Et par London-baserede virksomheder finder fælles grund med ‘Corda’

Teamindsats

Et par London-baserede virksomheder, Archax og VALK, har for nylig gjort det frigivet nyheder om, at de agter at arbejde i fællesskab i et forsøg på at betjene den digitale værdipapirsektor bedre.

Ende til ende

Dette nyetablerede partnerskab blev gennemført med det mål at give kunder til hver, Archax og VALK, adgang til en række tjenester, der muliggør end-to-end-udstedelse / handel med digitale værdipapirer.

For at muliggøre denne omfattende pakke med tjenester vil hver virksomhed bringe noget andet til bordet.

  • VALK vil lette tokenisering, udstedelse og styring af digitale værdipapirer
  • Archax vil lette post trade-aktiviteter og likviditet gennem adgang til sekundære markeder

Hvad dette betyder, er at digitale værdipapirer oprettet gennem VALK vil have et hjem på Archax Exchange. Resultatet er, at hvert selskab og de respektive digitale værdipapirer har stor gavn af de ovennævnte muligheder.

Tidligere integration

Ud over deres geografiske placering er der en fælleshed mellem disse to virksomheder – brug af R3 Corda-platformen.

Som kunder for R3 Corda har hver, Archax og VALK, adgang til en open-source DLT-baseret platform, der muliggør implementering af smarte kontrakter.

CordaCorda

Se denne video på YouTube

Archax for at strømline post-trade-aktivitet gennem R3 Corda-platformintegration

Kommentar

I deres partnerskabsmeddelelse tog repræsentanter fra hver, VALK og Archax, sig tid til at kommentere. Følgende er, hvad de havde at sige om, hvad dette samarbejde vil betyde, fremadrettet.

Antoine Loth og Elie Azzi, medstiftere af VALK, sagde,

”Vi er glade for at forsegle dette partnerskab med Archax og ser frem til at være en af ​​de første platforme på Corda, der integreres med deres børs. Vores kunder får nu adgang til en gateway til likviditet, og Archax kan drage fordel af den utrolige dealstrøm fra vores partnere, der udsteder, finansierer og handler aktiver af meget høj kvalitet i private equity, fond, infrastruktur og fast ejendom. Vi er glade for at opbygge forretningsgrænsefladen mellem de mest effektive og velrenommerede institutionelle spillere og Archax, det mest innovative markedssted i Storbritannien. ”

Graham Rodford, administrerende direktør for Archax, sagde,

”Vi bygger det første virkeligt globale, institutionelle marked for digitale værdipapirer med base i London. Som sådan er vi interesserede i at liste de mest troværdige token-tilbud – så partnerskaber som denne med VALK er meget relevante og vigtige for os. Selvom vi er blockchain agnostiske med hensyn til de tokens, som vi angiver, har vi indgået et samarbejde med R3 for at bruge Corda til vores egen hovedbog og efterhandelsaktiviteter, så dette samarbejde med VALK, der også bruger Corda, giver meget mening. Vi er glade for den mulighed, som tokenisering af aktiver bringer, og vi ser frem til at arbejde med VALK fremover. ”

Taler med Graham

I midten af ​​2019 var vi heldige at have gennemført et eksklusivt interview med Archax CEO, Graham Rodford. Her dykker Rebecca Stoner, COO for securities.io, ind i hvad Archax håber at opnå, og hvordan de vil nå deres mål.

Interviewserie – Graham Rodford, administrerende direktør for Archax

VALK

VALK blev grundlagt i 2018 og har hovedkvarter i London, England. Holdet bag VALK har udviklet teknologiske løsninger, der giver mulighed for ‘styring, handel og investering af unoterede aktiver’.

Medstifter, s Antoine Loth og Elie Azzi, har i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Archax

Grundlagt i 2018 opretholder Archax hovedkvarter i London, England. Frem for alt arbejder Archax-teamet med at udvikle og lancere en forventet udveksling, der forventes at betjene den digitale værdipapirsektor.

CEO, Graham Rodford, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

I andre nyheder

Mens lanceringen af ​​deres digitale værdipapirudveksling har taget længere tid at udvikle end oprindeligt forventet, forbliver Archax et af de mere forventede projekter i sektoren. Som sådan har vi fundet os selv ved forskellige lejligheder at dække nyheder om denne unge virksomhed. Følgende er et par artikler, der detaljerer, hvad Archax lige har været op til sent.

ClearBank valgt af Archax til at levere forskellige tjenester

Tokeny og Archax udgør strategisk partnerskab

HighCastle søger øget likviditet gennem Archax

Globacap til at integrere tjenester med Digital Exchange Archax

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner