Sikkerhedstokens vs tokeniserede værdipapirer – tankeledere

Da krypto er en voksende industri, er der stadig mange ord og begreber, der er uklare for et stort publikum. Faktisk kæmper mange brugere på grund af tilstedeværelsen af ​​forvirrende jargon.

De fleste mennesker ved stadig ikke, hvad blockchain er, eller hvorfor det kaldes blockchain. Selvom det kan være et forvirrende udtryk at forstå, nægtes det ikke, at blockchain er massiv.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på alle de udtryk, der bruges i branchen, hvis du vil være mester i kryptoer. I dag skal vi tale om sikkerhedstokener og tokeniserede værdipapirer.

Introduktion til sikkerhedstokens og tokeniserede værdipapirer

Så forvirrende som det lyder, refererer begge udtryk til to meget forskellige koncepter. Jeg har læst mange artikler og nyheder om sikkerhedstokener. Fra min forståelse henviser udtrykket til en bred vifte af aktiver baseret på blockchain.

EN høringsoplæg offentliggjort af Financial Conduct Authority i Storbritannien bekræftet betydningen af ​​udtrykket. Papiret diskuterede hovedsageligt reguleringen og klassificeringen af ​​kryptoaktiver, der defineres ‘sikkerhedstoken’ som et anerkendt investerings- eller aktivkoncept.

Nu hvor betydningen af ​​sikkerhedstoken er klar, er vi nødt til at flytte til tokeniserede værdipapirer. Mange mennesker tror, ​​at disse udtryk er udskiftelige, når de i virkeligheden ikke er det.

De henviser til to forskellige begreber, og brug af et i stedet for et andet kan føre til forvirring. De indebærer forskellige regler, investorer og konstruktioner. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på forskellen mellem de to, så du ikke laver nogen fejl i at bruge det rigtige udtryk.

Sikkerhedstoken og tokeniseret sikkerhed – forskellen

Forskellen ligger ikke i grammatik. Det kan se ud som et skift fra aktiv til passiv, men der er mere her.

Sikkerhedstoken: I denne sætning er “sikkerhed” adjektivet og “token” er substantivet. Det refererer til en ny teknologi, der deler nogle kvaliteter med traditionelle værdipapirer.

Teknologi er hovedfokus i dette tilfælde. Ikke alle tokens kaldes værdipapirer. Faktisk synes regulatorer at være forvirrede over klassificeringen af ​​nogle nye tokens på grund af deres nye koncepter.

Hvis det betaler udbytte, betragtes det som en sikkerhed. Et sikkerhedstoken har ikke nødvendigvis et hjælpeprogram. Det giver konkrete fordele og repræsenterer en andel i virksomheden bag symbolet. Dette er grunden til, at sikkerhedstokener også kaldes equity-tokens.

Desuden er sikkerhedstokener forskellige fra hjælpestifter. De arkiveres enten under en undtagelse eller registreres hos en myndighed. På grund af dette kan sikkerhedstokener bruges uden for blockchain-projekter.

Tokeniseret sikkerhed: I denne sætning er “token” et adjektiv, mens “sikkerhed” er substantivet. Det refererer til en traditionel sikkerhed eller et aktiv, der kommer indpakket i den nyeste teknologi.

I dette tilfælde betragtes alle poletter som værdipapirer. De fungerer som off-blockchain-aktiver, men bruger et andet sæt teknologi til at arbejde.

Her er hovedfokus på ‘use case’ og ikke den anvendte teknologi. Dette er grunden til, at sådanne tokens er lette at regulere.

Når alt kommer til alt er det let at forstå og kategorisere en traditionel sikkerhed, der handles forskelligt.

I betragtning af den enorme forskel mellem de to ville det ikke være rimeligt at forvirre navnene.

De involverede myndigheder

Security and Exchange Commission (SEC) regulerer sikkerhedstokener. Forholdet mellem SEC og digitale mønter synes imidlertid at være lidt forvirrende.

En transaktion betragtes som et sikkerhed, hvis:

  • Penge investeres.
  • Der forventes fortjeneste.
  • Der kræves en indsats.
  • En fælles virksomhed er involveret.

Situationen blev klart i 2016 da Ethereum mistede ca. halvdelen af ​​sin værdi på grund af et større hack. Dette forårsagede en sidde i branchen og tvang SEC til at tænke over fremtiden for digitale tokens.

Sidste år sendte SEC et brev til Ted Budd, der talte om digitale aktiver, og hvordan de skulle håndteres. Mens svaret på brevet ryddede et par ting, er de fleste eksperter enige om, at placeringen af ​​digitale værdipapirer stadig ikke er helt klar.

Mange organisationer springer også rundt. Den schweiziske børs annoncerede for nylig planer om at oprette en børs for tokeniserede værdipapirer. Ifølge FINMA, udvekslingen vil være ordentligt reguleret.

De fleste eksperter mener, at inddragelsen af ​​sådanne store navne er et godt tegn for branchen, men vi er endnu ikke sikre på, hvordan dette vil spille.

Tag et skridt fremad

Tokeniserede værdipapirer er designet til at udvide markedet og samtidig øge likviditeten. Det er det samme som at bruge et kendt aktiv og lægge en digital indpakning omkring det.

Det er ikke et nyt produkt set fra regulators synspunkt. Det er blot en ny distributionskanal, hvilket gør godkendelse lettere.

På den anden side er det et andet boldspil, når det kommer til sikkerhedstokener. De præsenterer en ny udfordring for investorer og regulatorer, da det er svært at finde ud af de risici og konsekvenser, der er forbundet med at håndtere dem.

Tokeniserede værdipapirer er meget innovative og har deres egen plads i branchen. Vi kan muligvis se flere sådanne værdipapirer ramme markedet i den nærmeste fremtid. Det er faktisk godt for branchen, da det enorme udbud gør det muligt for handlende at få fat i tingene og forstå, hvordan det fungerer.

Fordele ved sikkerhedstokens og tokeniserede værdipapirer

Du vil indse, at mange af fordelene har samme karakter.

Sikkerhedstokener giver mere likviditet ved at muliggøre fraktioneret ejerskab og sænke minimale investeringer. Flere mennesker vil være i stand til at investere på grund af lavere krav. Virksomheder tager også fordele. Et godt eksempel ville være Mayfair Gallery, som satte sin kunstsamling til salg på blockchain.

Tilsvarende er tokeniserede værdipapirer mere effektive og skalerbare. Sikkerhedstoken hjælper med at reducere omkostninger, forenkle revision, reducere papirarbejde, lavere udstedelsesgebyrer osv.

Andre fordele inkluderer gennemsigtighed og lethed.

Det juridiske aspekt af tingene

Da sikkerhedstokener er underlagt føderale regler, er de i overensstemmelse. Du skal være opmærksom på tre regler:

Regel A+: Dette giver investorer mulighed for at tilbyde en SEC-kvalificeret sikkerhed til ikke-akkrediterede investorer (maks. $ 50.000.000). På grund af registreringskrav kan en sådan udstedelse tage længere tid og også koste mere end andre optioner. Plus, det kræver kvalifikation af en formular A-1. Desuden betragtes det beløb, som du skaffer, også som indtægter og beskattes derfor, medmindre det repræsenterer egenkapital i virksomheden.

Regel D: Dette kræver en elektronisk arkivering af “Form D” uden at skulle registreres hos SEC. Sælgeren kan anmode investorer om tilbud, der opfylder kravene i afsnit 506c. Denne del af loven kræver, at tilbudsgiveren er sand og akkrediteret.

Regel S: Dette kommer i spil, når en sikkerhed udføres uden for USA og følgelig ikke er underlagt loven fra 1993. Imidlertid er udstederne stadig forpligtet til at følge lovgivningen i det land, hvor sikkerheden tilbydes.

Hvad det virkelig betyder

Du kan tegne nogle analogier, når det kommer til tokeniserede værdipapirer. Tænk på trykte magasiner, og hvordan de nu er tilgængelige online. Formatet er det samme, men rækkevidden er steget på grund af mere adgang.

Sikkerhedstokener fungerer på samme måde. Det er et koncept, som ingen så komme. I slutningen af ​​dagen ændrer begge koncepter kapitalmarkederne og forbedrer adgangen. Imidlertid vil kun én have en varig indvirkning og ændre, hvordan vi ser på kapitalmarkederne.

Konklusion

Sikkerhedstokener har brug for plads og support for at forblive stærke. Det er vigtigt at være klar over, hvad udtrykket betyder. Vi vil dog ikke være i stand til at nyde fordelene ved disse koncepter, hvis vi ikke er i stand til at skelne mellem de to. Ud over sproglige forskelle er det, der er vigtigere, vigtige aspekter som likviditet og mere institutionel kvalitet Reg A + -tilbud, der vil give markedet mere tillid. 

Uddannelse og investorbeskyttelse er vitale elementer i økosystemet, derfor arbejder vi hos ABOTMI meget med at levere flere løsninger for at øge gennemsigtigheden i den digitale aktiverindustri. Investorer, der risikerer med deres tid og penge, fortjener en problemfri opdagelsesproces, der forbinder de mest pålidelige og pålidelige rådgivere om digitale aktiver over hele kloden..  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner