Kuinka käyttää BTC: tä Ethereumissa ja muissa OKEx Cross-Chain Gatewayn kanssa

Vaiheittainen opas Cross-Chain Gatewayn käyttämiseen OKExissä

Vaikka Bitcoin on edelleen johtava digitaalinen valuutta monessa suhteessa, se on edistänyt uusien ekosysteemien, kuten DeFi-avaruuden, joka perustuu moniin protokolliin, kasvua. Tämän kasvupumpun myötä käyttäjät pyrkivät ymmärrettävästi lisäämään joustavuutta digitaalisen omaisuuden – olipa kyseessä sitten Bitcoin, ETH tai muut kolikot ja rahakkeet – hyödyntäminen. Helpottaakseen käyttäjien osallistumista näihin kukoistaviin ekosysteemeihin OKEx lanseeraa Cross-Chain Gateway -palvelun.

Mikä on OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway on yhden napsautuksen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa ei-natiivin tunnuksen natiiviksi sellaiseksi tuetuille julkisille lohkoketjuille ilman maksutapahtumia. Tällainen suora muunnosmekanismi antaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua helposti suosittujen julkisten lohkoketjujen ekosysteemeihin. Esimerkiksi OKEx-käyttäjät voivat muuntaa BTC: n Cross-Chain Gateway -palvelun avulla ja saada yhteensopivan tunnuksen, jota voidaan käyttää Ethereum-powered DeFi -ekosysteemissä..

OKEx Cross-Chain Gateway tukee tällä hetkellä BTC: tä, DOT: ta ja FIL: ää. Nämä kolme digitaalista omaisuutta voidaan muuntaa K-tunnuksiksi, nimittäin BTCK, DOTK ja FILK, joita voidaan sitten käyttää Ethereum-verkossa. Jatkossa OKEx tarjoaa enemmän merkkejä saataville ketjujen välisille muunnoksille, ja käyttäjät voivat myös poistaa K-tunnuksensa muista julkisista lohkoketjuista, kuten OKExChain ja TRON.

Mitkä ovat OKEx Cross-Chain Gatewayn käytön edut?

OKEx-käyttäjillä on useita etuja, kun he käyttävät Cross-Chain Gatewaya kolikoidensa tai rahakkeidensa muuntamiseen:

  • Vakaa arvon muunnos
  • Välitön muuntaminen ilman maksutapahtumia
  • Läpinäkyvät tietueet ovat saatavilla Etherscanissa
  • Korkea likviditeetti

Ensinnäkin käyttäjät voivat muuntaa salausvaransa K-tunnuksiksi suhteessa 1: 1. Esimerkiksi yksi BTC voidaan muuntaa suoraan yhdeksi BTCK: ksi. Tällainen vakaa arvonmuunnos eliminoi hintojen volatiliteetin, joka havaitaan perinteisten omaisuuserien muuntamisen aikana.

Lisäksi OKEx Cross-Chain Gateway tarjoaa saumattoman, yhden napsautuksen käyttökokemuksen käyttäjille. Kun muunnos on valmis, K-tunnukset hyvitetään käyttäjän rahoitustilille, eikä prosessin maksua veloiteta.

Cross-Chain Gateway -toimitussopimus on avointa lähdettä, ja sen on tarkastanut tunnettu kolmannen osapuolen julkinen tilintarkastaja SlowMist. Lisäksi merkitykselliset tiedot BTCK, DOTK ja FILK ovat julkisesti saatavilla Etherscanissa. 

Lopuksi OKEx on ottanut käyttöön tiukat standardit Cross-Chain Gatewayn käytettävissä olevien K-tunnusten valitsemiseksi. Nämä K-merkit valitaan markkina-arvon, korkean ketjun likviditeetin ja yleisen suosion perusteella. BTC, DOT ja FIL täyttivät yllä olevat kriteerit, ja niiden muuntaminen voi tuoda lisää likviditeettiä muille julkisille lohkoketjuille, mukaan lukien Ethereum.

OKEx Cross-Chain Gateway -sovelluksen käyttäminen omaisuuden muuntamiseen

Voit muuntaa omaisuutesi muutamassa vaiheessa käyttämällä OKEx-ketjun yhdyskäytävää.

Vaihe 1: Avaa Cross-Chain Gateway

Navigoida johonkin "Lisää" OKExin verkkosivuston ylimmässä navigointipalkissa ja napsauta Ketjujen välinen yhdyskäytävä edetä.

Vaihe 2: Siirry muunnosrajapintaan

Cross-Chain Gateway -sivulla hahmotellaan sen tärkeimmät ominaisuudet ja edut, ja käyttäjät voivat aloittaa digitaalisen omaisuuden muuntamisen napsauttamalla Ristiketju yhdellä napsautuksella.

Vaihe 3: Anna muunnoksen tiedot

Cross-Chain Gateway -palvelu tukee tällä hetkellä muuntamista BTC: n ja BTCK: n, FIL: n ja FILK: n sekä DOT: n ja DOTK: n välillä..

Ennen tunnuksen muuntamista käyttäjät voivat lukea K-tunnuksista ja tarkastella tilastoja, kuten liikkeessä olevien merkkien lukumäärää, kiinnitettyjä merkkejä, tuhottuja merkkejä ja niin edelleen.

Muunnosruudun avulla voit valita tuetun sisällön ja sitä vastaavan parin, ennen kuin syötät muuntopyynnön tiedot. Kun olet valmis, napsauta Muuntaa jatkaaksesi, tarkista tiedot ja napsauta Vahvistaa viimeistelemään.

Vaihe 4: Tarkastele tapahtumaa

Voit tarkastella tapahtumaa napsauttamalla Oma omaisuuteni avattavasta luettelosta "Omaisuus" valikko oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 5: Nosta K-tunnuksesi (valinnainen)

Voit aloittaa K-tunnusten peruuttamisen napsauttamalla Peruuttaa avattavasta luettelosta "Omaisuus" valikossa.

Valitse nyt nostovaluutta ja valitse Ketjussa tai Sisäinen peruuttamismenetelmänä. Ketjussa tarkoittaa, että rahakkeiden peruuttaminen tallennetaan Ethereumin lohkoketjuun.

Poistamme BTCK: n tässä esimerkissä. Syötä BTCK-osoite, osoitetiedot, siirron määrä ja palvelumaksu jatkaaksesi. Ketjunostossa palvelumaksun vähimmäismäärä on 0,0004 BTCK. Jos haluat nopeuttaa nostoa, voit antaa korkeamman palvelumaksun. Klikkaus Jatkaa edetä.

Sisäinen siirtovaihtoehto tarkoittaa K-tunnusten ketjun ulkopuolista siirtoa toiselle OKEx-tilille. Valitse tällaista siirtoa varten OKEx vastaanottajan alustana ja kirjoita vastaanottajan tilin tunnus osoitemerkinnän kanssa.

Syötä sitten summa, jonka haluat siirtää, ja napsauta Jatkaa edetä. Huomaa, että toisin kuin ketjunsiirrossa, sisäisistä nostoista ei veloiteta maksuja.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner