Crypto Market Daily (2,17) | BTC danner et topniveau på hoved og skuldre på timeniveau igen og bekymrer sig om, hvorvidt prisen kan komme tilbage i udskæringen.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for BTC. BTC gik ind på et tilbagekaldsmarked i sidste weekend, og prisen faldt hurtigt under $ 10.000, og den opretholder i øjeblikket over $ 9.700. OKEx-analytiker Neo mener, at handelsvolumen fortsat er faldet efter at have brudt igennem $ 10.000 for nylig, og stigningen er også bremset i forhold til tidligere. Med det stærke modstandsområde nær $ 10.000 vil risikoen for tilbageførsel altid eksistere, derfor er tilbagekaldelsesfasen efter at have fejlet den kontinuerlige test på $ 10.500 i overensstemmelse med forventningerne. På nuværende tidspunkt danner timeniveauet mønsteret for hoved og skuldre. Halsudskæringen i bunden af ​​skuldrene er nær $ 9700. Der er stor sandsynlighed for, at prisen holder op med at falde i denne position. Imidlertid er reboundet de sidste par timer svagt, og flere lange øvre skygger af lysestagerne bliver ved med at danne sig. Muligheden for at stå tilbage over $ 10.000 på kort sigt er lille, og tyre har stadig brug for tid til at akkumulere energi. Mind investorer om, at den nylige tendens sandsynligvis vil bryde $ 9700 i fremtiden og fortsætte med at teste området over $ 9.500.

Niveaukarakter1D – bullish

Dette er det daglige diagram for BTC, det er klart at se, at der er en blå linje, som jeg tilføjede på diagrammet, og dette er det 30-dages glidende gennemsnit, som kan vurderes, da den bullish tendens er brudt eller ikke.

Generelt skal tilbagekaldelsen efter hvert bullish trin være støtte fra MA (30), hvis det store niveau af bullish kan fortsætte. Derfor kunne investorer være mere opmærksomme omkring området omkring $ 9500, som hvis $ 9700 er brudt, hvis prisen kan få støtte, kan det betyde, at eftermarkedet muligvis kan komme tilbage, men hvis det bryder igennem MA (30), kan en længere tilbagekaldelse, der ligger til ca. $ 9000, muligvis ske i den tilstand.

Bullish kan holde længere, hvis energien er stærk nok, da den nuværende 5. bølge skal være en udvidelse, ellers kan det betyde, at det nuværende daglige 5 hausse bølgetrin er forbi, trenden har brug for mere tilbagekaldelse.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 9850 modstand på mellemlang sigt$ 10050

Kortsigtet support$ 9700 support på mellemlang sigt$ 9550

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, efter min mening er reboundet muligt at ske over $ 235 i nuværende tilstand, som diagrammet viser, faktisk har tilbagekaldet i sidste weekend næsten fordøjet antallet af tællere, som omkring $ 260 ~ $ 275 absorberet tidligere.

Diagrammet viser også, at tendensen i fremtiden skal fordøje pumpen mellem $ 235 ~ $ 260, derfor kan området nær $ 235 være en hård bund, og en anden bullish kan muligvis begynde.

Mind investorer om, at den nuværende tendens stadig er i en konsolidering, MA (30) bliver hård modstand, når de er i tilbagegang, hvis rebound ikke kan bryde igennem den, skal du være mere opmærksom på den faldende risiko er nødvendig.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 252 modstand på mellemlang sigt$ 260

Kortsigtet support$ 245 support på mellemlang sigt$ 235

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx evigvarende kontrakt: XRP dumpede meget i sidste weekend, det tager næsten de fleste stigninger i sidste hel uge, og den nuværende tilstand af XRP er i min forventning, da det er en mønt, der kan pumpe mere, når markedet er stabilt og dumpe mere, når markedet er falder.

På grund af den hårde support omkring $ 0, 2670 kan trenden stoppe med at falde, men det er svært at rebound mere på kort sigt, da købsvolumen er ringe i rebound, $ 0,2884 og MA (30) bliver effektive modstande på samme tid. Trend har brug for mere tid til at konsolidere og miste flere tællere for at forberede sig på brud, derfor kan et højre skuldermønster være i stand til at danne, hvis det kan stabilisere sig på $ 0.2670.

Investorer skal minde om, at gennembrud af MA (30) bare kan betyde, at prisen ikke vil falde mere på kort sigt, men betyder ikke, at der kommer endnu en bullish, jeg kalder det et rebound, før de bryder den uhyggelige top.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2840 Mellemlang modstand: 0,2884

Kortsigtet support: $0.2770 Medium-term Support :$0,2670

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner