1X käynnistää ensimmäisen lisensoidun yksityisen arvopaperipörssin Singaporessa

1exchange (1X) Käynnistyy

Yksi maailman ensimmäisistä säännellyistä ja lisensoiduista yksityisistä arvopaperipörsseistä, 1exchange (1X), on nyt käynnistetty.

1exchange on singaporelainen yritys, joka on rakentanut pörssinsä Ethereum-verkostoon. Tämä foorumi on saanut merkittävien toimijoiden tuen, kuten Singaporen pörssi (SGX), CapBridge, ConsenSys ja muut.

Tämän alustan käynnistäminen tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuuden saada helpompaa pääoman saantia sekä tarjota sijoittajille enemmän likviditeettiä ja tuottoa omistuksistaan.

Ensin ulos portista

Alustan käynnistyessä sijoittajien ei tarvinnut odottaa kauan saadakseen selville alustan ensimmäisen tuetun omaisuuden. Tämä olisi Aggregate Asset Management (AAM) – Singaporessa toimiva rahastoyhtiö.

Tämä on ensimmäinen monista odotettavissa olevista arvopapereista, joilla käydään kauppaa alustalla lähitulevaisuudessa. Yritykset, jotka listaavat arvopapereita alustalla, voivat listata enintään 30%: n oman osakkeen. AAM: lle tämä edustaa 5,6 miljoonan dollarin SGD: tä, joka on kaupankäynnin kohteena 1exchangessa.

Kommentti

Tähän pyrkimykseen osallistuneiden eri yhtiöiden edustajat käyttivät aikaa Singaporessa äskettäisessä avajaisseremoniassa kommentoidakseen kehitystä. Seuraavassa muutamat näistä henkilöistä sanoivat tapahtumasta.

Mohamed Ismail, Vanhempi varapuheenjohtaja & Head Equity Capital Markets, SGX, ilmoitti,

”Ymmärrämme, että aikaisemmassa kasvuvaiheessa olevat yritykset saattavat tarvita pääoman saantia ennen kuin ne ovat valmiita julkiseen listalle. Tuimme 1exchange-palvelua luomaan yrityksille tarkoituksenmukaisen pääomavirran ekosysteemin kasvun puolivälissä ja loppuvaiheessa lisäämällä Singaporen pääomamarkkinoiden elävyyttä. 1exchangen avulla Aggregate Asset Managementin kaltaisilla yrityksillä on nyt enemmän varainhankintavaihtoehtoja sekä keino tarjota osakkeenomistajille ja muille kiinnostuneille sijoittajille markkinat näille vaihdettavissa oleville yksityisille osakkeille. Olemme tyytyväisiä voidessamme tukea tätä yksityisten listautumisten linjaa ja odotamme innolla yritysten valmistautumista mahdolliseen julkiseen listautumiseen, kun ne ovat valmiita. “

Kevin Tok, Aggregate Asset Managementin perustaja, totesi,

”Kun perustimme yrityksemme, olimme ensimmäisten joukossa rahastonhoitajia, jotka eivät perineet hallinnointipalkkiota. Tänään olemme jälleen murtamassa uutta tietä ja tekemässä historiaa Singaporen ensimmäisenä pörssiyhtiönä 1exchangessa. Tämä yksityinen listaus aloittaa seuraavan kasvun luvun meille, ja odotamme voivamme tuoda lisäarvoa osuudenomistajille ja osakkeenomistajille. “

Choo Haiping, 1X: n toimitusjohtaja, totesi,

“1X on kiitollinen useiden sidosryhmiemme, mukaan lukien sääntelyviranomaisten, SGX: n, finanssialan kumppaneidemme, ja yritysten ja sijoittajien tuesta, jotka uskovat edelleen tehtäväämme luoda dynaamiset ja elävät yksityiset pääomamarkkinat kaupankäynnin kohteena olevien yksityisten osakkeiden kautta. ”

1vaihto

1exchange (1X) on singaporelainen yritys, joka perustettiin vuonna 2018. Saatuaan tunnustetun markkinatoimijan lisenssin Singaporen rahaviranomaiselta (MAS) 1exchange pystyi kehittämään ja tarjoamaan palveluitaan. Tämä teki yrityksestä ensimmäisen ja tällä hetkellä ainoan arvopaperipörssin kansakunnan sisällä.

Toimitusjohtaja Choo Haiping valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

ConsenSys

ConsenSys on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys New Yorkista, joka perustettiin vuonna 2014. Ennen kaikkea ConsenSys pyrkii tarjoamaan yrityksille Ethereum-verkkoon rakennettuja ratkaisuja. ConsenSys tarjosi erityisesti 1exchangen tarvitseman teknisen avun koko tämän uraauurtavan vaihdon kehitysprosessin ajan.

Singaporen pörssi

Singaporen pörssi (SGX) on johtava pörssi, jolla on ollut aktiivinen rooli erilaisten digitaalisiin arvopapereihin liittyvien yritysten kehityksessä. SGX ei ole vain sijoittaja 1exchangessa, vaan se toimii strategisena kumppanina myös toiminnassaan.

Julkaisussa Muut uutiset

Vaikka 1exchange voi olla ensimmäinen laatuaan Singaporessa, monet muut yritykset pyrkivät julkaisemaan vastaavia tuotteita muualla maailmassa. Tässä on muutama esimerkki vaihdoista, jotka ovat joko alkaneet tai joiden odotetaan käynnistyvän lähitulevaisuudessa.

Gemini Exchange hakee välittäjä-jälleenmyyjän lisenssiä

BnkToTheFuture käyttää Altcoin.io: ta suojaustunnusten vaihtoon

STX.Swiss – hajautettu tietoturvakoodien vaihto

Haastattelusarja – Graax Rodford, Archaxin toimitusjohtaja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner