OKExChain & Bytom partnerskabsforslag

Oversigt

Bytom Blockchain Protocol (aka: Bytom) er en protokol til interaktion med flere byte-aktiver. Forskellige aktiver, der kører på Bytom-blockchain i forskellige former. Heterogene byteaktiver (indfødt digital valuta, digitale aktiver) og atomaktiver (warrants, egenkapital, udbytte, obligationer, efterretningsoplysninger og prognoseoplysninger med modparter i den traditionelle fysiske verden) kan registreres, udveksles og kontraktbaseret mere kompleks interaktiv operationer gennem denne protokol. Bytom blockchain forbinder atomverdenen med bitverdenen, fremmer interaktion og cirkulation af aktiver mellem de to verdener og skaber forskellige aktiver og programmerbare økonomier baseret på blockchain-teknologi.

MOV er en decentral krydskæde Layer 2-værdiudvekslingsprotokol

baseret på Bytoms hovedkæde-sidekædearkitektur.

Den består af 3 kernemoduler:

  • Value Exchange Engine magnetisk kontrakt (Magnet)
  • Decentral Cross-Chain Gateway (OFMF)
  • Lag 2 Højhastighed sidekæde (Damp)

MOV er dedikeret til at opbygge en heterogen værdi

aktivudveksling og samarbejde økosystem.

Baseret på det enstemmige mål om at etablere åben finansiering har Bytom og OKExChain nået samarbejde. Bytom vil arbejde med OKExChain ved infrastrukturopbygning for at opbygge et sammenkoblet økosystem og opbygge hinandens økologi.

Samarbejdsplan

1. Multi-sidechains-alliance, gensidig anerkendelse af sidekædens tokens, gensidig deltagelse i styringen af ​​hinandens føderale knudepunkter, i fællesskab at designe en samlet cross-chain-docking-opløsning, og forbinde sidekædeøkosystemer med Okcoin og Bytom.

De tværkædede aktiver (midlertidigt kaldet BBTC, BETH) understøttet på Bytom skal være fuldstændigt ækvivalente med de tværkædede aktiver (midlertidigt kaldet OBTC, OETH) på OKExChain, det vil sige, hvis brugerens BBTC deponeres i OKExChain, vil det være konverteres automatisk til OBTC, og brugere, der deponerer OBTC til MOV, konverteres automatisk til BBTC.

De to parter designer sammen en samlet krydskædeløsning, der konverterer BTC i OKExChain til OBTC, BTC i MOV til BBTC, og udvekslingsaftalen mellem OBTC og BBTC kan interoperere og åbne sidekædeøkologien.

De to parter deltager i styringen af ​​hinandens føderale noder, mangesignaturhåndtering til brugernes tværgående aktiver og bruger modne og sikre løsninger til at sikre sikkerheden ved nøgler med flere signaturer.

2. Deltag i opførelsen af ​​konsensusknudepunkter

OK minepuljen vil bygge dampknuden i Bytom sidekæden og blive en konsensusknude i sidekæden

Bytom vil opbygge en OKExChain-node og blive en validator-node for OKExChain

Både Bytom og OKExChain vil investere det krævede beløb for at være konsensusnode eller validator

3. Arbejd sammen for at forbedre den decentrale plan for markedsføring af flere tegn og tilføj support til OKExChain

Decentral handel styres af brugerens private nøgle, handel, indbetaling og tilbagetrækning kan ikke adskilles. Markedsføreren kan ikke bruge den nuværende centraliserede API med forskellige autorisationsniveauer til kapitalallokeringsoperationer. For at løse dette problem leverer Bytom en multi-signatur-løsning, funder, market maker og servicepart opretter en 3-2 multi-signatur tegnebog, adskiller handel fra ind- og udbetalingshandlinger og vælger udbetalingsadressen gennem hvidlistemekanismen , som vist i den følgende figur

Med hensyn til OKExChains forskellige handelsmodeller vil begge parter samarbejde om at transformere market maker-tjenester for at understøtte decentraliseret markedsdannelse af aktiver på OKExChain

4.Tærskel signatur (TSS) er en løsning til open gateway fondshåndtering udviklet af Bytom. Gennem multisignaturordningen, (t-n) = 1-3 (dvs. mindst t + 1 = 2 parters underskrifter kræves i de tre parter) At administrere puljen af ​​midler

Bytoms TSS (tærskelsignatur) tilføjer understøttelse af tærskelsignatur til OKExChain-aktiver

5.Komplet atomskifte mellem OKExChain-aktiver og MOV-aktiver

De to parter udviklede i fællesskab en atomudveksling baseret på hash-tidslåsen HTLC for hurtigt at udveksle aktiverne for OKExChain og MOV. De to parter brugte kontrakterne fra Bytom og OKExChain til at låse de aktiver, der skulle udveksles, og indtastede det korrekte hash-input inden for en begrænset periode, så du kan gennemføre transaktionen. Denne løsning kræver ikke intervention fra Federal Gateway, er hurtigere og decentraliseret og er velegnet til nogle små scenarier for udveksling af aktiver.

6. Byg onchain DeFi Application Credit System baseret på Coindays Destroyed

Coindays ødelagt refererer til værdien af ​​aktiver i kæden og antallet af dage, hvor aktivet tilbageholdes. Når aktivet handles igen, vil de ødelagte Coindays blive ryddet. Denne funktion afspejler indikatoren for ægtheden af ​​blockchain-netværkstransaktioner og kan bruges som en vægt for kreditvurdering.

Bytom bruger først denne indikator i MOV-handelskonkurrencen, ved at bruge denne indikator reducerer vægten af ​​hurtig handel mellem to egne konti effektivt til et minimum, så kun reel modpartshandel kan tælles. Bytom ønsker at skabe et sådant on-chain kreditsystem sammen med OKExChain, hvor Defi-produkter har brug for kredit, såsom oracle service osv..

Blockchain-teknologi og økonomisk service har naturligvis en høj integrationsgrad. DeFi har fået konstant opmærksomhed siden fødslen , og har inspireret til uendelig kreativitet. Imidlertid fungerer det nuværende DeFi-netværk stadig i isolerede økosystemer, gensidige aktiver danner øer af værdi, og interaktivitet med flere aktiver bliver hård. OKExChain og MOV cross-chain-protokol er de vigtigste drivkræfter for DeFi til at komme ind i 2.0-æraen, hvilket muliggør fri strøm af digitale aktiver. Vi håber at føre distribueret åben finansiering ind i en ny fase!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner