Μια γρήγορη ματιά – Η Ανάλυση Δευτερογενούς Συναλλαγής Token Market: 2019

Αυτή την εβδομάδα, ο Όμιλος Security Token κυκλοφόρησε την ετήσια περιεκτική μελέτη του – Η Ανάλυση δευτερογενών συναλλαγών της αγοράς Token Security: 2019. Η μελέτη παρέχει άμεση εικόνα της τρέχουσας κατάστασης της έγκρισης διακριτικών ασφαλείας. Επιπλέον, ρίχνει φως στα σημαντικότερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές που θέλουν να συμμετάσχουν στη δευτερογενή αγορά.

Η μελέτη παρήγαγε μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα. Πρώτον, τα στατιστικά στοιχεία αποκάλυψαν έλλειψη προόδου σε πολλά μέτωπα σχετικά με την υιοθέτηση διακριτικών ασφαλείας. Η έκθεση υπογράμμισε τομείς ανησυχίας που κυμαίνονται από την έλλειψη κατανόησης γύρω από τη νέα τεχνολογία, μέχρι τις αναβολές λόγω της έγκρισης από τους κανονισμούς. Ίσως το πιο έντονο κομμάτι των δεδομένων που επιβεβαίωσε η έκθεση είναι μια εκπληκτική έλλειψη παγκόσμιας ζήτησης επενδυτών για αυτά τα ρυθμιζόμενα tokens.

Ανάλυση δευτερεύουσας συναλλαγής αγοράς Token Security: 2019

Ως μέρος της ολοκληρωμένης προσέγγισης του Ομίλου Security Token προς την αγορά, οι ερευνητές επέλεξαν να αξιολογήσουν όλες τις διεθνείς δικαιοδοσίες. Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση μπορεί να αντικατοπτρίζει μια παγκόσμια μέτρηση της απόδοσης της αγοράς κατά το 2019. Αυτή η προσέγγιση παρείχε πολύ απαραίτητη εικόνα για τη συνολική υγεία και την απόδοση των δευτερογενών αγορών διεθνώς.

Επισκόπηση αγοράς δευτερογενών συναλλαγών STO 2019

Ως μία από τις πρώτες αναφορές που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την πρόοδο της δευτερεύουσας αγοράς του διακριτικού ασφαλείας του 2019, οι αναγνώστες είναι απόρρητοι σε ένα τεράστιο ποσό προηγουμένως άγνωστων δεδομένων. Για παράδειγμα, η αναφορά δείχνει ότι η δευτερεύουσα αγορά διακριτικών ασφαλείας κορυφώθηκε τον Ιανουάριο στα 229.501.221,25 $. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η αιχμή είναι το άμεσο αποτέλεσμα της προτιμώμενης διαπραγμάτευσης μετοχών της TZERO.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του έτους, η δευτερογενής αγορά σημείωσε πτώση 67% με το ανώτατο όριο αγοράς του Δεκεμβρίου στα 76.062.199,46 $. Επί του παρόντος, ο συνολικός όγκος για τις δευτερογενείς αγορές είναι περίπου 2.410.607,94 $. Αυτός ο όγκος κατανέμεται σε μηνιαίο μέσο όρο 214.682,90 $ ή κατανέμεται ακόμη περισσότερο, ημερήσιος μέσος όρος 7,156,10 $.

Παρά την ακμάζουσα αγορά STO, το 2019 είδαν ζωντανά μόνο τρεις ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας. Είναι ενδιαφέρον ότι και οι τρεις ανταλλαγές πληρούν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης στις ΗΠΑ. Αυτά τα δεδομένα αποδεικνύουν την αυξανόμενη επιθυμία των εταιρειών blockchain να εισέλθουν στις αγορές των ΗΠΑ. Οι τρεις ανταλλαγές που δημοσιεύθηκαν το 2019 είναι το tZERO, το OpenFinance Network και το Uniswap Exchange.

ΤΖΕΡΟ

Η ανταλλαγή tZERO εισήλθε στην υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2019. Εκείνη τη στιγμή, το tZERO φιλοξένησε μόνο ένα διακριτικό ασφαλείας, το διακριτικό μετοχικού κεφαλαίου προτιμώμενου TZROP. Παρά την έλλειψη ποικιλίας που προσφέρει η πλατφόρμα, η tZERO διατήρησε το υψηλότερο όριο αγοράς όλο το χρόνο. Ως εκ τούτου, η tZERO αντιπροσώπευε ένα αξιοσημείωτο 58% του συνόλου της δευτερογενούς αγοράς. Κατά συνέπεια, το TZROP είναι το μεγαλύτερο διακριτικό στον κλάδο που θα διαπραγματευτεί το 2019. Εκτός από την περισσότερη δραστηριότητα, το TZROP λαμβάνει επίσης τον τίτλο ως το διακριτικό ασφαλείας με τις περισσότερες συναλλαγές σε δευτερεύουσες αγορές σχετικά με τον ημερήσιο όγκο.

Απόδοση tZERO μέσω της δευτερεύουσας ανάλυσης συναλλαγών της αγοράς Token Security

Απόδοση tZERO μέσω της δευτερεύουσας ανάλυσης συναλλαγών του Token Market

Δίκτυο OpenFinance

Το OpenFinance Network άνοιξε τις πόρτες του πριν από το tZERO το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το OpenFinance κατάφερε να προσφέρει στους επενδυτές μια επιλογή από μάρκες ασφαλείας για συναλλαγές. Από το Δεκέμβριο, το χρηματιστήριο διαπραγματεύεται πέντε μάρκες ασφαλείας: Blockchain Capital, Lottery.com, SPiCE VC, 22x Fund και Protos Asset Management.

Απενεργοποίηση

Το Uniswap άνοιξε αργότερα μέσα στο έτος. Μοναδικά, αυτή η ανταλλαγή επικεντρώθηκε σε μάρκες ασφαλείας που υποστηρίζονται από ακίνητα. Το χρηματιστήριο φιλοξένησε τρία ακίνητα RealT στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Δεδομένου ότι η Uniswap ανταλλάσσει κυρίως μάρκες ακινήτων, το χρηματιστήριο παρέχει στους επενδυτές μια σειρά από νέες και μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό ότι οι αναλυτές θεωρούν ότι τα ακίνητα ως συμβολικά στοιχεία έχουν άνευ προηγουμένου ανοδική δυνατότητα.

Ανάλυση δευτερεύουσας συναλλαγής αγοράς Token Security – 2019

Η έκθεση ρίχνει επίσης φως στον ρυθμό με τον οποίο αυτά τα διακριτικά κέρδισαν δημοτικότητα. Συγκεκριμένα, οι αρχές του 2019 ήταν δυνατές. Σημαντικά, υπήρχαν πέντε μάρκες ζωντανών συναλλαγών στο Q1. Παρά την ισχυρή εκκίνηση, τα περισσότερα από αυτά τα διακριτικά δεν βλέπουν καθημερινές συναλλαγές. Στην πραγματικότητα, η έκθεση αποκάλυψε ότι η συντριπτική πλειονότητα των διακριτικών ασφαλείας είχε μόνο λίγες συναλλαγές ανά μήνα.

Η Ανάλυση Δευτεροβάθμιας Ανάλυσης Συναλλαγών Token Market αποκαλύπτει δύο αλήθειες

Αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν, η Ανάλυση Δευτερογενούς Συναλλαγής Αγοράς Διακριτικών Ασφαλείας απέδειξε δύο σημαντικά σημεία σχετικά με τη δραστηριότητα διακριτικών ασφαλείας στις δευτερεύουσες αγορές. Πρώτον, έδειξε ότι η υποδομή διακριτικών ασφαλείας αρχίζει να διεισδύει στις παραδοσιακές αγορές. Αυτή η υιοθέτηση είναι εμφανής καθώς πολλά από τα μεγαλύτερα ιδρύματα του κόσμου αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τεχνολογία blockchain ως εναλλακτική λύση στα τρέχοντα επιχειρηματικά συστήματα που περιβάλλουν συναλλαγές και διακανονισμούς.

Αυτή η απόφαση έχει νόημα όταν εξετάζετε τη βελτιωμένη απόδοση και το μειωμένο κόστος που κερδίζει μια εταιρεία από την ολοκλήρωση. Ως παραδείγματα μεγάλων ιδρυμάτων που επιδιώκουν να εισέλθουν στον τομέα των διακριτικών ασφαλείας, η έκθεση παραθέτει την τελευταία επιχείρηση blockchain της Santander Bank. Επίσης, παρατίθενται οι συμβολές μιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ύψους 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους Franklin Templeton και Deutsche Boerse για συναλλαγές ψηφιακών κινητών αξιών στην αλυσίδα..

Η Santander μπαίνει στον τομέα Blockchain μέσω ιστότοπου

Η Santander μπαίνει στον τομέα Blockchain μέσω ιστότοπου

Το δεύτερο, και ίσως το πιο σημαντικό από την αναφορά αυτή είναι ότι οι περισσότεροι επενδυτές λιανικής (κρυπτογραφημένοι και παραδοσιακοί) δεν ενδιαφέρονται πολύ για την τρέχουσα παρτίδα διακριτικών ασφαλείας σε δευτερογενείς αγορές. Αυτή η έλλειψη ενδιαφερόντων μεταφράστηκε στην αδιάφορη απόδοση των περισσότερων από τα διακριτικά ασφαλείας που εξετάστηκαν.

Αυτή η θλιβερή συμμετοχή των επενδυτών μπορεί να αποδοθεί σε διάφορες αιτίες. Οι αναλυτές επεσήμαναν τα ρυθμιστικά εμπόδια, την κούραση των επενδυτών και τις χαμηλές αναμενόμενες αποδόσεις ως μερικούς από τους κύριους λόγους πίσω από την έλλειψη συμμετοχής. Με τη σειρά του, αυτό το ενδιαφέρον δεν μεταφράζεται σε πλατφόρμες συναλλαγών που αγωνίζονται να παρέχουν ρευστότητα στον κλάδο.

Το μέλλον φαίνεται λαμπερό

Ενώ η Ανάλυση δευτερογενούς εμπορικής συναλλαγής Token Market απέδειξε ότι πρέπει να γίνουν πολλά στο χώρο, απέδειξε επίσης ότι η αγορά αναπτύσσεται αργά. Συγκεκριμένα, η έκθεση έδειξε ότι υπάρχουν πάνω από 60 ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας που πρόκειται να ξεκινήσουν το 2020. Αυτές οι ανταλλαγές καλύπτουν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Λιχτενστάιν, της Εσθονίας, των Κάτω Χωρών, της Ελβετίας, του Γιβραλτάρ, της Μάλτας, των Σεϋχελλών, Λευκορωσία, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Σιγκαπούρη, Κίνα, Φιλιππίνες, Αντίγκουα, Τζαμάικα, Μπαρμπάντος, Νησιά Καϊμάν, Μαυρίκιος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Γροιλανδία.

Ανάλυση δευτερεύουσας συναλλαγής αγοράς Token Security – Μια άποψη για το μέλλον

Πρέπει πραγματικά να το παραδώσετε στο Security Token Group. Αυτή η ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα θησαυρό πολύτιμων πληροφοριών που σίγουρα θα βοηθήσουν τους επενδυτές και τους οργανισμούς να προχωρήσουν. Προς το παρόν, όσοι ενδιαφέρονται για μια γεωγραφική ανάλυση αυτών των στατιστικών μπορούν να βρουν τις πληροφορίες εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner