Pysyvä taloudellinen epävarmuus vahingoittaa korkean riskin omaisuutta, mukaan lukien Bitcoin: Market Watch Weekly

Bitcoinin (BTC) hintojen volatiliteetti oli viime viikon alussa erittäin matala ja vaihteli tiukan 9 500–9 800 dollarin välillä, kunnes keskiviikko, 10. kesäkuuta 10. Johtava kryptovaluutta yritti sitten murtaa 10 000 dollarin kynnyksen keskiviikkoiltana, mutta se hylättiin 9 999 dollaria OKExin mukaan Spot-hinta.

Samana päivänä Nasdaq asettanut ennätyksellisen 10 086, rikkoen 10000 tason ensimmäistä kertaa. Voitot eivät kuitenkaan olleet kestäviä, ja keskuspankki varoitti keskipitkän aikavälin haittariskeistä äskettäisessä kokouksessaan.

Taloudellisen epävarmuuden kasvaessa Bitcoinin korrelaatio riskialttiisiin varoihin kiihtyi jälleen. Kun volatiliteettiindeksi (VIX) nousi jälleen, Bitcoin teki valtavan korjauksen pudoten niinkin alhaiseksi kuin 9,077 dollaria – laskua päivässä 6 prosenttia.

Historiallisesti, kun Bitcoin alkaa liikkua rinnakkain perinteisten varojen kanssa, se jatkuu jonkin aikaa, vaikka on vaikea sanoa tarkalleen kuinka kauan korrelaatio jatkuu. Suurten yhtiöiden markkinoilla, Cardano (ADA), korkein voittaja edellisen viikon kymmenen parhaan altcoiinin joukossa tuotti tällä viikolla negatiivisen tuoton 12,28 prosenttia.

Muut suurikorkoiset kolikot alittivat ensisijaisesti Bitcoinin Ethereum (ETH) toiseksi suurin digitaalinen valuutta ja viikko päättyi 5,21 prosentin tappiolla. sillä välin, EOS laski 8,55 prosenttia samalla ajanjaksolla.

kolikon suorituskyky viikoittainSuurimpien kryptovaluuttojen viikoittaiset tuotot 6/8 – 6/15. Lähde: Tradingview

Bitcoin Hashraten odotetaan nousevan

Mukaan OKLink, aktiivisten osoitteiden määrä BTC-verkossa 8.6.-14.6. oli yhteensä 4843297, kasvua 4,47 prosenttia edellisestä viikosta, kun taas tapahtumien määrä oli 3198 639,72 BTC, laskua 17,39 prosenttia.

Kirjoitushetkellä BTC: n kokonaisverkkotaajuus on noin 113,36 EH / s, mikä on 0,3 EH / s korkeampi kuin viime viikon keskimääräinen taso. Ottaen huomioon hashrate-nousun, huomenna tulevan vaikeussopeutuksen odotetaan johtavan yli 10 prosentin nousuun, jolloin taso on korkeimmillaan tammikuun 2018 jälkeen, koska huomautti kirjoittanut Coinmetrics.

Bitcoin-futuurikaupan volyymi laski uudelle vuoden 2020 matalalle

Kesäkuun 13. päivänä Bitcoin-futuurien kaupankäyntivolyymi pörsseissä laski uuteen vuositasoon, noin 5 miljardin dollariin, tietojen mukaan Vinossa. Päivänsisällön kolme tärkeintä pörssiä olivat OKEx, Huobi ja Binance, joiden kaupankäyntimäärät olivat vastaavasti 1,4 miljardia dollaria, 1,3 miljardia dollaria ja 1,1 miljardia dollaria. Yhdistetty avoin korko palasi kuitenkin 4 miljardiin dollariin viime maanantaina, mikä oli korkein taso maaliskuun puolivälin kaatumisen jälkeen.

BTC-futuurikorkoBTC-futuurit – Aggregated Daily Volumes. Lähde: Vinossa

Samaan aikaan BTC-optioiden avoin kiinnostus on saavuttanut ennätyksellisen korkean tason, ylittäen viime viikolla 1,5 miljardia dollaria. Kuten totesimme 10. kesäkuuta Salausmarkkinat päivittäin, optiomarkkinat ovat hyvin nousussa Bitcoinin tulevaisuuden suhteen, ja CME-optioiden avoin kiinnostus koostuu melkein kokonaan puheluista.

Bitcoinin tekninen analyysi

Tällä hetkellä ei ole paljon ostoksia meneillään viikonloppuisen retracementin vuoksi. Voimme nähdä, että OKEx: n pitkä / lyhyt suhde on pudonnut viime aikojen alimmalle tasolle, 0,9, sekä erittäin matala marginaalin luoton suhde spot-marginaalin markkinoilla.

Nyt kun Bitcoin on menettänyt 9300 dollarin tuen, rebound voi kohdata merkittävää myyntipainetta. Hinta testaa todennäköisesti toukokuun lopun alimman tason, 8 750 dollaria per OKEx-vuosineljänneksen futuurit (BTCUSD0925).

BTC USD 15. kesäkuutaOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0925) 4H -taulukko. Lähde: OKEx

Katse eteenpäin tällä viikolla

Covid-19: n toisella aallolla on osuma Pekingin viikonloppuna ja laukaisi myöhemmän lukituksen. Perinteiset turvasatamat saattavat jälleen olla hyväksi, koska kulta on noussut yli 1730 dollarin, ja jos Bitcoinin korrelaatio riskialttiisiin varoihin pysyy korkealla, se todennäköisesti näkee myyntipaineita.

Salaus, VSYS julkaistaan ​​älykkäät sopimukset tässä kuussa. KNC on viimeistelemässä Katalyst-päivitystä Zilliqa (ZIL) täydentää panostuksen tässä kuussa.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner