Πρόβλεψη τιμών Ethereum – Γιατί οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα αυξηθούν

Το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση και κυκλοφόρησε το 2015 από έναν Ρώσο-Καναδό προγραμματιστή Vitalik Buterin. Το πρωτόκολλο blockchain του νομίσματος επιτρέπει σε άτομα από όλο τον κόσμο να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χωρίς την ανάγκη τρίτων. 

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitcoin, το blockchain της Ethereum δεν κάνει απλώς οικονομικές συναλλαγές. Το blockchain φιλοξενεί την τεχνολογία έξυπνης σύμβασης που επιτρέπει στους ανθρώπους να συνάπτουν συμφωνία χωρίς την ανάγκη τρίτου. 

Τα έξυπνα συμβόλαια μεταφέρουν χρήματα από το ένα άτομο στο άλλο όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις από τη συμφωνία. Επιπλέον, κάθε συναλλαγή στο δίκτυο είναι ορατή στο δημόσιο blockchain για να υπάρχει διαφάνεια. 

Επιπλέον, η τεχνολογία μπορεί να επιβεβαιώσει συναλλαγές σε περίπου 16 δευτερόλεπτα και να εκτελέσει 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, η πλατφόρμα έχει σχέδια να αυξήσει αυτήν την ταχύτητα. 

Η τιμή του Ethereum έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 1.400 $ τον Δεκέμβριο του 2017, την ίδια στιγμή που το Bitcoin έφτασε τα 20.000 $. Ωστόσο, έκτοτε η τιμή έχει πέσει από το υψηλό όλων των εποχών και δεν είναι σαφές πότε – ή εάν – η τιμή του νομίσματος θα φτάσει ξανά σε αυτά τα υψηλά ύψη. 

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Ethereum και τι μπορεί να επιτύχει, ας συζητήσουμε τη μελλοντική τιμή του νομίσματος και τους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή. 

Αγοράστε το ETH στο Binance σήμερα!

Εκδηλώσεις πραγματικού κόσμου Ethereum 

Συζητήσαμε παραπάνω ότι το Ethereum μπορεί να επεξεργαστεί 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, αυτό είναι μια πρόκληση για το δίκτυο, καθώς πρέπει να βελτιωθεί για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια ζήτηση. 

Για παράδειγμα, στα τέλη του 2017, μια νέα αποκεντρωμένη εφαρμογή CryptoKitties επεξεργάστηκε τόσες πολλές εφαρμογές και σχεδόν συντριβή. Αυτή ήταν μόνο μία εφαρμογή, οπότε φανταστείτε μια περίπτωση όπου τα dApps γίνονται πιο δημοφιλή. 

Μερικοί άνθρωποι παρατήρησαν αυτήν την πρόκληση και άρχισαν να δημιουργούν νέες έξυπνες συμβολαιακές μπλοκ που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη απόδοση. Ένα καλό παράδειγμα είναι το NEO το οποίο, μπορεί να επεξεργαστεί χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και υπάρχουν άλλοι που χτίζουν ότι ισχυρίζονται ότι μπορούν να επεξεργαστούν εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. 

Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης Ethereum έχει ήδη αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα και είναι απασχολημένη με την εξεύρεση λύσης. Εάν μπορούν να κλιμακώσουν με επιτυχία το δίκτυο, μπορεί να δούμε την τιμή του νομίσματος να φτάνει σε νέα ύψη. 

Προειδοποίηση σχετικά με τις προβλέψεις τιμών 

Πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα να επισημάνετε γρήγορα ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού διαβάσετε ένα άρθρο πρόβλεψης τιμών.

 Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον του Ethereum. Ενώ μερικοί άνθρωποι το κάνουν σωστό, υπάρχουν άλλοι που το κάνουν λάθος. 


Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η πρόβλεψη θα γίνει πραγματικότητα λόγω παραγόντων όπως κανονισμοί, βελτιωμένη τεχνολογία, μελλοντικές εξελίξεις και συνεργασίες. 

Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν την τιμή ενός νομίσματος, οπότε είναι καλύτερο να διαβάσετε αυτήν την πρόβλεψη με ανοιχτό μυαλό. 

Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για την τιμή Ethereum

Σύμφωνα με Στίβεν Νεράοφ, Συνιδρυτής Ethereum, η τιμή του νομίσματος θα φτάσει σε μεγάλα ύψη το 2019 λόγω του ότι το κεφάλαιο ανάπτυξης ωθείται στο οικοσύστημα Ethereum. Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, όταν έκανε αυτήν την πρόβλεψη, η τιμή του Ether ήταν πάνω από 1.000 $. Ωστόσο, έχει πέσει από εκείνο το σημείο και διαπραγματεύεται σήμερα στα 210,37 $. Όμως, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Nerayoff είναι τόσο αισιόδοξος για την τιμή του ETH, δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές αναβαθμίσεις που αντιμετωπίζουν την επεκτασιμότητα του δικτύου. Η φετινή αγορά ταύρων είναι επίσης ένας άλλος λόγος για να παραμείνει θετικός στην τιμή του ETH.

Μια άλλη πρόβλεψη τιμών έγινε από CoinKir, έναν ιστότοπο που χρησιμοποιεί τεχνική ανάλυση τιμών για να κάνει μελλοντικές προβλέψεις τιμών. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση ιστορικών τάσεων και την πρόβλεψη τάσεων που θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον. 

Τιμή Ethereum

Αυτή είναι μια δημοφιλής στρατηγική που χρησιμοποιείται από τις πραγματικές αγορές χρηματοοικονομικών. Παρ ‘όλα αυτά, αυτές οι αγορές εξετάζουν δεδομένα άνω των 50 ετών, τα οποία δεν διαθέτει η αγορά κρυπτογράφησης. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόν τον ιστότοπο, η τιμή του νομίσματος θα πάει πολύ καλά τον επόμενο χρόνο. 

Από το παραπάνω διάγραμμα, οι αναλυτές αναμένουν ότι η τιμή του Ether θα είναι περίπου 720 $ στις αρχές του 2020 και μετά θα αυξηθεί αργά. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, η τιμή του νομίσματος θα διπλασιαστεί, στα 1.488 $. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν αναμένει να σπάσει το υψηλό όλων των εποχών μέχρι το Νοέμβριο του 2020. 

Εάν πράγματι η τιμή της Ethereum φτάσει τα 1.488 $, τότε το συνολικό όριο αγοράς θα είναι περίπου 148 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν αυτή η πρόβλεψη είναι σωστή, αυτό θα σήμαινε ότι το Ethereum θα χρειαστεί σχεδόν 2 χρόνια για να είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μια μεγάλη τιμή. Αυτό θα μπορούσε να είναι αληθινό, λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές εξελίξεις στις οποίες εργάζεται η ομάδα Ethereum. 

Άλλες θετικές απόψεις εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνουν Jospeh Raczynski’s, καινοτόμος και ιδρυτής διαφορετικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένου του JoeTechnologits.com. Ο Raczynski πιστεύει ότι η τιμή του νομίσματος θα φθάσει τα 1200 $ μέσα σε αυτό το έτος, με βάση την ιδέα ότι το 2019 θα δει πολλές εξελίξεις στο δίκτυο Ethereum, οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τιμή του Ether. 

Μια άλλη αισιόδοξη πρόβλεψη έγινε από το deVere Group, μια εταιρεία που προσφέρει χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλές διαφορετικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Nigel Green, Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε πρόσφατα ότι η τιμή Ethereum θα μπορούσε να φτάσει τα 2.500 $ μέχρι το τέλος του 2019. Ο Green πρόσθεσε ότι μια τέτοια αισιόδοξη πρόβλεψη οφείλεται στην αυξανόμενη χρήση του cloud computing και των έξυπνων συμβάσεων μαζί με την εμφάνιση νέων κρυπτονομισμάτων. 

Επιπλέον, ο Bobby Ullery, ένας διαδικτυακός αναλυτής τιμών πιστεύει ότι η Ethereum θα κατέχει το 25% της συνολικής αγοράς κρυπτογράφησης, την οποία προβλέπει ότι θα έχει συνολικό ανώτατο όριο αγοράς 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή της Ethereum θα φτάσει τα 11.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2020. 

Ωστόσο, άλλοι ειδικοί πιστεύουν ότι η τιμή του νομίσματος δεν θα φτάσει στα μεγάλα ύψη που περιμένουμε. Για παράδειγμα, η A.T. Kearney, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλών στον κόσμο δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση ανάλυσης. Στην ανάλυση, η εταιρεία δήλωσε ότι έως το 2019, το Bitcoin θα έχει κυριαρχήσει σε άλλα κρυπτονομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, τα οποία θα επηρεάσουν αρνητικά την τιμή των περισσότερων από αυτά. 

Μια άλλη αρνητική πρόβλεψη έγινε από τον επικεφαλής της Digital Capital Management, Tim Enneking, ο οποίος δήλωσε ότι η αύξηση των τιμών της Ethereum είναι απίθανη, καθώς δεν υπάρχει λόγος για το ίδιο. Ως εκ τούτου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 2019 μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενο για άλλα ψηφιακά νομίσματα, αλλά όχι για το Ethereum. Ωστόσο, κρίνοντας από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, μπορεί να κάνει λάθος.

Τι να κάνετε από τις παραπάνω προβλέψεις τιμών Ethereum  

Από την παραπάνω ανάλυση, είναι σαφές ότι η πρόβλεψη των τιμών της Ethereum είναι μάλλον θετική. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πλατφόρμα και ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον κρυπτογράφησης, οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι η τιμή του νομίσματος θα φτάσει σε υψηλότερα ύψη στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι προβλέψεις μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές εξελίξεις που περιμένουμε στο Ethereum blockchain, καθώς και τη μαζική υιοθέτηση σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, απομένει να δούμε αν η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί όπως αναμενόταν. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map