Murtolukuinen DeFi- ja IRS-yksityisrahojen seuranta – Viikon salausuutiset

OKEx Insights esittelee viimeisen viiden parhaan salausuutisen

Viikon uutiset

Yhdisteen DAI-tarjonta muistuttaa murto-osuuksien varantopankkitoimintaa

Kuten ensimmäisen kerran ilmoitti CoinDesk, jokin ei tarkoita DAI: n määrää super-hyped Compound -alustalla.

Compoundin virallisen verkkosivuston mukaan DAI: n bruttotarjonta on tällä hetkellä 501,70 miljoonaa ja nousee lehdistön ajan myötä. Tämä luku eroaa kuitenkin jyrkästi seurantasivuston ilmoittamista lähes 157,99 miljoonasta Dai Tilastot – määrä KolikkoGecko on samaa mieltä. 

Lisäksi yhdisteen DAI: n määrä on ehdottomasti noussut viime päivien aikana. Heinäkuun 1. päivänä bruttotarjonta oli vain 51,75 miljoonaa.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan ero Compoundin DAI: n toimituksen ja todellisen DAI: n näennäisen kokonaismäärän välillä johtuu alustan luotonannosta. Käyttäjät tallettavat ilmeisesti äskettäin lainattua DAI: ta ja lisäävät näin tarjontaa.

Electric Capitalin Ken Deeter kertoi CoinDeskille, että tämä muistuttaa perinteistä pankkijärjestelmää ja selitti:

“Huomaa, että pankit tekevät itse asiassa myös USD: n kanssa. Jos talletan 100 dollaria ja 90 dollaria lainaan, joku saa maksaa 90 dollaria ja hän tallettaa sen pankkiin. Nyt pankissa on 190 dollaria, vaikka aluksi oli vain 100 dollaria. “

Tärkeimmät takeaways

  • Yhdisteen satoviljelyluonne, kuten OKEx aiemmin käsitteli, voi aiheuttaa joitain kestävyysongelmia – mikä osoitetaan DAI-numeroiden melko suurella ristiriidalla.
  • Murtoluvun luonne ilmeisesti työskennellessä yhdisteellä ei välttämättä tee paljoa hälventämään joitain oletuksia siitä, että DeFi on kupla.

Balaijerin Dai-tarjonta kasvoi tällä viikolla. (Kaavio alkaa 30. huhtikuuta.) Lähde: Yhdistetyt laboratoriot

USDC-rahakkeet ylittävät miljardin dollarin, kun se on lähellä 10 miljardia dollaria

USD-kolikoiden (USDC) kokonaismarkkina-arvo ylitti miljardin dollarin tällä viikolla tasaisen sarjan uusia tunnuskuvia. Kuten totesi Lohko, USDC: n tarjonta kasvoi kesäkuussa 37% ja 93% edellisvuodesta.

Virstanpylväästä huolimatta Coinbase- ja Circle-tukema stablecoin on edelleen toinen viulu USDT: lle. markkina-arvo Tetherin stablecoinista on edelleen vajaat kymmenen kertaa USDC: n, vaikka sitä ei ole julkaistu uutta painosta viikkoina.

Tärkeimmät takeaways

  • Vaikka Tetherin tulostin on edelleen irrotettuna, olemme havainneet USDC: n jatkuvaa kysyntää – mikä jotkut saattavat nähdä sääntelyystävällisemmäksi stablecoiniksi.
  • USD Coin on edelleen toiseksi suurin stablecoin huomattavasti, ja Paxos Standard on kolmannella sijalla alle 25% USDC: n markkina-arvosta.

USD Coinin markkina-arvo ylitti miljardin dollarin 1. heinäkuuta. Lähde: KolikkoGecko

IRS haluaa seurata yksityisyyden kolikoita

Yhdysvaltain sisäinen verovirasto etsii tietoja työkaluista, jotka auttavat seuraamaan yksityisyyden kolikoita, BTC: n toisen kerroksen ketjun ulkopuolisia protokollia ja sivuketjuja.

Nimellisesti mainittuja yksityisyyden kolikoita ovat Monero (XMR), Zcash (ZEC), Dash (DASH), Grin (GRIN), Komodo (KMD), Verge (XVG) ja Horizon (ZEN). Nimellisesti mainittuja ketjun ulkopuolisia protokollia ovat Lightning Network, Raiden Network ja Celer Network. Plasma ja OmiseGo mainittiin myös sivuketjuina.

Määräaika vastausten toimittamiselle pilottiohjelmaan on 14. heinäkuuta.

Tärkeimmät takeaways

  • BTC: n estoketjun torjumiseksi on jo tarjolla runsaasti seurantatyökaluja, kuten Chainalysisin ratkaisuja, IRS on nyt suuntaamassa yksityisyyden kolikoiden hämärtyneempiin ketjuihin.
  • Jotkut ovat markkinoineet yksityisyyden suojakolikoita ainoana tapana säilyttää taloudellinen yksityisyytensä lisääntyneen taloudellisen valvonnan tulevaisuudessa. Sääntelyviranomaiset ovat kuitenkin halukkaita lopettamaan tällaiset ideat.

Hakkerin tyhjentämä tasapainotin 500 000 dollarilla

Maanantaina Balancer Pool – likviditeettitoimittaja hajautetussa rahoitustilassa – hakkeroitiin hyödyntämisen kautta, joka sai protokollan vapauttamaan merkkejä, joiden arvo oli puoli miljoonaa dollaria.

Erityisesti vaikutti Statera (STA). Hakkeri lainasi 23 miljoonaa dollaria eetteritukena olevilla WETH-rahakkeilla pikalainana ennen kaupankäyntiä itsensä kanssa STA: n kanssa. Mukaan blogikirjoitus Balancerin teknologiajohtaja Mike McDonaldilta väärintekijä rasitti STA-likviditeettipoolia menemällä edestakaisin sijoitusmerkin ja WETH: n välillä 24 kertaa – huijaamalla siten järjestelmää. Samaa hyväksikäyttöä käytettiin myös Wrapped Bitcoin (WBTC), Chainlink (LINK) ja Synthetix Network Token (SNX) avulla.

Tärkeimmät takeaways

  • Vaikka DeFi on salauksen kuumin asia juuri nyt, Balancerin hakkeroinnin kaltaiset hyödyntämiset osoittavat, että tila on edelleen epäkypsä eikä ehkä rakennettu niin vankalle pohjalle kuin jotkut ajattelevat.
  • Hajautetun rahoituksen myötä keskitetyn valvonnan puute. Keskitetystä suojasta puuttuu kuitenkin selvästi.

BAL: n hinta laski yleensä viimeisten seitsemän päivän aikana. Lähde: KolikkoGecko

Bitcoin ja S&P 500

Korrelaatio Bitcoinin hinnan ja S: n välillä&P 500 on noussut uuteen kaikkien aikojen ennätykseen vinoutumisen perusteella.

Ennätyskorkea 66,2 prosentin korrelaatio saavutettiin tiistaina. 

Tärkeimmät takeaways

  • Huolimatta siitä, että monet Bitcoinin kannattajat vertasivat kryptovaluutta “digitaaliseen kultaan” tai arvon varastoon, BTC on tällä hetkellä osoittautumassa enemmän korkean riskin omaisuudeksi, joka korreloi perinteisten markkinoiden tilan kanssa.
  • Maaliskuusta lähtien tapahtuneesta noususta huolimatta Bitcoinin korrelaatio S: ään&P 500 on melko haihtuva ja pysyy harvoin vahvana.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner