IYO-revolution: Det innovative DeFi-gårdfelt

Et resumé af den niende OKExDeFi Roundtable, der indeholder YFII-kerne medlemmer Ahmed Alsayadi og Dovey Wan

Hos OKEx ser vi konstant på fremtiden – og vi mener, det betyder decentraliseret finansiering.

For at sprede budskabet holder vores administrerende direktør, Jay Hao, en ny virtuel OKExDeFi Roundtable-taleserie med ledere fra forskellige brancher for at diskutere deres DeFi-fremskridt, indsigt og fremtidige planer.

I denne rundebord interviewer Jay Ahmed Alsayadi og Dovey Wan, kernemedlemmer af DFI.money (YFII) -samfundets decentrale autonome organisation.

Her er de vigtigste højdepunkter fra rundt bord.

Jay: Lad os tale om YFII Vault og dets egenkapitaltegn, iToken. Hvad er iToken’s rolle i YFII-økosystemet? Eventuelle fremtidige planer for iToken?

Ahmed: Lad mig først introducere Vault.

Vault er som en aggregator til investering i kryptorummet. Hvis du investerer i dette hvælving, prøver vi faktisk at finde de bedste investeringsmuligheder i rummet og investere der. I afkastlandbrug er der for eksempel mange projekter, som du selv kan investere i – men du skal vide, at der er nogle risici, hvis du investerer selv. Men hvis du tilmelder dig hvælvet, investerer vi disse penge i projekter, der faktisk ikke har permanente love. Så du lægger bare dine penge i boksen, og vi foretager revisionen for dig – så det ville være mindre risikabelt, end hvis du investerer selv.

iToken er egenkapitaltegnet for dette hvælving. Når du f.eks. Deponerer DAI, får du iDAI. Din andel af dette hvælving og interessen går direkte til hvælvet, så når du trækker dig tilbage, får du din DAI sammen med din interesse.

iToken kan handles, og det understøttes nu af OKEx. Tak, OKEx – Jeg tror, ​​det er netop blevet føjet til OKEx Tjen, så OKEx-brugere også kan investere på denne måde.

Jay: YFII-lanceringen er et typisk eksempel på en fair lancering. YFII har ingen pre-mining, ICO eller udviklerbelønninger. Den eneste måde at få YFII på er at give likviditet til puljerne. Få fair lanceringer til at blive moderigtige i DeFi-feltet?

Dovey: Fair lanceringer er ikke kun til DeFi. Den retfærdige lancering er kernen i Bitcoin (BTC) såvel som mange af disse gamle skolekryptoer, som Monero (XMR) og et par andre. Så vi er meget fortrolige med konceptet som Bitcoinere – og vi er meget fortrolige med udtrykket "retfærdig lancering" når det kommer til proof-of-work-minedrift, fordi der var meget indledende PoW-minedrift tilbage i 2013, og grundlæggende, hvis der ikke er nogen pre-mine, distribueres 100% af tokenfordelingen til minearbejdere. 

Jeg tror, ​​at den anden generation af tokenfordelinger grundlæggende blev foretaget af de første mønttilbud. Problemet med ICO’er var, at hvis vi bare ser tilbage på 2017 eller 2018, var der meget lidt regulering i vores rum og masser af informationsasymmetri. Tidlige investorer havde meget mere information, og de havde mange flere fordele, når det kom til omkostningsgrundlag.

Mange detailinvestorer eller tidlige brugere har ingen rimelig adgang. Som jeg sagde før handler fair lanceringer ikke om resultatet. Det handler om retfærdighed over adgang og lige muligheder. I ICO-generationen var der ingen lige muligheder. Så jeg tror, ​​at fair-launch-bevægelsen faktisk er en renæssance af den gamle skole-kryptoverden – det er derfor, jeg tror, ​​at den hurtigt har fået tiltrækning ikke kun fra DeFi-samfundet, men hele kryptovaluta-samfundet generelt.

Jeg støtter 100% fair lanceringer, fordi fair lanceringer betyder fri mulighed – den faktiske værdiskabelse kommer fra at blive involveret i at bruge protokollen og få hands-on med produkterne og tjenesterne. Det handler ikke kun om at blive rig hurtig, for i løbet af ICO-æraen var alle aktiver hurtig-rig-aktiver – der var ingen reel hjælpeprogram. Folk havde ingen idé om og var slet ikke interesserede i hjælpeprogrammet. Når det kommer til fair lanceringer, skal du enten give din kapital til at være en likviditetsudbyder, eller du kan også bidrage på væsentlige måder.

Fair lanceringer handler om meritokrati; det handler om at få belønninger baseret på din indsats og bidrag – så jeg støtter 100% denne bevægelse og renæssance.

Ahmed: Jeg er enig med dig – men faktisk bliver det et spil for hvaler. Dette er et godt skridt med hensyn til at være en retfærdig fordeling, men det er ikke nok. Nogle projekter, som WHALE, kom bare sammen og tog alle tokens og derefter dumpede det. På lang sigt af projektet er dette ikke sundt. Dette er et godt skridt, men jeg synes, der burde være flere, lad os sige, lange lock-up perioder.

Jay: Lad os dykke ned i det næste spørgsmål. Nogle samfund i Kina mener, at DeFi og likviditetsminedrift er som pyramidesystemer, der skaber bobler. Sammenlignet med vestlige DeFi-elskere har kryptosamfundet i Kina oplevet smerten ved FCoin og transaktionsminedrift før. Det kan holde dem væk fra udbyttelandbrug og DeFi. Hvad synes det kinesiske samfund om DeFi nu?

Dovey: Mange kinesiske samfundsmedlemmer – kryptomennesker generelt – er helt klar over, at dette ikke er den likviditetsminedriftsordning, vi oplevede i 2018. Startet af FCoin gik tingene bare hurtigt, og build-and-burst-cyklen arede bestemt mange af disse Kinesiske kryptomedlemmer.

Selvom incitamentsdesignet er ens, tror jeg, at kernefunktionaliteten og forslagene er helt forskellige. Derfor er resultaterne også forskellige. Jeg forstår fuldstændigt, hvorfor kinesiske samfundsmedlemmer måske synes, at likviditetsminedrift eller DeFi er helt Ponzi-ordninger eller svindel, fordi der virkelig er et Ponzi-designelement, når det kommer til likviditetsminedrift – men jeg ville ikke overveje en fidus, selvom der er meget af svindel derude. Men der er også en håndfuld legitime. Jeg tror, ​​du bare ikke kan generalisere alt.

Men bare ved at tale om risiciene, tror jeg, at landbrug og likviditetsminedrift ikke er for gennemsnitlige brugere. Jeg er meget begejstret for OKEx at lancere en slags krypto-pengemarkedsfond. Jeg er ret begejstret for dette, fordi du til det gennemsnitlige landbrugsplan grundlæggende har brug for en vis grad af teknisk forståelse for, hvordan den smarte kontrakt fungerer, og så er der mange beregninger involveret. Jeg tror ikke, disse er til gennemsnitsforbrugere, og der er mange risici, når det kommer til tegnebogsfishing eller svindel. Jeg tror, ​​at de risici, der er justeret for at vende tilbage, ikke bare er høje nok til gennemsnitsbrugere. Derfor tror jeg, at vi i fremtiden vil se meget flere landbrugsaggregater, der tilbydes af centraliserede børser som OKEx.

Jeg hader virkelig fortællingen om, at alt skal være på DeFi, og at centraliseret finansiering eller CeFi ikke har nogen fremtid. Der er noget som en mellemvej, fordi alle ikke er en smart-kontraktudvikler. 99% af forbrugerne kan ikke læse koder for smart kontrakt, ikke? Vi har bestemt brug for en slags publikum imellem – og jeg synes udvekslinger som OKEx er perfekte spillere til disse formål.

Dette interview er redigeret og kondenseret for klarhedens skyld.

Deltag i vores kanaler for at lære mere om blockchain, cryptocurrency og DeFi:

Jay Hao, administrerende direktør for OKEx 

OKEx officiel

https://twitter.com/OKEx

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://www.facebook.com/okexofficial/

Kredit til vores #OKExDeFi Roundtable-gæster:

Ahmed Alsayadi, kernemedlem af @YFII-samfundet (DAO)

https://twitter.com/alsayadii

Dovey Wan, kernemedlem @YFII community (DAO)

https://twitter.com/doveywan

https://www.linkedin.com/in/doveywan

DFI. Penge

https://twitter.com/DfiMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner