todennäköisyys on pieni, ja on parasta odottaa puhkeamista ratkaisevassa vaiheessa ja tulla sitten markkinoille.

Ostomäärän laskiessa sonnien on vaikea päästä eroon 7 000 dollariin

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että hinta on noussut ja on jatkuvasti noussut kohti 7000 dollaria. Näyttää siltä, ​​että purkautuminen tapahtuu milloin tahansa, volyymikaavio osoittaa kuitenkin, että tämän kovan vastustason rikkominen ei ole helppoa, koska ostomäärät itse asiassa vähenevät.

Tämä tarkoittaa, että jos äänenvoimakkuustasot eivät pysty parantamaan seuraavien tuntien aikana, hinta voi laskea.

Sijoittajien ei tarvitse olla huolissaan tästä mahdollisuudesta liikaa. Jos hintakorjaus voi pysähtyä nousevan trendilinjan yläpuolelle, purkautumisella voi silti olla mahdollisuus lyhyen konsolidointijakson jälkeen.

Jos hinta kuitenkin rikkoutuu trendilinjan alapuolelle ja se tukahduttaa palautumisen, se tarkoittaa, että polkumyynti kestää odotettua kauemmin.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 6900 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7000 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6000 dollaria

ETH: lla on lyhytaikainen vastustuskyky 145 dollaria

4H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

ETH: n lyhytaikainen amplitudi on kapea. Hinnan on edelleen vaikea murtautua 134-145 dollarin välillä.

Riippumatta siitä, onko sonnilla tai karhulla aktivoitumisen merkkejä päivän aikana, sijoittajat voivat kiinnittää suoraan huomiota kovaan vastustuskohtaan 155 dollaria ja vahvan tukialueen tehokkuuteen 110 ja 120 dollarin välillä..

Sijoittajien tulisi huomata, että 145 dollarin rikkominen tarkoittaa vain sitä, että nouseva vahvuus on vahvistumassa. Se ei tarkoita, että trendi on purkautumassa konsolidointialueelta, ellei 155 dollarin vastusalue ole rikki. Volyymien muuttuva tila on myös toinen tärkeä tekijä, joka tulisi ottaa huomioon.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 145 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 155 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 120 dollaria

XRP: n vastustuskyky on 0,165 dollaria, kauppiaat odottavat lyhytaikaista tukea

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XPR: n osalta 0,1650 dollaria on osoittautunut viime aikoina vahvaksi vastustuskohdaksi. Jos kaupankäyntimäärät eivät voi kasvaa, nykyistä vastusasemaa on vaikea murtaa lyhyeksi ajaksi.

Tästä huolimatta alempi tuki – noin 0,1600 dollaria – ei ole tarpeeksi vahva. Kun hinta alkaa laskea, 0,1440 dollarista voi tulla ensimmäinen tehokas tukitaso.

Muista, että ei ole hyvä aika kirjoittaa pitkään, jos hinta on juuri rikkonut 0,1650 dollaria lyhyellä aikavälillä. Elinkeinonharjoittajien tulisi odottaa hinnan vakiintumista ja murtaa keskipitkän aikavälin 0,1750 dollarin vastustaso.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,1650 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1750 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1440 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1270 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner