Andy Strott, medstifter af Realecoin ™ – Interviewserien

Andy Strott er medstifter af Realecoin ™ – en fond, der investerer i indkomstproducerende flerfamilieboliger, der har behov for ombygning eller renovering og i nødlidende realkreditmuligheder i hele USA

Andy har arbejdet som direktør med nogle af de største fondsforvaltere i USA – BlackRock, Alliance Bernstein og MFS Investment Management. Han har arbejdet i to forskellige europæiske lande efter at være blevet udvalgt til at lede nye initiativer i udlandet. Strott har struktureret ejendomsfonde og joint venture-muligheder samt udført tegningsforsikring for mere end 5 mia. $ I nyudvikling, genudvikling af flere familier, misligholdte lån, bridge- og mezzaninfinansiering. Strott har også fungeret som rådgiver for teknologistartups og udviklet den første af sin slags grænseoverskridende kommercielle ejendomsportal til kinesiske investorer i samarbejde med Fang.com, det største ejendomswebsted i Kina. Strott modtog sin kandidatgrad i Business Administration fra Columbia Business School.

AT: Du specialiserer dig primært i indkomstproducerende flerfamiliehuse, der har behov for ombygning eller renovering. Hvordan kilder du disse egenskaber?

AS: Realecoin-fonden investerer i ejendomme med flere familier, der har behov for ombygning eller renovering OG nødlidende realkreditgæld overalt i USA. Vi henter alle vores projekter fra et langvarigt netværk af forhold i ejendomsbranchen, der går mere end 30 år tilbage.

AT: Hvad er din gennemsnitlige tilbageholdelsestid for en ejendom?

AS: Hver investering er unik, men for vores flerfamilieejendomme skal vores holdtid være mellem 3-5 år. For vores nødlidende prioritetsgæld er vores holdetid ca. 18-36 måneder.

AT: Er der bestemte stater eller byer, som du fokuserer på, eller alternativt som du undgår?

AS: Med hensyn til vores flerfamiliejendomme ser vi over hele USA i primære og sekundære byer. For vores nødlidende prioritetsgæld investerer vi hovedsageligt i regionerne Sydøst, Sydvest og Midtvest. Vi har tendens til at undgå hovedstadsområdet NYC og mange dele af Californien på grund af et mere tviste miljø, der øger vores holdtid og omkostninger.

AT: I øjeblikket fokuserer du på amerikansk fast ejendom. Eventuelle planer om at blive internationale?

AS: Nej.

AT: Den første ejendom, du køber, er 162-164 East 82nd St. på Upper East Side i New York City. Hvad fik dig til at vælge denne udvikling til at være din første?

SOM: Dette har været en ejendom, som Azrak har arbejdet med og har investeret mere end $ 2MM i at renovere lejlighederne og hæve huslejen. Ejendommen udlejes på dette tidspunkt fuldt ud og repræsenterer en attraktiv IRR for fondsporteføljen.

AT: Hvordan planlægger du at skelne dig fra konkurrenter som BlockEstate og Property Coin?

AS: Vores vigtigste differentiator er, at vi er en diversificeret portefølje af både ejendomskapital og gæld.

AT: Betaler du udbytte? Hvis ja, skal disse distribueres kvartalsvis eller årligt? Hvad er den forventede udbytteudbetaling?

AS: Ja. Kvartalsvis. 6-8%.

AT: Hvordan kompenseres fondens seniorledelse? 

AS: 2,5% ledelsesgebyrer, der betaler løn for hele vores team. Plus 20% af overskuddet. Vi har også 10% af de udstedte digitale værdipapirer fra Realecoin.

AT: Kunne du kort dele nogle af elementerne på checklisten til due diligence med os, når du gennemgår ejendomme for potentielt at erhverve?

AS: Dette inkluderer:

 • Lejeroplysninger – Lejekontrakter, kopi af den aktuelle huslejerulle, liste over sikkerhedsindskud, kopieret af fællesarealaftaler.
 • Tredjepartsaftaler – strukturrapporter, miljørapporter, ny fase I-rapport, når tilgængelig HVAC-undersøgelse, når tilgængelig tagreparation.
 • Titel / undersøgelse – forpligtelse af titelpolitik med undtagelser, undersøgelse, titelforsikring, kopi af lempelseserklæring.
 • Rapporter / planer – belægningscertifikater, bygningsattest, alle lejers certifikater for belægning, komplet sæt bygningsplaner, komplet sæt CAD-filer til ejendom, AsBuilt planer.
 • Webstedsudviklingsplaner og godkendelser
 • Tidsplan for udestående TI’er og LC’er
 • Serviceaftaler – Elevator, vandbehandling, sikkerhed osv.
 • Garantier – tag, andet
 • Finansielle / operationelle dokumenter
 • Driftsbudget (sidste tre år, YTD)
 • Driftsbudgetprognose
 • YE Månedlige indtægts- / udgiftsopgørelser
 • Specificerede kapitalforbedringer

AT: Alt andet, du vil nævne om Realecoin?

AS: Vi i Realecoin er i spidsen for et enormt initiativ på krydset mellem fast ejendom og teknologi for at gøre investering i amerikansk fast ejendom lettere for investorer. Det er overflødigt at sige, at en betydelig mængde tid og arbejde fra mange mennesker er gået i at nå vores forsalg, og alligevel er vi kun i begyndelsen af ​​denne satsning og ser frem til næste fase af vores forretning.

AT: Tak fordi du tog dig tid til at tage dette interview. Enhver, der ønsker at lære mere, kan besøge Realecoin-websted.

* Realecoin er siden omdøbt som Resolute.Fund. Virksomhedens drift og mål forbliver de samme, idet den eneste ændring er i navn *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner