OKExChain & FIBOS-partnerskabsforslag

Fibos lander i OKExChain økosystem

Introduktion

FIBOS Ecosystem og OKExChain Ecosystem har her meddelt, at vi har indgået et samarbejde med hinanden for at etablere et dybt samarbejde.

Både FIBOS Ecosystem og OKExChain Ecosystem vil i fællesskab fremme decentraliseret økologisk samarbejde og integration inden for den offentlige kæde, herunder bygning af teknisk infrastruktur, udforskning af avanceret teknologi, forbedring af samfundsstyring, udvikling af blockchain-forretningsapplikationer, modellering af DeFi-scenarier osv..

Som en vigtig del af blockchain-branchen har OKExChain Ecosystem tiltrukket sig stor opmærksomhed, da den har sin kode åben. FIBOS-samfundet gennemførte også en fuldskalaundersøgelse og analyse af OKExChain. OKExChain Ecosystem tegner en bred vision om “decentralisering”, “samfundets rettigheder og styring” og “DeFi”, som er synkroniseret med den tro, som FIBOS har – kommunisering, gnidningsfri værdistrøm og “opdag værdi overalt”.

Til dette formål har FIBOS Ecosystem og OKExChain Ecosystem besluttet at etablere et dybt samarbejdspartnerskab efter løbende diskussioner. FIBOS-samfundet kunne yde store bidrag til at opbygge tekniske infrastrukturer, akkumulere teknisk erfaring og udvide udviklerfællesskabet i et åbent, inkluderende og decentralt miljø leveret af OKExChain Ecosystem. Dette skridt vil styrke væksten i både FIBOS økosystem og OKExChain økosystem.

Samtidig ser vi også frem til flere fordele ved det langsigtede samarbejde mellem de to parter.

Hvad angår den fælles indsats inden for IBC (inter-blockchain-kommunikation), aktiv-multikædecirkulation, decentraliserede udvekslingsprotokoller, DeFi, mediaressourcer og mange andre områder, skal samarbejdet være komplementært, gensidigt og multi-win. FIBOS er forpligtet til at være vigtige arterier af IBC-infrastruktur, DeFi-applikationer og avanceret teknologiudforskning. Dette samarbejde vil helt sikkert bidrage til udviklingen af ​​blockchain-industrien.

FIBOS (斐波 på kinesisk) er et offentligt kædeprojekt lanceret af udviklere og branchemedlemmer i blockchain, er også en platform, der dyrker blockchain-applikationer. FIBOS har det største samfund af blockchain-udviklere, der fokuserer på forretningsapplikationer og banebrydende teknologiudforskning af blockchain-området. FO, som er et grundlæggende kredsløbstegn for FIBOS blockchain , også gassen fra on-chain ressourcemodellen af ​​FIBOS.

Inkluderet heterogen decentral IBC-protokol, DEX decentraliseret aktiverudvekslingsprotokol, er mange originale DeFi-grundlæggende faciliteter blevet lanceret på FIBOS. Mange underliggende digitale valutaer udstedt på Ethereum, såsom ETH, USDT, DAI, er også blevet cirkuleret på FIBOS, som drages fordel af de robuste IBC-protokoller. FIBOS DEX er en grundlæggende protokol til decentral udveksling med egenskaberne ved at give dybde og likviditet med kombineret algoritmisk handel og manuel grænseordre, ingen KYC, der understøtter enhver handelparstransaktion mellem tokens på FIBOS.

Som verdens førende cryptocurrency-udvekslingsplatform har OKEX udviklet og lanceret OKExChain Ecosystem, som også har brancheførende teknisk styrke. OKExChain har sin kildekode fuldt ud åben på GitHub siden 16. april 2020.

OKExChain Ecosystem sigter mod at fremme implementeringen af ​​store kommercielle applikationer baseret på blockchain-teknologi. Det giver hver deltagende knude lige rettigheder i hele dette decentrale system. Brugere kunne udgive og køre sorter af dApps, udstede deres egne kryptokurver, oprette deres egne handelspar mellem tokens og udveksle kryptokurver frit på OKExChain. Gennem IBC-infrastrukturen kan blockchain-interkommunikation af værdistrøm og applikationsscenarier implementeres enkelt og effektivt.

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

FIBOS: https://fibos.io

Partnerskabsforslag

1.IBC-infrastruktur af FIBOS & OKExChain

1.1 Oversigt

Som relækæde for OKExChain heterogene IBC-infrastruktur vil FIBOS forbinde aktivet udstedt på Ethereum og EOS til OKExChain økosystem, hvilket gør det muligt at opnå værdistrøm gennem disse kæder.

1.2 Mere detaljer

1.2.1 Nuværende IBC-løsning af OKExChain (baseret på Cosmos)

OKExChain er implementeret baseret på Cosmos-sdk og følger den heterogene IBC-strategi, der præsenteres af Cosmos, som grundlæggende er struktureret som en “føderal arkitektur”. Denne form for IBC-formel implementeres i det væsentlige af indsamling af afstemning fra verifikationskæder, hvilket fører til flere tillidsspørgsmål. Valideringen af ​​IBC-transaktioner afhænger stærkt af verifikatorernes grader.

Dens strategi tager en omvej for at undgå teknisk udfordring ved at implementere samfundsstyringsmekanisme i stedet for kryptografisk teknik. Dette bringer det næste problem; systemrisikoen øges med det voksende IBC-aktiv.

FIBOS mener, at den nuværende løsning ikke er perfekt og sikker for det lovende OKExChain-økosystem, som vil lægge skjulte farer for den fremtidige udvikling af den offentlige kædeøkologi.

Problemer:

  1. Nuværende løsning forårsager problemer i aktivernes sikkerhed og systemstabilitet.
  2. Lav effektivitet og høje omkostninger.
  3. Kompleks arkitektur fører til dårlig risikotolerance.

1.2.2 FIBOS’s løsning

Masser af undersøgelser og verifikationer beviser, at det er muligt at bruge en fusionsstrategi – for ikke-fremherskende offentlig kæde (undtagen Bitcoin, Ethereum, EOS osv.) Kunne OKExChain bruge føderal IBC-løsning; for Ethereum eller EOS kunne OKExChain bruge FIBOS som en pålidelig relækæde.

IBC-løsningen, der i øjeblikket implementeres af FIBOS, er ikke afhængig af nogen individuel verifikator eller nogen gruppe af verifikatorer. I stedet sikrer det IBC-sikkerhed og overførsel af aktiver gennem offentlige kæder ved hjælp af kryptografisk teknik.

FIBOS’s ordning har en enkel og ligetil arkitektur. Det er i øjeblikket den mest sikre og robuste strategi med hensyn til drift, aktiv på tværs af kæder og transmission på tværs af kæder. Det eneste problem er, at det ikke er en universel protokol og ikke kan være hurtigt og omkostningseffektivt kompatibelt med andre offentlige kæder. Men det kan løses ved hjælp af relækædeløsningen i Cosmos-arkitekturen.

FIBOS har allerede bygget en decentral heterogen IBC-protokol gennem FIBOS og Ethereum. Efter samarbejde med OKExChain-økosystemet designer FIBOS heterogen decentral IBC-arkitektur med OKExChain og EOS og bliver en generel IBC-parallelrelækæde for OKExChain, Ethereum og EOS.

På samme tid kan OKExChain-økosystemet også blive en blokproducent af FIBOS-kæden, ligesom HelloPool, EosAsia, Starteos, EOS Gravity, Slowmist og andre EOS-blokproducenter, ville være ansvarlige for at være vidne til OKExChain IBC-aktiver og tiltrække udviklere af FIBOS og EOS-community til OKExChain Ecosystem.

1.2.3 Udkast jegBC-løsninger til Bitcoin

Begrænset af oprettelsesæra og teknisk arkitektur af Bitcoin er IBC for Bitcoin hård eller umulig. FIBOS foreslår, at OKExChain kunne løse den heterogene decentrale IBC med BTC gennem følgende løsninger:

  1. Medlemmer og andre institutioner i OKExChain Ecosystem kunne udstede forankrede BTC-aktiver baseret på Ethereum gennem multisignaturer, hvilket er i overensstemmelse med de nuværende WBTC / HBTC / imBTC-løsninger.
  2. OKExChain Ecosystem kunne bruge skemaet med flere signaturer til at øge antallet af IBC-verifikatorer fra 3 til flere, hvilket forbedrer de decentraliserede egenskaber og aktivsikkerheden. FIBOS kunne yde teknisk support.

2. Miljøaktiver IBC-overførsel af OKExChain

2.1 Value

Ethereum er i øjeblikket det største marked for DeFi-applikation. Det vil fortsat blive den mest værdifulde offentlige kæde, der samler en betydelig mængde udviklere, brugere og aktiver i en overskuelig fremtid. Ikke desto mindre har markeder på DPoS-kæder som FIBOS eller EOS – på grund af dets svage decentrale ejendom – brug for “stærke” aktiver fra Ethereum presserende.

2.2 Solutioner

Overførsel af økologiske aktiver inklusive USDK / OKB til FIBOS er enkel og effektiv ved at bruge FIBOS decentral IBC-protokol. USDK / OKB på FIBOS kunne bruges i FIBOS DEX- og DeFi-applikationer og kunne også gøres brug af community-udviklere og DApps.

Efter den officielle lancering af OKExChain Mainnet vil det give USDK / OKT OKExChain / Ethereum / EOS / FIBOS flerkædecirkulation og gøre det muligt for udviklere at vedtage USDK / OKB / OKT som et grundlæggende værdimedium på deres egne DApps.

3.DEX Protokol

3.1 Coperation Ramme

FIBOS DEX er en protokolliseret løsning, der som en grundlæggende infrastruktur er fuldt åben og integrerbar. For brugere eller forhandlere kunne enhver færdiggøre igangsættelsen af ​​et handelspar med et af to tokens på FIBOS, foretage en transaktion på ethvert handelspar uden KYC-regler. For udviklere er det også enkelt og fleksibelt at integrere visning af front-end-side med data om DEX’s on-chain-transaktioner.

OpenDEX-programmet fra OKExChain deler den samme idé med DEX-protokollen fra FIBOS, som begge sigter mod at minimere transaktionsfriktion og fremme cirkulationseffektivitet.

FIBOS kunne også tilbyde DEX-løsninger til OKExChain med standardiseret integration af front-end UI og API, børshandelsalgoritmer osv..

3.2 Optimisering

Uniswap / Bancor er i øjeblikket den mest almindelige algoritme for Automated Market Maker (abbr. AMM), der kan give brugerne ikke-modpartstransaktioner og fremragende ydeevne i dybde og likviditet.

AMM-protokollen fra Uniswap / Bancor har dog mangler i transaktionsglidning, tab ved valutatransaktioner, K-linjedisplay, læsbarhed, dårlig brugeroplevelse.

Til dette formål vedtager FIBOS DEX en fusionsløsning, der kombinerer Uniswap-handelsalgoritme med de traditionelle ordrebøger, så DEX-protokollen kan tjene brugere og aktiver med forskellige behov samtidigt. Gennem ordreintegration, ikke-specifik transaktionsretning og andre løsninger tager DEX-protokollen automatiseret markedsføring og brugeroplevelse i betragtning, hvilket kan bidrage til en bedre formel for OKExChain DEX-protokollen.

4.Produkter af Public Chain og Community of Developers

4.1 Produkter af Public Chain

Et sofistikeret økosystem i den offentlige kæde kræver tilsvarende produkter og infrastrukturtjenester til brugere og udviklere.

For eksempel har brugere brug for forskellige værktøjer for at nyde blockchain-teknologien for en bedre oplevelse, herunder cryptocurrency-tegnebog, blockchain explorer, datavisualiseringsværktøjssæt, styringsværktøjer (stem på blokproducenter, foreslå et forslag osv.), Community-forum og så videre. I mellemtiden kræver udviklere udviklingsdokumentation, integrerede SDK’er, udvikler containere til DApps og startkurser for at tage en hurtig start og mindske læringskurven.

4.2 FIBOS’s løsning

FIBOS kunne levere cryptocurrency-tegnebog, blockchain explorer, datavisualiseringsværktøjssæt, styringsværktøjer, community-forum, udviklingsdokumentation, integrerede SDK’er, udvikle containere til DApps og startkurser nævnt ovenfor for at hjælpe OKExChain med økosystemudvikling..

FIBOS kan levere ovenstående tegnebog, blockchain-browser, on-chain datavisualisering, styringsværktøjer (superknudedata, afstemning, forslag), community-fora, grundlæggende udviklingsdokumentsystem, understøttelse af SDK til OKExChain-økologi under OKExChains økologiske incitamentsramme, Wallets og plug-in åbne containere, udviklerkurser og andre produkter for at hjælpe den økologiske udvikling.

Derudover kunne udviklere af både FIBOS- og EOS-samfundet også deltage i OKExChain-samfundet og fremme en bedre udviklingsatmosfære.

5. Medium af DeFjeg.cn

5.1 jegintroduktion

DeFi.cn sigter mod at formidle DeFi-information, integrere branchens ressourcer, forene medieplatform og offentliggøre offentlige meninger. DeFi.cn kunne også tjene som medlem af OKExChain-økosystemet og levere aggregerede medier / indhold og DeFi-ressourcer til OKExChain-samfundet, herunder bidrag til industriens indflydelse, gør større indflydelse på blockchain-verdenen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner