Investering i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)

Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) er et telecare- og virtuelt sundhedsfirma med base i USA. Ved at levere platforme som mobilapps og videokonference i stedet for personlige medicinske aftaler revolutionerer Teladoc den måde, hvorpå sundhedsydelser leveres. Da tjenester leveres i over 130 lande, fortsætter virksomheden en hurtig vækstvej og viser ingen tegn på afmatning.

Hvad er Teladoc Health, Inc (TDOC)?

Teladoc er et af de længst fungerende virtuelle sundhedsfirmaer i verden. Da operationerne startede i 2002, begyndte virksomheden at forbinde patienter med læger næsten i staten Texas. Efter en tidlig succes lancerede virksomheden nationalt et par år senere. Ved at udvikle relationer med store organisationer og forsikringsselskaber voksede deres brugerbase hurtigt, da arbejdsgivere begyndte at tilbyde Teladoc som en mulighed inden for sundhedsmæssige fordele for arbejdstagere. To årtier senere beskæftiger virksomheden nu 4.000 og tilbyder en komplet pakke af tjenester designet til at integrere alle aspekter af sundhedsvæsenet. Denne “hele person” tilgang tillader end-to-end sundhedsløsninger, der er tilpasset individuelle behov. Uanset om det er en henvisning eller en anden mening, har Teladoc tjenester til næsten alle, der har brug for det.

Gennem strategiske træk har virksomheden etableret sig som den største enkeltstående virksomhed i telehealth-sektoren med hensyn til kundebase. Dette blev muliggjort af erhvervelser af hovedkonkurrenter Ameridoc og Consult A Doctor i barndommens barndom i 2014. Gennem disse bevægelser har virksomheden haft en periode med relativt lille konkurrence i USA, hvilket muliggør hurtig vækst. I dag stoler virksomheden af ​​organisationer som Microsoft og Target på at levere sundhedstjenester til deres medarbejdere. I alt har Teladoc over 50 millioner betalende kunder i USA.

Virtuel pleje ses som en stadig vigtigere del af sundhedsvæsenets fremtid. Adgang til tjenester såsom mental sundhedspersonale på mange områder er knap, og evnen til at give adgang til tidligere ikke nåede patienter er en af ​​de største fordele ved virtuel pleje. Bekvemmeligheden og fortroligheden, som virtuel pleje giver, nævnes ofte af patienter, især dem i den yngre generation, som en af ​​de vigtigste drivkræfter bag at søge virtuel pleje. For ældre patienter er evnen til at søge sundhedspleje uden at skulle forlade deres hjem ekstremt attraktiv. Barrierer som tid, mobilitet og afstand fjernes, hvilket fører til flere personer, der søger behandling.

Hvorfor Teladoc Health, Inc (TDOC) Stof?

Da vedtagelsen af ​​virtuel pleje stiger eksponentielt, er Teladoc meget godt positioneret som en af ​​de globale ledere inden for området. Alene inden for de sidste 5 år er virtuelle besøg gennem Teladoc steget fra 576.000 i 2015 til over 10,6 millioner i 2020. Andelen af ​​brugere fra uden for USA er også steget og tegner sig nu for over 20% af Teladoc-besøg. Dette er vigtigt, da adoption andre steder i verden ikke har været så hurtig som i USA. Efterhånden som mere bevidsthed og accept af virtuel pleje etableres i andre dele af verden, vil Teladocs grundlæggende arbejde på disse steder betale sig i de kommende år..

En anden grund til Teladocs popularitet er dens integrerede tilgang til sundhedsydelser. Bortset fra virtuelle besøg til lægebesøg tilbyder virksomheden også mental sundhedspleje, styring af kronisk pleje og specialiserede tjenester. Med denne tilgang sikrer virksomheden, at patienter fra det første besøg er i stand til at fortsætte med at tage Teladocs produkttilbud i løbet af behandlingen. Med deres forbindelser til sundhedssystemet tilbyder Teladoc også en “hoveddør” til personlige behandlinger for dem, der har brug for denne type tjenester. Denne integration med den traditionelle sundhedssektor er en kritisk drivkraft for at bringe patienter til Teladoc-platformen.

Efterhånden som kundernes behov er vokset, er Teladocs strategi også vokset. Bortset fra organisk vækst har strategiske træk gjort virksomheden stærkere over tid. I alt, 12 erhvervelser er afsluttet af virksomheden, som hver dækker et andet adresserbart segment af markedet. Disse opkøb har været en af ​​de vigtigste drivkræfter for vækst gennem det seneste antal år. Nogle eksempler på disse nye tilbud muliggjort gennem opkøb inkluderer InTouch Health, Bedste læger, og Sundeste dig 

Teladoc Health, Inc (TDOC) Udsigter

På trods af at Teladoc allerede dominerer det virtuelle plejerum, er der meget plads til at vokse. I øjeblikket bruger 40% af Fortune 500-virksomheder Teledoc-sundhedstjenester. Hvis dette er en indikation, er der stadig et stort marked derude, der endnu ikke er nået. Da nye brugere slutter sig til og bruger systemet for første gang, er det sandsynligt, at de vil fortsætte med at bruge systemet, når bekvemmeligheden og fordelene er set. Covid-19-pandemien vil sandsynligvis have fremskyndet dette skift, da nye brugere deltager for at undgå personlige medicinske indstillinger og vælge virtuel pleje.

Gennem den eksisterende model er virksomheden meget skalerbar og forbedres kun med tiden. Da flere patienter slutter sig til platformen, tilføjer Teladoc hurtigt yderligere tjenester for at imødekomme nye klienters behov. For eksempel åbnede Teladocs fusion med Livongo i 2020 en helt ny vækstvej for virksomheden. Ser en tendens til, at flere patienter har behov for behandlingsmuligheder for kroniske sygdomme, bragte Teladoc en af ​​lederne inden for styring af kronisk pleje ind i deres portefølje gennem en estimeret 18,5 mia. $ Aftale at fusionere med Livongo. Gennem denne erhvervelse blev Livongos skybaserede diabetesstyringsteknologi, som hjælper patienter med at kontrollere deres blodsukker, bragt ind i Teladoc-økosystemet.

Hvor kan jeg købe Teladoc Health, Inc (TDOC)

En mægler, som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et førende online mæglerfirma, der tilbyder en komplet serie af investeringsprodukter og værktøjer designet til at hjælpe investorer som dig med at tage kontrol over din økonomiske fremtid. Siden grundlæggelsen i 1985 har Firstrade forpligtet sig til at levere tjenester af høj værdi og kvalitet.

Ved at kombinere proprietær handelsteknologi, en meget intuitiv brugergrænseflade, fremragende kundeservice og mobile applikationer tilbyder Firstrade en omfattende løsning til alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem af FINRA / SIPC.

Investering i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Investering i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Investering i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Public.com anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampagner

Gratis aktier *

* Se webstedet for detaljer.

Kampagner

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Resumé

Fordelene ved virtuel pleje bliver mere og mere tydelige. Da flere patienter anvender denne nye metode til medicinsk behandling, vil Teladoc være godt positioneret til at fortsætte med at skalere op. I løbet af de sidste par årtier har virksomheden gjort betydelige fremskridt med at konsolidere tjenester under Teladoc-navnet. Som et resultat af dette arbejde vil næsten enhver person, der søger lægehjælp, sandsynligvis ende med at overveje Teladoc eller et af dets mange datterselskaber. Da virksomheden fortsætter med at ekspandere til nye markedspladser, er mulighederne for vækst meget lovende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner