Bearish-mielipide vallitsee, kun kauppiaat kulkevat varovasti ja BTC hakee tukea: Futures Friday

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Bitcoin (BTC) aloitti retracementin myöhään tällä viikolla pudottaen melkein 10 prosenttia maanantai-aukiosta (UTC) 9 773 dollaria OKExin vuosineljänneksen tulevaisuuden mukaan (BTCUSD0626) hinta.

BTC alkoi menettää noususuuntaansa, kun se yritti murtaa vastustuksen yli 10000 dollarin maanantaina, ja vetäytyminen oli laukaisi jonka UTXO käytti helmikuusta 2009 (yli 11 vuotta sitten) ketjussa keskiviikkona noin kello 15 UTC.

Tarkastellaan OKEx-kaupankäyntitiedot, voimme nähdä, että BTC: n pitkä / lyhyt suhde oli noin 1,0 keskiviikon pudotuksen jälkeen ja BTC-perusta tuli negatiiviseksi alueeksi joillekin jaksoille.

Koska avoimen kiinnostuksen kohteet (OI) eivät ole nähneet parannuksia jo jonkin aikaa, markkinoiden yleinen ilmapiiri on taipuvainen laskusuuntaan.

OKEx BTC -taulukkoOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1D-kaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Vierailla OKEx-kaupankäyntitiedot -sivu tutkia lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

BTC: n pitkä / lyhyt suhde on vaihdellut villisti viimeisten seitsemän päivän aikana. Ensin se nousi korkeimmalle arvolle 1,24 maanantaina, kun BTC teki viikoittaisen huippunsa $ 10,110 ja alkoi sitten vetäytyä takaisin. Suhde oli pudonnut noin 1,2: een keskiviikkona ennen BTC-hinnan äkillistä laskua. Se on tällä hetkellä noin 1,0: n tasolla, mikä osoittaa, että markkinat ovat tasapainossa.

BTC pitkä / lyhyt suhdeTiedonkeruuaika: 5/15 0:00 – 5/22 4:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde näyttää käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, ja suhde lyhyiden positioiden välisen suhteen. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista. Käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määräytyy käyttäjän nettopaikan mukaan BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla, aina kun on avattu pitkä positio, sen tasapainottamiseksi on oltava myös avattu lyhyt positio. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

OKEx BTC: n vuosineljänneksen tulevaisuus palkkio nousi noin 30 dollariin maanantaina ja pysyi positiivisena keskiviikkoon asti. Mutta siitä lähtien palkkio on tullut negatiiviselle alueelle muutaman kerran ja leijuu edelleen noin 0 dollaria.

BTC-perusta on pudonnut nopeasti viime viikon 80 dollarin korkeudesta nykyiseen 0,19 dollariin, mikä heijastaa sitä, miten markkinatilanne on kääntynyt.

OKEX BTC -perustaTiedonkeruuaika: 5/15 0:00 – 5/22 4:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko (OI) oli kertynyt maanantaina maanantaina 6,12 miljoonaan sopimukseen (1 sopimus = 100 dollaria) ja noussut lauantain alimmasta 5,08 miljoonasta, ennen kuin pitkät rahat selvitettiin. Sen jälkeen OI ei ole parantunut, ja sillä on edelleen noin 5,5 miljoonaa sopimusta. Tämä osoittaa, että sekä sonnit että karhut ovat varovaisia ​​nykyisellä hintatasolla, mikä estää OI: n merkittävän kertymisen.

Maaliskuun puolivälin kaatumisen jälkeen suuria OI-kertymiä ei yleensä havaita, ja markkinaosapuolet näyttävät olevan varovaisia ​​vipuvaikutuksen suhteen. Kaiken kaikkiaan Longsin vipuvaikutus on edelleen korkeampi kuin Shortsit, mikä näkyy selvitystilojen suuruutena.

OKEX BTC Avoin korkoTiedonkeruuaika: 5/15 0:00 – 5/22 4:00 (UTC)

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC: n vakuusluoton suhde

Marginaaliluoton suhde muuttui samanaikaisesti BTC: n kanssa tällä viikolla, pudoten sen jälkeen, kun se saavutti maanantain viikoittaisen korkeimman tasonsa. Suhde on tällä hetkellä 2,13, joka on korkeampi kuin viime perjantaina 1,4, mutta siihen ei liity aggressiivisia ostotoimia vivutetuilla spot-markkinoilla.

OKEX: n vakuusluoton suhdeTiedonkeruuaika: 5/15 0:00 – 5/22 4:00 (UTC)

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja USD-arvona BTC-lainaa käyttävien käyttäjien välisen suhteen tietyllä ajanjaksolla.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Vaikka futuurikaupan indikaattorit ovat osoittaneet laskusignaaleja, joissa on satunnaisia ​​negatiivisia palkkioita ja matala pitkä / lyhyt suhde, BTC löytää edelleen tukea yllä esitetyn nousevan kanavan pohjassa. Jos se ei palautu ja putoaa kanavan alle, voimme nähdä toisen sukelluksen kohti 7400 dollaria keskipitkällä aikavälillä.

Lyhyellä aikavälillä 9300 dollarin tuesta on nyt tullut vahva vastarinta, ja BTC: n on rikkottava se saadakseen uuden laukauksen toipumiseen.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner