Parhaat ontologian (ONT) lompakot vuonna 2019 | Kuinka panostaa ONT pitämällä se turvassa

Ontology on blockchain-pohjainen verkko, joka tukee useita ohjelmointikieliä ja kehitystyökaluja hajautetun sovelluksen luomiseen. Ontologian lohkoketjussa voi toimia useita lohkoketjujärjestelmiä, koska kehys voi mukauttaa julkisia lohkoketjuja sovellusten kehittämistä varten. Lisäksi ONT helpottaa yhteistyötä eri ketjujen välillä protokollaryhmien kautta. Jos pidät ONT-tunnuksia, varmista, että kiinnität ne parhaisiin Ontology-lompakkoihin.

Huippuominaisuuksien, kuten VBFT: n ja Shardingin, avulla Ontology pyrkii edistämään blockchain-sovellusten kehittämistä miljoonille blockchain-käyttäjille ympäri maailmaa. Tätä silmällä pitäen hajautettu ontologiaverkko haluaa luoda standardoidun alustan erilaisille sovelluksille käyttäjäystävällisessä, interaktiivisessa ja lohkoketjuohjatussa ympäristössä. Seuraavassa on parhaat Ontologys-lompakot, jotka ovat ihanteellisia virtuaalikolikoiden vastaanottamiseen, lähettämiseen ja tallentamiseen.

ONTO Lompakko | Ontologian lompakot

PÄÄLLE Lompakon verkkosivusto: https://onto.app/

PÄÄLLE Lompakon tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

ONTO-sovellus on kattava, hajautettu Ontology-lompakko, joka tarjoaa pääsyn Ontology-verkkoon. Tämä sovellus on ihanteellinen henkilökohtaisen digitaalisen identiteetin rakentamiseen, digitaalisen omaisuuden tallentamiseen ja moniin muihin. Lisäksi se tarjoaa yksityisiä, suojattuja tapahtumia, joita tukee salausalgoritmit.

Yksi ONTO Walletin parhaista ominaisuuksista on, että se ei tallenna tietojasi. Kaikki antamasi tiedot joko valtuutusta tai todennusta varten, jäävät puhelimeesi. Tämä tarkoittaa, ettei kenelläkään muulla ole pääsyä tietoihisi, ellet anna siihen lupaa.

Lisäksi ONT ID: llä, joka auttaa sinua hallitsemaan henkilöllisyyttäsi ja siihen liittyvää todennusta ja valtuutusta, ei ole minkäänlaista yhteyttä lompakkoon. Sekä lompakko että tunnus kuuluvat eri toiminnallisiin moduuleihin. Mobiili salauslompakko auttaa lähinnä hallitsemaan digitaalisia resurssejasi, koska tunnus huolehtii identiteetistä, todennuksesta ja valtuutuksesta.

Toinen asia, joka on huomioitava ONTO-lompakossa, on sen transaktiorajat. Aluksi kaikkien lompakon suorittamien tapahtumien on oltava kokonaisluku. Ontologiaverkko käyttää kaksoistunnusmallia, joka käsittää ONT: n (kolikko) ja ONG: n (ketjupalvelujen aputunnus). Tässä yhteydessä pienin ONT-tapahtuma on 1 ONT, kun taas ONG-minimitapahtuma on 0,0000000001.

Ontologian lompakot

Lähde: Medium.com

OWallet

OWallet-verkkosivusto: https://github.com/ontio/OWallet/releases

OWallet tyyppi: Työpöytä

Helppokäyttöisyys: Ei aivan helppoa aloittelijoille

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

OWallet on yksi parhaista Ontology-lompakoista ja tukee Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmiä. Virallinen työpöydän kryptovaluutta-lompakko tukee sekä ONT-kolikkoa että ONG-tunnusta. Tämä lompakko on niin kattava, että voit käyttää sitä sekä tavalliseen että jaettuun lompakon hallintaan, joka perustuu moniallekirjoitustekniikkaan. Lisäksi se voi muodostaa yhteyden erilaisiin laitteistolompakkoihin, kuten Ledger, Trezor ja muihin.

Seuraavassa vaiheessa OWallet aikoo sisällyttää järjestelmäänsä enemmän sovelluksia, mikä antaa kehittäjille mahdollisuuden tarjota kattavia palveluja, mukaan lukien älykäs sopimusten kutsuminen ja kokoaminen.

OWallet antaa sinulle kolme vaihtoehtoa tutkia valintasi mukaan. Voit käyttää sitä yksittäisenä lompakkona, jaettuna lompakkona tai pääkirjan laitteistotukilompakkona. Kuten aiemmin todettiin, se tukee Windows- ja MacOS-laitteita.

Sen tarjoamien vaihtoehtojen perusteella OWalletin lataaminen voi olla hieman haastavaa aloittelijalle. Yksittäisessä lompakossa on erilliset ominaisuudet, kuten Keystone-tiedostopolun valitseminen, sähköpostin ja salasanan valitseminen sekä lompakon luominen. Kun yksittäinen lompakko on ylhäällä, kotisivu antaa sinulle tietoja lompakon osoitteesta, julkisesta avaimesta, ONT- ja ONG-varojen saldosta, ONT-saldon hinnasta Yhdysvaltain dollareissa ja muusta.

liitetty kuva 0 6

Lähde: chrome.google.com (sovellus)

Guarda-lompakko

Guarda-lompakon verkkosivusto: https://guarda.co/

Guarda-lompakon tyyppi: Matkapuhelin, työpöytä, verkko

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

Guarda on yksi käyttäjäystävällisimmistä ja helppokäyttöisimmistä lompakoista ONT-rahakkeiden pitämiseen. Sijoittajien mielestä monet tämän lompakon tarjoamista ominaisuuksista ovat erittäin houkuttelevia. Lompakko tarjoaa todellakin monivaluuttatukea yli 40 eri alan digitaaliselle valuutalle, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin Gold (BTG), muun muassa. 

Samalla Guarda tarjoaa käyttäjille monia erilaisia ​​alustoja käsittelemään ONT-kolikoitaan helposti. Käyttäjät voivat ladata työpöydän lompakon, Guarda-lompakon mobiiliversion tai yksinkertaisesti ladata laajennuksen, joka avautuu käyttäjien selaimissa. 

Vaikka vaihto on parantanut heidän turvallisuuttaan ajan myötä, ne ovat edelleen erittäin vaarallisia yksityishenkilöiden pitää virtuaalivaluuttansa. Siksi Guardan kaltaiset lompakot ovat keskittyneet turvallisuuteen ja yksinkertaisuuteen, jotta käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi käsitellessään ONT-valuuttoja.. 

Lisäksi erittäin kilpailluilla markkinoilla käyttäjillä on hajautetut salkut. Sijoittajilla ei ole vain yhtä virtuaalivaluuttaa, mutta yleensä useampi kuin yksi. Guarda olisi hyvä valinta henkilöille, jotka haluavat saada digitaalisen omaisuuden samaan paikkaan ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa lompakkoa ja sovelluksia koko ajan. 

Lisäksi Guardaa pidetään yhtenä kryptoalan arvostetuimmista lompakoista. Changpeng Zhao piti Guarda Walletia projektina, joka tuki Binance Decentralized Exchangea (DEX) alusta alkaen. 

Erityinen #FF, @Binance_DEX: ää tukevat lompakot alusta alkaen:

@MithioOfficial

@Enjin

@Ledger

@helsinki

@CoinomiWallet

@helsinki

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@SpendCard

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19. huhtikuuta 2019

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on vapaaehtoinen ohjelmistosovellus, jota pidetään yhtenä suosituimmista ratkaisuista ontologian hallitsemiseksi. Perustettu vuonna 2018 Changelly-pörssin perustajilla & entinen toimitusjohtaja Konstantin Gladych, Atomic on kasvattanut käyttäjäkunnan 500 000 ihmiseen kaikilla tuetuilla alustoilla, mukaan lukien suuret työpöytä-käyttöjärjestelmät, iOS ja Android. 

Lompakko tarjoaa salauksen haltijoille paitsi perusominaisuuksia, kuten ONT: n, BTC: n, ETH: n, LTC: n, XMR: n, BNB: n ja muiden yli 40 erillisen lohkoketjun ja yli 500 tunnuksen lähettämisen ja vastaanottamisen, mutta myös digitaalisten omaisuuserien ostamisen, vaihtamisen ja sijoittamisen yhteen , turvallinen, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Lisäksi voit saada rahat takaisin sen välittömän nimettömän vaihdon (yli 60 salausparin) käytöstä, joka osallistuu Atomicin jäsenohjelmaan. Siinä tapauksessa, että haluat ostaa salauksen, on saatavana 19 suosituinta omaisuuserää pankkikortilla USD, EUR, BKT ja muut 14 paikallista fiat-valuuttaa ympäri maailmaa. Saatat myös houkutella lompakon panosta. Se on hajautettu, mikä tarkoittaa, että saat 5-23%: n huhtikuun palkkioita suoraan validoijilta ja tuet verkon hajauttamista. Tällä hetkellä on 10 PoS-resurssia, mukaan lukien XTZ, ATOM, ZIL, KMD ja AWC, Atomicin natiivi tunnus. 

Lopuksi, jotta voit aloittaa Atomic Walletin käytön, sinun ei tarvitse luoda tiliä, läpäistä vahvistusta tai KYC: tä, joten pysyt nimettömänä. Tällä välin varat ovat vain hallinnassasi, koska yksityiset avaimet on salattu laitteellasi, eikä kenelläkään ole pääsyä niihin, paitsi sinä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos sinulla on jostain ongelmasta Atomic-laitteesi kanssa, ota yhteyttä tukipalveluun, joka antaa mielellään johdonmukaisen ja nopean vastauksen noin 10-25 minuutissa 24/7.

Cyano lompakko | Ontologian lompakot

Cyano Wallet -sivusto: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Syano Lompakon tyyppi: Web

Helppokäyttöinen: Helppo

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

Cyano on Ontology-verkon verkkolaajennus, joka tukee sekä Chrome- että Firefox-selaimia. Laajennuksen avulla voit luoda lompakon, jossa on muistilauseke, täysin salattu yksityisellä avaimella. Voit kirjautua Web-lompakkoon käyttämällä muistilausetta, tallennettua tiliä tai yksityistä avainta.

Kaiken kaikkiaan Cyanoa käytettäessä sinun on oltava varovainen ja otettava huomioon tärkeät tietoturvavinkit, kuten omaisuuden jakaminen kylmien ja kuumien lompakoiden välillä, saldojen säännöllinen tarkastaminen ja salaustarvikelompakon käyttäminen kylmävarastossa. Vältä lisäksi älykkäiden sopimusten sallittujen luettelon käyttöä kylmässä lompakossa. Lompakko on helppo yhdistää kahteen päälaitteistoon – Ledger ja Trezor.

Cyano-lompakko on yhteensopiva kaikkien ONT-verkkojen kanssa, joten voit vaihtaa niiden välillä Testistä Mainiin ja Yksityiseen TLS: n avulla. Cyanoalissa on myös ONT ID -tuki, dAPI-tuki Ontology-verkolle sekä NEO- ja ONT-osoitetuki, joita voit käyttää sekä normaalille että Ledger-tilille..

Cyano-laajennuksella voit suorittaa seuraavat toimet:

· Luo lompakko muistilausekkeella

· Salaa yksityinen avain

· Vie tai tuo lompakko

· Kirjaudu sisään muistilausekkeella, yksityisellä avaimella tai tallennetulla tilillä

· Ledger- ja Trezor-tuki

· OEP-4-tokenien tuki ja paljon muuta

liitetty kuva 0 9

Lähde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Lompakon verkkosivusto: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Lompakon tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Melko turvallinen

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano S -lompakko tarjoaa korkeimman tason suojauksen, mikä tekee siitä yhden Ontologian parhaista salauslaitteista. Sen avulla voit turvallisesti lähettää, vastaanottaa ja tallentaa ONT-kolikoitasi ja ONG-rahakkeitasi. Lisäksi se hyväksyy useita valuuttoja, mukaan lukien ONT-kolikko ja ONG-token. On suositeltavaa vahvistaa Nano S -lompakon hinta virallisilta verkkosivustoilta, jotta vältetään mahdollisuudet maksaa korkeampia.

Jos varojesi turvallisuus on tärkein prioriteetti, sinun kannattaa harkita Ledger Nano S -lompakon käyttöä. Laitteisto-ominaisuudet takaavat, että hallitset aina varojasi.

Lisäksi Nano S on pieni, kannettava ja USB-yhteensopiva. Vaikka se muodostaa yhteyden laitteeseesi USB-portin kautta, se ei korjaa yksityistä avainta. Yksityinen avain pysyy aina offline-tilassa, joka on suojattu ja suojattu PIN-koodilla. Yksi Nano S -lompakon merkittävimmistä ominaisuuksista on käytön helppous. Salauslaitteiston lompakossa on sisäänrakennettu OLED-näyttö, jonka sivuilla on painikkeet, mikä tekee siitä helppokäyttöisen myös aloittelijoille. Tärkeää on, että Nano S -lompakon avulla voit tarkistaa tapahtumat manuaalisesti, mikä tarkoittaa, että voit tarkistaa varojesi tilan milloin tahansa.

liitetty kuva 0 8

Lähde: Infinitowallet.io

Infinito-lompakko | Ontologian lompakot

Infinito Lompakon verkkosivusto: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Lompakon tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Melko turvallinen

Kustannus: Vapaa

Infinito on toinen loistava ontologia-lompakko, joka on ihanteellinen myös muiden kryptovaluuttojen tallentamiseen. Usean valuutan mobiililompakko tukee kaikkia tärkeimpiä digitaalisia resursseja, kuten Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH ja monia muita. Se tukee myös kaikkia Ethereum-verkon ERC20-tunnuksia ja NEO-lohkoketjun NEP5-tunnuksia.

Lompakko on mobiiliystävällinen, joten se on ihanteellinen valinta tien päällä oleville käyttäjille. Se on tällä hetkellä saatavilla sekä Applen iOS- että Android-laitteille. Lisäksi foorumi on monikielinen, 12 kieltä tuettu ja tuleva. Infinito tukee touch ID -tekniikkaa, joka on yksi mobiililompakoiden uusimmista ominaisuuksista. Joitakin tämän lompakon kohokohtia ovat:

· Huipputason suojaus yhdistetään salasanalla, salasanalla ja kosketustunnuksella.

· Monikielinen foorumi 12 kielelle

· Ei keskitettyjä palvelimia

Se ei kuitenkaan ole kaikki; Infinito tarjoaa pelkkää huippuosaamista, joka on harvinaista useimmissa matkapuhelimissa. Esimerkiksi lompakko on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Sellaisena sillä on yhteystietojen hallintaominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa kaikki yhteystietonsa yhteen, helppokäyttöiseen luetteloon, samalla tavalla kuin matkapuhelinnumerot ovat käytettävissä yhdessä luettelossa. Tämä lopulta parantaa lompakon toimivuutta.

Toinen tärkeä piirre tässä lompakossa on hintojen optimointi. Tämän tekniikan avulla erityisesti uudet käyttäjät voivat valita parhaat maksut, kun he suorittavat tapahtuman. Loppujen lopuksi tapahtumat suoritetaan nopeammin ilman, että kukaan käyttää liikaa rahaa.

liitetty kuva 0 3

Lähde: play.google.com

O3 Lompakko | Ontologian lompakot

O3 Lompakon verkkosivusto: https://o3.network/

O3 Lompakon tyyppi: Mobiili ja työpöytä

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

O3-lompakko tukee kaikkia tärkeimpiä alustoja, mukaan lukien Android-, iOS-, Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmät. Sen avulla voit seurata kaikkia ONT-kolikoitasi, ONG-rahakkeitasi ja muita kryptovaluuttoja yhdessä kätevässä paikassa. Kryptovaluutan työpöydän lompakko tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi se voi integroitua suoraan Switcheo Exchangeen lukuun ottamatta kylmäsäilytyslompakoiden tasapainon etävalvontaa. Antaa sinulle mahdollisuuden seurata kylmäsäilytysosoitettasi on hieno ominaisuus, joka parantaa lompakon toimintoja. Siksi sinun pitäisi harkita tätä, jos etsit markkinoiden parhaita Ontology-lompakoita.

Lisäksi se parantaa tietoturvaa, koska kukaan ei pääse katselulistan alla olevaan kylmäsäilytyslompakkoon. Voit ladata mobiilin salauksen lompakon osoitteesta Apple App Store tai Google Play Kauppa. Sovellusta käytetään maailmanlaajuisesti käyttäjien myönteisillä arvioilla.

Kuinka se toimii

Kun olet asentanut salatun mobiililompakkosovelluksen, järjestelmä kehottaa sinua joko luomaan uuden lompakon tai tuomaan yksityisen avaimen jo olemassa olevasta lompakosta. Yksi tämän lompakon parhaista ominaisuuksista on, että sen avulla voit muodostaa yhteyden muihin upeisiin sovelluksiin jakamatta arkaluontoisia tietojasi, kuten yksityistä avainta kolmansien osapuolten kanssa.

Lopuksi, sen kyky muodostaa yhteys Switcheo-kaupankäyntialustaan ​​antaa sinun käydä kauppaa suoraan lompakosta. Lisäksi sen avulla voit ostaa suuria kryptovaluuttoja – ensin ONT-lohkoketjussa. Alusta aikoo ottaa käyttöön ostoksia luottokorteilla.

Lopulliset ajatukset

ONT-lohkoketju kasvaa ja houkuttelee enemmän käyttäjiä. Kun maailma siirtyy kryptovaluutan käyttöönoton aikakauteen, on aika ottaa käyttöön riittävät salaustallennustoimenpiteet. Tässä kappaleessa mainittujen lompakoiden avulla voit lähettää, vastaanottaa ja tallentaa ONT-varoja.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner