Liste og vejledning over IOTA-partnerskaber

IOTA er en distribueret hovedbog, der blev oprettet for at lette kommunikation og transaktioner mellem maskiner, der er forbundet med tingenes internet (IoT) økosystem. Nedenfor er en liste over IOTA-partnerskaber, der hjælper med at drive kryptovalutaen og disse virksomheder gennem den innovative brug af Tangle-teknologi.

1. Microsoft

IOTA annoncerede i november 2017, at de lancerede verdens første offentlige datamarked på en Internet of Things (IoT) distribueret hovedbog i forbindelse med Microsoft.

Ideen var at tjene penge på data, som er den vigtigste ressource i IoT-økonomien. Det ville sætte interessenter i stand til sikkert at dele og tjene penge på deres data. “Enhver form for data kan tjene penge,” sagde IOTA-medstifter David Sonstebo. “Hvis du f.eks. Har en vejrstation, der samler vind-, temperatur-, fugtigheds- og barometerdata, kan du sælge det til en enhed, der udfører klimaforskning.”

Men senere i december 2017 erklærede IOTA, at det i øjeblikket ikke har noget formelt partnerskab med Microsoft. Debatten blev antændt, da Microsofts blockchain-specialist Omkar Naik via e-mail-korrespondance med IOTA udtalte:

”Vi er glade for at samarbejde med IOTA Foundation og er stolte over at være tilknyttet sit nye datamarkedspladsinitiativ. Denne næste generations teknologi vil fremskynde den tilsluttede, intelligente verden og gå ud over blockchain, der fremmer innovation virkelige verdensløsninger, applikationer og piloter til vores kunder ”.

Nyheden førte til en betydelig stigning i prisen på MIOTA-kryptokurrency og fik 500% fra omkring $ 1 til over $ 5 på sin højeste værdi i december 2017.

Selvom der ikke er noget officielt partnerskab, fortsætter de to virksomheder med at arbejde sammen om en række teknologiske innovationsapplikationer med IOTAs Tangle-netværk.

Microsoft

Kilde: www.microsoft.com

2. Volkswagen

Motorverdenen ser flere og flere teknologiske fremskridt, og IOTA giver en hjælpende hånd til processen. Driverless teknologi er en anvendelse af IOTAs datamarked, da bilerne står over for forskellige kørselsforhold over hele verden. Sensoriske data kan indføres i databasen for at forbedre kvaliteten af ​​producentens fremtidige produkter.

Eftersom Chief Digital Officer (CDO) for Volkswagen, Johann Jungwirth, er blevet medlem af IOTA-fondens bestyrelse, kan det udledes, at de to virksomheder arbejder tæt sammen.

VolkswagenPartnerskab med IOTA blev offentliggjort i januar 2018. Jungwirth er ansvarlig for førende Volkswagen gennem processen med at implementere den digitale teknologi.

Et bevis på koncept, der involverer live-test af IOTA-netværket, er allerede lanceret af Volkswagen.

“Volkswagen sammen med @iotatoken viser på # cebit18 et bevis på konceptet, hvordan den pålidelige overførsel af software over-the-air til køretøjer kan dokumenteres sikkert ved hjælp af #tangle. Fantastisk eksempel på, hvordan distribueret hovedbogsteknologi kan bruges i fremtiden. ”

Volkswagen-gruppen består af 12 bilmærker, herunder Lamborghini, Porsche, Bentley, Audi & Bugatti.

IOTA samarbejder allerede med Porsche om Program 4-projektet, der blev bakket op af platformen Startup Autobahn. IOTA og Porsche vil arbejde sammen med andre startups på et program, der integrerer smart mobilitet.

”Startup Autobahn er den ultimative innovationsplatform, der forener teknologivirksomheder med Silicon Valley’s tekniske ekspertise & det bedste fra tysk teknik, ”sagde IOTA i en tweet.

3. DnB

I begyndelsen af ​​juni meddelte IOTA, at de underskrev en aftale med Norges største finansielle koncern – DnB. DnB udtrykte sin interesse i blockchain-baseret teknologi og kryptoaktiver i mange tilfælde inden indgåelse af dette partnerskab.

Partnerskabet vil fokusere på at formulere nye forretningsmodeller, databeskyttelsesstyringssystemer og kollektive cross-silo hackathons.

  ”Da kommunikation og betaling for mikrotjenester (IoT) og Machine to Machine (M2M) kommunikation ser ud til at eskalere i fremtiden, synes vi, at engagere sig i en Distribueret Ledger-baseret teknologi som IOTA giver os værdifuld erfaring og know-how om fremtidige indtægtsstrømme og forretningsmodeller. Vi ser frem til at dykke ned i IOTA-rummet ”- sagde Lasse Meholm, chef for DLT hos DNB.

DnB

Kilde: slush.org

4. BOSCH

Bosch er et tyskbaseret multinationalt ingeniør- og elektronikfirma, der i øjeblikket er den største leverandør af bilkomponenter i hele verden. Bosch betragter IOTA-teknologi som et simpelt middel, hvorigennem de kan samle mikropayments og information.

Bosch har i øjeblikket et stort engagement i IoT-rummet, og et anslået antal på 15,6 milliarder enheder vil være forbundet til tingenes internet inden 2020.

Det tyske firma annoncerede deres partnerskab med IOTA-projektet den 17. oktober 2017.

”Der er et stort potentiale gennem Distribueret Ledger Technologies til at gøre hvert IoT-projekt mere sikkert, effektivt og give øget gennemsigtighed til forbrugerne af IoT-løsninger. Vores mål er at øge indførelsen af ​​Distribueret Ledger-teknologi i hele Midwest-regionen, da IoT-løsninger og forretningsmodeller fortsætter med at vokse, ”sagde Dennis Boecker, leder af Bosch IT global innovation i Chicago Connectory.

“IOTA og Bosch har været i dialog om konvergensen mellem Internet-of-Things og IOTA’s Distribuerede Ledger-teknologi siden slutningen af ​​2015 og opbygget et stærkt forhold,” sagde David Sønstebø, IOTA-grundlægger. “Vores officielle samarbejde om dette laboratorium for at udforske denne overlapning cementerer begge enheders mål om at muliggøre et åbent og sikkert IoT-økosystem.”

5. Fujitsu

I september indgik IOTA Foundation et partnerskab med Fujitsu, en førende udbyder af it-produkter og -tjenester. Fujitsu afslørede fordelene ved IOTA Technology på den største industrielle messe i Hannover Messe, Tyskland; den levende demonstration blev afholdt den 23. april.

Fujitsu-systemet, der fremvises i Hannover, er et Tangle-baseret system, der rulles ud på Fujitsus smarte fabrik Augsburg. IOTA blev beskrevet som “en ny protokolstandard, når det kommer til it-produkter og -tjenester.”

Rolf Werner, Fujitsus chef for Centraleuropa-forretning, sagde, at dets Tangle er i stand til at overvinde de traditionelle begrænsninger ved distribueret ledgerteknologi.

”Den nye teknologi er energieffektiv, tilbyder feeless-transaktioner og skalerer ekstremt godt, hvilket gør den velegnet til at blive industristandarden for automatiserede systemer og en bredere maskine-til-maskine-økonomi.” – forklarede Werner.

Fujitsu

Kilde: wikipedia.org

Audi

For at opbygge et tilladelsesløst mobilitetsøkosystem begyndte IOTA Foundation at arbejde med Audi Denkwerkstatt, Audi’s Think Tank. Målet er at udforske de forskellige brugstilfælde af Tangle-teknologien, opbygge en lavt niveau prototype og indsamle kundefeedback. Oplysningerne var frigivet i et blogindlæg af chefen for mobilitet og bilindustri hos IOTA Foundation Alisa Maas i juli 2018. 

Dette viser, at der er mange bilproducenter, der er interesserede i at anvende innovative ideer til deres projekter og tilbyde nye mobilitetsløsninger. IOTAs open source-protokol fungerer som en accelerator for forretningsidéer, der kræver tillid til data, skalerbarhed og kommunikation mellem maskiner og maskiner.. 

Gennem IOTA ville Audi være i stand til at standardisere og udvikle nye DLT-løsninger gennem IOTA Tangle. 

SinoPac

Både SinoPac og IOTA Foundation har underskrevet et aftalememorandum i juni 2018, hvor de to virksomheder vil udforske det nye digitale innovationslandskab, der er muliggjort af IOTAs Tangle-løsning. 

Ifølge Holger Köther, direktør for partnerskaber ved IOTA Foundation, er IOTA Tangle den første open source og distribuerede hovedbog, der bygges for at drive fremtiden for tingenes internet. SinoPac er et af de største finansielle holdingselskaber i Taiwan, der opererer i Asien og Stillehavsområdet. 

Gennem dette Memorandum of Understanding (MoU) vil de to virksomheder udforske blockchain og distribueret ledgerteknologi gennem IOTA Tangle. SinoPac har også arbejdet på en notariusløsning kaldet iCertificate, der bruger IOTAs Tangle og dets dataforanderlige evner. Denne notarcertificeringstjeneste gælder for forskellige digitale dokumenter for både private og offentlige virksomheder. 

Wilfried Pimenta de Miranda, leder af forretningsudvikling hos IOTA Foundation Norge, kommenterede om det:

”IOTA er begejstret for at se SinoPac tage deres notarcertificeringsplatform til det næste niveau. Det afmystificerer ikke kun IOTAs potentiale til at bruge Tangle i en lang række virksomhedsprodukter og -tjenester, men viser også den stigende praktiske og virkelige anvendelse af distribueret ledgerteknologi i den finansielle sektor. “

ENGIE Lab CRIGEN

ENGIE Lab CRIGEN, virksomhedsforskningscenter for ENGIE Group, underskrev et Memorandum of Understanding (MoU) med IOTA for at samarbejde i eksperimenter med IOTA Tangle inden for energi og relaterede IoT-domæner. Oplysningerne var frigivet i et blogindlæg af Wilfried Pimenta, forretningsudviklingsdirektør ved IOTA Foundation, den 6. september 2019. 

ENGIE Lab CRIGEN har udforsket IOTA-brugssager og udløst åbne innovationsinitiativer sammen med andre virksomheder og parter relateret til IOTA-økosystemet. Firmaet har kørt et bevis på konceptet Data Marketplace og eksperimenteret internt med IOTA Tangle. 

IOTA vil også undersøge og teste den mulige anvendelse af Tangle-teknologien og hvordan man forbedrer ENGIEs forretningsprocesser. Philippe Calvez, leder af Research Lab, datalogi og kunstig intelligenslaboratorium hos ENGIE Lab CRIGEN, sagde at de vil fortsætte deres frugtbare samarbejde med IOTA ved at styrke deres forbindelser med IOTA Foundation.

Som hr. Calvez forklarede, er mange værker og bevis for koncept allerede blevet realiseret i laboratoriet, og de vil gerne deltage i større projekter i andre lande, herunder Frankrig. 

ENGIE Lab CRIGEN er koncernens center for forskning og udvikling og ekspertise på højt niveau, der er dedikeret til nye energikilder, herunder brint, biogas og også LNG. 

Jaguar Land Rover 

Jaguar Land Rover har også indgået et samarbejde med IOTA Foundation for at lade chauffører optjene kryptokurrency på farten gennem implementeringen af ​​den innovative “Smart Wallet.” Brugere kan tjene kreditter for at dele information om trafikpropper, potholes og mere. Disse midler kan automatisk bruges til at betale for vejafgifter, parkering og også elektrisk opladning. Dette har været rapporteret af Cara Harbour, chef for IOTA Foundation den 29. april 2019. 

Hovedmålet er at opnå Jaguar Land Rovers Destination Zero vision, inklusive nul ulykker, nul overbelastning og nul emissioner. Brugere kan optjene kreditter ved automatisk at rapportere vejtilstandsdata, herunder trafikbelastning til navigationsudbydere og lokale myndigheder. Disse kreditter kan bruges til at betale for kaffe, vejafgifter eller parkeringsafgifter for smart opladning af elektriske køretøjer. 

For at gøre dette bruger “Smart Wallet” den nyeste kryptoteknologi, der leveres af IOTA Foundation. 

Nick Rogers, den administrerende direktør for Product Engineering, Jaguar Land Rover, sagde, at deres softwareudviklingscenter i Shannon arbejder med kryptokurver for at forbedre folks liv. Drivere vil være i stand til at dele data og foretage betalinger via tilsluttede teknologier. 

Om sagen kommenterede han:

“Jaguar Land Rover omfavner autonom, tilsluttet, elektrificeret og delt mobilitetsteknologi, da vi bestræber os på at gøre biler mere sikre, renere og smartere for alle.”

AKITA Blockchain-løsninger

Blockchain-firmaet AKITA har oprettet tre forskellige Smart Machine Agents (SMA), der drives af distribueret ledger-teknologi (DLT). I dette tilfælde er disse enheder drevet af IOTA Tangle-netværket, der er designet til at imødekomme behovene på tingenes internet (IoT). 

Ved hjælp af Tangle-netværket er det muligt at automatisere mikrotransaktioner i realtid, der er baseret på millisekunder og Bluetooth RSSI. De tre SMA-løsninger skabt af AKITA inkluderer en bil, et nærliggende parkeringssystem og en virtuel regeringsskatteenhed. 

Så snart bilen når parkeringsposition, starter en timer på SMA for at måle den nøjagtige parkeringsvarighed. Når bilen går, stopper timeren. Bilen overfører derefter automatisk midler til parkeringsmaskinen. I det eksempel, de brugte, blev bilen parkeret 2 timer, 47 minutter og 23 sekunder, hvilket sendte 10043 IOTA til parkeringsmaskinen, hvor 1 sekund svarede til 1 IOTA.  

Den virtuelle offentlige skatteenhed tillader øjeblikkelig transaktion af penge fra en enhed til en anden. I dette tilfælde omfattede den tidligere transaktion en skat på 5%, der blev overført fra parkeringsanordningen til regeringen uden brug af papir. 

Blogindlægget udgivet af AKITA Blockchain Solutions lyder som følger:

”Dette scenario viser kun begyndelsen på en kommende økonomi mellem maskine til maskine. De krævede teknologier findes allerede i dag, og vores Proof of Concept (PoC) med live, integrerede hardwareprototyper på live IOTA Main Net viser, at det er muligt. ”

Alliander

Alliander, en hollandsk energinettoperatør skabte et bevis på koncept, hvor intelligente målerdata kan opnås ved hjælp af en Raspberry Pi og offentliggøres ved hjælp af IOTA Masked Authenticated Messaging. Denne delingsproces kan hjælpe energiovergangen. Mange steder, når enkeltpersoner har mulighed for at få adgang til energiforbrugsdata i realtid, kan det hjælpe med at afbalancere nettet. 

Det er dog ikke muligt at dele energidata uden at overholde dem. Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018 og beskyttede europæiske borgere og deres data. 

IOTA’s Tangle har en funktion kaldet Masked Authenticated Messaging (MAM), der gør det muligt at udgive og også hente krypterede meddelelser. MAM kan bruges til dataintegritetsadgang og -kontrol. 

Ifølge et blogindlæg frigivet af softwareingeniøren Erwin Rooijakkers kunne energidata bruges af alle, som brugerne stoler på. Dette kan hjælpe ejere med at kontrollere deres oplysninger, og alle kan oprette tjenester omkring det. 

Ved at bruge IOTA er det muligt at forbedre hastigheden på proof-of-work (PoW) til udgivelse af MAM-datameddelelser. Derudover er det muligt at standardisere nøgleudveksling og nøglerotation. 

Avery Dennison

Avery Dennison og IOTA arbejder sammen for at skabe større gennemsigtighed i forsyningskæden ved at udnytte IOTAs tangle-netværk. Via en etiket, der simpelthen kan scannes med en smartphone, ville forbrugerne være i stand til at forstå, hvordan et produkt flyttede sig siden det blev oprettet, indtil det nåede køberen. 

Det her giver forbrugere med mulighed for at have information om hele forsyningskæden, herunder ægtheden af ​​produktet og dets bæredygtighedsoplysninger. Desuden vil mærker have fuld synlighed af deres produkts rejse gennem forsyningskæden. 

Der er mange løsninger, der allerede er implementeret på markedet, og IOTA er helt klart en af ​​de førende på markedet.

Lær mere

Lær mere om IOTA-projektet i denne begyndervejledning, der beskriver projekthistorik, token-brug og mere!

Er du interesseret i at investere i IOTA? Udfør din due diligence først og fremmest. Læs vores IOTA-prisforudsigelsesartikel samt hvordan partnerskaber kunne øge MIOTA-prisen.

Du kan købe MIOTA på Binance med info i denne vejledning og gemme MIOTA på Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner