5G-varastot ostettaviksi vuonna 2020

5G-langattomat verkot ovat valmiita parhaaseen aikaan tänä vuonna. Ennusteiden mukaan 5G-langattoman infrastruktuurin menot kasvavat noin 4,2 miljardiin dollariin vuonna 2020 verrattuna 2,2 miljardiin dollariin viime vuonna, kun useammat maat ottavat käyttöön uuden tekniikan. 

Lisäksi tämä uusin telealan innovaatio edustaa merkittävää muutosta teollisuudessa. Suurimmat toimijat ja hallitukset ovat pyrkineet integroimaan 5G: n. Tämän tekniikan avulla muut tekniikat voivat kukoistaa. Toisin sanoen se on voimankerroin, joka tapahtuu vain kerran usean vuoden välein. Televiestintämarkkinat ja kaikki hallintoviranomaiset omaksuvat todennäköisesti tämän uuden tekniikan, ja hyödyntävät yritykset kokevat valtavan kasvun. 

Tämän jälkeen alla on kaksi mahtavaa 5G-varastoa, joita on syytä varoa vuonna 2020. 

Resonant Inc. (NASDAQ: RESN)

Resonant Inc. sijaitsee Goletassa Kaliforniassa ja on pääasiassa mukana suodattimien suunnittelussa älypuhelimissa käytettävää radiotaajuista elektroniikkaa varten. 80 miljoonan dollarin markkina-arvolla yhtiö ei ole vielä kannattava eikä vapaa kassavirta. Kuitenkin, kun yritys siirtyy palvelemaan 5G-tarpeita radiotaajuussuodatinmarkkinoilla, jotka voivat kasvaa vuoteen 2025 mennessä 28 miljardiin dollariin vuotuisessa myynnissä, se voi olla melkein kahden pussin. 

“Suoratoistetun videon ja lisääntyneiden kaistanleveysvaatimusten” lisääntynyt kysyntä vaatii kasvua tässä tapauksessa, koska 5G tarvitsee parempaa tekniikkaa palvellakseen samaa. Lisäksi viidellä eri analyytikolla, jotka tarjosivat 12 kuukauden hintaennusteen tälle osakkeelle, mediaanitavoitteena oli 4,50, korkea arvio 7,00 ja matala arvio 3,50. Tämä arvio tarkoittaa 63,64%: n nousua edelliseen hintaan. 

Lisäksi 5G-kanta on keskellä laajaa nousua lyhyellä aikavälillä, ja sen odotetaan nousevan 15,17% seuraavien 12 viikon aikana ja 90%: n todennäköisyydellä. Stockinvest.us kertoo, että Resonant Inc.:llä on useita positiivisia signaaleja, ja sitä tulisi pitää rohkeana ja kertyneenä ehdokkaana. 

Sijoittajien ei kuitenkaan pitäisi vielä unohtaa 4G: tä, koska se on edelleen merkittävä toimija tällä alalla. Tärkein syy on se, että 5G ei ole kaikkialla, eikä edes todellisia nopeuksia koeta heti, ja sijoittajien tulisi odottaa 4G: n tarjoavan taaksepäin 5G: n kattavuusreikille. 

Kaiken kaikkiaan Resonant Inc. -yrityksellä on mahdollisuus tulla merkittäväksi toimijaksi tällä alalla, koska se hyödyntää vallankumousta ja tekee RESN: stä yhden parhaista osakkeista, joita ostaa vuonna 2020..

CCI – 5G-tekninen varasto

5G: n tullessa pian markkinoille langattoman viestinnän teollisuuden mielipide on, että telealan kanta on nousussa. 

Torni-, siru- ja muut laiteyritykset, jotka tekevät tämän edistyneen suurnopeusverkon selkärangaksi toimivan infrastruktuurin, asettavat kiireiset päivät, kun he pyrkivät ottamaan käyttöön uuden tekniikan.. 

Tässä mielessä ei ole parempaa aikaa napata joitain televiestinnän osakkeita suhteellisen alhaisin hinnoin ja katsella, kuinka ne kasvavat rikkaaksi.

Tässä kappaleessa aiomme tarkastella yhtä hot tech-osaketta, jonka kaikkien teollisuudesta kiinnostuneiden pitäisi omistaa; CCI-varastossa. 

Lyhyesti tarkastelemme osakekannan takana olevan yrityksen historiaa ja muutamia syitä siihen, miksi uskomme osakekannan olevan nousussa.

Lyhyt historia Crown Castle International Corp. 

Crown Castle International on Amerikan suurin jaetun viestinnän infrastruktuurin toimittaja, jolla on yli 40 000 solutornia. 

Viime vuoden maaliskuussa yhtiöllä oli myös yli 70 000 reittimailia kuitua, joka tuki pieniä soluja ja kuituratkaisuja kaikilla merkittävillä markkinoilla Yhdysvalloissa. 

Crown Castle perustettiin vuonna 1994 Texasissa. Yhtiöllä on yli 100 toimistoa Yhdysvalloissa, ja se työllistää yli 5000 työntekijää. 

Se on myös S&P 500 -yritys, joka on listattu NYSE: ssä CCI-tinkerin alla ja jonka yritysarvo on yli 70 miljardia dollaria.

Syyt miksi sinun pitäisi omistaa joitain CCI-varastoja

Crown Castlein osakkeet ovat menestyneet viime aikoina hyvin. Viimeisten seitsemän kuukauden aikana CCI-osakkeet ovat nousseet yli 9%, mikä on onnistunut ylittämään langattoman teollisuuden 4,7%: n kasvun.

Rallin odotetaan jatkuvan lyhyellä aikavälillä useiden suotuisien tekijöiden vuoksi. 

Viime aikoina yritys on työskennellyt kuitupinta-alansa laajentamiseksi, joka keskittyy pienikokoisiin mahdollisuuksiin ostamalla useita pienisoluisia asennusyrityksiä ja kuituoperaattoreita. 

Tämä asettaa Crown Castlein strategiseen asemaan palvelemaan sekä nykyisen 4G: n että tulevien 5G-käyttöönottojen tarpeita sekä yrityksen kuitukysyntää.

Myös yhtiön kolmannen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset ovat olleet vaikuttavia. Teleyritys ilmoitti operatiivisista varoista (AFFO) osaketta kohden 1,55 dollaria – luku ylitti arviolta 1,48 dollaria Zacksin konsensusarvion mukaan.

Nettotulot olivat 1,51 miljardia dollaria, mikä viittaa 10,1 prosentin kasvuun edellisvuodesta. Tämä heijastaa yhtiön suurta infrastruktuurikysyntää, laajaa torniportfoliota ja tervettä vuokraustoimintaa. 

Niille, joilla ei vielä ole CCI-osaketta, uskomme, että on aika hyödyntää tätä kasvukantaa, koska on arvonnousu.

CCI-osakekannan kasvua edistävät tekijät

CCI-kannan kasvua edistäviä tekijöitä ovat; korkea oman pääoman tuotto (ROE). 

Yhtiön ROE on 8%, mikä on huomattavasti korkeampi kuin alan keskimääräinen 4,54%. 

Selkeä osoitus oman pääoman optimaalisesta käytöstä. Se on avaintekijä, joka todennäköisesti lisää sijoittajien luottamusta telekantaan.

Vahva FFO-kasvu – ensi vuoden aikana yhtiön FFO: n osaketta kohti arvioidaan kasvavan yli 8,9%. On uskomatonta, että seuraavien viiden vuoden aikana osakekohtaisen FFO: n ennustetaan nousevan yli 15%. 

Torni- ja kuituvarojen suuren kysynnän perusteella Crown Castle ennustaa FFO: n vaihtelevan välillä 2 539 – 2 584 miljoonaa dollaria.

Lopuksi, langattomien operaattoreiden kysyntä yrityksen pienille soluille ja torneille yrittää käsitellä langattomien ja langallisten verkkojen kuljettaman datan kasvavaa määrää. 

5G: n odotetaan tulevan markkinoille ensi vuonna, ja koska tekniikalla on hyvin rajoitettu kantama, sen lähettämiseen laajalla alueella tarvitaan paljon pieniä soluja. 

Ja koska Kruunun linna on pienikokoisten alueiden kuningas, yksi asia, jonka voimme odottaa olevan, on, että CCI-osakkeet toimivat vielä paremmin kuin tällä hetkellä. Mielipiteemme on, että CCI on ehdottomasti ostettava osake.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner