Bitcoin julkaisee toukokuusta lähtien pahimman viikon S&P 500 -korrelaation altaiden hinnalla

Viime viikko oli Bitcoinin (BTC) pahin tämän vuoden toukokuun jälkeen. Vaikka johtava digitaalinen valuutta mursi 12 000 dollarin vastarinnan tiistai aamulla UTC-aikaan, se laski laskevaan malliin loppuviikon ajan. Keskiviikkona se laski 5,91% 11 400 dollarin tasolle OKEx BTC: n spot-hinnan mukaan, jota seurasi toinen 5,82% päivittäinen pudotus torstaina, jolloin se oli 10 600 dollaria. Siitä lähtien se on toistuvasti testannut tärkeintä psykologista tasoa 10000 dollaria ja viikoittain pudonnut 12,09%.

Eterin (ETH) hinnan lasku oli vielä jyrkempi, kun se rikkoi viikon alussa 480 dollaria, ennen kuin se putosi 307 dollariin. Sitten se nousi noin 340 dollariin ja päätti viikon negatiiviseksi 15,88%. Ethereum-kaivostyöläiset ovat kuitenkin saattaneet nousta voittajiksi kaikkien aikojen korkeat palkkiotulot 17 miljoonaa dollaria tiistaina.

Muiden suurten altcoiinien lasku vaihteli välillä 10% ja 23%, lukuun ottamatta TRONia (TRX). TRX hyppäsi viikon aikana 17,32% Justin Sunin mainostamalla TRON-pohjaista hajautettua finanssimeme-kolikkoa nimeltä SUN yhdessä muiden Ethereumin ekosysteemistä kopioitujen DeFi-kopioiden kanssa. Torstaina TRX: n hinta oli noussut 0,05 dollariin – korkeimmalle kesäkuusta 2018 – mutta noussut nopeasti nykyiselle tasolleen noin 0,03 dollariin.

Lisäksi, Tetherin tiedot osoittaa, että USDT saavutti uuden kaikkien aikojen korkean markkina-arvon, yli 14 miljardia dollaria. Tämä luku on kasvanut 180% maaliskuun 5 miljardista dollarista.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 8 / 31–9 / 6. Lähde: TradingView

S&P 500-korrelaatio vetää Bitcoinin alas

Viime viikon syöksyminen kryptovaluuttamarkkinoilla oli tiiviisti sidoksissa Yhdysvaltain osakemarkkinoiden äkkikatkostukseen. Yhden kuukauden korrelaatio Bitcoinin ja S: n välillä&P 500 on noussut yli 60 prosenttiin viime viikolla kohti vinossa olevat tiedot. Kun S&P 500 -indeksi nousi kaikkien aikojen korkeimmalle arvolle viime viikon alussa, myös kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo oli viime aikoina korkea.

Bitcoin – S&P 500 toteutunut korrelaatio. Lähde: vinossa

Hieman samanlainen kuin maaliskuun myynti, tämä korrelaatio näki torstain syöksymisen Yhdysvaltain osakkeisiin, mikä vaikutti myös Bitcoiniin negatiivisesti. Koska Yhdysvaltojen osakkeet eivät kuitenkaan avaudu tänä maanantaina työpäivän loman vuoksi, Bitcoinilla voi olla tilaa vakautua. Tästä huolimatta perinteisten rahoitusmarkkinoiden suunta tällä viikolla todennäköisesti vaikuttaa merkittävästi BTC-hintojen etenemiseen.

DeFi-draama ja myyntipaine

Viime viikon laskuun on saattanut vaikuttaa myös voitonotto DeFi-tilassa. SushiSwap (SUSHI) oli markkinoiden kuumin merkki viime viikon alussa, mutta päivittäinen uusien rahakkeiden louhinta vaatii myös suurta pääomavirtaa, jotta hinta pysyy vakaana..

Yhden viikon tuoton suhteen sekä SUSHI että Ampleforth (AMPL) ovat laskeneet yli 60%. Vaikka SUSHI: n hinta nousi nopeasti dollarista 3 dollariin sen jälkeen, kun tuntematon perustaja myi osuutensa rahakkeista ja luovutti projektin hallinnan paljon sosiaalisen median draaman jälkeen. Samaan aikaan AMPL palasi kuolinspiraaliin pudotettuaan alle yhden dollarin torstaina hinnan pudotessa melkein 0,70 dollariin. Muut suuret DeFi-rahakkeet kärsivät myös hintakorjauksista välillä 20% – 40%.

DeFi Pulssitiedot osoittaa, että 2. syyskuuta DeFiin lukittu kokonaisarvo oli noin 9,51 miljardia dollaria, kun taas 6. syyskuuta mennessä tämä luku oli pudonnut noin 7,56 miljardiin dollariin. Lukittu kokonaisarvo laskee myös myyntipaineen kasvua.

On kuitenkin huomattava, että näiden DeFi-rahakkeiden hinta ei mennyt nollaan yön yli. Markkinat ovat edelleen antaneet heille mahdollisuuden ja pitäneet palloa liikkeellä.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 8 / 31–9 / 6. Lähde: TradingView

Institutionaaliset sijoittajat ovat tietoisia riskienhallinnasta

5. syyskuuta CFTC julkaisi uusimmat CME Bitcoin -futuurit sijaintitiedot, 26. elokuuta – 1. syyskuuta Bitcoinilla meni melko hyvin tässä ajassa, ja merkittävä hintaralli oli 30. elokuuta – 1. syyskuuta..

Tiedot kuitenkin heijastivat institutionaalisten sijoittajien mahdollisia riskienhallintatoimenpiteitä. Avoin kiinnostus oli pudonnut 10 617: een kaikkien aikojen ennätyksestä 11 615 kaksi viikkoa sitten, ja kaikentyyppisille tileille oli jo tehty jonkin verran OI-vähennyksiä.

Erityisesti vivutettujen rahastotilien pitkät positiot laskivat 4839: stä 4271: een, kun taas lyhyet positiot nousivat 6148: sta uuteen kaikkien aikojen ennätykseen 6842. Pitkien positioiden väheneminen yhdistettynä lyhyiden positioiden lisääntymiseen heijasti varovaisuutta.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Lainoitettujen varojen pitkien ja shortsien määrä. Lähde: Quandl.com

Katse eteenpäin tällä viikolla

S&P 500 -indeksi on pudonnut jopa 6,6% viimeaikaisesta korkeimmasta ja Nasdaq Composite -indeksi on laskenut noin 10% vain kolmessa pörssipäivässä. Vaikka on todennäköistä, että nämä pudotukset johtuvat normaalista voitonotosta, markkinoiden kehitys tulevina päivinä on erittäin tärkeä.

Kuluttajahintaindeksitiedot on tarkoitus julkaista tänä perjantaina, ja niiden pitäisi osoittautua oivaltaviksi varsinkin sen jälkeen, kun keskuspankki on tarkistanut korkopolitiikkaansa.

Salaus, kaikki silmät ovat SUSHI: n seurannassa. Lisäksi SUN Genesis Miningin lukitut TRX-rahakkeet ovat lähestymässä 7 miljardia eli yli 200 miljoonaa dollaria, joten markkinaosapuolten on oltava tietoisia riskistä, kun he ovat aloittaneet lukituksen 16. syyskuuta..

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner