Bitcoinin kaivostarve nousee, Ethereum 2.0 saavuttaa uuden virstanpylvään

Viikon uutiset – Cryptocurrency -maailman viikon suurimmat tarinat 

Viikon uutiset kuva

Vaikka kryptovaluuttamarkkinat juhlivat suurelta osin BTC: n asettamista uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle arvolle tällä viikolla, alalla tapahtui runsaasti vähemmän levinnyttä mediahuomiota. Bitcoinin kaivoslaitteiden kysyntä tekee uusista koneista lähes mahdottomia hankkia tärkeimmän kryptovaluutan hinnankorotuksen johdosta. Samalla Ethereum-verkoston siirtyminen työtodistusmallista on saavuttanut uuden virstanpylvään ETH-talletusten suhteen. Sillä välin hajautettu rahoitusalalla tapahtui jälleen yksi varojen menetys hyökkäyksen jälkeen.

Tässä on kaikki mitä olet saattanut unohtaa tällä viikolla blockchain- ja cryptocurrency -uutisrintamalla tässä OKEx Insightsin viikon salausuutisten versiossa.

Bitmain nostaa kysyttyjä Bitcoin-kaivoshintoja 20%

Vaikka monet cryptocurrency -maailman ulkopuolella ovat keskittyneet PlayStation 5: n pisteyttämiseen vähittäiskaupassa, Bitcoin-kaivoslaitteisto pysyy vaikeaksi pääsemään hyvin vuoteen 2021 – jälleenmyyjien nostamalla hintapalkkioita. Johtava kaivoslaitteiden valmistaja Bitman on lisääntynyt ennakkotilaa lippulaitteidensa hinnat 20% tämän kuun alusta.

Tärkeimmät takeaways

  • Vaikka uusien Bitcoin-kaivoslaitteiden kysyntä on ollut jo jonkin aikaa äärimmäistä, viimeisin Bitmainin hinnankorotus osoittaa, että se ei ole jäähtynyt.
  • BTC: n hinnankorotus uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin voi edelleen syöttää yhtälön kysyntäpuolta.

Warp Financen pikalainahyökkäys varastaa 7,7 miljoonaa dollaria

Toinen päivä, toinen pikalainahyökkäys tapahtuu hajautetun rahoituksen maailmassa.

Warp Finance, DeFi-lainanantoprotokolla, on uusin projekti uudella sektorilla kokea pikalainahyökkäys, joka on vastuussa miljoonien dollareiden varojen menetyksestä – tarkalleen ottaen 7,7 miljoonaa dollaria DAI: ssa ja USDC: ssä.

Tärkeimmät takeaways

  • Tämä ei ole kaukana ensimmäisestä pikalainahyökkäyksestä, joka on tapahtunut DeFi-lainausmaailmassa, ja sitä voisi epäröidä kutsua sitä viimeiseksi.
  • Luotonanto ei ole ainoa DeFi-ala, joka kokee hyökkäyksiä. Aiemmin tällä viikolla DeFi-vakuutusalustan Nexus Mutualin toimitusjohtaja menetetty 8 miljoonaa dollaria henkilökohtaisesta MetaMask-lompakostaan ​​hyödyntämisen jälkeen.

Yhdysvallat asettaa itse isännöimiä salauslompakoita koskevia säännöksiä

Lisää sääntelyä on kuulemma tulossa kryptovaluuttateollisuuteen Yhdysvalloissa, koska maan valtiovarainministeriö näyttää olevan uusien raportointisääntöjen partaalla yrityksille, jotka ovat vuorovaikutuksessa itsensä isännöimien kryptovaluutta-lompakoiden kanssa. Uuden säännön odotetaan julkistavan pian – mahdollisesti jo ennen tämän viikon uutisten julkaisua.

Tärkeimmät takeaways

  • Sääntö vaatisi todennäköisesti yrityksiä toimittamaan valuuttakaupparaportin tai napsautussuhteen – jonka rahanpesun torjumiseksi pankit täyttävät tällä hetkellä yli 10 000 dollarin talletuksen tai noston jälkeen..
  • Tämä uutinen ei ehkä tule olemaan suuri yllätys, koska Coinbase-toimitusjohtaja Brian Armstrong twiitti aiemmin tästä ilmeisesti saapuvasta sääntelystä marraskuun lopulla.

Ethereum 2.0 -panosopimus saavuttaa uuden virstanpylvään

panostussopimus Äskettäin käynnistetyn Ethereum 2.0 -protokollapäivityksen osalta on saavutettu toinen virstanpylväs houkuteltuaan yli miljardi dollaria, 1 545 857 muodossa. Tämän kirjoitusajankohtana kyseiseen talletussopimukseen lukittu kokonaisarvo on laskenut 982 036 576,43 dollariin ETH: n hinnan vetäytymisen rinnalla..

Avain takeaway

  • Ethereum 2.0: n talletussopimus houkuttelee todennäköisesti edelleen uusia ETH-talletuksia ajan myötä. Kaikki talletukset on lukittu olennaisesti vuosiksi, mikä poistaa ETH: n käytännössä myytäviltä markkinoilta.

Coinbase toimittaa IPO-suunnitelmat virallisesti SEC: n kanssa

Suuri yhdysvaltalainen salausvaihto Coinbase on virallisesti tekemässä ensimmäisiä siirtymiään julkisen kaupan jälkeen ilmoitetaan luottamuksellisen rekisteröintiluonnoksen toimittamisen Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle.

Tärkeimmät takeaways

  • Coinbase odottaa SEC: n saattavan päätökseen tarkastuksensa ja antavan yrityksen suorittaa ensimmäisen julkisen osakeannin.
  • On yleisesti odotettavissa, että kryptovaluuttaan kiinnostuneet sijoittajat ovat innokkaita sijoittamaan Coinbaseen nähdessään sen vastaavan Facebook-sijoittamista sosiaalisen median ajatteleville sijoittajille vuonna 2012..

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner