BitBond og Klickown til at tokenere tysk ejendom

Digitaliseret ejendom

Et par tyske virksomheder, der er involveret direkte i digitale værdipapirer, har for nylig gjort det annonceret en kommende investeringsmulighed.

Bitbond og Klickown har fortalt verden, at de allerede i januar 2020 vil lette tokeniseringen af ​​fast ejendom. Parret har antydet, at der vil være forskellige samarbejder i fremtiden, hvor dette simpelthen er et “springende punkt”.

De finere punkter

Arrangementet vil se salg og distribution af gældsinstrumenter i form af digitale obligationer, bakket op af tysk fast ejendom.

Følgende punkter skitserer et par af de finere detaljer vedrørende muligheden.

  • Udstedt på Stellar blockchain
  • Reguleret gennem BaFin
  • Minimumsinvestering på 10 €
  • 4-7% årligt afkast
  • 3-10 års periode med hovedudbetaling ved modning
  • Boligejendomme fundet i Lünenburg

Et fantastisk valg

En interessant note fra deres meddelelse er beslutningen om at bruge Stellar blockchain. I de seneste måneder har sektoren for digitale værdipapirer vist en tilbøjelighed til at bruge Stellar til deres aktiviteter. De følgende artikler er kun to eksempler på dette, der demonstrerer adoption både inden for og uden for Tysklands grænser.

Tokenizing London Penthouses og Greek Island Villas

Stellar valgt af Wevest til platform for sikkerhedstoken

Kommentar

Efter at have annonceret deres kommende projekt tog repræsentanter fra hver, Bitbond og Klickown, sig tid til at kommentere.

Radoslav Albrecht, administrerende direktør for Bitbond, sagde,

”Vi har forbedret Bitbond betydeligt efter vores vellykkede STO og godkendelsen af ​​vores værdipapirprospekt for BaFins første tokeniserede obligation … Vi ser en enorm efterspørgsel fra udbydere og udstedere af finansielle tjenester til at digitalisere obligationsudstedelsesprocessen. Med vores teknologi muliggør vi tokeniseret bevis på ejerskab af værdipapirer, samtidig med at vi reducerer antallet af krævede formidlere … Vi er meget glade for at arbejde med et så erfarent team af fast ejendom og finansielle fagfolk. ”

Wladimir Huber, Direktør for Klickown, udtalt,

”For eksempel kan vi undvære klassiske komponenter i et ejendomsproblem, såsom globale certifikater eller dyre bankindskud. I stedet stoler vi på gennemsigtighed og fleksibilitet. Takket være disse enorme omkostningsbesparelser er vi i stand til at tilbyde vores investorer højere afkast. KlickOwn-investorer investerer helt digitalt og simpelt hos os. Efter at have valgt deres drømmeejendom er de ikke afhængige af præstationen for en fondsforvalter, som det er tilfældet med ejendomsfonde, f.eks. Fordele som ejendomsejere. Hele ejendomsadministrationen, dvs. kapitalforvaltning og ejendomsadministration, overtager KlickOwn. ”

Taler med Radoslav

Vi var heldige at have for nylig haft en eksklusiv artikel skrevet og offentliggjort på vores side af Bitbond CEO, Radoslav Albrecht.

I denne artikel diskuterede han Bitbond’s vej, på vej til at gennemføre den første regulerede STO inden for nationen. Ved at opnå dette har de i det væsentlige skabt planen for industriens doser og don’ts – og deler de gerne.

Sådan får du en STO godkendt af tyske regulatorer

Tysk deltagelse

For nylig blev en undersøgelse afsluttet af branchedeltagere, Blockstate og Frankfurt School Blockchain Center. Fokus var at etablere tilstanden for digitale værdipapirer baseret på geografi.

Takeaway var, at Europa var førende med de højeste niveauer af erhvervsdeltagelse og adoption. Når man kigger på dem inden for Europa, var et land alene foran i pakken – Tyskland; den samme nation, som begge, BitBond og KlickOwn kalder hjem.

EU tager føringen over USA inden for sikkerhedssymboler

BitBond

Lanceret i 2013 opretholder Bitbond aktiviteter i Tyskland. Hårdt arbejde lagt af teamet bag virksomheden tillod Bitbond at gennemføre den første regulerede STO inden for Tyskland.

CEO, Radoslav Albrecht, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

KlickOwn

Grundlagt i 2019 er KlickOwn et ungt firma, der har hovedkvarter i Hamborg, Tyskland. Driften opretholder et fokus på deres mål om at udvikle en decentraliseret ejendomsmarked gennem integration af virkelige aktiver og blockchain-teknologier.

Administrerende direktør, Wladimir Huber, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner