Investering i Polkadot (DOT) – Alt hvad du behøver at vide

Efter en ujævn start, der omfattede hacking af 60% af firmaets ICO-finansiering, er Polkadot endelig klar til offentlig brug. Denne næste generations blockchain bringer en række nye funktioner og interoperabilitet på markedet. Derfor er Polkadot et af de mest forventede projekter i sektoren på dette tidspunkt. Her er nogle af grundene til, at denne platform fortsat får ny support.

Hvad er Polkadot (DOT)?

Polkadot er en applikation med flere kæder miljø der muliggør interkompatibilitet på tværs af kæder på et tidligere ufatteligt niveau. Specifikt tillader Polkadot brugere at sende mere end bare tokens på tværs af blockchains. Polkadot tillader disse netværk at kommunikere faktiske data.

Hvilke problemer løser Polkadot (DOT)?

Polkadot forsøger at tackle et af de mest presserende problemer, der står over for blockchain-sektoren, interoperabilitet. I øjeblikket er markedet i en tilstand af ekstrem opdeling. Blockchains fungerer som separate øer af data med ringe måde at udnytte de oplysninger, som de andre netværk har. Polkadot fjerner disse bekymringer gennem integrationen af ​​en række proprietære teknologier. Især er Polkadot endda i stand til at kommunikere information fra private blockchains til offentlige netværk og omvendt.

Fordele ved Polkadot (DOT)

Der er uendelige grunde til, at du ønsker at forbinde individuelle blokkæder. For det første revolutionerer evnen til at sende alle typer data på tværs af enhver type blockchain sektoren. Du kan overføre disse data på tværs af offentlige, åbne, tilladelsesfri blokeringer og udnytte de bedste egenskaber ved hvert netværk.

På denne måde introducerer Polkadot en ny æra inden for skalerbarhed, interoperabilitet og sikkerhed. Virksomhedens fleksible og adaptive arkitektur letter bygningsteknologi, herunder smarte kontraktplatforme. På denne måde kan udviklere begynde at opbygge næste generations applikationer, der får tilladte data fra en privat blockchain og bruger dem på en offentlig blockchain. Disse muligheder har nogle analytikere, der antyder, at Polkadot udgør en troværdig trussel mod Ethereums dominans.

Hvordan fungerer Polkadot (DOT)

Polkadot-systemet fungerer på en unik måde, der forener et netværk af heterogene blockchains kaldet parachains og parathreads. Disse kæder forbinder til og er sikret af Polkadot Relay Chain. Der er også tilfælde, hvor disse kæder også forbinder til eksterne netværk via broer. Dette design giver Polkadot ekstra fleksibilitet. Her er hovedkomponenterne i netværket.

Relæ kæde

Kernen i Polkadots funktionalitet er relækæden. Denne protokol er ansvarlig for netværkets fælles sikkerhed, konsensus og tværkædede interoperabilitet. Især opnås konsensus om relækæden gennem to konsensusmekanismer med et enkelt ansvar. Den første er til blokproduktion, og den anden hjælper med at opnå finalitet.

Faldskærme

Parachains er suveræne blockchains. Dette er netværk, der har deres egne tokens. I de fleste tilfælde er disse netværk optimeret til specifikke brugssager. Helt ærligt er faldskærme frit at designe deres egne styringsmekanismer, hvilket giver maksimal frihed uden at påvirke andre faldskærme.

Parathreads

Parathreads fungerer på samme måde som faldskærme, men med et par mindre justeringer. Disse netværk kører på en pay-as-you-go-model. Denne model er mere omkostningseffektiv for blockchains, der ikke har brug for kontinuerlig netværksforbindelse for at fungere korrekt.

Broer

Et andet vigtigt træk er broer. Denne protokol tillader parachains og parathreads at oprette forbindelse og kommunikere med eksterne netværk som Bitcoin. Broer udvider netværkets interoperabilitet.

DOT-token

DOT-token er det native token for Polkadot-netværket. Som sådan tjener det et par vitale roller i systemet. Det bruges til at deltage i ledelsesbeslutninger, herunder fremsættelse af forslag, afstemning og binding. Det kan også fungere som et elektronisk betalingssystem.

Styring

Polkadot har en flerlags styringsmodel. Denne model muliggør opdateringer af protokollen uden behov for at udføre hårde gafler. Systemet integrerer gennemsigtig afstemning via kæden for at holde samfundet sammenhængende. Polkadot-samfundet består af to grupper:

Rådsmedlemmer

Rådsmedlemmer vælges til at repræsentere passive interessenter. Disse noder har to primære roller. De kan foreslå nye folkeafstemninger i netværket, og de kan nedstemme forslag, som de anser for farlige eller omkostningsforholdsmæssige.

Teknisk Komité

Netværket består også af det tekniske udvalg. Denne gruppe er sammensat af hold, der aktivt bygger Polkadot. Deres ansvarsområder omfatter forslag til nødafstemninger. Dette system hjælper med at hurtigere afstemning og implementering af de mest vigtige opgraderinger til netværket.

GRANDPA konsensus

Polkadot tager en anden tilgang til konsensusmekanismer. Platformen introducerer markedet for en ny konsensusmekanisme kendt som GRANDPA (GHOST-baseret Recursive Ancestor Deriving Prefix Agreement). Denne mekanisme giver Polkadot et mere sikkert og modstandsdygtigt netværk. Specifikt tillader det netværk at samle sikkerhed. Den tilføjede beskyttelse aggregeres derefter og anvendes på alle.

BEDSTEFAR

GRANDPA er utrolig skalerbar sammenlignet med tidligere generation af kryptokurver som Ethereum. For eksempel kan Ethereum håndtere omkring 12-tps. GRANDPA tilbyder en større opgradering. Systemet giver næsten øjeblikkelige bekræftelsestider. I gennemsnit tager det under et sekund at gennemføre transaktioner under normale netværksforhold. For at udføre denne opgave introducerer GRANDPA et par nye roller i konsensussystemet.

Nominatorer

Nominatorer har til opgave at sikre Relay Chain. Denne opgave kræver, at nominatorer vælger pålidelige validatorer og staking prikker i økosystemet.

Validatorer

Validatorer har ansvaret for at sikre relækæden. Validatorer udfører denne opgave ved at sætte prikker, validere bevis fra collators og deltage i konsensus med andre validatorer på netværket.

Collators

Målet med Collators er at opretholde shards ved at indsamle shardtransaktioner fra brugerne. Når først disse oplysninger er indsamlet, frembringer Collators bevis for validatorerne.

Fiskere

Netværket bruger også nogle unikke overvågningsprotokoller kendt som Fishermen. Disse noder overvåger netværket og rapporterer dårlig opførsel til validatorer. Især kan Collators og enhver parachain fuld node udføre fiskerrollen inden for Polkadot økosystemet.

Tekniske specifikationer

Polkadot blev bygget fra bunden for at forenkle de mest almindelige programmeringsopgaver forbundet med Dapp-udvikling. Platformen blev bygget med Underlag. Substrate er meget populært på markedet, fordi det forenkler processen med at oprette, implementere, opgradere og eksperimentere med forskellige typer applikationsspecifikke blockchains. Denne integration giver DApp-bygherrer mulighed for at lægge mere opmærksomhed mod innovationer snarere end mekanikken ved at opbygge og drive en blockchain.

Polkadot teknisk via hjemmeside

Polkadot teknisk via hjemmeside

Polkadot integrerer også en fleksibel platformoverskridende netværksramme til peer-to-peer-applikationer kendt som libp2p. Når du kombinerer dette med et runtime-miljø, der giver udviklere mulighed for at kode på en række forskellige sprog, herunder Rust, C ++ og Golang, er det let at se, hvordan Polkadot forbedrer Ethereums oprindelige design.

Polkadots historie (DOT)

Polkadots historie starter faktisk med Ethereums historie. Ser du, Polkadot blev grundlagt af Ethereum co-udvikler, Gavin Wood. Wood var medstifter, indledende CTO og kerneudvikler af Ethereum. Han er også kendt som den person, der opfandt Tørhed Smart Contract programmeringssprog, der ligger i kernen i Ethereums funktionalitet.

Wood besluttede at forlade Ethereum for at opbygge en mere robust programmerbar blockchain i begyndelsen af ​​2016. Specifikt overvejede han, hvordan man udviklede en fragmenteret version af Ethereum. I oktober 2016 havde han de tekniske aspekter udarbejdet og havde offentliggjort blockchains hvidbog.

ICO

Præcis et år senere lancerede Polkadot sit første møntudbud. Arrangementet, der fandt sted fra 15. til 27. oktober 2017, var en af ​​tidens største ICO’er. Specifikt sikrede virksomheden omkring 145 millioner dollars. Men begivenhedens succes var kortvarig.

Mindre end to uger senere blev Parity Technologies, oprindeligt EthCore, et af de vigtigste udviklingsteam bag Polkadot hacket. Dette hack resulterede i et samlet tab på omkring 150 millioner USD. Desværre tegnede Polkadots ICO-finansiering sig for ca. 60% af de frosne midler under hacket. Dette tab af finansiering bremsede udviklingen i de tidlige dage af projektet.

2018

I 2018 kom Polkadot stærkt tilbage med lanceringen af BBQ birk testnet. Vigtigere er, at denne lancering demonstrerede evnen til at opbygge og implementere en Web Assembly-smart contract-kæde med Substrate. I december samme år annoncerede Web3 Foundation lanceringen af ​​sine tilskudsprogrammer til finansiering af bestræbelser på at forbedre Web3-økosystemet. Især begge dele ChainSafe og Soramitsu modtog tilskud til implementering af Polkadot Runtime-miljøet i Go og C++.

2019

Sidste år fortsatte Polkadot på sin vej. Firmaet opnåede en vigtig milepæl efter færdiggørelsen af ​​PoC-3 og lanceringen af ​​sit Alexander-testnet. Den nye udvikling medførte en forbedret styringsmekanisme og en række andre nye funktioner. I 2020 har Polkadot skubbet sin udvikling yderligere. Platformen aktiverede for nylig balanceoverførsler.

Sådan køber du Polkadot (DOT)

Du kan finde DOT på en række high-end velrenommerede børser på markedet. De fleste børser tilbyder ikke direkte fiat til DOT-handelspar. Du skal først indlæse fiat-valuta og derefter overføre den til ETH eller BTC. Når du har BTC eller ETH, kan du handle disse kryptokurver direkte for DOT.

Poladot (DOT) er tilgængelig på Binance.

Investering i Polkadot (DOT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Polkadot (DOT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Polkadot (DOT) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares Polkadot (DOT)

Der er et par måder at opbevare din Polkadot (DOT) sikkert på. Platformen tilbyder en embedsmand Polkadot JS tegnebog til brugerne gratis. Tegnebogen opdeles i to sektioner. Controllersektionen kan udstede ordrer på netværket, mens Stash-funktionen bruges til lagring af store mængder DOT.

Der er også nogle rigtig seje mobile tegnebøger til denne kryptokurrency. En af de mest populære muligheder er Polkawallet app. Denne Android Dapp giver brugerne mulighed for nemt og hurtigt at gemme DOT. Mobilapps er langt mere bekvemme, men de er mere modtagelige for hacks, fordi de forbliver online.

Hvis du søger at foretage en større investering i DOT, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter Polkadot (DOT).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner