OKEx puhuu OKB: n ekokehityksestä 1. vuosipäivänsä ajan

Maltalla toimiva maailman johtava digitaalisen omaisuuden vaihto OKEx toivottaa tervetulleeksi OKB: n ensimmäisen vuosipäivän, OKExin hyväksymän maailmanlaajuisen apuohjelman tunnuksen. OK Blockchain Foundation perusti virallisesti 22. maaliskuuta 2018 OKEx: n ja OKB: n on mukautettu OKB: n globaaliin ekosysteemiin, johon kuuluvat Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors ja Designated Merchants . Sillä välin OKEx ilmoitti myös käynnistävänsä OKDEXin, ensimmäisen hajautetun vaihdon OKChainilla, ja avaavan supersolmujen vaalit lohkoketjulle.

"Kiitämme vilpittömästi kiitosta kaikesta miljoonasta OKB: n haltijasta, jotka myötävaikuttivat valtavaan 15,6 miljardin OKB: n kaupankäyntimäärään kuluneen vuoden aikana. Tämä on tärkeä virstanpylväs, jonka OKB alkaa kukoistaa perustettuaan betonin," sanoi OKExin operatiivinen johtaja Andy Cheung. "OKExissä se on yksinkertaista, pyrimme olemaan trendien tekijä ja sitoutumaan rakentamaan vankan blockchain-ekosysteemin kauppiaiden kanssa. Tällaisessa tuloksessa tunnemme olevamme vahvempia jatkamaan lohkoketju- ja digitaalisen omaisuuden teollisuuden edistämistä."

1. Milloin OKB laitetaan blockchainiin?

Syy miksi OKB ei ole ollut ketjussa, johtui siitä, että operatiivinen tiimimme kehitti salaa omaa lohkoketjuaan – OKChainia. Tällä hetkellä OKChain on viimeisessä kehitysvaiheessa, ja odotamme käynnistävän sen testnetissä kesäkuussa 2019. Koska suuri määrä käyttäjiä vaatii OKB: n asettamista lohkoketjuun, tiimimme on harkinnan jälkeen päättänyt laittaa sen ensin ERC-20-lohkoketjuun huhtikuun loppuun mennessä. Kun OKChain muuttuu vakaana, OKB siirretään ERC-20-verkosta OKChain-verkkovirtaan. Siihen mennessä OKB on OKChain-verkon natiivi tunnus, jota voidaan käyttää transaktiomaksujen maksamiseen tai jota voidaan käyttää OKChainille kehitetyissä Dapp-tiedostoissa.

2. Mikä on OKChainin käyttö?

Käynnistämme OKExin ensimmäisen hajautetun vaihdon (DEX) OKChainilla ja avaamme supersolmujen vaalit lohkoketjulle. OKB: n avulla voi äänestää hänen suosikki supersolmuke-ehdokkaansa ja maksaa transaktiomaksut OKDEx: llä. OKB: tä käytetään myös token-ennakkomyyntiin, ja projektitiimien on tulevaisuudessa maksettava super-solmut OKB palvelumaksuna.

3. OKB: n kokonaiskustannukset ovat miljardi. Nyt kun 300 miljoonaa on jo liikkeessä, milloin loput 700 miljoonaa vapautetaan?

Tällä hetkellä OKB: tä on lukittu 700 miljoonaa. 300 miljoonaa siitä myönnetään OKEx-käyttäjille kanta-asiakasohjelmamme kautta, kun taas loput 400 miljoonaa kuuluu OK Blockchain -säätiölle ja operatiiviselle tiimille. OKB-ekosysteemin rakentamiseksi entistä tehokkaammin 700 miljoonan OKB: n julkaisu viivästyy vuodesta 2020 vuoteen 2022. Teemme uuden ilmoituksen kuusi kuukautta etukäteen tiedottaaksemme yleisölle, jatkammeko lukitusaikaa tai vapauta rahakkeet erissä.

4. Jatkaisiko onnellinen perjantai?

Ensimmäisen onnellisen perjantaista 20. huhtikuuta 2018 lähtien olemme jakaneet jo 32954.12BTC yli miljoonalle OKB-omistajalle. Mutta optimoimme jakelusäännön 22. maaliskuuta 2019 alkaen. Tilannekuva ja jakelusuhde pysyvät muuttumattomina. BTC: n jakelusumma käytetään kuitenkin ensin OKB: n takaisinostoon ja sitten OKB: n määrä jaetaan OKB: n haltijoille voimassa olevien tilannekuvien ja jakelusääntöjen mukaisesti.

5. Sovelletaanko OKB: tä uuteen OKEx-alustaan ​​- OK Jumpstart?

Uutena apuohjelmakoodien myyntialustana OKB on ainoa OK Jumpstartiin hyväksytty merkki. Laadukkaiden projektien ja varhaisyrittäjien uskotaan IEO-mallin olevan ihanteellinen tapa aloittaa heidät. Kaikki OK Jumpstartissa käynnistetyt projektit listataan spot-markkinoillamme, ja erinomaisen suorituskyvyn omaavilla projekteilla on jopa mahdollisuus tulla listalle C2C- ja johdannaismarkkinoillamme. OK Jumpstart on omistautunut auttamaan potentiaalisia startup-yrityksiä. Arvostamme laatua enemmän kuin määrää. Olemme jo käyneet keskusteluja projektitiimien kanssa ympäri maailmaa. Pian ilmoitamme ensimmäisestä jumpstart-projektista ja avoimesta myynnistä OKEx-käyttäjille, jotka täyttävät KYC-vaatimukset ja joilla on OKB.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner