Kuinka ostaa Dash-kryptovaluutta

Dash on avoimen lähdekoodin protokolla, joka on peräisin kovasta haarukasta Bitcoin-lohkoketjusta. Kolikko sai mainetta ainutlaatuisesta lähestymistavastaan ​​markkinoilla. Dash keskittyy ensisijaisesti yksityisyyteen ja tapahtumien nopeuteen. Tämän vuoksi Dash-tapahtumat ovat lähes hetkellisiä ja lähes mahdotonta jäljittää. Lisätietoja on Investing in Dash -oppaassamme.

Luettelomme kolme parasta välittäjää, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa DASH luottokortilla tai maksukortilla.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. DASH: n ostamisen edut tässä ovat se, että hyödyt alhaisemmista vaihtopalkkioista kuin kilpailevat pörssit, ja lisääntyneen likviditeetin ansiosta voit ostaa ja myydä nopeasti hyödyntääksesi markkinoiden liikkeitä.

Lue Binance-arvostelu tai vieraile Binance.

Käytä alennuskoodia: EE59L0QP 10%: n palautus kaikista kaupankäyntimaksuista.

Kraken

Kraken on yksi pitkäaikaisista nimistä, kun on kyse alalla toimivista kryptovaluutanvaihdoista.

Nöyristä alkuista lähtien heistä on nyt tullut yksi tunnetuimmista nimistä avaruudessa, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppaa koskevia varoja, mukaan lukien DASH.

Kaupankäyntikulut ovat kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa, ja ne ovat kehittäneet edelleen tarjoten sekä futuuri- että marginaalikauppaa.

Lue Kraken-arvostelu tai vieraile Kraken.

Poloniex

Poloniex perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2014, ja siitä on nopeasti tullut erittäin suosittu vaihto monille krypto-kauppiaille, jotka haluavat yhdistää vahvan omaisuuserän arvokkaalla arvolla. He jatkavat omaisuusvalikoimansa laajentamista koko ajan, yli 100 eri parivalinnalla, mukaan lukien DASH. Äskettäin uudistetulla ulkonäöllä pörssi näyttää myös ammattimaisemmalta kuin koskaan, sillä futuurit ja jopa 100: 1-vipuvaikutus ovat nyt myös käytettävissä.

Lue Poloniex-arvostelu tai vieraile Poloniex.

Kuinka ostaa Dash-kryptovaluutta Kuinka ostaa Dash-kryptovaluutta Kuinka ostaa Dash-kryptovaluutta
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Mikä on Dash (DASH)?

Dash ’Digital Cash’ on salausvaluutta, joka otettiin käyttöön vuonna 2014. Siihen on tehty useita nimimuutoksia vuosien varrella. Alun perin nimeltään Xcoin, projekti nimettiin sitten Darkcoiniksi. Toinen tuotemerkin muutos tapahtui vuonna 2015, jolloin projekti löysi pohjan nimellä Dash.

Mitä se tekee?

Dashin tavoitteena on tarjota Bitcoinin ominaisuudet sekä lisätä yksityisyyden suojaa.

Kuinka Dash (DASH) toimii?

Hupun alla Dash on monimutkainen kone. Tämä johtuu sekä kaivostyöläisten että masternodien käytöstä. Verkon kaivostyöntekijät toimivat työtodistusmallilla, jossa hyödynnetään erilaisia ​​kaivosalgoritmeja. Masternodit taas toimivat todisteena panoksesta – eli ne korvataan Dash-vakuuksien vakuuksien perusteella.

Tämä POW: n ja POS: n yhdistelmä mahdollistaa turvallisen verkon, joka hyötyy myös POS-malleihin liittyvästä nopeudesta, joustavuudesta ja kustannussäästöistä.

Suunniteltu kehitys?

Verkoston jatkuvan kehittämisen varmistamiseksi Dash käyttää mallia, jota usein mainitaan ”omarahoituksena”. Tämä tarkoittaa, että prosenttiosuus transaktiopalkkioista varataan verkon kassarahastoon.

Masternodit: 45%

Kaivostyöläiset: 45%

Kassa: 10%

Vaikka Dash-verkon kehitysyhteistyö voi tulla eri osapuolilta, suurimman osan tästä työstä tekee ”Dash Core Group”.

Taustalla oleva ideologia?

Dashin yleisenä tavoitteena on luoda digitaalinen valuutta, jota voidaan käyttää maailmanlaajuisesti yhtä nopeasti ja saumattomasti kuin perinteiset luottokortit, mutta muutamalla muulla edulla. Näihin etuihin liittyy transaktioiden yksityisyyttä, lähellä välittömiä tapahtumia, alhaisia ​​transaktiokustannuksia.

Hyväksyminen ja kiistat?

Dash on onnistunut saavuttamaan suuremman hyväksynnän verrattuna valtaosaan projekteista. Vaikka osa tästä johtuu siitä, että se on paljon vanhempi kuin useimmat projektit, hyväksyminen johtuu ensisijaisesti siitä, mitä Dash voi tarjota.

Mitä Dash voi tarjota, ei kuitenkaan ole vain ammattilainen, vaan monien kiistakohde. Tämä olisi sen käytön tarjoama yksityisyyden taso. Vaikka Dash tarjoaa todellakin paremman yksityisyyden verrattuna muihin projekteihin, kuten Bitcoin ja Litecoin, on niitä, jotka tekevät sen paremmin (nimittäin Monero). Ajattelutapa on, että yksityisyyden ei pitäisi olla harmaa alue – liiketoimi on joko yksityinen tai ei.

Säätö?

Hajautettuna kryptovaluuttana, joka perustettiin Litecoinin haarukana (ja laajennuksella Bitcoin), katsotaan laajalti, että Dash ei ole arvopaperi. Pikemminkin Dash on digitaalinen valuutta.

Tätä kantaa on vahvistettu useiden tahojen, mukaan lukien Crypto Ratings Councilin, hyväksymillä lausunnoilla. Tämä neuvosto, joka koostuu yrityksistä, kuten Coinbase, Circle, Kraken, ja enemmän, tarjoaa yksityiskohtaisen analyysin todennäköisyydestä, onko omaisuuserä arvopaperi vai ei.

On tärkeää huomata, että CRC: n tekemät luokitukset eivät ole virallisia. Vaikka niistä on suurta hyötyä, SEC: n kaltaisilla hallituksen sääntelyviranomaisilla voi olla erilaisia ​​mielipiteitä.

Kuka teki sen?

Alkuperäinen Dash-valkoispaperi julkaistiin vuonna 2014. Sen luominen hyvitetään laajalti yksilöparille – Evan Duffield ja Danial Diaz..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner