tZERO antaa ensisijaisia ​​tZERO-suojaustunnuksia

NEW YORK, 16. lokakuuta 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – tZERO, maailmanlaajuinen johtaja pääomamarkkinoiden blockchain-innovaatioissa ilmoitti tänään, että se on saattanut päätökseen ensisijaisten tZERO-suojaustunnusten liikkeeseenlaskun. Tunnuksia annettiin sijoittajille, jotka olivat rahoittaneet täysin allekirjoitetut sopimukset tulevasta pääomasta ennen SAFE: tä 6. elokuuta 2018 sulkeutuu yhtiön suojaustunnustarjouksesta (STO). tZERO keräsi 134 miljoonaa dollaria yli 1 000 globaalilta sijoittajalta STO: n aikana.

“Tämä on yksi ensimmäisistä hajautetun julkisen verkon tietoturvatunnisteista, ja se toteutettiin noudattaen täysin Yhdysvaltojen arvopaperilakeja”, kertoi tZEROn toimitusjohtaja Saum Noursalehi. “Tämä on jännittävä virstanpylväs tZERO: lle, ja olemme vieläkin innostuneempia mahdollisuuksista, joita se tarjoaa yksityisille ja julkisille yrityksille, jotka haluavat kerätä pääomaa arvopapereiden tarjoamisen kautta, ja sijoittajille, jotka haluavat käydä kauppaa näillä arvopapereilla.”

tZERO otti käyttöön merkkisopimuksen, lyönyt suojaustunnuksensa ja laski liikkeeseen tZERO-säilytyslompakossa sijoittajien puolesta 12. lokakuuta 2018. Liittovaltion arvopaperilakien ja -määräysten noudattamisen varmistamiseksi ja itse rahakkeiden ehtojen mukaisesti rahakkeet lukitaan säilytyslokeroon 10. tammikuuta 2019 saakka (90 päivää liikkeeseenlaskun jälkeen). 90 päivän jakson päätyttyä tZERO aikoo tarjota haltijoille mahdollisuuden käydä kauppaa rahakkeilla yksityisten jälleenmyyntitapahtumien nojalla muiden akkreditoitujen sijoittajien kanssa alustalla, jota tZERO kehittää parhaillaan välittäjä-jälleenmyyjäkumppanin kanssa. Lisäksi tZERO aikoo, että uudet akkreditoidut sijoittajat voivat myös avata tilin rahakkeiden ostamiseksi 90 päivän jakson jälkeen.

“Maailman ensimmäisen julkisen salausturvan, OSTKP: n, liikkeeseenlasku vuonna 2016 oli tZERO: n Chuck Yeager -momentti: mursimme äänen nopeuden ottamalla käyttöön reaaliaikaisen kaupan ratkaisun käsitteen. Tänään vietämme Yuri Gagarinin hetkeä, jolloin jätämme taaksemme tunnetun perinteisten pääomamarkkinoiden rajat ja otamme ensimmäiset askeleet kohti uusia markkinoita, joita ohjaa blockchain ”, kertoi Patrick M. Byrne, tZERO: n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. Overstock.com(NASDAQ:OSTK). “Lämpimät kiitokseni kaikille kollegoille ja sijoittajille, jotka ovat jakaneet uskomme arvopaperikauppajärjestelmään, joka perustuu salaukseen perustuvien tekniikoiden avulla luottamukseen, avoimuuteen ja eheyteen, sen sijaan, että luottaisimme välittäjien armoihin, joilla ei ehkä ole sijoittajien etu sydämessä (ja joka saattaa toisinaan jopa olla taipuvainen pahuuteen). “

tZERO aikoo myös nimetä hyväksytyn kaupankäyntialustan 6. elokuuta 2019 mennessä, vuoden kuluttua STO: n loppuunsaattamisesta, joten haltijat voivat sitten myydä rahakkeitaan uudelleen akkreditoimattomille sijoittajille. tZERO aikoo myös rekisteröidä arvopaperit mahdollistamaan jälkikaupan vankemmissa kaupankäyntiympäristöissä, kuten kotimaisessa (USA) pörssissä, jota se rakentaa yhteistyössä BOX Digital Marketsin kanssa, sekä kansainvälisissä arvopaperipörsseissä.

tZERO perustettiin vuonna 2014 tavoitteenaan käyttää blockchain-tekniikkaa mullistamaan Wall Street, jotta rahoitusprosessit voisivat vähemmän näkyä perinteisille institutionaalisille markkinarakenteille ja pahuudelle ja taloudelliselle epävakaudelle, jonka heidän on joskus tiedetty sallivan. tZERO on yhtiön kohdeyritys Medici Ventures, Overstock.comin blockchain-tytäryhtiö. Lisätietoja tZEROsta on osoitteessa: tZERO.com.

Mediakontaktit:

tZERO

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Ylijäämäinen suhdetoiminta, + 1-801-947-3564

[email protected]

Tietoa henkilöstä tZERO

tZERO Group, Inc. (”tZERO”) on Overstock.comin enemmistöomistuksessa oleva tytäryhtiö, joka keskittyy salausvalvottuihin, hajautettuihin kirjanpitoihin perustuvien finanssiteknologioiden (FinTech) kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Perustamisestaan ​​lähtien tZERO on ollut edelläkävijä pyrkimyksissä lisätä pääomamarkkinoiden tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä integroimalla blockchain-tekniikka.

Tietoja Overstock.comista

Overstock.com, Inc.Yleiset osakkeet (NASDAQ:OSTK) / Sarjan A etusijalla (Medici Venturesin tZERO -alusta: OSTKP) / Sarjan B etusijalla (OTCQX:OSTBP) on online-jälleenmyyjä Salt Lake Cityssä Utahissa, joka myy laajaa valikoimaa tuotteita edulliseen hintaan, mukaan lukien huonekalutsisustusmatotvuodevaatteet, ja kodinparannus. Kodintuotteiden lisäksi Overstock.com tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, kuten koruja, elektroniikkaa, vaatteita ja muuta, sekä markkinapaikan, joka tarjoaa asiakkaille pääsyn satoihin tuhansiin kolmansien osapuolien myyjien tuotteisiin. Muita kauppoja ovat lemmikkieläinten adoptiot ja Worldstock.com, jotka omistavat käsityöläisten valmistamien tuotteiden myymisen ympäri maailmaa. Forbes luokitteli Overstockin 100 luotettavimman yrityksen listalle vuonna 2014. Overstock julkaisee säännöllisesti tietoa yrityksestä ja muista siihen liittyvistä asioista sijoittajasuhteiden alla verkkosivuillaan, http://www.overstock.com.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution ja Worldstock ovat Overstock.com, Inc: n rekisteröityjä tavaramerkkejä. O.biz ja Space Shift ovat myös Overstock.com, Inc: n tavaramerkkejä. Muut palvelumerkit, tavaramerkit ja kauppanimet, joihin tässä voidaan viitata, ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä lehdistötiedote sisältää tiettyjä tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja vuoden 1933 arvopaperilain 27A §: ssä ja vuoden 1934 arvopaperipörssilain 21E §: ssä tarkoitetuissa lausunnoissa. Tällaiset tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot sisältävät kaikki lausumat paitsi historiallisten tosiseikkojen lausumat. Lisätietoja tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa olennaisesti tuloksiin ja tässä esitettyjen tulevaisuuteen suuntautuvien lausuntojen oikeellisuuteen, löytyy yhtiön 30. kesäkuuta 2018 päättyneen vuosineljänneksen lomakkeesta 10-Q, joka toimitettiin SEC: lle 9. elokuuta 2018. ja kaikki myöhemmät hakemukset SEC: lle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner