Trezor Model One Review – En sikker Bitcoin (Crypto) hardware-tegnebog

Trezor er en af ​​de mest pålidelige virksomheder i verden, når det kommer til bitcoin hardware-tegnebøger. Deres mest populære produkt er Trezor Model One som er en overkommelig hardware-tegnebog med avanceret sikkerhed. (Hvis budgettet ikke er en overvejelse, anbefaler vi, at du vælger Trezor Model T som er en opgraderet og premium-version af Trezor One.)

Trezor One er en veldesignet top-of-the-line hardware tegnebog og fungerer ubesværet. I denne gennemgang analyserer vi designet, funktionaliteten og vigtigst af alt sikkerheden.

Hvad er Trezor Model One?

Trezor One er den mest populære og overkommelige hardware-cryptocurrency-tegnebog, der i øjeblikket tilbydes af Trezor. Hardware-tegnebogen er først og fremmest designet til at beskytte dine midler mod dårlige aktører, der forsøger at stjæle din kryptokurrency.

Det har flere sikkerhedsfunktioner, men det vigtigste er, at det gemmer dine private nøgler i et isoleret miljø for at sikre, at selvom din enhed er tilsluttet en computer, der er inficeret med malware, bliver pengene ikke kompromitteret.

Oven i dette hjælper Trezor Password Manager med at administrere online legitimationsoplysninger, og ved at bruge Trezor som sikkerhedstoken kan du beskytte dine online-konti med U2F.

Denne enhed er en overkommelig mulighed for at holde sikkerheden tilgængelig for alle, der har kryptovaluta.

Trezor Model One understøtter over 1.000 kryptovalutaer, dette inkluderer store tokens som Bitcoin, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple og mange flere.

Trezor Model One: første indtryk

Trezor One kommer i en simpel pakke. Kassen er pakket i plastfolie og beskyttet af manipulationssynlige hologrammer for at sikre, at der ikke er noget bevis for manipulation. Hvis hologrammet ser ud til at være beskadiget, kan enheden simpelthen returneres til producenten. 

Kassen indeholder selve enheden, et USB-kabel, en snor, en startvejledning, et gendannelseskort og fire klistermærker.

Fordelen ved denne enhed er, hvor let og enkel den er. (Hvis du vil have smukke bedøvelsesmidler end Trezor Model T som er en opgraderet og premium version af Trezor One, som måske er en bedre mulighed.) Enheden er lavet af let, men meget holdbar plast. Den har en lille skærm, to knapper og en USB-port. 

Trezor Model One Review - En sikker Bitcoin (Crypto) hardware-tegnebog

Betjening af Trezor Model One

Hvis du er nybegynder og ikke-teknisk, behøver du ikke være bekymret. Instruktionerne i pakken er enkle og guider dig om, hvordan du kan opsætte Trezor model One.

Hvad du altid skal huske er at nedskrive genopretningsfrøet og gemme det et sikkert sted. Jeg vil anbefale, at uanset hvor du gemmer det, vælger du at gemme to sikkerhedskopier af genopretningsfrøet. Jeg vælger personligt at tage backup både i elektronisk og papirform. For dem der ikke er opmærksomme, er genopretningsfrøet det, du har brug for for at få adgang til dine midler i scenariet, hvor enheden enten er beskadiget eller mistet.

Det andet vigtige aspekt ved dette er, at du altid skal bruge en PIN-kode og adgangskode på enheden.

Brug af enheden er enklere, end man først ville antage. Det kræver, at du bekræfter hver udgående transaktion eller generering af adresse for at sikre, at midler ikke sendes til den forkerte modtager, eller at du ikke indtastede tegnebogoplysningerne forkert. Dette er også en sikkerhedsfunktion, hvis din computer er kompromitteret, kan du sikre, at pengene sendes til den tilsigtede modtager.

Trezor Model One: Sikkerhedsfunktioner

Trezor tager sikkerhed meget alvorligt, da hele deres forretningsmodel er afhængig af dette, og det er chokerende, at du kan få denne type sikkerhed til dette prispunkt. Både hardware og firmware er helt open source og tilgængelige på GitHub. Årsagen til dette er, at det giver sikkerhedsprofessionelle mulighed for at kontrollere og verificere enhedens sikkerhed.

Et andet sikkerhedselement er, at enheden ikke ankommer med forudinstalleret firmware – den er installeret under opsætningen. Det er PIN-beskyttet og giver dig mulighed for at mærke din enhed og tilpasse startskærmen for at gøre den unik for dig.

Som tidligere nævnt kræver alt bekræftelse på enheden, og dette inkluderer bekræftelse af tegnebogadresse og afsendelse af midler. De private nøgler er gemt i et fuldstændigt isoleret miljø, hvilket reducerer oddsene for, at de private nøgler bliver kompromitteret. I tilfælde af at du er paranoid, på grund af at enheden ikke kræver input fra tastaturet, gør det det meget sikrere mod ondsindede hackere.

Resumé

Det Trezor Model One er en fantastisk måde at hoppe ind i kryptokurrencyens verden uden at skulle splurge til de højere priser Trezor Model T.  Sikkerheden og enkelheden bag denne enhed gør den til en populær favorit for medlemmer af kryptokurrency-samfundet. 

Klik her for at bestille Trezor Model One

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner