Saturnus liittyy OKExChain-ekosysteemiin

Kun siirrymme OKExChain TestNet 0.10 -kehitystä eteenpäin, OKEx toivottaa ylpeänä Saturnuksen tervetulleeksi OKExChain-ekosysteemiin!

Saturnusverkko rakentaa avoimen lähdekoodin infrastruktuuria, joka tekee työskentelystä kryptovaluuttojen kanssa helppoa murtamalla esteet aloittaville blockchain-yrityksille ja antamalla kaikille mahdollisuuden käyttää taloudellista vapautta, jota hajauttaminen on puolustanut.

Vuonna 2018 Team Saturn julkaisi Saturn Wallet -kameran, ensimmäisen salakirjoitetun lompakon, jolla on natiivi moniketjuinen tuki hajautettujen sovellusten, yleisesti DApps, käyttämiseen Ethereumissa ja Ethereum Classicissa. Julkaisua seurasi sen lippulaivatuote, Saturn Protocol v1, hajautettu vaihtoprotokolla ETH: n, ETC: n turvalliseen kaupankäyntiin sekä ERC-20 ja ERC-223 -merkkeihin.

Alustalla on nyt lueteltu yli 870 rahaketta – yli 8800 käyttäjää valitsi Saturn Networkin kauppaakseen omaisuutensa turvallisesti nauttien yhdestä transaktiosta lompakosta lompakkoon..

Saturnusprotokollan yleiskatsaus

Tällä hetkellä joukkue työskentelee Saturnus Protocol v2, merkittävä infrastruktuurin päivitys, joka tuo käyttöön useita uusia ominaisuuksia protokollan parantamiseksi kaikilla sen sijoittajilla, käyttäjillä ja sidosryhmillä. Tärkeimpiä uusia ominaisuuksia ovat:

  • Automaattinen markkinatuotanto: Kun siirrytään kohti AMM-mallia lisäämällä likviditeettipooleja ja panostamalla, OKB-likviditeettipoolin luominen on mahdollista.
  • Token-token-kaupankäyntiparit: Kun likviditeettiongelmat on ratkaistu, Saturn Network pystyy tukemaan myös tunnussignaalipareja.
  • DAO: n hallinto: Saturn Protocol on yhteisön omistama hallintotunnuksilla. Saturn DAO mahdollistaa myös säännöllisen voitonmaksun token-omistajille osinkojen muodossa.
  • Ketjun ylittävät atomivaihtosopimukset: Parempi yhteentoimivuus eri lohkoketjuekosysteemien välillä atomivaihtosopimusten muodossa mahdollistaa esimerkiksi hajautetun kaupan OKT: n ja ETH: n välillä.
  • Saturnusrenkaat: Saturn Protokollan valtuudet kannustavat tytäryhtiömallia käynnistämään oma vaihto.

Saturn Protocol v2 ja OKB-likviditeettisäiliö

Saturn Network ja OKExChain -yhteistyö

Saturn Network ja OKExChain ovat innoissaan jakamaan useita suunnittelukonsepteja ja kehittämissuunnitelmia, jotka voivat avata tulevia ketjun ylittäviä synergioita Saturn Protocolin ja OKExChain / OpenDEX: n välillä.

Saturn Network -luettelo OKB

OKB on globaali apuohjelmatunnus OKEx-salausvaluutanvaihtoon. Kun OKExChain on osa OKEx-ekosysteemiä, loistava tapa edistää edelleen käyttöönottoa on listata OKB-tunnus Saturn Networkiin.

Saturnus-tiimi auttaa OKExChainia perustamaan OKB-likviditeettipoolin Saturn Protocol v2: lle – mahdollista integroitua edelleen kasvavaan DeFi-ekosysteemiin Ethereumissa.

OKExChain-validointisolmu

Saturn Network on liittynyt OKExChain-testiverkkoon käyttämällä validointisolmua. Kun OKExChain siirtyy verkkopalveluunsa, voidaan luoda lisää synergioita – kuten Saturn Networkista tulee OKExChain / OpenDEX-operaattori.

OKExChain / Saturn Network -kumppanuudelle omistetun OKDexin käyttöönotto toimii likviditeettisillana kahden ekosysteemin välillä mahdollistamalla SATURN / OKT- ja STRN / OKT-kauppaparit.

Yhteentoimivuus Ethereum Classicin kanssa

Molemmilla joukkueilla on yhteinen intressi tarjota lisää yhteentoimivuutta Ethereum Classicin (ETC) ja OKExChainin kanssa. Osana OKEx-ekosysteemiä OKExChainilla on suurimmat ETC-markkinat kaupankäyntimäärän mukaan. Saturn Network on tällä hetkellä Ethereum Classicin eniten käytetty DApp.

Team Saturn suosittelee OKExChainille varallisuuden luomista sen ja Ethereum Classic -pohjaisten digitaalisten omaisuuserien välille tukemaan kaupankäyntiä ja markkinatuotantoa OpenDEX: n ETC- ja ETC-tunnuksille. Adoptoinnin helpottamiseksi Team Saturn käyttää OpenDEX-peiliä ja käyttöliittymää omaisuuden sillalle.

Mainosta OKB: tä DeFi: ssä useissa ketjuissa

Saturn Network johtaa DeFi-tekniikan johtajana integroimalla OKB: n ja / tai OKB: n synteettiset digitaaliset varat hajautettuihin rahoitusprotokolliinsa. Tämä edistää OKB: tä DeFi-käyttäjäekosysteemissä Ethereumissa, Ethereum Classicissa ja muissa tuetuissa Ethereum Virtual Machine -ketjuissa. Se markkinoi myös DeFi: tä OKExChain- ja OKCoin-käyttäjien keskuudessa.

Saturnus-tiimi suosittelee, että OKExChain ajaa kevyen Saturnus-täyden solmun mukautetulla Saturnus-renkaallaan, arbitraasiroboteilla, atomivaihtoketjuilla ketjun ylittäville arvonsiirtoboteille, sekä ylläpitää hajautettuja OKB-hintamalleja Team Saturnin ja muiden DeFi-yhteisön jäsenten rinnalla..

Tietoja OKExChainista

OKExChain-tekninen yhteisö: https://t.me/okexchaintech

OKExChainin virallinen verkko: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Vaatimus TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain-asiakirja: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner