Crypto Market Daily (2.13) | Bullish stemning er stadig høj, og om det kan bryde igennem $ 10.500 vil være nøglen til BTC til at indlede den næste stigende runde.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, som diagrammet viser, gik trenden endelig modsat efter at have undladt at bryde $ 10500 inden for dagen. Vi kan tydeligt se, at prisen nu bryder den nedre kant af den opadgående konsolideringskanal, det betyder, at den kortvarige stigende tendens er brudt, og dette er den anden betingelse, som jeg har fortalt i går.

Nu skal investorer fokusere på effektiviteten af ​​supportområdet på $ 10200. Hvis prisen kan stabilisere sig i dag og i morgen, kan $ 10500 testes igen i weekenden. Ellers er det næste lette supportområde mellem $ 10000 og $ 10050, sammenlignet med dette niveau kan $ 9700 blive stærkere, hvis tilbagekald ikke stopper på kort sigt.

Seneste salgsvolumen når stadig ikke et relativt højt niveau sammenlignet med købsvolumen, så hvis salgsvolumen har et signal om at blive svag, betyder det, at omkring $ 10200 vil have mulighed for at komme ind til investorer.

Niveaukarakter1D – bullish

For nylig har BTC midlertidigt dukket op stagflation efter at have nærmet sig $ 10.500 niveau. I forhold til gennembruddet på $ 10.200 modstandsniveau er tyrenes styrke faldet markant. OKEx-analytiker Neo mener, at niveauet på $ 10.500 er blevet testet som en hård modstand og support flere gange, efter at bjørnemarkedet startede i juni sidste år, det er også det stærkeste modstandsområde, som BTC stødte på for nylig. Hvis prisen kan bryde igennem og stå fast på $ 10.500, kan det betyde en ny runde med tyremarked. Fra diagrammet viser jeg to betingelser for den fremtidige tendens, betingelse et betyder en stærkere bullish styrke kan stoppe tilbagekaldet nær $ 10200 og derefter begynde det næste bullish trin indtil $ 11000, betingelse 2 betyder, at trenden har brug for mere tid til at korrigere og rebound kan ske nær $ 10000 eller endda $ 9700. En tilbagekaldsbund ville være en stor chance for at komme ind. Investorer mindes om, at så længe prisen ikke er faldet under $ 10.200, og den aktive salgsadfærd i fremtiden ikke er aktiv, indikerer det, at den bullish tendens ikke er ændret.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 10050 modstand på mellemlang sigt$ 10930

Kortsigtet support$ 10200 support på mellemlang sigt$ 9700

ETH evigvarende kontrakt

Niveaukarakter 1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, selvom ETH også kommer ind i tilbagekaldningsfasen, vil styrken være svagere end BTC, faktisk er $ 280 modstandsområde det sidste forsvar for bjørnene, hvilket bryder dette område, prisen kan direkte tryk på $ 300 i fremtiden.

Det har dog været lang tid, at tendensen ikke fik en korrektion, siden den konsoliderede omkring $ 220. Tre gange, der ikke kunne teste $ 276, betyder det, at denne tilbagekaldelse er nødvendig. $ 260 vil være det første effektive supportniveau inden for dagen, hvis tilbagekald har brug for mere, kan prisen gå nedad for at teste $ 250.

Investorer skal minde om, at i det høje niveau af markedsfølelser holder denne tilbagekaldelse ikke længe, ​​næste bullish fase vil komme, hvis den købende fond er nok.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 276 modstand på mellemlang sigt$ 280

Kortsigtet support$ 260 support på mellemlang sigt$ 250

BSV kvartalsaftale

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx BSV kvartalskontrakt: sammenlign med andre altcoins, BSV har angivet en relativt svag tilstand. $ 406 har ikke været testet to gange inden for de to dage, og nu følger BSV markedet for at falde og faldt under modstanden på $ 380 i øjeblikket, da vi kan se, at lysestagens nederste skygge en gang rørt $ 360 supportområde, så gik prisen tilbage, det betyder, at supportstyrken der er stærk nok på kort sigt.

Jeg tror, ​​at prisen vil konsolideres mellem $ 360 og $ 380 i løbet af den næste dag, og hvis tyre begynder at generere efter konsolidering, vil $ 380 være let at bryde, og det er muligt at teste $ 406 igen i fremtiden.

Mind investorer om, at tendensen ikke vil ændre sig til bearish, før $ 350 supportniveau er brudt.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 380 Mellemvarig modstand: $406

Kortsigtet support: $360 Medium-term Support :$350

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner