Bitcoin under pres på $ 7K, prisen fortsætter med at se efter support til $ 6.500: Crypto Market Daily

Onsdag den 15. april: Kryptomarkeder har oplevet meget lidt volatilitet i løbet af de sidste 24 timer. De fleste top kryptokurver ser mindre end en procent udsving i prisen på dagen.

BTC-prisvolatilitet har brug for matchende volumener for at bryde ud

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

I går kunne Bitcoins lille rebound ikke teste modstandsområdet på $ 6.900- $ 7.000. Prisen faldt først til $ 6.800 efter et kort ophold på $ 6.990. Det er muligt, at prisen fortsætter med at teste dette modstandsniveau.

OKExs markedsanalyseteam mener, at den aktuelle 1-times trend er under pres på nøglenes modstandsniveau på $ 7.000. Dette niveau kan blive toppen af ​​dette timers rebound, og der er relativt stor sandsynlighed for, at prisen fortsat vil se efter support i retning af $ 6.500.

Selvom $ 6.500 og $ 7.000 kan behandles som de øvre og nedre kanter af det trendbevægende område i denne uge, kan små udsving føre til, at prisen går over $ 7.000 eller falder under $ 6.500.

Men med det nylige lave handelsvolumen er det næsten umuligt, at der vil opstå et effektivt gennembrud. Først når prisens volatilitet svarer til lydstyrken, kan en pause være kraftig nok til at fortsætte.

Nuværende rebound kan være den første bullish bølge

1W-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

OKExs markedsanalyseteam forstørrede diagramrammen og markerede den forrige top og bund for at sikre, at det er klart, hvor bølgerne skal identificeres.

Normalt er der tre primære tilbagetrækningsbølger og fem vigtigste bullish bølger i en hel cyklus. Hvis vi forestiller os, at springet i marts er en bund, kan tilbagetrækningsbølgen fra toppen til $ 13.898 forbinde tre bølger, som diagrammet viser.

Den tredje primære tilbagetrækningsbølge kan også omfatte fem underbølger – det betyder, at den nuværende bund omkring $ 3.880 ikke er den laveste, så prisen kan skabe en ny bund, hvis denne tilstand sker.

På grund af virkningen af ​​den halvering, der nærmer sig maj, kan den første betingelse beskrevet ovenfor have større sandsynlighed for at ske. Den aktuelle rebound kan blive den første bullish bølge, og efter en tilbagetrækningsbølge (som bølge 2 i rødt) kan prisen pumpes tilbage til et relativt højt punkt i fremtiden.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.950
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.100
 • Kortvarig support: $ 6.750
 • Mellemsigtet support: $ 6.550

ETH flytter ind i dobbelt topmønster

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Reboundet for ETH i dag er blevet blokeret af $ 161, en smule lavere end den forrige, hvilket var omkring $ 162. Prisen er nu blevet undertrykt med $ 160 efter et svagt rebound.

Ser man på ETHs 1-timers diagram ovenfor, udvikler trenden sig til et dobbelt topmønster. Da den anden top er lavere end den første, vil dette mønster være svagere end det klassiske scenario.

Hvis det næste rebound ikke kan bryde $ 160, kan det dobbelte topmønster formes med succes, og prisen vil sandsynligvis først teste support omkring $ 155. Hvis det falder under det, vil prisen fortsat finde support på $ 150.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 160
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 165
 • Kortvarig support: $ 155
 • Mellemsigtet support: $ 150

Nylige XRP-rebounds danner bearish trendlinje

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

$ 0.1900 bliver den første modstand mod prisen på XRP. 1-timers diagrammet ovenfor viser, at det at forbinde hver top af hver nylige rebound skaber en bearish trendlinje. Trendlinjen er allerede testet effektivt to gange.

Hvis trenden stadig undertrykkes af trendlinjen en tredje gang, kan det betyde, at trendlinjen kan behandles som en hård modstand og vil være en væsentlig reference til at bedømme den fremtidige retning af trenden.

Hvis trenden ikke tester $ 0.1900 igen på kort sigt, vil den sandsynligvis falde til under $ 0.1850 og muligvis endda til at teste supporten under $ 0.1800, hvilket er nær $ 0.1760.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1925
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0.1960
 • Kortvarig support: $ 0,1850
 • Mellemlang sigt support: $ 0.1760

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage højde for dit niveau af erfaring, investeringsmål og søge uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner