Handel med kryptovaluta vil ændre sig for evigt med AI Trader

Et af de vigtigste GPU-baserede mineselskaber, kendt som Kingdom Mining, annoncerede lanceringen af ​​en autonom cryptocurrency handelsplatform kendt som AI Trader. Kun to uger efter lanceringen annoncerer AI Trader nu en Game-Changing OCO Trading Mode.

Virksomheden forklarede:

”Vi udviklede AI-økosystemet med et team af eksperthandlere fra etablerede finansielle firmaer som Morgan Stanley og Deutsche Bank og specialister inden for maskinindlæring og kunstig intelligens. Vi har haft et overvældende svar fra samfundet, og vi accepterer nye abonnementer indtil 20/07/2018 hvorefter kun de med et gyldigt henvisningslink vil være ombord ”

Økosystemet er baseret på to centrale principper: Enkelhed og gennemsigtighed. Hovedformålet bag det er at forstyrre alle handelsparadigmer. Systemet er nu live og tilbyder valutahandel og gearing af handelsmuligheder til sine abonnenter.

Hvad med forestillingen?

AI har været i stand til at afbøde HODL-tabene for skaberne og udviklerne af platformen, det er i stand til at give 82% af det gennemsnitlige månedlige afkast, mens de handler med kryptovalutaer. Desuden er det i stand til at registrere 120% afkast, mens gearing handler på tværs af alle forskellige understøttede strategier.

Alle resultater offentliggøres på deres hjemmeside og opdateres i realtid. Brugere er i stand til at downloade og se alle detaljer om hver enkelt transaktion, som AI har foretaget.

Valutahandel

AI Trader arbejder med kunstig intelligens (AI) for at gennemgå tidligere markedstendenser og træffe handelsbeslutninger baseret på realtidsinformation. AI-økosystemet er i stand til at genkende optimale markedsforhold for handel og realisere gevinster fra markedet. I øjeblikket er platformen drevet af Binance, men i fremtiden vil den byde på en række andre børser. Brugere er i stand til at handle i autonom AI-handel eller OCO-handelsmetoder.

AI-handelstilstand

Brugere kan simpelthen aktivere en ønsket strategi, og AI-systemet begynder at handle autonomt og søge efter optimale resultater. Det er indbyggede dynamiske kapitalstyringsprotokoller, der gør det muligt for AI at inddrive eventuelle tab ved at indgå handler tilbage med dyb læring og højere beløb. En lignende strategi implementeret af mennesker også.

Brugere er i stand til at se, hvordan AI udførte de sidste 30 dage og kan downloade en komplet transaktionshistorik for hver enkelt handel. Applikationen indeholder forskellige AI-handelsholdninger bygget på tidsbaserede strategier. Alle holdninger sætter en bestemt AI-adfærd i bevægelse.

OCO Trading Mode – NY!

AI Trader er den første af sin slags handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at handle med OCO (One Cancels Other). I modsætning til andre platforme, hvor der enten kan indstilles et stoptab ELLER et take profit, giver AI Trader brugeren en unik mulighed, hvilket gør det muligt at handle på ALLE par med muligheden for at placere BEGGE et stoptab og en take profit samtidigt. Deep Learning AI studerer de nuværende markedsmønstre ved hjælp af adskillige indikatorer og strengt testede maskinlæringsalgoritmer, der analyserer tendenser og nye mønstre og giver brugerne et realtids-købsignal.

Udnyt handel

Desuden er AI Trader den første af sin slags platform, der tilbyder autonom handel drevet af Bitmex. Børsen giver brugerne mulighed for at handle med en af ​​de højeste gearinger på markedet.

AI Trader udnytter styrken ved maskinlæring til at forstå og fortolke mønstre og træffe hurtige handelsbeslutninger. Med indbyggede dybdelæringsværktøjer kan disse beslutninger træffes på basis af alle store data, der er gemt i deres arkiv. I øjeblikket kan brugerne handle på hvert kryptokurrency-par, der leveres af Bitmex.

AI Trader anbefaler brugere at indstille gearing 20x inden AI Trader aktiveres for at handle på deres vegne. Derudover er det muligt at starte handelsaktiviteter med så lidt som 1 USD.

Henvisningsprogram

Platformen annoncerede et af de mest rentable og attraktive henvisningsprogrammer på markedet. Påvirkere har 10% levetidsprovision for den henviste kunde. Kunden modtager også 10% levetidsrabat ved tilmelding ved hjælp af henvisningslinket.

Abonnementsoplysninger

AI Trader tilbyder tre forskellige abonnementspakker. Grundpakken starter fra $ 150 dollars. Betalinger accepteres i Litecoin, Bitcoin Cash, kreditkort og PayPal. Det er vigtigt at nævne, at på grund af det overvældende svar fra kryptohandelssamfundet, vil nye abonnementer være lukket den 20/7/2018 indtil yderligere varsel.

Konklusion

AI Trader er en unik platform, der sigter mod at forstyrre den måde, hvorpå kryptokurrencyhandel udføres. Det ryster det nuværende handelsparadigme og forenkler det i en grad, der aldrig har været set før på kryptohandelsmarkedet.

Der er også 10% rabat for alle vores publikum, du kan gøre krav på det samme ved at klikke på følgende link: https://app.aitrader.ai/referral/usethebitcoin

Dette er et tidsbegrænset tilbud og udløber den 1/07/2018 kl. 24:00 GMT

Her er en uafhængig gennemgang af Bitcoin Trading Challenge, en Cryptocurrency Day-Trader, der uddanner andre handlende inden for dette marked. https://www.youtube.com/watch?v=3udlmtxDNoU&t = 16s

Platform Oversigt: https://vimeo.com/271853160

Følg AI Trader på Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Om AI Trader: https://aitrader.ai/about

Kontakt AI Trader: [e-mail beskyttet]

For mere information om AI Trader og dens funktioner, besøg https://aitrader.ai/

* Handel er underlagt markedsrisici, og AI Trader garanterer i intet form afkast.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner