Εβδομαδιαία ενημέρωση OKEx: 8 Φεβρουαρίου – 14 Φεβρουαρίου

Εδώ είναι όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε για το OKEx αυτήν την εβδομάδα

OKChain testnet & Ξεκίνησε το OKExDex

Το δικό μας blockchain, OKChain & OKExDex, η αποκεντρωμένη ανταλλαγή μόλις ξεκίνησε. Το OKT θα είναι το εγγενές διακριτικό του OKChain, το 100% του γενετικού μπλοκ θα αντιστοιχιστεί στους κατόχους OKB.

Όλοι οι χρήστες καλούνται να βιώσουν τη δύναμη του OKChain. Οι συμμετέχοντες χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν κέρμα OKT testnet!

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA με τον Jay Hao

Έχουμε περάσει από μια συνεδρία AMA για όλους να ρωτήσουν για το OKChain, το OKDEX και πολλά άλλα. Σε περίπτωση που το χάσατε, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε τις απαντήσεις για όλες τις εκπληκτικές ερωτήσεις.

Λεπτομέριες: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO) Token Sale Details

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το HyperDAO (HDAO) θα είναι το έργο της 10ης πώλησης διακριτικών μας στο OKEx Jumpstart και θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2020 (UTC). Η Συνεδρία Αποκλειστικής Απονομής OKBelievers θα ανοίξει στις 04:00 (UTC) και η Συνεδρία Προνομιακής Διάθεσης OKTraders θα ανοίξει στις 05:00 (UTC).

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&[προστασία μέσω email] _officia

Το RavenCoin (RVN) είναι πλέον διαθέσιμο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το RavenCoin (RVN) είναι πλέον καταχωρημένο στο OKEx. Το RVN είναι ένα πρωτόκολλο που βασίζεται σε ένα δίκρανο κώδικα του Bitcoin, ειδικά σχεδιασμένο για τη διευκόλυνση της απλής έκδοσης και διαχείρισης εμπορεύσιμων στοιχείων που βασίζονται σε blockchain.

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN Κατάθεση δώρων με μπόνους νέων εγγραφών

Για να γιορτάσουμε την καταχώριση του Ravencoin, ετοιμάσαμε μια κατάθεση & νέα εγγραφή-αποκλειστικό μπόνους για όλους σας. Οι χρήστες με καθαρό ποσό κατάθεσης άνω των 1.500 RVN δικαιούνται να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&utm_campaign = νέα-λίστα-διπλό-μπόνους-για-γιορτή

Κατάργηση ζεύγους συναλλαγών – 8η παρτίδα

Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση των αναφερόμενων έργων. Και ορισμένα έργα θα καταργηθούν στις 06:00 στις 18 Φεβρουαρίου (UTC), καθώς δεν πληρούν τα κριτήρια καταχώρισής μας. Οι αναλήψεις των επηρεαζόμενων περιουσιακών στοιχείων θα είναι κλειστές από τις 06:00 1 Μαρτίου (UTC).

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&utm_campaign = ανακοίνωση-εμείς-συνεχώς-παρακολουθούμε-το

Προσαρμογή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και των ορίων τιμών διαρκούς ανταλλαγής

Για την καλύτερη προστασία του ενδιαφέροντος των χρηστών & βελτιώσουμε τον έλεγχο διαχείρισης κινδύνων, θα προσαρμόσουμε τους κανόνες ορίου τιμών για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης & διαρκή ανταλλαγή ανταλλαγών.

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&utm_campaign = ανακοίνωση-σε-καλύτερη προστασία-χρήστες-i

Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου OKEx Pool – Ποντάρισμα IOST για Διπλή Απόδοση

Προκειμένου να υποστηρίξουμε την κοινότητα IOST, θα ξεκινήσουμε την προώθηση “Stake IOST Double Yield”. Ένας μεμονωμένος χρήστης μπορεί να απολαύσει διπλή απόδοση για μέγιστο ποσό στοιχήματος 6 εκατομμυρίων IOST.

Λεπτομέριες: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&utm_campaign = okexpool-καλές ειδήσεις!

Εντάξει & MakerDAO AMA

Για να εισαγάγουμε τη συνεργασία οικοσυστήματος μεταξύ μας & MakerDAO & αποκλειστική τιμή DSR στο OKExPool, θα φιλοξενήσουμε ένα AMA με τον επικεφαλής τους Chao Pan στις 14 Φεβρουαρίου, 10 π.μ. (UTC). Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στον παρακάτω σύνδεσμο και κερδίστε 20 DAI!

Λεπτομέριες:

https://twitter.com/OKEx/status/1226763009772617734

Ravencoin AMA

Έχετε απορίες σχετικά με την επερχόμενη καταχώριση RavenCoin; Θα φιλοξενήσουμε ένα AMA με τον επικεφαλής προγραμματιστή του Ravencoin, Tron Black, στις 18 Φεβρουαρίου, 10 π.μ. (UTC). Αποκτήστε την ευκαιρία να κερδίσετε 5 USDT συνοψίζοντας τις ερωτήσεις σας εδώ:

Συνεργασία OKEx X Gunbot: Απολαύστε έκπτωση 50%

Έχετε κουραστεί να χειρίζεστε κρυπτογραφικές συναλλαγές μόνοι σας; Δοκιμάστε την αυτόματη διαπραγμάτευση με τον νεότερο συνεργάτη μας, τον Gunbot, ο οποίος επί του παρόντος προσφέρει έκπτωση 50% για νέους χρήστες Gunbot από το OKEx.

Λεπτομέριες: Επίσημος ιστότοπος Gunbot και φόρουμ κοινότητας Gunthy

OKEx Jumpstart: Κουίζ HyperDAO $ HDAO

Αναβαθμίσαμε τους κανόνες Jumpstart! Ολοκληρώστε ένα κουίζ http://bit.ly/2SlsYNc για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για την πώληση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 5 USDK!

Λεπτομέριες:

Κουίζ OKEx HyperDAO Post-AMA

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την 10η πώληση διακριτικών μας, HyperDAO; Θα φιλοξενήσουμε αρκετούς γύρους AMA με τον συνιδρυτή τους και τον επικεφαλής στρατηγικής, Jayden Wei, & Συνεργάτης και επικεφαλής επιχειρήσεων, Ryan Ang, στην επίσημη υπηρεσία μας & θα συνεργαστεί σύντομα με τις ομάδες Telegram! Εν τω μεταξύ, μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο κουίζ μετά το AMA για να κερδίσετε 5 USDK!

Σύνδεσμος κουίζ:

http://bit.ly/2w7OInb

Δώρα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου OKEx

Διαδώστε λίγη αγάπη και δείξτε την εκτίμησή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Με ποιον περνάτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δείξτε την ημερομηνία και τη μοναδική ιστορία αγάπης σας στον σύνδεσμο πριν κερδίσετε 10 USDK!

Εγγραφείτε εδώ:

Προηγούμενο συμβάν:

Voice – Το Premier Event της EOS (13 Φεβ)

Επικεφαλής του OKEx Pool, η Alina Yao φιλοξένησε το ντεμπούτο του Voice 2020 EOS. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε μαζί με πολλούς ηγέτες του κλάδου της EOS!

Η κατάσταση της εξόρυξης Bitcoin & Gaming on Lightning (11 Φεβ)

Είχαμε μια καλή στιγμή να σας γνωρίσουμε χθες όπου η Quentin Issele μοιράστηκε τη νέα σουίτα προϊόντων στην εκδήλωση δικτύωσης Coinscrum. Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε σε ποια εκδήλωση θα συμμετάσχει η Οικονομική Ομάδα μας στη συνέχεια!

Εκδηλώσεις:

Οικονομία Blockchain (21-22 Φεβ)

Η OKEx Financial Team είναι πρόθυμη να σας γνωρίσει στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Ελάτε να γνωρίσετε τον Lennix Lai, τον Phil Glover & Η Quentin Issele την επόμενη εβδομάδα στο Blockchain Economy!

RSVP εδώ:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = κοινωνική&utm_campaign = event-okex-financial-team-is-ενθουσιασμένος

Οι ανταλλαγές συνεδρίων (5-6 Μαρτίου)

Θα λάβουμε μέρος στην εκδήλωση ανταλλαγών συνεδρίων. Ελάτε να γνωρίσετε τον Phil Glover- AVP, Financial Markets στις 5 Μαρτίου στο Άμστερνταμ!

RSVP εδώ: Συνέδριο ανταλλαγής Crypto Άμστερνταμ – ανταλλαγές συνεδρίων

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner